NRK > Nyheter

Saturday, 04 April, 10:30

NRK - 03 Jan 15 kl. 00:57

Skjøt mot Reagan - slipper straff

Mannen som i 1981 gjennomførte et attentat mot daværende president Ronald Reagan, John Hinckley Jr. slipper drapstiltale. Reagan ble såret under attentatet i Washington 30. mars i 1981. Hinckley ble funnet strafferettslig utilregnelig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ronald Reagan, Hinckley Jr, Washington, Reagan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skjøtmot , Reagan, slipper, straff
Hegnar.no - 27 Jul 16 kl. 17:19

Mannen som skjøt Reagan slipper ut av institusjon

John Hinckley Jr, som i 1981 skjøt og såret president Ronald Reagan, slipper ut og får flytte hjem til sin gamle mor. Men friheten kommer med mange restriksjoner..

NRK - 27 Jul 16 kl. 15:57

Mannen som skjøt Reagan slipper ut

En amerikansk domstol har bestemt at mannen som skjøt daværende president Ronald Reagan i 1981, skal settes fri. Han får kan flytte ut av institusjonen han har vært innlagt på og får bo hjemme hos sin mor i delstaten Virginia..

Dagbladet - 18 Nov 18 kl. 02:07

Mannen som skjøt Reagan, får flytte ut av huset til mora

John Hinckley skjøt Ronald Reagan for å imponere Jodie Foster..

NRK - 22 Apr 15 kl. 21:54

Mannen som skjøt Reagan vil ut

Mannen som skjøt og såret USAs daværende president Ronald Reagan i 1981, ber om å få bo utenfor institusjonen der han har vært innlagt siden attentatet. Advokaten til John Hinckley Jr. la fram saken for en føderal domstol i dag..

VG - 06 Mar 16 kl. 17:45

Nancy Reagan er død

Nancy Reagan, enken etter USAs president Ronald Reagan, er død, 94 år gammel..

NRK - 25 Sep 18 kl. 11:40

Politimenn slipper straff

De to politimennene, som var involvert i eksplosjonen på politiets skytebane i Birkenes i fjor, slipper straff. Det er konklusjonen i rapporten som Spesialenheten for politisaker la frem tirsdag..

NRK - 06 Mar 16 kl. 17:44

Nancy Reagan er død

Nancy Reagan, enken etter USAs president Ronald Reagan, er død, 94 år gammel..

Aftenposten - 06 Mar 16 kl. 17:46

Nancy Reagan er død

Nancy Reagan, enken etter USAs president Ronald Reagan, er død, 94 år gammel..

P4 - 09 Mar 18 kl. 15:00

Ber om at drapstiltalte foreldre slipper straff

Påtalemyndigheten ber om at foreldrene til en to år gammel gutt som døde, slipper straff. I dag er siste dag i rettssaken, der en 27 år gammel mor og en 28 år gammel far fra Bergen står tiltalt for uaktsomt drap på sønnen. Ifølge tiltalen døde gutten av forgiftning etter å ha fått i seg farens Lar-medisin..

Klartale - 31 Mar 17 kl. 10:27

Forteller om han selv slipper straff

Trumps tidligere rådgiver måtte slutte. Årsaken var at han hadde ulovlig kontakt med Russland. Michael Flynn vil fortelle om Trump og Russland hvis han selv slipper straff..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

28 skylde på havet ved Salomonøyene

Minst 28 menneske er sakna etter å ha vorte skylde over bord frå ei ferje ved Salomonøyene i Stillehavet utanfor Australia. Kapteinen trossa åtvaringar om ein syklon, og valde å dra ut torsdag kveld. Da dei la til kai mangla eit titals passasjerar..

NRK - 30 minutter siden

Mann ble skutt i magen av politiet

Politiet avfyrte flere skudd mot en mann som først skal ha skutt mot dem i Sandnes fredag kveld. Ifølge Stavanger Aftenblad ble mannen truffet minst to ganger. Mannen, som er i 50-årene, ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus..

NRK - 30 minutter siden

Cuba: USA blokkerer koronahjelp

USA blokkerer en forsendelse med ansiktsmasker, diagnoseutstyr, pustemaskiner og hansker fra å nå Cuba, ifølge myndighetene i landet. Forsendelsen er donert av Asias rikeste mann, Jack Ma, som også har sendt tilsvarende utstyr til andre land..

NRK - 1 time siden

Koronasmitte på danske pleiehjem

I minst 35 danske kommuner er det påvist koronasmitte på ett eller flere pleiehjem for eldre. DR Nyheder har kartlagt situasjonen i samtlige 98 danske kommuner og fant smittespredning på pleiehjem og aldersboliger i mer enn 35..

NRK - 2 timer siden

Brudd på arbeidstidsbestemmelsene

Renovasjons- og gjenvinningsetaten i Oslo brøt arbeidsmiljølovens bestemmelser om arbeidstid åtte ganger i februar. Ifølge etaten skyldes enkelte brudd at ansatte ble satt i karantene i lys av Koronaviruset..

NRK - 1 time siden

Irak kaster ut Reuters

Irak kaster ut nyhetsbyrået Reuters, som denne uka skrev at landets myndigheter underslår hvor mange som er smittet av koronaviruset. Ifølge myndighetene var 820 smittet i Irak i går og 54 døde. Reuters meldte dagen før at opptil 9.

NRK - 2 timer siden

Ber alle med midlertidig visum dra

Regjeringen i Australia ber alle som har midlertidig visum og oppholder seg i landet, enten for å jobbe, studere eller på ferie, om å reise hjem så fort som mulig. Årsaken er koronapandemien..

NRK - 2 timer siden

Klessalget har gått ned 80 prosent

Salget av klær har falt med 80 prosent i ukene med strenge koronarestriksjoner, ifølge en kjøpesenterindeks. Indeksen, som utarbeidet av IMAS, dekker totalt 40 kjøpesentre i Norge, skriver Finansavisen..

NRK - 2 timer siden

Flåtten er aktiv

Flåttvern er spesielt viktig no i desse korona-tider, åtvarar ekspertar. Vaksine blir tilrådd fleire stader i landet. Det har vore ein auke i talet på tilfelle av TBE-smitte i spesielt Porsgrunn og Larvik kommune, melder Flåttsenteret til Dinside..

NRK - 3 timer siden

Første smittede på Falklandsøyene

Det første tilfellet av koronavirussmitte er registrert på Falklandsøyene i det sørlige Atlanterhav. En pasient som ble lagt inn på sykehus i Stanley 31. mars, viste seg å være smittet av viruset.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt