P4 > Nyheter

Monday, 25 March, 08:57

P4 - 23 Mar 18 kl. 13:51

Skoleelev knivstukket

En 16 år gammel elev ved Røyken videregående skole ble knivstukket på bussen like utenfor skolen på morgenen i dag.
Det melder Drammens Tidende.
Eleven fikk moderate skader og får behandling på sykehus.
En jevnaldrende elev er pågrepet..
Les mer på P4


Les mer om:
Røyken, Drammens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skoleelev, knivstukket
NRK - 16 Jan 19 kl. 17:48

14-åring knivstukket på Hvaler

En skoleelev på Hvaler ble onsdag formiddag knivstukket av en 15 år gammel medelev. Det melder Fredriksstad Blad. Ifølge politiet skal ikke den fornærmede 14-åringen være alvorlig skadd.

NRK - 25 Sep 18 kl. 15:52

Skoleelev skal ha blitt knivstukket

En 13 år gammel gutt skal ha blitt knivstukket ved en skole i Linköping i Sverige, melder flere medier. Gutten er brakt til sykehus i ambulanse, men skadeomfanget er foreløpig uklart. Politiet jobber på stedet og skolen er sperret av..

Dagbladet - 25 Sep 18 kl. 16:20

Skoleelev (13) skal ha blitt knivstukket i Sverige

En 13 år gammel gutt skal ha blitt knivstukket ved en skole i Linköping i Sverige, melder flere medier..

Dagbladet - 23 Mar 18 kl. 13:33

Skoleelev (16) knivstukket i Røyken

Eleven ble sendt til sykehus. Den antatte gjerningspersonen er pågrepet av poliet..

NRK - 14 Mar 18 kl. 06:48

Skoleelev dømt for falsk legeattest

En skoleelev i Oslo er dømt til 14 dagers betinget fengsel for å ha levert falske legeerklæringer til skolen. Eleven hadde over 10 prosent fravær, og fryktet at han skulle stryke i flere fag..

Aftenposten - 14 Mar 18 kl. 07:53

Skoleelev dømt for falske legeerklæringer

En skoleelev i Oslo er dømt til 14 dagers betinget fengsel for å ha levert falske legeerklæringer til skolen i frykt for at han skulle stryke i flere fag..

P4 - 14 Mar 18 kl. 06:21

Skoleelev dømt til fengsel for falske legeerklæringer

En skoleelev i Oslo er dømt til 14 dagers betinget fengsel for å ha levert falske legeerklæringer til skolen. Videregåendeeleven hadde over 10 prosent fravær i flere fag og fryktet han ville stryke og leverte dermed fem falske legeerklæringer. Skolen fattet imidlertid mistanke og anmeldte eleven.

NRK - 04 Dec 17 kl. 08:05

En person knivstukket

En person er knivstukket i Rælingen i Akershus. Politiet ønsker å komme i kontakt med potensielle vitner til hendelsen. Personen som ble knivstukket er fraktet til sykehus og skal være ved bevissthet..

NRK - 09 Oct 18 kl. 10:48

Mann knivstukket til døde i Malmö

En mann ble knivstukket og døde i Malmö i Sverige tirsdag morgen. Politiet fikk melding om bråk ved Rosengård da de fant mannen som var blitt knivstukket, skriver Aftonbladet. En person er pågrepet og er mistenkt for hendelsen..

NRK - 03 Aug 18 kl. 18:42

Mann knivstukket i Stavanger

En mann er knivstukket i Stavanger sentrum. Hendelsesforløpet er ukjent, skriver Politiet i Sør-Vest på sin Twitter-konto. Politipatruljer søker etter gjerningsmann som har stukket fra stedet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt