NRK > Nyheter

Sunday, 05 April, 18:33

NRK - 27 Feb 20 kl. 14:33

Skolebuss veltet i Vennesla

En skolebuss har kjørt av veien på Fylkesvei 3762 ved Steinslandsveien i Vennesla. Bussen skal ha kjørt ut og veltet og det er meldt om mindre personskader blant passasjerene, opplyser politiet. Det skal være 24 personer i bussen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fylkesvei, Steinslandsveien, Vennesla

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skolebuss, velteti , Vennesla
P4 - 27 Feb 20 kl. 14:40

Buss veltet i Vennesla

En buss med 15 passasjerer veltet i Vennesla i Agder i ettermiddag. Nødetatene er på vei. I følge politiet er det ikke meldt om personskader..

P4 - 02 Dec 19 kl. 15:05

Elever evakuert fra veltet skolebuss

Rundt 20 elever måtte evakueres fra en skolebuss i Mogrenda i Verdal i Trøndelag i ettermiddag. Bussen veltet, og hang en stund utfor en høy skrent. Brannvesenet ,åtte skjære seg inn i bussen, melder politiet.

NRK - 28 Feb 20 kl. 14:21

Skal transportere med drosjer

Agder Kollektivtrafikk ser svært alvorlig på gårsdagens ulykke i Vennesla, hvor en skolebuss veltet, sier utviklingssjef i AKT, Thomas Ruud Jensen. Frem til granskingen av ulykken er ferdig vil barna som er rammet bli kjørt til skolen i drosjer..

Aftenposten - 27 Feb 20 kl. 14:58

Buss med 15 passasjerer veltet i Vennesla

Nødetatene er på vei til Vennesla etter at en buss med 15 passasjerer veltet på Steinslandsveien..

Dagbladet - 02 Dec 19 kl. 14:55

Skolebuss veltet - henger utfor skrent

Bussen skal henge utfor en «veldig høy» skrent. Rundt 20 barn er nå evakuert..

P4 - 06 Jan 20 kl. 15:24

Skolebuss kjørte i grøfta

En skolebuss havnet i grøfta i Vågå kommune i ettermiddag. Det er foreløpig ikke meldt om alvorlig personskade, opplyser politiet i Innlandet. Det var rundt 15 personer i bussen..

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 14:36

Skolebuss og bil frontkolliderte i Gudbrandsdalen

En personbil og en skolebuss har frontkollidert på Tretten i Gudbrandsdalen, opplyser Politiet i Innlandet. En person sitter fastklemt..

NRK - 28 Feb 20 kl. 17:32

Foreldre advarte

Foreldreutvalget ved Samkom skole i Vennesla har fryktet utforkjøring med skolebussen. De har advart mot å kjøre stor buss på den smale bygdeveien, der bussen veltet med 23 skolebarn torsdag ettermiddag..

NRK - 27 Nov 19 kl. 13:59

Skolebuss og personbil kolliderte

En skolebuss og en personbil har kollidert på Tretten i Oppland. Ingen av busspassasjerene er skadet. Føreren er personbilen sitter fastklemt, men er våken, melder Innlandet politidistrikt..

NRK - 02 Jan 20 kl. 19:37

Boligbrann i Vennesla

Det har begynt å brenne i en bolig i Eikebakken i Vennesla. Alle personer skal være ute av huset, opplyser politiet. Det er mye røyk fra boligen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Hjelpearbeidere får reise fra Norge

Norsk helsepersonell som behandler pasienter, har ikke lov til å reise til utlandet under korona-utbruddet. Fra i dag kan personell som skal delta i internasjonalt hjelpearbeid få dispensasjon. Røde Kors og Leger Uten Grenser har bedt om fritaket..

NRK - 15 minutter siden

Forsvarer avskjedigelse av kaptein

USAs forsvarsminister Mark Esper forsvarer at fartøysjefen på et hangarskip fikk sparken etter å ha bedt om hjelp til sin koronasmittede besetning. Kaptein Brett Crozier fikk kritikk for ikke å ha gått tjenestevei. 155 på skipet er bekreftet smittet..

NRK - 30 minutter siden

20.000 i karantene i Pakistan

I Pakistan er 20.000 deltakere på et religiøst massemøte satt i karantene. Rundt 100.

NRK - 30 minutter siden

Britisk ytre høyre sprer virusrykte

Politiet etterforsker rasistiske britiske grupper som bruker korona-pandemien som påskudd til å angripe muslimer, både fysisk og i sosiale medier. Påstander om at muslimer sprer smitte ved å gå i hemmelige moskeer, er avkreftet, skriver the Guardian..

NRK - 45 minutter siden

Slår ned på konspirasjonsteorier

Youtube vil fjerne videoer med konspirasjonsteorier om en sammenheng mellom 5G-nett og korona-pandemien. Minst to master i det britiske mobilnettet er forsøkt påtent. Selv om video fjernes, kan den være delt flere steder, skriver the Guardian..

NRK - 45 minutter siden

Tyskland skal forske på mørketall

Forskere i den tyske delstaten Bayern skal besøke tilfeldige husholdninger og ta blodprøver fra i morgen. Blodet skal testes for koronavirus, slik at man kan anslå hvor mange som er eller har vært smittet uten å bli syke, melder Sveriges Radio..

NRK - 1 time siden

FHI retter: likevel ikke munnbind

Folkehelseinstiuttet retter meldingen om en ny anbefaling om munnbind. De ber ikke alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind generelt, bare under transport til og fra helsetjenesten. Det går fram av FHIs anbefalinger om hygiene..

NRK - 1 time siden

Forsiktig optimisme i New York

Det var langt færre sykehusinnleggelser for covid-19 i delstaten New York siste døgn enn i de siste dagene, Guvernør Andrew Cuomo sier han ikke vet om staten har nådd toppen av utbruddet, og avventer tallene også fra dagene som kommer..

NRK - 1 time siden

To personer i havsnød i Troms

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden i Troms. Flere båter og redningshelikopter søkte etter båten. De to om bord får hjelp til å komme seg i land, melder Hovedredningssentralen Nord-Norge.

NRK - 1 time siden

Veien over Kvænangsfjellet stengt

E6 over Kvænangsfjellet er stengt på grunn av et vogntog som kjørte seg fast under kolonnekjøring. Fram til vegen åpnes igjen, er det umulig å kjøre bil fra Finnmark og sørover..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt