P4 > Nyheter

Lørdag, 19 September, 10:32

P4 - 16 sep. 20 kl. 08:44

Skole stengt i Oslo etter koronasmitte

En lærer ved Wang ung Oslo har fått påvist koronasmitte og skolen er i dag stengt.
Det opplyser skolen til VG.
Beskjeden om smitte kom så seint i går kveld at skolen ikke fikk tak i smittesporingsteamet i kommunen, og valgte derfor å stenge skolen som et føre-var-tiltak.
Det er ventet mer informasjon fra kommunen i løpet av dagen..
Les mer på P4


Les mer om:
Wang, Oslo, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skole, stengti , Oslo, etter, koronasmitte
NRK - Igår: 20:46

98 elever og 16 lærere i karantene

Tre barne- og ungdomsskoleelever i Drammen kommune har fått påvist koronasmitte. Til sammen 98 elever og 16 lærere må i karantene, opplyser kommunen. De tre skolene som er berørt, er Aronsløkka skole, Krokstad skole og Kjøsterud skole..

NRK - I førrgår: 13:38

Stenger skole i Vaksdal ut uka

Stamnes skole i Vaksdal blir stengt ut skoleuka etter at en ansatt ved skolen fikk påvist koronavirus. Kommunelegen meldte søndag om to smittetilfeller i kommunen, en av disse er ansatt ved skolen..

P4 - 13 sep. 20 kl. 13:24

180 i karantene etter smitte på skole

Alle lærere og elever ved Tofte ungdomskole i Asker er satt i karantene etter at en lærer testet positivt på korona. Det er snakk om 180 personer, opplyser kommunen i en pressemelding. Elevene får fjernundervisning i karanteneperioden.

NRK - 16 sep. 20 kl. 10:18

Skole i Drammen evakueres

En skole i Drammen evakueres etter meldinger om at fasaden på en bygning er i ferd med å blåse ned. Det skriver politiet på Twitter. Ingen personer har så langt kommet til skade..

NRK - I førrgår: 04:44

Gardermobanen er stengt

Togtrafikken er stengt mellom Kløfta og Gardermoen etter at en person er blitt påkjørt. Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt. Stengingen berører Flytoget, SJ Norges regiontog mellom Oslo og Trondheim og Vys ruter L12, R10 og R11.

NRK - 12 sep. 20 kl. 16:24

Elev koronasmittet på skole i Bærum

En elev ved Eikeli videregående skole i Bærum har fått påvist covid-19. Det bekrefter assisterende rektor ved skolen, Beathe Lille. Klassen hans på 29 elever, og en lærer, ble satt i ti dagers karantene på tirsdag..

NRK - 13 sep. 20 kl. 11:00

Klassetrinn ved skole i karantene

En elev på Rotnes skole i Nittedal ble lørdag testet positiv for covid-19, skriver Varingen. Vel 100 personer, som inkluderer alle elever og lærere på det aktuelle trinnet, er nå satt i karantene, sier kommunikasjonsrådgiver i kommunen til avisa..

NRK - 13 sep. 20 kl. 13:37

Smitte på Bønes skole

Ein person på Bønes skole i Bergen har fått påvist covid-19. No er 19 elevar og to tilsette i karantene, melder Bergens Tidende..

P4 - 14 sep. 20 kl. 08:22

Mange barn fikk mobbepause

Da Norge stengte i mars, slapp mange barn å møte mobberne på skolen. Nå vil mange av disse barna helst slippe å komme tilbake. Til avisen Vårt Land sier mobbeombud i Vestfold og Telemark Kaja Vintervold Asmyhr at foreldre forteller om barn som blomstret, mestret skole bedre og lettere deltok i sosiale begivenheter når de hadde digital skole.

Aftenposten - 16 sep. 20 kl. 10:24

Skole i Drammen evakuert da fasadeplater løsnet

Elever og ansatte måtte evakueres da sterk vind rev ned plater på fasaden til Fjell skole i Drammen. Ingen personer ble skadd..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

55 nye smittede i Oslo

55 personer i Oslo har fått påvist koronasmitte det siste døgnet. Det viser tall fra Folkehelseinsituttet, melder NRK. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad advarte i går om utviklingen i hovedstaden, der smittetallene har steget jevnt de siste ukene.

P4 - 30 minutter siden

Flere drept i masseskyting

Flere personer skal ha blitt drept i en masseskyting i byen Rochester i delstaten New York i USA. Det melder politiet nå. Det er ikke kjent hvor mange som er skutt og hvor mange som er drept.

P4 - 45 minutter siden

Flerer ukvalifiserte lærere

Det har blitt flere ukvalifiserte lærere i skolen. Andelen har økt med rundt 35 prosent mellom 2013 og 2020, skriver Klassekampen. Ukvalifiserte lærere har i dag ansvaret for 4,5 prosent av unvervisningen i Norge.

P4 - 1 time siden

India kan passere USA

India er på vei til å passere USA som det landet med flest koronasmittede i verden. Smittetallet har steget daglig de siste fem ukene. Bare det siste døgnet har rundt 94.

P4 - 1 time siden

Stor fare for busstreik

Det kan gå mot en stor busstreik i morgen. Riksmekleren sier det er stor avstand mellom partene i forhandlingene, melder NTB. Busstrafikken i Oslo og Viken kan bli lammet i morgen, om det ikke blir enighet innen midnatt.

P4 - 1 time siden

Til legevakt etter brann

Fire personer er sendt til legevakt etter en brann i en enebolig i Bergen i dag tidlig. En familie på fem var i boligen da det begynte å brenne, og alle har kommet seg ut, melder politiet..

P4 - 1 time siden

- Lime-tiltalt startet opp ny kjede

Mannen bak Lime-butikkene, som er tiltalt for menneskehandel og organisert kriminalitet, skal ha bygget opp en ny kjede mens han har vært tiltalt. Det melder VG. Mannen anket i 2018 en dom på ni års fengsel i en omfattende Lime-saken, og ankesaken er ikke avgjort.

P4 - 1 time siden

70 millioner til bevaring av kirker

Regjeringen setter av 70 millioner til sikring av gamle kirker i statsbudsjettet for neste år. Det skriver avisen Vårt Land. Pengene skal brukes til å bevare kirker som er bygget før 1850.

P4 - 1 time siden

Hurtigrute-etterforskning mot slutten

Etterforskningen av Hurtigruten er nå i sluttfasen. Selskapet er mistenkt for å ha brutt loven om smitteoverføring og for brudd på koronaforskriften i smittevernloven, i forbindelse med utbruddet på MS Roald Amunsden. Påtalemyndigehten opplyser til Dagens Næringsliv at målet er å komme i mål med etterforskningen i løpet av en måned..

P4 - 1 time siden

Blir ikke avhørt ennå

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept moren sin i Oslo i går, blir foreløpig ikke avhørt. Mannens forsvarer sier til VG at de hadde et møte i går kveld, og at det ikke blir noe avhør nå på grunn av sakens omstendigheter. Forsvareren vil ikke si noe mer foreløpig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt