NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:33

NRK - 14 Aug 19 kl. 15:57

Skjøt tåregass mot demonstrantene

Politiet i Hongkong skjøt onsdag tåregass mot hundrevis av demonstranter som hadde samlet seg utenfor en politistasjo, melder Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hongkong, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skjøt, tåregassmot , demonstrantene
NRK - 03 Aug 19 kl. 15:33

Brukte tåregass mot demonstranter

Opprørspolitiet i Hongkong skøyt lørdag tåregass mot demonstrantene, melder AFP..

NRK - 01 Jul 19 kl. 18:12

Bruker tåregass mot demonstranter

Politiet i Hongkong har tatt i bruk tåregass mot demonstrantene utenfor parlamentet i Hongkong. Demonstranter har tatt seg inn i bygget og ramponerer portretter og vegger. Politiet varsler at demonstrantene skal fjernes..

Dagbladet - 01 Jul 19 kl. 16:07

Hongkong: Politiet har fjernet demonstrantene med tåregass

Demonstranter i Hongkong knuste vinduer og tok seg inn i parlamentsbygningen. Politiet har fjernet demonstrantene ved hjelp av tåregass..

P4 - 21 Jun 19 kl. 05:51

Gummikuler mot demonstranter

Politiet i Tblisi, hovedstaden i Georgia, måtte bruke tåregass og skyte gummikuler mot en stor gruppe demonstranter som forsøkte å ta seg inn i Parlamentet i går kveld. Demonstrantene krever at regjeringen går av fordi en russisk parlamentariker fikk innta talerstolen i landets nasjonalforsamling. Selv etter at opprørspolitiet brukte gummikuler og tåregass ble om lag 3.

NRK - 12 Jun 19 kl. 09:55

Bruker tåregass mot demonstranter

Politiet i Hongkong bruker tåregass mot demonstrantene, som forsøker å storme parlamentet, melder AFP..

NRK - 27 Jul 19 kl. 16:00

Gummikuler mot demonstranter

Opprørspolitiet i Hongkong avfyrer tåregass og gummikuler mot demonstrantene i byen. Ifølge en AFP-journalist brukte demonstrantene paraplyer til å beskytte seg med..

Aftenposten - 01 Jul 19 kl. 15:36

Nå har demonstrantene i Hongkong tatt seg inn i parlamentsbygningen – politiet stormer demonstrantene utenfor parlamentet

Demonstranter i Hongkong river ned bilder og knuser interiøret i Hongkongs lovgivende forsamling mandag kveld. Politiet bruker tåregass mot demonstrantene utenfor bygningen for å ta seg inn..

NRK - 30 Jul 19 kl. 17:14

Bruker tåregass mot demonstranter

Det har vært nye sammenstøt mellom demonstranter og politi utenfor en politistasjon i Hongkong, melder AFP. Politiet har brukt tåregass mot demonstrantene, som protesterer mot fengslingen av personer tilknyttet opptøyene den siste tiden..

VG - 20 Jun 19 kl. 22:59

Tåregass mot demonstranter utenfor Georgias nasjonalforsamling

Politiet bruker tåregass mot en stor gruppe demonstranter i Georgias hovedstad. Demonstrantene har forsøkt å storme nasjonalforsamlingen og krever at regjeringen går av..

P4 - 12 Jun 19 kl. 10:37

Demonstranter forsøker å storme parlamentet

Demonstranter i Hongkong forsøker nå å storme parlamentet. Politiet bruker tåregass i forsøk på å kontrollere de svært hissige demonstrantene, som protesterer mot en utleveringsavtale med Kina. De har også spylt vann på demonstrantene som har revet ned politibarrikader og stormet mot parlamentet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

KrF vil ta imot båtmigranter

KrF går mot justisministeren, og vil at Norge skal ta imot flyktninger fra to redningsskip i Middelhavet. Tirsdag sa justisministeren nei til dette, og at regjeringen er samlet i saken. Men KrF er ikke enig, sier KrFs Hans Fredrik Grøvan til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Mener UD hindret hjemsendelse

En syk fireåring i al-Hol-leiren i Syria skal ha vært nær hjemsendelse til Norge i juli i år, med dette ble hindret av UD, sier morens advokat til VG. UD forhindret transporten ved å nekte å gi nødvendig dokumentasjon, sier advokaten til avisen..

NRK - 1 time siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 1 time siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 1 time siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 3 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 3 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 3 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt