NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 13:19

NRK - 15 jan. 20 kl. 09:24

Skolebuss skled av veien

En skolebuss med tolv elever om bord skled onsdag morgen av veien i Furnes i Ringsaker. En elev er lettere skadd, melder politiet. Passasjerene ble evakuert gjennom et knust vindu..
Les mer på NRK


Les mer om:
Furnes, Ringsaker

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skolebuss, skledav , veien
Aftenposten - 15 jan. 20 kl. 09:33

Skolebuss med elever skled av veien i Ringsaker

En skolebuss med tolv elever om bord skled onsdag morgen av veien i Furnes i Ringsaker. En elev er lettere skadd..

NRK - 06 jan. 20 kl. 15:25

Skolebuss av veien i Våga

En skolebuss med 15 passasjerer har kjørt av veien i Sjårdalen i Vågå. Ifølge politiet skal det ikke være alvorlige personskader. Nødetatene er på vei til stedet og det skal være bestilt en ny buss til passasjerene..

NRK - 02 des. 19 kl. 15:07

Skolebuss kjørte av veien

En skolebuss har kjørt av veien i Trønelag. Det var rundt 20 barn i bussen. Bannvesenet har skjært seg inn i bussen og hjulpet elevene ut.

NRK - 02 des. 19 kl. 15:37

Skolebuss kjørte av veien i Verdal

En skolebuss som kjørte av veien og henger utfor en skrent i Verdal i Trøndelag hadde nesten 50 passasjerer ombord. Sjåføren og elevene ble reddet ut av brannvesenet. Ingen ble alvorlig skadet..

NRK - 07 feb. 20 kl. 19:46

Ingen alvorlig skadd i Levanger

Ingen ble alvorlig skadd da en bil skled av veien ved Eidsbotn i Levanger. Ulykka skjedde i en bratt bakke i en 30-sone og bilen skled av veien og inn i et tre. Sjøføren fikk helsehjelp på stedet, opplyser politiet..

NRK - 27 feb. 20 kl. 14:33

Skolebuss veltet i Vennesla

En skolebuss har kjørt av veien på Fylkesvei 3762 ved Steinslandsveien i Vennesla. Bussen skal ha kjørt ut og veltet og det er meldt om mindre personskader blant passasjerene, opplyser politiet. Det skal være 24 personer i bussen..

Klartale - 02 des. 19 kl. 15:19

Skolebuss henger ut over en skrent

En skolebuss har kjørt av veien i Verdal. Den henger utenfor en skrent..

NRK - 17 feb. 20 kl. 05:09

Svært glatte veier i Sør-Norge

En saltbil kjørte av veien i Telemark natt til mandag. En brannbil som skulle hjelpe til, skled også av veien. Nå står også en bilberger og en strøbil fast.

P4 - 17 feb. 20 kl. 05:47

- La bilen stå

Det er svært glatte veier flere steder i sør-Norge nå på morgenen. I Telemark kjørte en saltbil av veien i natt og veltet og en brannbil som skulle hjelpe til skled også av veien. Ifølge Vegtrafikksentralen i Sør er det krevende kjøreforhold på grunn av regn som fryser på bakken.

P4 - 06 jan. 20 kl. 15:24

Skolebuss kjørte i grøfta

En skolebuss havnet i grøfta i Vågå kommune i ettermiddag. Det er foreløpig ikke meldt om alvorlig personskade, opplyser politiet i Innlandet. Det var rundt 15 personer i bussen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fire nye dødsfall registrert

Det er registrert fire nye koronadødsfall i Norge, viser Folkehelsinstituttets tall. FHI opplyser at dødsfallene ligger tilbake i tid, og er lagt til etter en gjennomgang. Totalt er 261 døde av viruset i Norge, men det er ingen dødsfall siste døgn.

NRK - 30 minutter siden

FHI til VG: Ikke fire nye dødsfall

Folkehelseinstituttet avviser overfor VG NTBs melding om at to koronasmittede menn og to kvinner er registrert døde det siste døgnet. Dette stemmer altså ikke..

NRK - 30 minutter siden

Fire nye koronadødsfall

To koronasmittede menn og to kvinner er registrert døde det siste døgnet, ifølge tall fra Folkehelseinstituttet ifølge NTB..

NRK - 30 minutter siden

Går av om grunnlovsendringer vedtas

Bulgarias statsminister Boyko Borrisov sier han vil gå av om han får gjennom grunnlovsendringer for å halvere antallet representanter i nasjonalforsamlingen. Det skjer etter protester mot korrupsjon og statsministeren siden begynnelsen av juli..

NRK - 45 minutter siden

Barnehageansatt koronasmittet

En ansatt i en barnehage i Stavanger har fått påvist covid-19. – Det er tegn som tyder på at personen kan ha hatt smitte tidligere, og det er ikke sikkert at det er en aktuell covid-19-infeksjon nå, sier smittevernoverlege Runar Johannesen..

NRK - 45 minutter siden

Flere mistenkte etter skyting

Politiet har flere mistenkte etter skyteepisoden på Bjølsen i Oslo i natt. De har grunn til å tro at det er kjenninger av politiet som er involvert i saken. Skuddene ble avfyrt fra bakgården og gjennom et vindu.

NRK - 1 time siden

EU enige om vaksinekjøp

EU er enige med det britiske legemiddelfirmaet AstraZeneca om å kjøpe minst 300 millioner doser av koronavaksinen selskapet utvikler, melder Reuters. EU-kommisjonen opplyser at EU kan kjøpe 100 millioner doser til om vaksinen er trygg og virker..

NRK - 1 time siden

Kripos kobles på savnetsak

Kripos bistår politiet i Innlandet med å finne den savnede studenten fra Blæstad på Hamar. Student Pål Johan Guldbrandsen har vært savnet siden 24 juli, og ble sist sett på sin hybel. Det forteller politifullmektig Ingrid Hagen til NRK..

NRK - 1 time siden

Åtte innlagt med korona i Norge

Åtte pasienter er innlagt med covid-19 på sykehus i Norge, viser tall fra Helsedirektoratet fredag..

NRK - 1 time siden

Tyskland støtter sanksjoner

Tyskland tar til ordet for EU-sanksjoner mot Hviterussland etter presidentvalget og de påfølgende protestene, melder AFP. En talsperson for regjeringen sier Angela Merkel er sjokkert over voldsbruk mot demonstranter, og at sanksjoner må diskuteres..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt