NRK > Nyheter

Torsdag, 02 Juli, 18:27

NRK - 17 nov. 19 kl. 19:10

Skjulte overgrep mot sivile

Den britiske regjeringen og forsvaret har prøvd å skjule overgrep som britiske soldater begikk mot sivile i Afghanistan og Irak, ifølge granskinger BBC og Sunday Times har gjort. Storbritannias forsvarsminister Dominic Raab avviser dette..
Les mer på NRK


Les mer om:
Afghanistan, Irak, BBC, Sunday Times, Dominic Raab

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skjulte, overgrepmot , sivile
Dagbladet - 06 mars 20 kl. 05:00

Avslørt: Oslos skjulte nazi-elite

211 personer navngis når de skjulte strukturene i nazi-eliten i Norge nå avdekkes..

NRK - 02 des. 19 kl. 11:24

Ti sivile drepne i Syria

Eit luftåtak mot ein marknad i den syriske provinsen Idlib måndag drap ti sivile, melder nyheitsbyrået AP. I tillegg skal 15 sivile vere skada..

Dagbladet - 04 mai 20 kl. 02:54

Rapport: Kina skjulte alvoret for å hamstre utstyr

Etterretningsdokumenter skal vise at USA tror Kina skjulte omfanget av utbruddet og hvor smittsom sykdommen er for å hamstre medisinsk utstyr..

NRK - 17 okt. 19 kl. 14:09

FN: Rekordhøyt antall sivile tap

Tallet på sivile tap i Afghanistan fra juli til september er rekordhøyt, ifølge FN-rapport som ble publisert torsdag. 1.174 sivile har mistet livet i perioden, og over 3.

NRK - 09 aug. 19 kl. 06:04

30.000 sivile kan ha blitt drept

Den uavhengige britiske organisasjonen Airwars har mottatt rapporter om at nærmere 30.000 sivile er drept i flyangrepene som de siste fem årene er utført mot antatte IS-mål i Syria og Irak. Den USA-ledede koalisjonen erkjenner å ha drept 1.

NRK - 17 des. 19 kl. 15:58

14 sivile drepne i Syria

14 sivile er drepne i fleire luftangrep i den opprørskontrollerte Idlib-provinsen nordvest i Syria, melder observatørgruppa SOHR. 18 sivile blei òg såra i angrepa..

NRK - 30 juli 19 kl. 18:17

Mer enn 1200 sivile drept

Så langt i år har afghanske styrker, Taliban og Nato drept mer enn 1200 sivile, fastslår en FN-rapport. Det er færre drepte sivile enn i samme periode i fjor skriver FN, som kaller antallet for sjokkerende og uakseptabelt..

VG - 20 mai 20 kl. 16:45

Etterforsket Tom Hagen i hemmelighet: Skjulte avgjørelser ga politiet grønt lys

I det skjulte fikk politiet flere tillatelser av retten til hemmelig etterforskning. Etter pågripelsen av Tom Hagen, mente to lagdommere at bevisene ikke holdt..

P4 - 25 okt. 19 kl. 17:07

51-åring pågrepet for overgrep

En 51 år gammel mann er pågrepet for overgrep mot et norsk søskenpar i Spania. Det opplyser spansk politi i en pressemelding. Søskenparet fortalte om fysiske overgrep mot moren, og at de selv var utsatt for seksuelle overgrep fra en ghanesisk mann.

NRK - 15 jan. 20 kl. 14:14

Ni sivile drepne i Syria

I Damaskus i Syria er ni sivile drepne i rakettangrep utført av det syriske regimet, trass at ei våpenkvile skal ha tredd i kraft. Det melder AFP. Minst 20 andre sivile skal vera skadde i angrepet ifølge Syrian Observatory for Human Rights..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 timer siden

Minst 24 drept på rusklinikk

Væpnede menn har drept minst 24 mennesker på et behandlingssenter for rusavhengige i byen Irapuato i Mexico, melder flere medier. I tillegg skal sju personer være skadd i skyting i delstaten Guanajuato. I juni ble ti menn drept på rusklinikk der..

NRK - 15 timer siden

Valg i Venezuela holdes 6. desember

Valgkommisjonen i Venezuela har fastsatt datoen for landets parlamentsvalg til 6. desember. Opposisjonen går allerede inn for boikott.

NRK - 15 timer siden

Truet med kjøkkenkniver på bar

En mann i 20-årene truet ansatte med kniv på en bar ved Oslo Spektrum natt til torsdag. Mannen ble overmannet av ansatte og gjester på stedet, som holdt han under kontroll til politiet kom. Det ble funnet to kjøkkenkniver på mannen, ingen ble skadet..

NRK - 13 timer siden

Økning på 15 nye smittetilfeller

Ved midnatt var det registrert 8.902 tilfeller av koronaviruset i Norge. Det viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 13 timer siden

Opptellingsfeil i Moskva

Valgkommisjonen i Moskvas Ramenki-distrikt har vurdert en video fra et valglokale og avslørt feil ved stemmegivningen og opptellingen. Kommisjonen har bestemt å erklære resultatene av avstemmingen fra valglokalet som ugyldige, melder Tass..

NRK - 12 timer siden

Ankesaken mot Krekar starter fredag

Fredag starter ankesaken mot mulla Krekar i byen Bolzano i Nord-Italia etter at han ble dømt til 12 års fengsel for terrorplanlegging. Krekars norske forsvarsadvokat Brynjar Meling, sier til TV 2 at han ikke tror det blir en snarlig løsning..

NRK - 12 timer siden

Trump-bok får likevel trykkes

En ankedomstol i New York har besluttet at forlaget får trykke og distribuere det som skal være en avslørende bok skrevet av Donald Trumps niese, Mary Trump. Boka har blitt forsøk stanset fordi den skal være en strid om en taushetsavtale i familien..

NRK - 12 timer siden

Mener Lerøy utrydder marked

Fiskekjøpernes Forening mener Lerøy utrydder markedet og klager selskapet inn til Konkurransetilsynet, skriver Klassekampen. Foreningen viser til at Lerøys landanlegg har gått med underskudd siste 25 åra, utenom ett, mens trålerne har svære overskudd.

NRK - 11 timer siden

Trump: – Eg er for masker

Donald Trump seier no at han er for å bruke maske mot koronasmitte, skriv Fox Business. Tidlegare har den amerikanske presidenten nekta å bruke maske. No seier han at han vil bruke maske viss det er nødvendig, og med maske ser han ut som Lone Ranger..

NRK - 11 timer siden

Flere studieplasser i distriktene

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum lover å opprette flere studieplasser i distriktene dersom han kommer i regjering ved valget i 2021, skriver Klassekampen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt