NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 12:41

NRK - 02 Apr 18 kl. 12:40

Skolejenter forgiftet i Afghanistan

Minst 48 skolejenter er blitt syke på en videregående skole i Helmand i Afghanistan. Myndighetene frykter at de er forgiftet med vilje, melder Ap. Mesteparten av Heimland er kontrollert av Taliban, som er imot at jenter utdanner seg, skriver byrået..
Les mer på NRK


Les mer om:
Helmand, Afghanistan, Ap, Heimland, Taliban

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skolejenter, forgifteti , Afghanistan
Aftenposten - 02 Apr 18 kl. 13:24

Frykt for forgiftning av skolejenter i Afghanistan

Minst 48 skolejenter er blitt syke på en videregående skole i Helmand i Afghanistan. Myndighetene frykter at de er forgiftet med overlegg..

P4 - 02 Apr 18 kl. 14:51

Frykter forgiftning av elever

Myndighetene i Afghanistan frykter 48 skolejenter har blitt forgiftet med vilje. Jentene ble innlagt på sykehus med hodepine og kastet opp, men tilstanden deres er stabil. Mesteparten av Helmand-provinsen blir kontrollert av Taliban, som er mot at jenter får utdanning.

NRK - 14 May 19 kl. 16:23

Siktet for forgifting av pasienter

En fransk lege som er siktet for å ha forgiftet sju pasienter, mistenkes nå for å ha forgiftet ytterligere rundt femti pasienter, melder AFP. Politiet tror anestesilegen forgiftet kollegers pasienter, slik at han selv kunne gjennopplive dem..

NRK - 20 Jul 18 kl. 16:46

Mange forgiftet av sprøytemidler

Innbyggere i Brasil blir forgiftet av sprøytemidler som blir brukt i nærheten av boliger, skoler og arbeidsplasser, ifølge Human Rights Watch. Personer er blitt akutt forgiftet på sju ulike steder i Brasil..

NRK - 20 Jul 18 kl. 16:46

Flere forgiftet av sprøytemidler

Innbyggere i Brasil blir forgiftet av sprøytemidler som blir brukt i nærheten av boliger, skoler og arbeidsplasser, ifølge Human Rights Watch. Personer er blitt akutt forgiftet på sju ulike steder i Brasil..

NRK - 21 Feb 18 kl. 19:13

111 skolejenter savnet i Nigeria

111 nigerianske skolejenter er savnet etter at terrorgruppen Boko Haram angrep en landsby, bekrefter lokalt politi til AFP. I 2014 ble 270 jenter bortført av terrorgruppen fra en skole i Chibok..

VG - 18 Dec 19 kl. 13:17

Død ulv var forgiftet

En ulv som ble funnet død i Åsnes-Finnskog i mai i år, var forgiftet..

P4 - 09 Jul 18 kl. 16:40

Kan ikke utelukke at flere har blitt forgiftet

Britisk politi kan ikke utelukke at flere blir forgiftet av nervegiften Novitsjok. I går døde en trebarnsmor etter at hun og partneren ble forgiftet i Amesbury. Britisk politi fraråder folk nå å plukke gjenstander som sprøyter og uvanlige beholdere..

P4 - 06 Jul 18 kl. 15:04

Leter etter giftbeholder i England

Britisk politi jakter nå på en giftbeholder etter at et britisk par ble forgiftet sist helg. Politiet saumfarer byene Salisbury og Amesbury på leting etter den dødelige nervegiften novitsjok, som paret ble forgiftet av. Tilstanden er fremdeles kritisk for de to.

NRK - 08 Jul 18 kl. 22:52

Nervegass-forgiftet kvinne er død

En av de to som ble utsatt for nervegift i Amesbury i England, er død. Politiet sier at de nå starter drapsetterforskning. 44 år gamle Dawn Sturgess ble forgiftet lørdag 30.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vikingfunn i Trøndelag

Arkeologer har funnet dødehus fra vikingtida i området hvor det skal bygges ny E39 i Heim kommune i Trøndelag. Funnet ligger i det samme området arkeologene i fjor fant et lignende dødehus, skriver Statens vegvesen i en pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

Svekket tillit blant svenskene

Svensker har stadig mindre tillit til regjeringens håndtering av koronautbruddet. Det viser en meningsmåling for SVT fra Novus som ble offentliggjort torsdag. 45 prosent av de spurte har tillit til regjeringens evne til å håndtere pandemien..

NRK - 45 minutter siden

Bilsalget halvert i Tyskland

Nybilsalget i Tyskland stupte med nær 50 prosent i mai, sammenlignet med samme måned i fjor. Koronapandemien har satt sitt preg på den tyske industrien. Bilsalget har også sviktet i andre land de siste månedene, blant annet Italia og Storbritannia..

NRK - 1 time siden

Manshaus-dom faller 11. juni

Dommen mot draps- og terrortiltalte Philip Manshaus faller 11. juni. På grunn av koronatiltak vil hverken presse eller publikum få adgang til å følge domsavsigelsen fra Asker og Bærum tingrett..

NRK - 1 time siden

Rettsmøte 11. juni

Dommen i straffesaken mot draps- og terrortiltalte Philip Manshaus blir avsagt i et rettsmøte 11. juni kl. 10..

NRK - 1 time siden

14 Bafta-nominasjoner

TV-serien «Chernobyl», om atomkraftulykken i Tsjernobyl i 1986, er nominert til 14 Bafta-priser. Dermed er den en av TV-seriene med flest nominasjoner i historien, ifølge BBC. TV-serien er blant annet nominert i kategorien beste miniserie..

NRK - 1 time siden

Lov om nasjonalsang vedtatt

Den folkevalgte forsamlingen i Hongkong har vedtatt en lov som gjør det forbudt å vise manglende respekt for Kinas nasjonalsang. Kun én person stemte imot forslaget. Kritikere mener loven er et steg i retning av at Kina strammer grepet om Hongkong..

NRK - 1 time siden

Får 30 minutter på å flytte seg

Politimesteren i Nordland ber aksjonister som blokkerer anleggsveien til Øyfjellet i Mosjøen om å flytte seg innen 30 minutter. Aksjonister sperret onsdag morgen en anleggsvei for å protestere mot byggingen av et vindkraftanlegg på Øyfjellet..

NRK - 1 time siden

Seks års fengsel for voldtekt

En 30 år gammel mann i Stjørdal i Trøndelag er dømt til seks års fengsel for grove voldtekter av kona si. Han er også dømt til å gå med omvendt elektronisk voldsalarm i to år, og forbud mot å kontakte kona i tre år..

NRK - 1 time siden

Kraftig jordskjelv i Indonesia

Et jordskjelv med styrke 6,5 har rammet Indonesia torsdag, melder nyhetsbyrået Reuters. Jordskjelvet skal ha rammet nord for øya Halmahera..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt