NRK > Nyheter

Tuesday, 10 December, 20:30

NRK - 14 Aug 19 kl. 15:57

Skjøt tåregass mot demonstrantene

Politiet i Hongkong skjøt onsdag tåregass mot hundrevis av demonstranter som hadde samlet seg utenfor en politistasjo, melder Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hongkong, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skjøt, tåregassmot , demonstrantene
NRK - 16 Nov 19 kl. 12:50

Politiet i Paris brukte tåregass

I formiddag brukte politiet i Paris tåregass mot gule vester-demonstranter. Minst 24 ble pågrepet av politiet etter at demonstrantene samlet seg ved metrostasjonen Porte de Champerret og Place d'Itale. Det skjedde uten provokasjon fra demonstrantene..

NRK - 03 Aug 19 kl. 15:33

Brukte tåregass mot demonstranter

Opprørspolitiet i Hongkong skøyt lørdag tåregass mot demonstrantene, melder AFP..

NRK - 01 Jul 19 kl. 18:12

Bruker tåregass mot demonstranter

Politiet i Hongkong har tatt i bruk tåregass mot demonstrantene utenfor parlamentet i Hongkong. Demonstranter har tatt seg inn i bygget og ramponerer portretter og vegger. Politiet varsler at demonstrantene skal fjernes..

Dagbladet - 01 Jul 19 kl. 16:07

Hongkong: Politiet har fjernet demonstrantene med tåregass

Demonstranter i Hongkong knuste vinduer og tok seg inn i parlamentsbygningen. Politiet har fjernet demonstrantene ved hjelp av tåregass..

P4 - 04 Nov 19 kl. 23:11

Drept i demonstrasjoner i Bagdad

Minst fem personer skal være drept og 60 skadet etter voldsomme demonstrasjoner i Iraks hovedstad Bagdad i dag. Politiet skjøt mot demonstrantene, og skal også ha brukt tåregass, mens demonstrantene kastet stein, og tente på bildekk og søppel. Siden begynnelsen av oktober har rundt 270 mennesker mistet livet i protestene..

NRK - 18 Nov 19 kl. 08:06

Møtt med tåregass

Mange av demonstrantene på det omringede universitetet i Hongkong prøvde å komme seg ut, men ble møtt med tåregass, gummikuler og køller. Det er uklart om noen av dem har klart å unnslippe, melder Ap..

P4 - 21 Jun 19 kl. 05:51

Gummikuler mot demonstranter

Politiet i Tblisi, hovedstaden i Georgia, måtte bruke tåregass og skyte gummikuler mot en stor gruppe demonstranter som forsøkte å ta seg inn i Parlamentet i går kveld. Demonstrantene krever at regjeringen går av fordi en russisk parlamentariker fikk innta talerstolen i landets nasjonalforsamling. Selv etter at opprørspolitiet brukte gummikuler og tåregass ble om lag 3.

NRK - 02 Nov 19 kl. 09:13

Demonstrerer for 22. uke på rad

Politiet i Hongkong skjøt med tåregass mot flere tusen demonstranter, som protesterte for 22. uke på rad. Demonstrantene krever mer autonomi og demokrati i Hongkong, som siden 1997 har vært en del av Kina..

NRK - 12 Jun 19 kl. 09:55

Bruker tåregass mot demonstranter

Politiet i Hongkong bruker tåregass mot demonstrantene, som forsøker å storme parlamentet, melder AFP..

NRK - 27 Jul 19 kl. 16:00

Gummikuler mot demonstranter

Opprørspolitiet i Hongkong avfyrer tåregass og gummikuler mot demonstrantene i byen. Ifølge en AFP-journalist brukte demonstrantene paraplyer til å beskytte seg med..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

33-åring tiltalt for drapsforsøk

En 33 år gammel mann må i januar møte i Kristiansand tingrett tiltalt for drapsforsøk på en mann i 50-årene i mars i år. Nødetatene fikk melding om en boligbrann i Topdalsveien i Kristiansand. I leiligheten fant de en alvorlig skadd mann i 50-årene..

NRK - 45 minutter siden

Veien stengt over Strynefjellet

På fleire bruer på Vestlandet er vinden no så sterk at bruene kan bli stengde. Det gjeld blant anna Sotrabrua i Bergen. På riksveg 15 over Strynefjellet er det no så dårleg vær at brøytesjåførane meiner det er heilt uforsvarleg å køyre der..

NRK - 30 minutter siden

Ahmed hedres med bankett

Årets fredsprisvinner, Etiopias statsminister Abiy Ahmed Ali, hedres med bankett og en femretters meny på Grand Hotel tirsdag kveld. Lam svøpt i jordskokk og trøffel er blant de kulinariske høydepunktene som venter gjestene under fredsprisbanketten..

NRK - 45 minutter siden

Kolonnekjøring over Strynefjellet

På fleire bruer på Vestlandet er vinden no så sterk at bruene kan bli stengde. Det gjeld blant anna Sotrabrua i Bergen. På riksveg 15 over Strynefjellet er det no så dårleg vær at brøytesjåførane meiner det er heilt uforsvarleg å køyre der..

NRK - 1 time siden

Meldinger om skyting fra vindu

En politimann skal være såret etter å ha blitt truffet av en person som antas å skyte fra et vindu i en matbutikk i Jersey City utenfor New York. FBI har ankommet stedet for å bistå lokalt politi, opplyser brannvesenet i byen i delstaten New Jersey..

NRK - 45 minutter siden

Stor snøskredfare

Varsom.no melder at det er stor snøskredfare fleire stadar i Sør-Noreg. Blant anna i Indre Sogn, Voss, Hardanger og deler av Agder og Telemark..

NRK - 1 time siden

– Vår felles fiende er fattigdom

Abiy Ahmed Ali la blant annet vekt på fredsbåndet mellom Eritrea og Etiopia i sin fredspristale. – Isaias Afwerki og jeg har bygget en fredsbro sammen. Vår felles fiende er fattigdom.

NRK - 1 time siden

Rundt 2000 mennesker i fakkeltog

Rundt 2000 mennesker hyllet fredsprisvinneren, Abyi Ahmed Ali i fakkeltoget på Karl Johan og foran Grand Hotell. Flere av dem som deltok i toget, bar etiopiske og eritreiske flagg. – Vi går for fred, ropte flere i fakkeltoget..

NRK - 1 time siden

Uvær gir stengte fjelloverganger

Uvær i Sør-Norge fører til at mange veier og fjelloverganger er stengt, blant annet alle fjellovergangene i Hedmark og Oppland. E6 over Dovre, riksvei 15 over Strynefjellet og fylkesvei 27 over Venabygdsfjellet er blant de stengte overgangene..

NRK - 1 time siden

Hevder seg uskyldig i drap

Mannen som er sikta for drap på en mann i Kristiansand, hevder han ikke har noe med dødsfallet å gjøre. Forsvarer Kjetil Sørensen, sier 60-åringen at han vil hjelpe politiet med å få klarhet i hva som har skjedd. Mannen har vært i avhør i dag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt