P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 22:23

P4 - 08 Nov 19 kl. 17:14

Skoleansatt tiltalt for overgrep

En ansatt ved en videregående skole i Nordland er tiltalt for å ha misbrukt stillingen sin for å oppnå seksuell omgang med to elever.
Dette skal ha skjedd ved to anledninger i 2012.
Mannen i 40-årene erkjenner ikke straffskyld, opplyser hans forsvarer til NRK.
Politiet opplyser at begge de fornærmede var myndige da overgrepene skal ha skjedd..
Les mer på P4


Les mer om:
Nordland, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skoleansatt, tiltalt, for, overgrep
NRK - 18 May 20 kl. 12:16

Tiltalt for overgrep

En mann i 40-årene er tiltalt for en rekke overgrep mot barn, blant dem barna til en tidligere samboer. Barnas mor er tiltalt for å ha medvirket til overgrepene. Mannen er også tiltalt for å ha chattet om overgrep og ha hatt overgrepsbilder av barn..

P4 - 14 Oct 19 kl. 09:48

Tiltalt for over 40 overgrep

Mandag startet rettssaken mot en 41 år gammel mann som er tiltalt for over 40 overgrep mot barn i Sør-Trøndelag tingrett. Mannen, som er tiltalt for kjøp av sex, overgrep og kjøp av direkteoverførte overgrep fra Filippinene, er erklært pedofil. 41-åringen har selv barn og er tidligere dømt i tre overgrepssaker.

NRK - 26 Feb 20 kl. 14:39

Eldre mann tiltalt for overgrep

Ein mann frå Nordmøre i 70-åra er tiltalt for grove seksuelle overgrep mot eit barn han er i familie med. I følgje tiltalen gjekk overgrepa føre seg frå jenta var fire år til hun var ti. Mannen er og tiltalt for å ha hatt bilde av grove overgrep..

P4 - 19 Aug 19 kl. 15:14

Tiltalt for overgrep og besittelse

En 51 år gammel mann fra Trondheim er tiltalt for overgrep mot et barn under 14 år. Han er også tiltalt for besittelse av minst 1,8 millioner bilder, samt over 7.000 filmer, som viser overgrep mot barn.

P4 - 03 Jun 20 kl. 20:15

Tiltalt for overgrep mot stedatter

En mann i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett tiltalt for å ha begått flere seksuelle overgrep mot sin stedatter som da var 13 år gammel. Mannen er også tiltalt for å ha bestilt seksuelle overgrep mot barn på internett. Han skal i følge tiltalen ha chattet med personer på Filippinene og betalt dem for å begå overgrep mot barn under 14 år, melder NTB.

NRK - 11 May 20 kl. 11:18

Bestefar tiltalt for grove overgrep

En mann i 80-åra fra Nordland er tiltalt for overgrep mot to av sine barnebarn på 1980- og 90-tallet. Barna var ifølge tiltalen i 4–5-årsalderen. Mannen er tiltalt for seksuell omgang med barn under 14 år og incest.

NRK - 04 Jan 20 kl. 07:27

Tiltalt for overgrep

En mann fra Tromsø er tiltalt for en rekke overgrep mot barn. Mannen skal ha kontaktet rundt barn via internett og fått dem til å ta bilder og video av seg selv. Han er også tiltalt for overgrep mot stedatteren.

NRK - 09 Nov 19 kl. 13:34

Tiltalt for overgrepsbilder

En mann i 50-årene må onsdag møte i Oslo tingrett tiltalt for besittelse av tusenvis av bilder som skildrer overgrep mot barn. I tillegg er mannen tiltalt for å ha skildret og delt seksuelle overgrep via chat. Det er satt av én dag til behandlingen av saken..

NRK - 03 Jun 20 kl. 16:02

Tiltalt for overgrep gjennom 14 år

En mann i 50-årene er tiltalt for flere seksuelle overgrep mellom 2004 og 2018. I alt fem kvinner er fornærmet i saken, og den yngste var 12 da overgrepene fant sted. Han er også tiltalt for voldtekt av en kvinne som nå er voksen..

P4 - 12 May 20 kl. 15:29

Tiltalt for medvirkning til overgrep

En mann i 30-årene er tiltalt for medvirkning til overgrep mot barn. Det skriver avisen Gudbrandsdølen Dagningen. Ifølge tiltalen skal mannen ha bedt en kvinne utføre overgrep mot hennes tre år gamle sønn..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 15 minutter siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 30 minutter siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.

P4 - 1 time siden

Største overdødelighet i nyere tid

Dødstallene i Europa på grunn av koronapandemien er de høyeste på kontinentet i nyere tid. Det viser tall fra EuroMomo, et nettverk som overvåker dødeligheten i 24 europeiske land, deriblant Norge, skriver Aftenposten. De siste 12 ukene har disse landene hatt nesten 800.

P4 - 1 time siden

Danmark fremskynder gjenåpning

Danmark fremskynder gjenåpningen av svømmehaller og treningssentre. De skulle egentlig åpne i begynnelsen av august, men nå har danske myndigheter bestemt seg for at de kan åpne allerede førstkommende mandag, skriver Ekstrabladet..

P4 - 1 time siden

Vil starte besøksordning hos familier med Downs syndrom

Norge skal tilby gravide besøk hos familier med barn med Downs syndrom. Danmark har i dag en slik ordning, og helseminister Bent Høie sier til NRK at han vil innføre ordningen i Norge, og at endringene i bioteknologiloven gjør at arbeidet fremskyndes. - Vi ønsker et samfunn med mangfold, og det er et vanskelig valg flere nå får - da er det viktig at informasjonen er så bred og balansert som mulig, sier Høie..

P4 - 1 time siden

Sommervarmen kommer tilbake

Været har svingt mye den siste tiden. Denne helgen har vært våt og kjølig mange steder. Men fra tirsdag, og ut kommende uke vil det være mer som minner om sommer igjen, over hele landet.

P4 - 1 time siden

Raser mot strandsoneforslag

SV reagerer kraftig på regjeringens ønske om å bygge mer i strandsonen i Norge. Regjeringen vil åpne opp for at distriktene, i større grad enn i dag, kan bruke strandsonen til boliger og bedrifter. De vil ha unntak for områder med mye utbyggingspress, som langs Oslofjorden.

P4 - 1 time siden

Young Bloods-leder dømt

Mannen som har vært ansett som lederen i gjengen Young Bloods i Oslo er dømt til sju års fengsel. 29-åringen er dømt for å ha bestilt to alvorlige voldslovbrudd, melder TV 2. I det ene tilfellet ble et tidligere medblem av en konkurrerende gjeng skutt - og i det andre ble en mann holdt innesperret og torturert i to døgn, fordi han var beskyldt for å ha stjålet narkotika.

P4 - 1 time siden

Avsluttet aksjon i Åsnes

Politiet har avsluttet politiaksjonen i Åsnes i Innlandet. Væpnet politi aksjonerte i flere timer mot en person som befant seg i et hus. Det ble også avfyrt et skudd fra huset, uten at noen ble skadet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt