P4 > Nyheter

Monday, 17 June, 19:10

P4 - 27 Jun 18 kl. 19:56

Skogbrann i Sel

Det har brutt ut skogbrann i Sel i Oppland.
Det brenner tett opp mot flere hytter og brannvesnet har ikke kontroll, forteller operasjonsleder i Innlandet politidistrikt Dyre Antonsen.
Brannvesenet har ikke kontroll på brannen..
Les mer på P4


Les mer om:
Sel, Oppland, Innlandet, Dyre Antonsen

Dele artikeln

4 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skogbranni , Sel
NRK - 13 Jul 18 kl. 16:35

Skogbrann i Andebu

Brannvesenet har rykket ut til en skogbrann i Andebu . – Vi har mannskaper i Boraveien. Det var en liten skogbrann, men de har kontroll, forteller Jan Eriksen, vaktleder på operasjonssentralen til Vestviken 110-sentralen, til Tønsbergs Blad..

P4 - 27 May 18 kl. 13:48

Skogbrann i Trøndelag

Et helikopter på vei for å bistå i slukkingen av en skogbrann i Frosta kommune i Trøndelag. Meldingen om brannen kom rundt klokken 13 i ettermiddag. Det er også en skogbrann i Ombo i Rogaland i dag.

P4 - 17 May 19 kl. 11:36

Skogbrann i Agder

To helikoptre er kalt ut for å hjelpe brannvesenet med å slukke en skogbrann i Hægebostad i Agder. Brannen startet som en lyngbrann tidlig på morgenen i dag i nærheten av et idrettsanlegg. Den har nå utviklet seg til full skogbrann.

NRK - 05 Jun 18 kl. 12:32

Stor skogbrann i Sverige

Minst 25 personar er evakuerte etter at det braut ut skogbrann utanfor Sala i Sverige. Til saman 150 personar bidreg i sløkkearbeidet. Området som brenn, er det same som brann i 2014.

Klartale - 08 Aug 18 kl. 11:10

Verste skogbrann i historien

California har aldri opplevd en større skogbrann enn denne..

NRK - 06 Jul 18 kl. 12:52

Skogbrann i Re

Nødetatene rykker ut til Oppranveien i Re kommune etter melding om skogbrann i nærheten av et bolighus..

NRK - 29 Jun 18 kl. 16:51

Høynet beredskap mot skogbrann

Den varme og tørre perioden med høy temperatur og lite nedbør i slutten av mai og juni gjør at beredskapen mot skogbrann høynes i Sør-Norge..

NRK - 15 May 18 kl. 11:24

Fare for skogbrann

Lite regn og høye temperaturer gjør at det er stor skogbrannfare i store deler av landet. Noen steder et faren for skogbrann på rødt nivå..

VG - 10 Jul 18 kl. 18:28

Skogbrann i Froland: - Fare for at det eskalerer voldsomt

Et brannhelikopter bistår under slukkingen av en skogbrann i Mykland i Aust-Agder. Brannvesenet melder om vanskelige arbeidsforhold..

NRK - 09 Apr 19 kl. 10:36

Skogbrann går mot hytter

Nødetatene har rykket ut på melding om skogbrann på Glennetoppen i Skiptvet. Det er mye vind, og brannen går mot hyttene i området. Brannvesenet anslår at det er mellom 400-500 m² som brenner.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Regjeringspartiene stemt mot gratis skolemat

Det blir ikke gratis skolemat på norske skoler. De fire regjeringspartiene har i dag satt en stopper for opposisjonens forslag da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Regjeringspartiene sier de først har lyst å prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen fremfor gratis skolemat..

P4 - 1 time siden

Arrestert for menneskesmugling

Fransk og rumensk politi har arrestert 11 personer personer mistenkt for å ha smuglet over 300 migranter inn i Europa via rumenske lastebiler. Politiet mistenker at gruppen kan ha tjent over 3 millioner euro på den ulovlige transporten..

P4 - 30 minutter siden

Vannbakterier kan ha vært medvirkende til dødsfall

Camylobater-bakterien som er funnet i drikkevannet på Askøy kan ha vært medvirkende årsak til at en 72 år gammel kvinne fra Askøy forrige uke døde. Det sier den avdødes bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinnen hadde en annen alvorlig sykdom, og Ottesen understreker at en klar dødsårsak først vil foreligge når den fullstendige obduksjonsrapport er klar.

P4 - 1 time siden

Egypts tidligere president falt om og døde

Egypts tidligere omstridte president, Mohamed Morsi, har falt om og dødd under en rettshøring. Det melder nyhetsbyrået AP. Han ble 67 år gammel.

P4 - 1 time siden

Gressbrann ute av kontroll ved toglinje

En gressbrann har kommet ut av kontroll ved Røysås mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen. Brannen oppsto like ved toglinjen, som nå er stengt for all trafikk. Beboere i nærheten av området bes om å lukke vinduene, og følge med på politiets anmodninger.

P4 - 1 time siden

Bøtelagt etter klimademonstrasjon

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Personene ropte og avbrøt en debatt på Stortinget, og nektet å etterkomme kravet om å forlate stedet.

P4 - 2 timer siden

Lærer dømt for vold mot elever

En lærer i 60-årene er dømt til 28 dagers betinget fengsel for å ha utøvd vold mot en ti år gammel gutt og en jente på elleve år. Læreren skal ifølge dommen ha slått elevene i ansiktet med flat hånd under en en skoleforestilling. Han nektet straffskyld.

P4 - 2 timer siden

Får ikke tappe høydebasseng ennå

Politiet og Mattilsynet har foreløpig avslått Askøy kommunes ønske om å tappe høydebassenget på Øvre Kleppe. Kommunen ønsket å undersøke om eventuelle sprekker i fjellet kan ha bidratt til smitten i drikkevannet. Avslaget begrunnes med at man fortsatt venter på svar på prøver av vannet..

P4 - 2 timer siden

- Må lære nettvett og kildekritikk i skolen

Skolen må lære barn og unge om nettvett, hatprat, digital mobbing og kildekritikk. Det er noen av det som må til for at unge skal bli trygge på nett, ifølge Barneombudets ekspertgruppe. Ekspertgruppen består av ungdommer mellom 13 og 17 år.

P4 - 2 timer siden

- Dagboka er viktig

- Dagboka til 17-åringen som er tiltalt for drapet på ei 16 år gammel jente på Vinstra viser hva som kan ha vært motivet for drapet og om det er gjentakelsesfare. Det sier aktor i saken, statsadvokat Jo Christian Jordet. I dag startet rettssaken i Nord-Gudbrandsdal tingrett og aktor brukte flere timer på å lese høyt fra dagboka, der 17-åringen har skrevet om sine volds- og drapsfantasier..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt