NRK > Nyheter

Friday, 06 December, 04:51

NRK - 17 Nov 19 kl. 19:10

Skjulte overgrep mot sivile

Den britiske regjeringen og forsvaret har prøvd å skjule overgrep som britiske soldater begikk mot sivile i Afghanistan og Irak, ifølge granskinger BBC og Sunday Times har gjort. Storbritannias forsvarsminister Dominic Raab avviser dette..
Les mer på NRK


Les mer om:
Afghanistan, Irak, BBC, Sunday Times, Dominic Raab

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skjulte, overgrepmot , sivile
NRK - 02 Dec 19 kl. 11:24

Ti sivile drepne i Syria

Eit luftåtak mot ein marknad i den syriske provinsen Idlib måndag drap ti sivile, melder nyheitsbyrået AP. I tillegg skal 15 sivile vere skada..

NRK - 17 Oct 19 kl. 14:09

FN: Rekordhøyt antall sivile tap

Tallet på sivile tap i Afghanistan fra juli til september er rekordhøyt, ifølge FN-rapport som ble publisert torsdag. 1.174 sivile har mistet livet i perioden, og over 3.

NRK - 09 Aug 19 kl. 06:04

30.000 sivile kan ha blitt drept

Den uavhengige britiske organisasjonen Airwars har mottatt rapporter om at nærmere 30.000 sivile er drept i flyangrepene som de siste fem årene er utført mot antatte IS-mål i Syria og Irak. Den USA-ledede koalisjonen erkjenner å ha drept 1.

NRK - 30 Jul 19 kl. 18:17

Mer enn 1200 sivile drept

Så langt i år har afghanske styrker, Taliban og Nato drept mer enn 1200 sivile, fastslår en FN-rapport. Det er færre drepte sivile enn i samme periode i fjor skriver FN, som kaller antallet for sjokkerende og uakseptabelt..

P4 - 25 Oct 19 kl. 17:07

51-åring pågrepet for overgrep

En 51 år gammel mann er pågrepet for overgrep mot et norsk søskenpar i Spania. Det opplyser spansk politi i en pressemelding. Søskenparet fortalte om fysiske overgrep mot moren, og at de selv var utsatt for seksuelle overgrep fra en ghanesisk mann.

P4 - 14 Oct 19 kl. 09:48

Tiltalt for over 40 overgrep

Mandag startet rettssaken mot en 41 år gammel mann som er tiltalt for over 40 overgrep mot barn i Sør-Trøndelag tingrett. Mannen, som er tiltalt for kjøp av sex, overgrep og kjøp av direkteoverførte overgrep fra Filippinene, er erklært pedofil. 41-åringen har selv barn og er tidligere dømt i tre overgrepssaker.

P4 - 12 Nov 19 kl. 13:51

Dømt for overgrep

En 74 år gammel mann er i Frostating lagmannsrett dømt til sju år og tre måneders fengsel for seksuelle overgrep mot barnebarnet sitt. Mannen har begått en rekke overgrep mot barnebarnet, som var mellom åtte og ni år da hendelsene fant sted..

NRK - 12 Nov 19 kl. 13:41

Dømt for overgrep mot barnebarn

En mann (74) er i Frostating lagmannsrett dømt til sju år og tre måneders fengsel for seksuelle overgrep mot barnebarnet sitt. Mannen har begått en rekke overgrep mot barnebarnet, som var mellom åtte og ni år da hendelsene fant sted..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 15:05

Kampen mot terror slår ofte feil. Her blir flere sivile drept av myndighetene enn av terrorister.

Det som var ment å ramme Taliban, drepte seks sivile. Blant dem var en kvinne og to barn. Fra januar til juni ble flere sivile drept av afghanske styrker enn av Taliban..

NRK - 13 Oct 19 kl. 18:32

Sivile drepne i Nord-Syria

Ifølgje eksilgruppa SOHR blei minst 26 sivile drepne i kampar i Nord-Syria søndag. Sidan dei tyrkiske angrepa starta onsdag, er fleire titals sivile drepne. Ifølgje FN er også 130.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nordkappavtale gir millioninntekter

Finnmarkseiendommen har leid ut Nordkapplatået til Rica for 99 år. Leien er økt til nær 3,5 millioner kroner i året, skriver Klassekampen. Nordkapp kommune utarbeider for tiden en plan for området, og politikerne beklager at avtalen alt er signert..

NRK - 1 time siden

Brann i bolighus ved Hønefoss

En enebolig i Hallingby nord for Hønefoss i Buskerud var helt overtent da brannvesenet ankom ved 03-tiden. Det skal ikke være folk inne i huset. En beboer har fått i seg røyk og får hjelp av ambulansepersonell, opplyser Politiet i Sør-Øst.

NRK - 1 time siden

Evakuert fra boligblokk i Larvik

Beboere i en oppgang i en boligblokk på Fritzøe Brygge i Larvik sentrum ble evakuert ved 02.30-tiden i natt da det begynte å brenne i en leilighet. Beboerne ble kjørt til Farris Bad hotell.

NRK - 1 time siden

Putin håper på nedrustningsavtale

Russlands president Vladimir Putin håper USA vil gå med på å fornye atomnedrustningsavtalen New START før nyttår. Avtalen er en av få gjenværende nedrustningsavtaler mellom USA og Russland, og løper ut i 2021..

NRK - 1 time siden

Tre omkom i helikopterstyrt i USA

Et mannskap på tre er bekreftet omkommet etter at helikopter av typen Sikorsky UH-60 Black Hawk fra den amerikanske nasjonalgarden styrtet torsdag kveld nær Pearl Lake i Minnesota..

NRK - 2 timer siden

Vaksinemotstander pågrepet på Samoa

Myndighetene på Samoa har arrestert en profilert vaksinemotstander de mener hindrer det pågående arbeidet med vaksinere hele befolkningen mot meslinger. 63 mennesker, de fleste små barn, er døde som følge av meslingsmitte på noen få uker..

NRK - 2 timer siden

Skadd i knivstikking i Drammen

Politiet i Drammen har pågrepet tre menn som de mistenker kan ha forbindelse med en voldsepisode i byen i natt. En mann er sendt til sykehus med stikkskader..

NRK - 2 timer siden

Kvinne omkom i ulykke i Lofoten

En kvinne i 80-årene er død og en kvinne i 40-årene er hardt skadd etter en trafikkulykke i Svolvær i Nordland, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

Uber: 6000 overgrep på 2 år i USA

Taxitjenesten Uber melder om at de fikk rapport om nesten 6000 seksuelle overgrep, hvorav mer enn 450 voldtekter, for virksomheten i USA i 2017 og 2018. Tallene er hentet fra en rapport som Uber selv offentliggjorde torsdag..

NRK - 3 timer siden

Bloomberg vil ha strengere våpenlov

Demokraten Michael Bloomberg sier han vil gå inn for å skjerpe våpenlovene i USA. Han vil forby spesielle typer angrepsrifler, innføre lisens for våpenkjøp og at Det hvite hus skal innta en helt ny rolle i hvordan vold med skytevåpen skal bekjempes..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt