NRK > Nyheter

Tuesday, 21 January, 04:17

NRK - 15 Jan 20 kl. 09:24

Skolebuss skled av veien

En skolebuss med tolv elever om bord skled onsdag morgen av veien i Furnes i Ringsaker. En elev er lettere skadd, melder politiet. Passasjerene ble evakuert gjennom et knust vindu..
Les mer på NRK


Les mer om:
Furnes, Ringsaker

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skolebuss, skledav , veien
Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 09:33

Skolebuss med elever skled av veien i Ringsaker

En skolebuss med tolv elever om bord skled onsdag morgen av veien i Furnes i Ringsaker. En elev er lettere skadd..

NRK - 06 Jan 20 kl. 15:25

Skolebuss av veien i Våga

En skolebuss med 15 passasjerer har kjørt av veien i Sjårdalen i Vågå. Ifølge politiet skal det ikke være alvorlige personskader. Nødetatene er på vei til stedet og det skal være bestilt en ny buss til passasjerene..

NRK - 02 Dec 19 kl. 15:07

Skolebuss kjørte av veien

En skolebuss har kjørt av veien i Trønelag. Det var rundt 20 barn i bussen. Bannvesenet har skjært seg inn i bussen og hjulpet elevene ut.

NRK - 02 Dec 19 kl. 15:37

Skolebuss kjørte av veien i Verdal

En skolebuss som kjørte av veien og henger utfor en skrent i Verdal i Trøndelag hadde nesten 50 passasjerer ombord. Sjåføren og elevene ble reddet ut av brannvesenet. Ingen ble alvorlig skadet..

Klartale - 02 Dec 19 kl. 15:19

Skolebuss henger ut over en skrent

En skolebuss har kjørt av veien i Verdal. Den henger utenfor en skrent..

P4 - 06 Jan 20 kl. 15:24

Skolebuss kjørte i grøfta

En skolebuss havnet i grøfta i Vågå kommune i ettermiddag. Det er foreløpig ikke meldt om alvorlig personskade, opplyser politiet i Innlandet. Det var rundt 15 personer i bussen..

P4 - 08 Jan 20 kl. 06:39

Glatte veier og utforkjøringer

To personer er sendt til sykehus etter at to biler kjørte av veien ved Lunde i Vestfold i morgentimene. Det skal være underkjølt regn og svært glatt på stedet. Også i Otta på E6 i Gudbrandsdalen meldes det om svært glatte veier nå i morges.

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 14:36

Skolebuss og bil frontkolliderte i Gudbrandsdalen

En personbil og en skolebuss har frontkollidert på Tretten i Gudbrandsdalen, opplyser Politiet i Innlandet. En person sitter fastklemt..

NRK - 27 Nov 19 kl. 13:59

Skolebuss og personbil kolliderte

En skolebuss og en personbil har kollidert på Tretten i Oppland. Ingen av busspassasjerene er skadet. Føreren er personbilen sitter fastklemt, men er våken, melder Innlandet politidistrikt..

Aftenposten - 02 Dec 19 kl. 15:05

Buss kjørte av veien i Verdal – henger utfor skrent

En buss kjørte av veien i Verdal og henger utfor en skrent, opplyser politiet. Ifølge avisen Innherred dreier det seg om en skolebuss..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Venter med tolløkning

Frankrikes president Emmanuel Macron og USAs president Donald Trump forlenger samtalene om den franske digitalskatten ut året og unngår handelskrig, ifølge en diplomatisk kilde. De to presidentene snakket sammen søndag..

NRK - 2 timer siden

Bil kjørte i murvegg i Haugesund

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomdang etter at en bil med tre personer kjørte inn i en murvegg i Haugesund. Føreren er mindreårig og har ikke førerkort, melder Sør-Vest politidistrikt natt til tirsdag..

NRK - 2 timer siden

Mann knivskadd i Lørenskog

En mann oppsøkte legevakta i Lørenskog med knivskader i låret mandag kveld. Mannen er sendt til sykehus. Det er uvisst hvordan han fikk skadene.

NRK - 3 timer siden

KrFs abort-seier står i fare

KrFs gjennomslag for å endre abortloven kan stå i fare nå som Frp er ute. Fremskrittspartiet er ikke lenger bundet av Granavolden-plattformen og ingenting hindrer dem nå i å stemme for å reversere endringen i abortloven, skriver Vårt Land..

NRK - 3 timer siden

Får legge til kai i Italia

Det norskeide skipet Ocean Viking har fått lov til å legge til kai i Pozzallo på Sicilia. Om bord er 39 flyktninger og migranter som ble plukket opp i Middelhavet fredag. Frankrike, Tyskland og Luxembourg har blitt enige om å ta imot 20 av dem..

NRK - 4 timer siden

Salmonella påvist i kylling

Det er påvist salmonella i 33 tonn kylling som skulle selges i norske butikker, melder Nationen. Kyllingen ble importert fra Polen av selskapet Norwegian M Import AS. Mattilsynet sier at folk kunne ha blitt syke om kyllingen hadde nådd markedet..

NRK - 5 timer siden

Ingen skadd av raketter i Bagdad

Ingen ble skadd da tre Katyusha-raketter traff inne i den grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad tidlig tirsdag. Det opplyser politikilder, ifølge nyhetsbyrået Reuters. En rekke ambassader og regjeringsbygninger har tilhold i den grønne sonen..

NRK - 5 timer siden

Møter Catalonias regionpresident

Spanias statsminister Pedro Sanchez opplyser mandag at han planlegger å møte Catalonias regionpresident Quim Torra i starten av februar. Møtet er en del av et forsøk på å finne en løsning på den verste politiske krisen i Spania i flere tiår..

NRK - 5 timer siden

Rakettangrep i Bagdad

Flere raketter har truffet et område nært den amerikanske ambassaden i Bagdad, melder nyhetsbyrået AFP. Ambassaden befinner seg i den såkalte «grønne sonen», som er tungt bevoktet..

NRK - 5 timer siden

Varslar flaum

NVE har utvida området for flaumvarsel på grunn av mykje nedbør frå i ettermiddag til tysdag morgon. Farevarselet gjeld for nordlege delar av Møre og Romsdal, delar av Trøndelag og Nordland. Det er venta opp mot 60-70 mm nedbør frå måndag ettermiddag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt