P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 10:53

P4 - 08 Nov 19 kl. 17:40

Skogbranner herjer i Australia

En rekke skogbranner herjer nå langs østkysten av Australia.
Brannvesenet har fått kontroll på flere branner de siste dagene, men fortsatt er det rundt 15 som ikke er under kontroll.
En talsmann for brannvesenet i New South Wales sier til australske medier at de aldri før har sett så mange branner samtidig.
Det er ikke meldt om dødsfall, men flere bygg er ødelagt..
Les mer på P4


Les mer om:
Australia, New South Wales

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skogbranner, herjeri , Australia
P4 - 06 Dec 19 kl. 06:18

Store skogbranner herjer i Australia

I Australia herjer enorme skogbranner rundt landets største by, Sydney. Totalt er et område nesten like stort som hele Østfold fylke i brann, og rundt 2000 brannmenn forsøker desperat å få kontroll på flammene. 680 boliger har hittil gått tapt, melder ABC News.

VG - 09 Nov 19 kl. 23:39

81 skogbranner i Australia: - Katastrofal brannfare

Flere titalls skogbranner herjer nå i tørkerammede områder i Australia. Tre personer har dødd og myndighetene har sendt ut katastrofevarsel..

VG - 09 Nov 19 kl. 23:39

81 skogbranner i Australia: – Klarer ikke å få kontroll

Flere titalls skogbranner herjer nå i tørkerammede områder i Australia. Tre personer har dødd, og myndighetene frykter dødstallene vil stige..

P4 - 09 Nov 19 kl. 07:19

To døde i skogbranner i Australia

Minst to personer er omkommet og over hundre hus er så langt blitt ødelagte av de mange skogbrannene som herjer øst i Australia. Rundt 100 skogbranner har oppstått i delstatene New South Wales og Queensland, og brannmannskaper sier de aldri har vært i en lignende situasjon. 18 av brannene er fortsatt regnet som farlige og ikke under kontroll..

NRK - 13 Nov 19 kl. 10:46

Skogbrannen herjer i Australia

I Australia har nå over 200 boliger tatt av flammene fra skogbrannen som herjer i de nordøstlige delstatene i New South Wales, og det er fortsatt flere titalls skogbranner på landets østkyst. Stadig flere tvinges til å evakuere, for andre gang..

Klartale - 06 Dec 19 kl. 08:40

Enorme skogbranner rundt storby

Voldsomme skogbranner herjer rundt Australia største by..

NRK - 09 Nov 19 kl. 04:49

To døde i skogbranner i Australia

To mennesker er omkommet og sju er savent etter kraftige skog- og lyngbrannene som herjer øst i Australia. Myndighetene i delstaten New South Wales sier at antallet døde og savnede kan komme til å øke..

NRK - 08 Nov 19 kl. 17:09

Skogbranner i Australia

Det er flere titalls skogbranner øst i Australia. Brannvesenet sier de aldri har vært i en lignende situasjon. Rundt hundre skogbranner har oppstått i New South Wales og Queensland i det siste, og 17 av disse var fredag fortsatt ikke under kontroll..

NRK - 08 Nov 19 kl. 17:09

Nye, store skogbranner i Australia

Det er flere titalls skogbranner øst i Australia. Brannvesenet sier de aldri har vært i en lignende situasjon. Rundt hundre skogbranner har oppstått i New South Wales og Queensland i det siste, og 17 av disse var fredag fortsatt ikke under kontroll..

Aftenposten - 06 Dec 19 kl. 06:02

Enorme skogbranner omringer Australias største by

Voldsomme skogbranner herjer rundt Australia største by, Sydney. 3 millioner mål står i brann og 2.000 brannmenn forsøker desperat å kontrollere flammene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 17 timer siden

Gjort funn i området der mann var savnet

Politiet har funnet levninger i et område i Sogndal, der en 37 år gammel mann forsvant 9. mai 2016. Mannnen har vært sporløst borte i over fire år, og hans pårørende er varslet om funnet.

P4 - 1 time siden

Nye detaljer fra trusselbrevet

Nye detaljer fra det angivelige trusselbrevet etter Anne Elisabeth Hagens forsvinning er nå kjent. VG skriver at den såkalte motparten i brevet skrev at de ville slippe Hagen henne langt fra huset hvis ektemannnen Tom Hagen bekreftet betalingsvilje innen to uker. Hvis ikke, ville hun dø.

P4 - 1 time siden

Flertallet vil ikke åpne for reiser til Sverige

Hele tre av fire vil ikke at regjeringen skal åpne for fritidsreier til Sverige før sommerferien. Det viser en undersøkelse fra Opinion, som tror den viktigste grunnen til det er kritikken mot svenskenes håndtering av koronakrisen. Antallet koronarelaterte dødsfall i Sverige er på nesten 4600.

P4 - 1 time siden

Twitter fjernet video fra Trump-kampanje

Twitter har fjernet en video som er lagt ut av president Donald Trumps team. Videoen viser bilder og videoklipp av demonstrasjoner og voldshendelser i kjølvannet av dødsfallet til George Floyd. Den er lydlagt av musikk og uttalelser fra presidenten.

P4 - 1 time siden

Ber kommunene åpne opp raskt

- Kommunene må åpne opp og sikre at de har et tilstrekkelig tilbud for utsatte barn. Det er den klare beskjeden fra barne-og familieminister Ida Lindtveit Røse En fersk rapport fra barne,-ungdoms,-og familiedirektoratet viser at helsetjenesten og barnevernet er for trege med å åpne opp igjen etter koronakrisen. Røse ber kommunene ta grep..

P4 - 1 time siden

Christer lager danske frikadeller

Slik lager du danske frikadeller på smørbrød med poteter, pikled løk og rødbet salat  .

P4 - 2 timer siden

Lett å jukse med bompengesystemet

Det er lett å jukse med bompengesystemet. Hvis man legger en bombrikke for elbil i frontruten, så kan man passere norske bomstasjoner med diesel- og bensinbil og likevel bare betale elbiltakst. Det dokumenterer magasinet Motor i en reportasje i dag Verken Autopass eller bompengeselskapene fører jevnlig kontroll med hvilken biltype som bruker hvilken brikke.

P4 - 2 timer siden

Rekordlav rente i flere år

Vi kommer til å ha rekordlav rente i flere år framover. Det mener Statistisk sentralbyrå som i dag har lagt fram sine prognoser for økonomiutvklingen i Norge. SSB understreker at norsk økonomi er i en dyp krise, men at utsiktene har bedret seg de siste ukene.

P4 - 3 timer siden

Mener tilbud for sårbare barn åpner opp for tregt

Helsetjensten og barnevernet er for trege med å åpne opp igjen etter koronakrisen. Det viser en fersk rapport utarbeidet av Barne,-ungdoms,-og familiedirektoratet, Bufdir. Fortsatt møter de ulike tjenestene barn og unge ansikt til ansikt langt sjeldnere enn før - og smittevernregler blir ofte pekt på som årsak.

P4 - 3 timer siden

Norge på søpletoppen

Nordmenn er et søplefolk - hvis vi snakker rent bokstavelig. Vi ligger nemlig på avfallstoppen i Europa, kun slått av Danmark. Det viser nettstedet Miljøstatus, som Miljødirektoratet lanserer i dag - på det som er verdens miljødag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt