P4 > Nyheter

Thursday, 21 February, 07:00

P4 - 27 Jun 18 kl. 19:56

Skogbrann i Sel

Det har brutt ut skogbrann i Sel i Oppland.
Det brenner tett opp mot flere hytter og brannvesnet har ikke kontroll, forteller operasjonsleder i Innlandet politidistrikt Dyre Antonsen.
Brannvesenet har ikke kontroll på brannen..
Les mer på P4


Les mer om:
Sel, Oppland, Innlandet, Dyre Antonsen

Dele artikeln

4 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skogbranni , Sel
NRK - 13 Jul 18 kl. 16:35

Skogbrann i Andebu

Brannvesenet har rykket ut til en skogbrann i Andebu . – Vi har mannskaper i Boraveien. Det var en liten skogbrann, men de har kontroll, forteller Jan Eriksen, vaktleder på operasjonssentralen til Vestviken 110-sentralen, til Tønsbergs Blad..

P4 - 27 May 18 kl. 13:48

Skogbrann i Trøndelag

Et helikopter på vei for å bistå i slukkingen av en skogbrann i Frosta kommune i Trøndelag. Meldingen om brannen kom rundt klokken 13 i ettermiddag. Det er også en skogbrann i Ombo i Rogaland i dag.

NRK - 05 Jun 18 kl. 12:32

Stor skogbrann i Sverige

Minst 25 personar er evakuerte etter at det braut ut skogbrann utanfor Sala i Sverige. Til saman 150 personar bidreg i sløkkearbeidet. Området som brenn, er det same som brann i 2014.

Klartale - 08 Aug 18 kl. 11:10

Verste skogbrann i historien

California har aldri opplevd en større skogbrann enn denne..

NRK - 06 Jul 18 kl. 12:52

Skogbrann i Re

Nødetatene rykker ut til Oppranveien i Re kommune etter melding om skogbrann i nærheten av et bolighus..

NRK - 29 Jun 18 kl. 16:51

Høynet beredskap mot skogbrann

Den varme og tørre perioden med høy temperatur og lite nedbør i slutten av mai og juni gjør at beredskapen mot skogbrann høynes i Sør-Norge..

NRK - 15 May 18 kl. 11:24

Fare for skogbrann

Lite regn og høye temperaturer gjør at det er stor skogbrannfare i store deler av landet. Noen steder et faren for skogbrann på rødt nivå..

VG - 10 Jul 18 kl. 18:28

Skogbrann i Froland: - Fare for at det eskalerer voldsomt

Et brannhelikopter bistår under slukkingen av en skogbrann i Mykland i Aust-Agder. Brannvesenet melder om vanskelige arbeidsforhold..

NRK - 30 Jul 18 kl. 15:08

Skogbrann i Hardanger

110-sentralen i Hordaland har tilkalla helikopter til ein skogbrann ved Kaland i Ullensvang. Det er vanskeleg å koma seg til brannstaden, og brannvesenet ventar på rapport frå helikopteret før dei kan seia noko om omfanget av brannen..

Aftenposten - 19 Apr 18 kl. 15:05

Skogbrann ute av kontroll i Vågsøy

Brannmannskaper har ikke kontroll på en større skogbrann i Vågsøy i Sogn og Fjordane. Det blåser kraftig i området, og ligger boliger og et kjøpesenter like ved..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt