NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 10:56

NRK - 19 Oct 19 kl. 10:23

Skjebnedag for Johnssons planer

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Johnssons

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skjebnedag, for, Johnssons, planer
P4 - 07 Nov 19 kl. 07:43

Støttegruppe optimistiske på Frode Bergs skjebnedag

Optimismen er stor i Frode Bergs støttegruppe på det som blir omtalt som en skjebnedag for den spiondømte nordmannen. I formiddag skal nemlig parlamentet i Litauen stemme over et lovforslag som kan gjøre at Berg får slippe ut av russisk fengsel - der han soner en dom på 14 år. Leder for støttegruppen, Øystein Yngve Hansen, sier troen aldri har vært større..

Dagbladet - 19 Oct 19 kl. 09:06

Skjebnedag: - Kan være ved veis ende

Britenes statsminister Boris Johnson ber i et åpent brev de folkevalgte om å stemme for brexitavtalen han har forhandlet fram med EU under lørdagens avstemning..

NRK - 07 Oct 19 kl. 08:20

Trump støtter tyrkisk invasjon

President Donald Trump støtter Tyrkias planer om å invadere det nordlige Syria. Men det vil skape stor usikkerhet for USAs allierte kurdiske krigere. Amerikanske styrker vil ikke være involvert i Tyrkias planer og soldater skal trekkes ut av området..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..

NRK - 23 Oct 19 kl. 11:46

Kina avviser at de vil avsette Lam

Kina støtter Hongkongs leder Carrie Lam, understreker kinesisk UD og avviser meldingen om at landet har planer om å erstatte henne. Den britiske avisen Financial Times meldte om at Kina skal ha planer om avsette henne etter voldsomme protester..

VG - 24 Sep 19 kl. 10:14

Skjebnedag for Boris Johnson

Løy Boris Johnson for dronningen? Må han gå av som statsminister hvis høyesterett avsier en dom mot ham? I formiddag avgjør domstolen om oppløsningen av parlamentet var lovlig eller ei..

E24 - 28 Aug 19 kl. 13:18

Skjebnedag for Italia: – Investorene har tatt gleden på forskudd

Gårsdagens fall i den italienske statsrenten kan ha vært et resultat av investorer på jakt etter trygge havner. I dag skal Italias president bevise om de fikk rett..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Drapssiktet kvinne opplyser i avhør

Kvinnen som er siktet for drapsforsøk på Oslo S og drap etter likfunn torsdag, har kommet med sentrale opplysninger i et relativt kort avhør. Kvinnens forsvarer sier hun samarbeider godt og kommer med opplysninger som er positivt for videre arbeid..

NRK - 45 minutter siden

To kvinner funnet drept i Danmark

Dansk politi opplyser i en pressemelding at de har funnet to kvinner drept, på hver sin adresse. Politiet vurderer at det kan være en sammenheng mellom drapene. En mann på 39 år er mistenkt i saken og pågrepet av politiet..

NRK - 45 minutter siden

Demonstrantene trosser presidenten

Demonstrantene fortsetter protestene i Hongkong og trosser president Xi Jinpings advarsel om å gjenvinne kontrollen. Jinpings sier demonstrantene truer byens politiske system, og mange frykter at han og landets regjering vil sette inn soldater..

NRK - 1 time siden

Kenya og Somalia har inngått avtale

Lederne i Kenya og Somalia har blitt enige om å normalisering forholdet mellom landene til tross for en uenighet om havområdet og oljefunn. Dette vil føre til at innbyggerne igjen får visum til å besøke nabolandene..

NRK - 1 time siden

Brann i metrobuss i Trondheim

En metrobuss står i full fyr på Heimdal i Trondheim. Det melder politiet på Twitter. Brann sender flere ressurser.

NRK - 2 timer siden

Norsk forskning kan redde mange liv

Norske forskere nærmer seg et gjennombrudd som kan bety en revolusjon innen bruk av antibiotika. Riktig diagnose kan bli stilt raskere og behandlingen kan begynne med en gang..

NRK - 2 timer siden

Rekordhøy fiskeeksport

I oktober endte fiskeeksporten på 10,7 milliarder kroner. Dette tilsvarer en oppgang på 9,7 prosent fra samme periode i fjor. Økningen skyldes en betydelig vekst i volum og svak kronekurs.

NRK - 2 timer siden

Chile lover folkeavstemning

Chile kunngjorde fredag at de skal holde en ny folkeavstemning om å erstatte landets grunnlov neste år. Dette har vært et krav fra demonstrantene etter nesten en måned med voldelige protester i landet. Det melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Anker Sjøvegan-drapet

Den srilankiske mannen som er dømt for drapet på Marie-Louise Bendiktsen på Sjøvegan i 1998, anker dommen til Høyesterett. Mannen er dømt til 17 års fengsel etter at 59 år gamle Bendiktsen ble funnet drept med 13 knivstikk i hennes nedbrente hjem..

NRK - 2 timer siden

Sverigedemokraterna størst

En fersk måling av Demoskop viser at Sverigedemokraterna er det største partiet i landet med 24 prosent oppslutning. Socialdemokraterna får 22 prosent, det laveste tallet for partiet noensinne i en slik måling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt