P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 10:57

P4 - 02 Dec 19 kl. 22:56

Skolebarn drept i Tyrkia

Minst elleve sivile, åtte av dem skolebarn, er drept i et tyrkisk artilleriangrep mot den kurdiskkontrollerte byen Tal Rifaa nord i Syria.
Det melder eksilgruppa SOHR.
Det tyrkiske angrepet skjedde ved en skole idet elever var på vei ut..
Les mer på P4


Les mer om:
Tal Rifaa, Syria, SOHR, Tyrkia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skolebarn, drepti , Tyrkia
NRK - 02 Dec 19 kl. 22:28

Skolebarn drept i tyrkisk angrep

Minst elleve sivile, åtte av dem skolebarn, er drept i et tyrkisk artilleriangrep mot den kurdiskkontrollerte byen Tal Rifaa nord i Syria, melder SOHR. Det tyrkiske angrepet skjedde ved en skole idet elever var i ferd med å forlate bygningene..

NRK - 28 Feb 20 kl. 14:16

Tyrkia med hevnangrep i Syria

Etter at 33 tyrkiske soldater ble drept i Idlib natt til fredag, har Tyrkia fått full støtte fra sine Nato-allierte. Tyrkia gjengjeldte angrepet etter få timer, og 16 syriske soldater og militssoldater ble drept i det tyrkiske gjengjeldelsesangrepet..

NRK - 12 Sep 19 kl. 21:14

Sju drept av veibombe i Tyrkia

Sju sivile ble drept da en bombe eksploderte på en vei sørøst i Tyrkia torsdag, opplyser lokale myndigheter. Den kurdiske PKK-geriljaen får skylden av myndighetene. Ytterligere ti personer skal være alvorlig skadd..

P4 - 10 Oct 19 kl. 18:53

Fem drept i Tyrkia

Fem personer er drept, blant dem en baby, i et granatangrep fra Syria mot Tyrkia. Det melder tyrkiske tjenestemenn. Granatene skal ha blitt avfyrt fra et kurdiskkontrollert område i Syria.

NRK - 10 Oct 19 kl. 17:59

Tyrkia: Fem drept i granatangrep

Fem personer er drept i et granatangrep mot Tyrkia fra Syria, en av dem en baby. Det melder tyrkiske tjenestemenn, ifølge NTB. Granatene skal ha blitt avfyrt fra et kurdiskkontrollert område i Syria..

P4 - 23 Dec 19 kl. 17:42

- Åtte drept av bilbombe

Åtte sivile skal være drept av en bilbombe nord i Syria i dag. Angrepet skal ha skjedd rundt to mil fra grensen til Tyrkia, melder det tyrkiske forsvarsdepartementet. Det har vært flere lignende angrep i områdene Tyrkia kontrollerer den siste tiden..

P4 - 10 Oct 19 kl. 19:39

Krever at Tyrkia stopper offensiv

De europeiske medlemslandene i FNs sikkerhetsråd krever nå at Tyrkia stopper offensiven i Nord-Syria. Det melder nyhetsbyrået AFP. Også USAs utsending til FN advarer Tyrkia om at invasjonen av Nord-Syria vil få konsekvenser, og at Tyrkia må forhindre at terrorgruppen IS nå styrker seg.

NRK - 10 Feb 20 kl. 18:52

Tyrkia svarte med angrep i Syria

Tyrkia sier de har «nøytralisert 101 regime-elementer» i Syria. Det var en gjengjeldelse etter at fem tyrkiske soldater ble drept i et syrisk angrep i Idlib-provinsen. Tyrkia støtter opprørerne der mot regjeringens russisk-støttede offensiv..

P4 - 11 Oct 19 kl. 08:14

Flere drept i angrep i Tyrkia

Flere sivile skal være drept i terrorangrep i to byer i Tyrkia. Til sammen skal sju sivile, blant dem fem barn være drept, i angrepene, like ved grensen til Syria. I tillegg skal minst 69 personer være skadet.

NRK - 09 Sep 19 kl. 08:26

Skolebarn demonstrerer i Hongkong

Flere hundre skolebarn i uniform formet mandag menneskekjeder i Hongkong. Aksjonen var til støtte for demokratidemonstrantene, som har støtt sammen med politiet gjentatte ganger - senest i helgen. Flere av barna hadde på seg masker..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Digitalbruk har skutt i været

Flere nordmenn bruker digitale tjenester i dag enn før koronapandemien brøt ut. 92 prosent av de spurte i McKinseys undersøkelse sier at de bruker digitale tjenester nå mot 78 prosent før utbruddet. Samtidig svarer rundt 80 prosent av førstegangsbrukerne at de vil opprettholde sine digitale vaner etter at samfunnet åpner igjen..

P4 - 1 time siden

Frp vil ha ølsalg på bensinstasjoner

Frp fremmer igjen forslag om ølsalg på bensinstasjoner og i kiosker. Partiet vil ha flere lettelser på norske alkohollover, skriver Vårt Land. Helsetalskvinne Åshild Bruun-Gundersen mener kommunene selv vil være i stand til å finne ut hvor det kan selges øl..

P4 - 2 timer siden

Militærpolitiet i beredskap

Det amerikanske forsvarsdepartmentet har nå satt militærpolitiet i beredskap. Soldatene skal være klare til å reise til Minneapolis i Minnesota på fire timers varsel, melder AP. Det er store demonstrasjoner i flere amerikanske byer etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en brutal pågripelse i Minneapolis.

P4 - 23 timer siden

Underskudd på 485 milliarder

Inkludert dagens forslag ligger det an til et samlet budsjettunderskudd på 485 milliarder kroner i 2020. Det opplyste statsminister Erna Solberg i dag da hun presenterte nye tiltak som skal redde norsk økonomi etter koronakrisen. Bruken av oljepenger ligger an til å bli 425 milliarder kroner i år..

P4 - 2 timer siden

Vil ha faste hjemmkontor-dager

Oslo Høyre vil videreføre korona-tiltaket med hjemmekontor for å redusere rushtrafikken i hovedstaden. Nicolai Øyen Langfeldt i Oslo Høyre sier til VG at mange flere enn de trodde, er i stand til å utføre jobben fra hjemmekontor og at det bør inn i Oslos langsiktige politikk om samferdsel..

P4 - 2 timer siden

1 av 3 vil ha Solberg som statsminister

Mer enn en av tre nordmenn vil ha Erna Solberg som statsminister. Det viser Dagbladets partibarometer Regjeringens håndtering av koronakrisen oppgis som forklaring på tallene. Kun én gang før har Solberg fått et bedre resultat..

P4 - 2 timer siden

Fikk støtte etter økt omsetning

Flere hundre selskaper får kontantstøtte iselv om de gjør det bedre under koronakrisen enn i fjor. Det skriver Dagens Næringsliv. Staten har til sammen betalt 16,5 milliarder kroner til bedrifter som har økt omsetningen i mars eller april..

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter båtulykke

To personer er sendt til sykehus etter en båtulykke i Nedstrand i Rogaland i natt. Fritidsbåt traff en jernstake og har store materielle skader, opplyser politiet. Begge mennene vil bli promilletestet..

P4 - 3 timer siden

14 nye smittede

Ytterligere 14 personer er registrert koronasmittet i Norge siste døgn. I går var tallet 10. 30 personer får behandling på sykehus, ifølge tallene fra Folkehelseinstituttet..

P4 - 3 timer siden

Tre pågrepet etter brann

Tre personer er pågrepet etter en branne i en boligblokk i Trondheim. De tre er mistenkt for å ha noe med brann å gjøre, opplyser politiet i Trøndelag. Ingen personer ble skadd i brannen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt