P4 > Nyheter

Saturday, 14 December, 17:02

P4 - 02 Dec 19 kl. 22:56

Skolebarn drept i Tyrkia

Minst elleve sivile, åtte av dem skolebarn, er drept i et tyrkisk artilleriangrep mot den kurdiskkontrollerte byen Tal Rifaa nord i Syria.
Det melder eksilgruppa SOHR.
Det tyrkiske angrepet skjedde ved en skole idet elever var på vei ut..
Les mer på P4


Les mer om:
Tal Rifaa, Syria, SOHR, Tyrkia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skolebarn, drepti , Tyrkia
NRK - 02 Dec 19 kl. 22:28

Skolebarn drept i tyrkisk angrep

Minst elleve sivile, åtte av dem skolebarn, er drept i et tyrkisk artilleriangrep mot den kurdiskkontrollerte byen Tal Rifaa nord i Syria, melder SOHR. Det tyrkiske angrepet skjedde ved en skole idet elever var i ferd med å forlate bygningene..

NRK - 12 Sep 19 kl. 21:14

Sju drept av veibombe i Tyrkia

Sju sivile ble drept da en bombe eksploderte på en vei sørøst i Tyrkia torsdag, opplyser lokale myndigheter. Den kurdiske PKK-geriljaen får skylden av myndighetene. Ytterligere ti personer skal være alvorlig skadd..

P4 - 10 Oct 19 kl. 18:53

Fem drept i Tyrkia

Fem personer er drept, blant dem en baby, i et granatangrep fra Syria mot Tyrkia. Det melder tyrkiske tjenestemenn. Granatene skal ha blitt avfyrt fra et kurdiskkontrollert område i Syria.

NRK - 10 Oct 19 kl. 17:59

Tyrkia: Fem drept i granatangrep

Fem personer er drept i et granatangrep mot Tyrkia fra Syria, en av dem en baby. Det melder tyrkiske tjenestemenn, ifølge NTB. Granatene skal ha blitt avfyrt fra et kurdiskkontrollert område i Syria..

P4 - 10 Oct 19 kl. 19:39

Krever at Tyrkia stopper offensiv

De europeiske medlemslandene i FNs sikkerhetsråd krever nå at Tyrkia stopper offensiven i Nord-Syria. Det melder nyhetsbyrået AFP. Også USAs utsending til FN advarer Tyrkia om at invasjonen av Nord-Syria vil få konsekvenser, og at Tyrkia må forhindre at terrorgruppen IS nå styrker seg.

P4 - 11 Oct 19 kl. 08:14

Flere drept i angrep i Tyrkia

Flere sivile skal være drept i terrorangrep i to byer i Tyrkia. Til sammen skal sju sivile, blant dem fem barn være drept, i angrepene, like ved grensen til Syria. I tillegg skal minst 69 personer være skadet.

NRK - 09 Sep 19 kl. 08:26

Skolebarn demonstrerer i Hongkong

Flere hundre skolebarn i uniform formet mandag menneskekjeder i Hongkong. Aksjonen var til støtte for demokratidemonstrantene, som har støtt sammen med politiet gjentatte ganger - senest i helgen. Flere av barna hadde på seg masker..

VG - 03 Sep 19 kl. 09:56

Mann drepte åtte skolebarn i Kina på første skoledag

Åtte unge barn skal være drept i et knivangrep på en skole i Hubei-provinsen i Kina mandag. To ble skadet..

NRK - 30 Oct 19 kl. 09:50

USA-ambassadør på teppet

Tyrkia har kalt USAs ambassadør «inn på teppet» i Ankara for å forklare seg etter at Representantenes hus i USA har anerkjent folkemordet i Armenia. Tyrkia bestrider at at det var folkemord i 2015-2017 da 1,5 millioner armenere ble drept...

P4 - 11 Oct 19 kl. 15:34

Tyrkia utvider angrepene

Tyrkia har nå utvidet angrepet i Syria til å gjelde byen Kobane, som ligger helt på grensen. Tyrkias angrep mot kurdisk milits i Syria fortsetter, og dødstallene stiger. Ifølge SOHR er 17 sivile drept, sju av dem i dag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Alvorlig for mann etter ulykke

En eldre mann er fraktet til sykehus med det som skal være alvorlige skader etter å ha blitt påkjørt av en bil ved Porsgrunnsvegen i Skien. Ulykken skjedde da mannen forsøkte å krysse veien. Skadeomfanget er ukjent.

P4 - 1 time siden

Person knivstukket

En person er sendt til Ullevål sykehus etter å ha blitt knivstukket på Jessheim nå i ettermiddag. Den fornærmede var ved bevissthet, men skadeomfanget er uklart, opplyser politiet. En person er pågrepet.

P4 - 1 time siden

NAF reagerer på ras

NAF mener det er helt uforståelig at et stort steinras kan skje på den nye veien på E18 ved strekningen Bommestadkrysset-Farrisbroen. Store kampesteiner falt ut på den trafikkerte veien sent i går kveld og gjør at veien fortsatt er stengt i begge retninger. Kommunikasjonssjef i NAF, Camilla Ryste, sier til NTB at alle kortene må på bordet for å finne ut av hvordan det kunne skje på en kun to år gammel hovedvei..

P4 - 2 timer siden

Tiltalt for voldtekt og menneskehandel

En norsk pilot er tiltalt for flere tilfeller av grov voldtekt og menneskehandel. Det skriver VG. Ifølge tiltalen har mannen i 50-årene invitert en kvinne fra Colombia til Norge i fjor, og tvunget henne til overgrep og jobbing i 12 timer om dagen uten arbeidskontrakt og lønn.

P4 - 2 timer siden

Til sykehus etter arbeidsulykke

En person er sendt til sykehus i luftambulanse etter en arbeidsulykke på et oppdrettsanlegg i Festvåg i Nordland i ettermiddag. Skadeomfanget og bakgrunnen for ulykken er foreløpig uklart. Politiet i Nordland etterforsker nå hva som har skjedd..

P4 - 2 timer siden

- Priskrigen i matbutikkene er løftebrudd

Mener butikkene må ta mer ansvar..

P4 - 3 timer siden

Sa opp i protest

En lege som nå har sagt opp jobben sin i protest sier han heller vil fly i en krigssone enn å fly pasienter i Nord-Norge. Det melder NRK. Legen sa opp tre måneder etter at Babcock overtok ambulanseflygingen for Helse Nord.

P4 - 3 timer siden

Dale: - Viktigste at ingen døde

Samferdselsminister Jon Georg Dale sier han priser seg lykkelig over at ingen døde eller ble skadd etter steinraset som gikk over E18 ved Larvik. Svære kampesteiner falt ut på veien sent i går kveld og gjør at veien fortsatt er stengt i begge retninger. Vegvesenet må forsikre seg om at det ikke vil gå flere ras før de kan rydde opp etter steinraset.

P4 - 3 timer siden

Rutinesvikt førte til at barn døde

Rutinesvikt ved Stavanger universitetssykehus førte til at to spedbarn døde etter klebsiellasmitte i 2016. Det slår Norsk pasientskadeerstatning fast. De mener gjeldende smittevernrutiner ved sykehus ikke ble fulgt da det brøt ut smitte på nyfødtavdelingen for tre år siden, skriver Stavanger Aftenblad.

P4 - 3 timer siden

Demonstrerer i Bangkok

Det pågår nå demonstrasjoner i Bangkok i Thailand. Tusenvis av mennesker protester i hovedstaden mot at myndighetene i landet vil forby et populært opposisjonsparti. Protestene er de største i byen siden militæret tok makten i et kupp for fem år siden.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt