NRK > Nyheter

Thursday, 16 August, 12:04

NRK - 13 Jul 18 kl. 16:35

Skogbrann i Andebu

Brannvesenet har rykket ut til en skogbrann i Andebu . – Vi har mannskaper i Boraveien. Det var en liten skogbrann, men de har kontroll, forteller Jan Eriksen, vaktleder på operasjonssentralen til Vestviken 110-sentralen, til Tønsbergs Blad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Andebu, Boraveien, Jan Eriksen, Vestviken, Tønsbergs Blad

Dele artikeln

14 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skogbranni , Andebu
P4 - 27 May 18 kl. 13:48

Skogbrann i Trøndelag

Et helikopter på vei for å bistå i slukkingen av en skogbrann i Frosta kommune i Trøndelag. Meldingen om brannen kom rundt klokken 13 i ettermiddag. Det er også en skogbrann i Ombo i Rogaland i dag.

NRK - 05 Jun 18 kl. 12:32

Stor skogbrann i Sverige

Minst 25 personar er evakuerte etter at det braut ut skogbrann utanfor Sala i Sverige. Til saman 150 personar bidreg i sløkkearbeidet. Området som brenn, er det same som brann i 2014.

Klartale - 08 Aug 18 kl. 11:10

Verste skogbrann i historien

California har aldri opplevd en større skogbrann enn denne..

NRK - 06 Jul 18 kl. 12:52

Skogbrann i Re

Nødetatene rykker ut til Oppranveien i Re kommune etter melding om skogbrann i nærheten av et bolighus..

NRK - 29 Jun 18 kl. 16:51

Høynet beredskap mot skogbrann

Den varme og tørre perioden med høy temperatur og lite nedbør i slutten av mai og juni gjør at beredskapen mot skogbrann høynes i Sør-Norge..

NRK - 15 May 18 kl. 11:24

Fare for skogbrann

Lite regn og høye temperaturer gjør at det er stor skogbrannfare i store deler av landet. Noen steder et faren for skogbrann på rødt nivå..

VG - 10 Jul 18 kl. 18:28

Skogbrann i Froland: - Fare for at det eskalerer voldsomt

Et brannhelikopter bistår under slukkingen av en skogbrann i Mykland i Aust-Agder. Brannvesenet melder om vanskelige arbeidsforhold..

NRK - 30 Jul 18 kl. 15:08

Skogbrann i Hardanger

110-sentralen i Hordaland har tilkalla helikopter til ein skogbrann ved Kaland i Ullensvang. Det er vanskeleg å koma seg til brannstaden, og brannvesenet ventar på rapport frå helikopteret før dei kan seia noko om omfanget av brannen..

Klartale - 22 May 18 kl. 12:18

Stor fare for skogbrann

De siste ukene har det vært varmt og lite regn i Sør-Norge. Nå er det fare for skogbrann mange steder..

Aftenposten - 19 Apr 18 kl. 15:05

Skogbrann ute av kontroll i Vågsøy

Brannmannskaper har ikke kontroll på en større skogbrann i Vågsøy i Sogn og Fjordane. Det blåser kraftig i området, og ligger boliger og et kjøpesenter like ved..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flom i India har tatt nær 80 liv

Antall personer som har omkommet i flommen i Kerala i India, har steget til 77, opplyser landets nødetater. Over 60.000 personer hadde torsdag blitt innkvartert i midlertidige leire.

NRK - 2 timer siden

Uendret styringsrente

Styringsrenten holdes som forventet uendret på 0,5 prosent, kunngjorde Norges Bank torsdag. – Utsiktene og risikobildet synes ikke vesentlig endret siden forrige pengepolitiske rapport, sier sentralbanksjef Øystein Olsen i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Bremsesko forårsaket togavsporing

En oversett bremsesko forårsaket togavsporingen mellom Marienborg og Trondheim i oktober i fjor. Det slår Statens Havarikommisjon for transport fast. Avsporingen førte til at ei stridsvogn falt av ei godsvogn..

NRK - 4 timer siden

Unge mindre opptatt av demokrati

Tall fra NHOs perspektivmelding viser at prosentandelen som synes det er «essensielt» å bo i et demokrati er synkende blant unge. – Bekymringsfullt, sier Ole Erik Almlid, fungerende NHO-sjef..

NRK - 2 timer siden

Etterretningssenter under angrep

Et treningssenter tilknyttet en etterretningsskole i Kabul er under angrep, opplyser afghanske tjenestemenn. Det er ikke meldt om døde. Skytingen torsdag kommer dagen etter at over 30 personer ble drept i et selvmordsangrep mot en skole i Kabul..

NRK - 3 timer siden

Ingen overlevende funnet i Genova

Redningsarbeidere har holdt på for andre natt på rad uten å finne overlevende blant de massive betongblokkene fra den sammenraste brua i Genova. 39 personer er bekreftet omkommet. Det er ventet at det ligger flere omkomne i ruinene..

NRK - 3 timer siden

Anders Jahres pris til svenske

Den svenske professoren Claes Ohlsson ved Göteborgs Universitet tildeles Anders Jahres medisinske pris på 1 million kroner. Han får prisen for studier av beinskjørhet..

NRK - 4 timer siden

Se Politisk kvarter

Slaget tapt for olje i Lofoten og Vesterålen? Med Lilla Sølhusvik i studio.

NRK - 4 timer siden

Frp under 13 prosent

Etter uker med turbulens rundt Per Sandbergs ferie i Iran, får Fremskrittspartiet sin laveste oppslutning på en NRK-måling på over ett år. Frp får en oppslutning på 12,7 prosent i målingen. Barometeret for august viser fortsatt rødgrønt flertall..

NRK - 4 timer siden

FN fordømmer angrepet på elever

– Barn er ikke, og må aldri være målet for voldshandlinger, sier Unicef, som sammen med FNs sikkerhetsråd fordømmer drapet på minst 48 avgangselever i Kabul. Nærmere 100 mennesker ble drept i terror og militære sammenstøt i landet onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt