NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 06:44

NRK - 09 Oct 19 kl. 21:53

Skole-app viste hemmelige adresser

Bergen kommune ga tilgang til opplysninger om barn som bodde på hemmelige adresser gjennom en skole-app, skriver Bergens Tidende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skole-app, viste, hemmelige, adresser
NRK - 19 Aug 19 kl. 12:24

Prinsessen på plass på ny skole

Prinsesse Ingrid Alexandra hadde mandag sin første dag i 10. klasse ved Uranienborg skole i Oslo. Prinsessen begynte i 2014 på privatskolen Oslo Internasjonale Skole på Bekkestua i Bærum.

P4 - 01 Aug 19 kl. 17:49

Turbekoloseutbrudd på tysk skole

En skole i Tyskland har fått turberkoloseutbrudd. Det er fire elever ved en skole sør i landet som er rammet. I tillegg er over 100 blitt smittet, opplyser lokale myndigheter.

NRK - 11 Sep 19 kl. 12:31

Svensk elev tok med granat på skole

En skoleelev i Kristianstad i Sverige tok med seg en skarp granat på skolen. Det viste seg at barnet hadde funnet den skarpe granaten i sommer, og hadde oppbevart den hjemme. Området ble sperret av, men ingen er meldt skadet, melder NTB..

P4 - 14 Aug 19 kl. 16:33

Rykket ut til gutt med lekesverd

Bevæpnet politi rykket ut i Nøtterøy i Vestfold i ettermiddag etter å ha fått beskjed om at en mann med maske og sverd gikk i skogen i nærheten av en skole. Aksjonen ble avblåst ganske fort da det viste seg å være en gutt som hadde kledd seg ut og hadde et lekesverd..

P4 - 26 Jul 19 kl. 06:45

Viste frem elektrosjokkvåpen

En kvinne ble i natt pågrepet utenfor et utested i Trondheim etter at hun viste frem et eletrosjokkvåpen. Kvinnen er nå satt i arrest, opplyser politiet på Twitter..

P4 - 03 Jul 19 kl. 14:12

Får ikke vitnemål etter feil

Seks elever ved Sørumsand videregående skole i Akershus får ikke gyldig vitnemål etter at skolen gjorde en feil. I dag avslo utdanningsdirektoratet søknaden fra skolen om dispensasjon fra vitnemålskravene, og elevene mister muligheten til å studere fra høsten av, melder TV 2. Valgfaget elevene tok viste seg å være ugyldig..

NRK - 23 Jul 19 kl. 12:30

Skole stengt etter asbestfunn

Alle elever på Midttun skole i Bergen må flytte til nye lokaler ved skolestart etter funn av asbestholdige materialer i skolebygget, skriver Bergens Tidende..

NRK - 01 Aug 19 kl. 17:32

Tuberkoloseutbrudd på tysk skole

Fire elever ved en skole sør i Tyskland har fått tuberkulose. I tillegg er over 100 blitt smittet, opplyser myndighetene i Karlsruhe. For å sikre at ikke flere ved skolen blir syke, skal de smittede nå gjennomgå jevnlige rutinesjekker..

Klartale - 30 Sep 19 kl. 10:09

Nekter straff for å la asylsøkere jobbe

Arne Viste lot asylsøkere jobbe for seg. Ayslsøkerne hadde ikke lov til å være i Norge. Det må Viste svare for i retten..

Aftenposten - 7 timer siden

Politiet rykket ut til melding om bråk – viste seg å være ivrige landskamp-supportere

Politiet i Oslo rykket ut til en leilighet på Kringsjå etter melding om mulig husbråk. Det viste seg å være noen som så på landskampen mellom Norge og Romania..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Håper på brexitgjennombrudd

Storbritannia og EU har brukt natta til å forhandle fram et utkast til en brexitavtale, ifølge nyhetsbyrået AFP. EU har sagt at et utkast må være på bordet onsdag morgen for at EU-landene skal vurdere utkastet før toppmøtet som starter torsdag..

NRK - 15 minutter siden

– Kompetanseflukten er kritisk

Fra nyttår overtar fylkeskommunene ansvaret for å brøyte og strø 44.639 kilometer fylkesveier, samtidig som 10 prosent av Vegvesenets ansatte har sluttet i år. Veidirektøren sier at utskiftningen gir mangel på kompetanse som fylkeskommunene trenger..

NRK - 45 minutter siden

Hongkong-leder avbrøt tale

Carrie Lam, leder i Hongkong, ble avbrutt midt i en tale, da flere i salen begynte å rope mens hun snakket. Lam skulle legge fram flere forslag, i et forsøk på å gjenopprette folks tillit til myndighetene. Lam forlot til slutt salen, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Ocasio-Cortez støtter Sanders

30 år gamle Alexandria Ocasio-Cortez kommer til å gå ut og støtte Bernie Sanders som Demokratenes presidentkandidat, ifølge Washington Post. Ocasio-Cortez representerer New York i kongressen, og er regnet som innflytelsesrik på venstresiden i USA..

NRK - 1 time siden

34,5 prosent kvinnelige ordførere

En gjennomgang Nationen har gjort, viser at det ligger an til å bli 117 kvinnelige ordførere. Det er like mange som det har vært, men siden det er vesentlig færre kommuner, blir andelen høyere. 34,5 prosent kvinner er rekordhøyt, ifølge avisa..

NRK - 2 timer siden

74 omkom etter tyfon i Japan

74 personer er nå bekreftet omkommet etter tyfonen «Hagibis». Det melder den japanske TV-kanalen NHK, ifølge Reuters. 12 personer er fremdeles savnet og 220 personer skadd..

NRK - 2 timer siden

Stjal røyk og snus i Trøndelag

En person skal være pågrepet etter et innbrudd på en bensinstasjon på Frosta i Trøndelag. Det skriver politiet på Twitter. Gjerningsmannen ble ifølge politiet pågrepet med tyvegodset, som bestod av sigaretter og snus..

NRK - 2 timer siden

Borten Moe blir plattformsjef

Tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe blir plattformsjef på Draugen-plattformen i Norskehavet. Det skriver Stavanger Aftenblad. Før han starter må han fullføre et kvalifiseringskurs, og læretida, skriver avisa..

NRK - 2 timer siden

Kina «indignert» over ny lov

Kinesiske myndigheter er «kraftig indignert» etter at Representantenes hus i USA vedtok en lov ment å forsvare sivile rettigheter i Hongkong. Den kinesiske talspersonen Geng Shuang ba også USA om å slutte å blande seg, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 3 timer siden

Biden forsvarte sønnen

Tidligere visepresident Joe Biden mener Donald Trump er ute etter sønnen hans fordi presidenten vet at Biden kan «slå ham ned i støvlene». Det sa han under nattens debatt mellom de demokratiske presidentkandidatene, ifølge NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt