NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 01:41

NRK - 02 des. 19 kl. 19:23

Skoleelever i møte i Verdal

Skoleelevene som satt i bussen som kjørte av veien i Verdal, er på et informasjonsmøte i rådhuset i kveld. Det var kun skrubbsår etter den dramatiske ulykken..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Verdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skoleeleveri , møtei , Verdal
NRK - 01 mai 20 kl. 06:29

Leteaksjon etter 17-åring i Verdal

Politiet i Trøndelag har igangsatt søk etter en 17 år gammel gutt som er savnet i Verdal. Sea King redningshelikopter og frivillige mannskaper bistår. Det søkes primært i området Havfrua og Verdal kalk..

VG - 05 sep. 19 kl. 15:37

Valg-lotto i Verdal: Sp kan ta flere Ap-bastioner i Trøndelag

VERDAL (VG) Senterpartiet kan ta ordfører-makt i svært mange av kommunene rundt Trondheimsfjorden. I Ap-bastionen Verdal kan Sp få tillit fra hver annen velger, viser lokal måling..

Dagbladet - 05 mars 20 kl. 22:11

Fem skoleelever coronasmittet

Totalt er det nå fem skoleelever som har fått påvist coronasmitte. To i Bærum og to i Stavanger, og èn i Vestfold og Telemark..

NRK - 02 des. 19 kl. 19:23

Skolelever i møte i Verdal

Skolelevene som satt i bussen som kjørte av veien i Verdal, skal ha en debrief på kommunehuset i kveld. Det var kun skrubbsår etter den dramatiske ulykken..

VG - 09 sep. 19 kl. 22:56

VG på Sp-valgvake i Verdal: «Dæsken!» «Magisk!»

VERDAL (VG) Før var dette rødt. Nå er det grønt. Alt er snudd opp ned..

Dagbladet - 05 mars 20 kl. 22:11

Flere skoleelever coronasmittet

Flere skoleelever har fått påvist coronasmitte. Også to ansatte ved en skole i Asker er smittet..

Dagbladet - 05 mars 20 kl. 22:11

Fire skoleelever coronasmittet

Totalt er det nå fire skoleelever som har fått påvist coronasmitte. To i Bærum og to i Stavanger..

Aftenposten - 02 des. 19 kl. 15:05

20 barn evakuert fra skolebuss i Verdal

En buss med 20 skolebarn kjørte av veien i Verdal og henger utfor en skrent. Alle barna er evakuert fra bussen, ifølge politiet. Ingen skal være alvorlig skadd..

Aftenposten - 02 des. 19 kl. 15:05

Nær 50 barn evakuert fra skolebuss etter utforkjøring i Verdal

En buss med i alt 47 skolebarn kjørte av veien i Verdal og henger utfor en skrent. Alle er evakuert fra bussen og ingen ble alvorlig skadd..

NRK - 12 feb. 20 kl. 12:49

Skoleelever demonstrerer i Tromsø

Tusenvis av skoleelever streiker og demonstrerer i Tromsø mot budsjettkutt på over 40 millioner kroner. Store budsjettoverskridelser er årsaken til kuttforslaget. Rundt 50 lærerstillinger kan forsvinne..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Iran bekrefter brann ved atomanlegg

Iranske myndigheter innrømmer at en brann ved et atomanlegg rammet et nytt senter for produksjon av sentrifuger. Myndighetene har hittil nedtonet brannen, som startet torsdag. Men et bilde og en video som iransk TV har sendt, viser brannskadene..

NRK - 1 time siden

Sperrer grensa til USA av frykt

Innbyggerne i Sonoyta i Mexico, som grenser til Arizona, sperret søndag veien fra USAs grense av frykt for koronaviruset. Sonoytas ordfører José Ramos Arzate oppfordret lørdag amerikanske turister til ikke å komme til Mexico..

NRK - 1 time siden

26.051 nye smittetilfeller i Brasil

Brasil registrerte 26.051 nye bekreftede smittetilfeller av koronaviruset siste døgnet. Samt 602 nye dødsfall, opplyste helsedepartementet søndag.

NRK - 1 time siden

Ulv felt i Løten lørdag

Lørdag morgen ble det felt en hannulv i Løten i Innlandet. Det skriver Østlendingen. Ulven er sendt til Rovdata.

NRK - 1 time siden

Trump planlegger nytt massemøte

President Donald Trump skal holde et nytt massemøte neste uke, denne gangen i New Hampshire 11. juli. I kunngjøringen om møtet heter det at alle som kommer, vil bli tilbudt munnbind som de oppfordres til å bruke..

NRK - 1 time siden

Tui vil fly til Hellas tross forbud

Reiseselskapet Tui planlegger å fly ned en ny last av svenske turister til Hellas – seks dager før direktefly fra Sverige offisielt får lov til å lande, skriver Expressen – Vi åpner med noen få flyreiser, sier Isabella Gharehdaghi, på Tui pressetur..

NRK - 1 time siden

Kroatias HDZ-parti trolig gjenvalgt

Det konservative regjeringspartiet HDZ ligger an til gjenvalg i Kroatia, viser de første offisielle resultatene. Etter at 60 prosent av stemmene er talt opp, ser det ut til at HDZ får 68 mandater i nasjonalforsamlingen, mens sosialdemokratene får 43..

NRK - 1 time siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne (32) døde søndag etter å ha falt fra berg-og-dal-bane i en fornøyelsespark i Oise, Nord i Frankrike. Parken hadde en tilsvarende hendelse i 2009, opplyser talsperson for parken til CNN..

NRK - 1 time siden

Siktet Floyd-politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene, Tou Thaoi, i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er løslatt fra fengselet, ifølge fengslet i Hennepin County. Det skriver The Guardian. George Floyd døde 25.

NRK - 2 timer siden

Iran innfører maskepåbud i Teheran

Etter en økning i koronadødsfall innfører Iran maskepåbud innendørs på offentlige steder og på offentlig transport. Meningsmålinger viser imidlertid at mange iranere ikke tar virustrusselen på alvor, og i Teheran er det mange som går rundt maskeløse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt