VG > Nyheter

Friday, 15 November, 15:54

VG - 01 Sep 19 kl. 01:24

Skiskytterstjernen får gjennomgå for Putin-støtte

Den russiske OL-mesteren Anton Sjipulin går inn i politikken for Vladimir Putins parti. Nå skjelles han ut av Russlands fremste opposisjonspolitiker..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
OL, Anton Sjipulin, Vladimir Putins, Russlands, Putin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skiskytterstjernenfår , gjennomgå, for, Putin-støtte
P4 - 11 Oct 19 kl. 12:50

Putin frykter ny IS-trussel

Russlands president Vladimir Putin frykter at terrorgruppen IS kan gjenoppstå som følge av den tyrkiske offensiven mot kurderne i Nord-Syria. Putin sa til russiske medier i dag at kurderne vokter over tusener av IS-krigere som sitter fengslet og som han nå frykter kan rømme. Putin sier han ikke er sikker på om den tyrkiske hæren er i stand til å få kontroll over dette..

Aftenposten - 07 Aug 19 kl. 09:47

Fulltreff på hjemmebane for Thingnes Bø

Skiskytterstjernen Johannes Thingnes Bø og kona Hedda Dæhli Bø venter barn i januar..

NRK - 04 Jul 19 kl. 08:17

Putin åpen for nedrustning

President Vladimir Putin melder i dag at han er villig til å diskutere nedrustning med amerikanske styringsmakter. Nedrustning vil øke internasjonal stabilitet, sa Putin, men la til at ballen nå er hos amerikanerne..

Aftenposten - 23 Oct 19 kl. 00:04

Erdogan og Putin kan avgjøre Syrias fremtid. Dette er deres langsiktige mål.

Putin seiler frem som den eneste som kan stagge Erdogans krigsiver. Men også Putin står overfor en vanskelig balansegang..

NRK - 28 Jun 19 kl. 07:45

Skryter av forholdet til Putin

Under G20-møtet i Osaka, skal Trump og Putin for å snakke sammen. I løpet en kort presseseanse sa Trump at «det er en stor ære å være sammen med president Putin». Putin la til at dette var en god anledning for å fortsette dialogen mellom dem..

NRK - 20 Jun 19 kl. 13:07

Flere timers utspørring av Putin

President Vladimir Putin holder torsdag sin årlige spørretime på direkte fjernsyn, der vanlige russere kan ringe inn og spørre om nær sagt hva som helst. I fjor holdt Putin på i nesten fire og en halv time, skriver NTB..

P4 - 06 Nov 19 kl. 16:55

Putin skryter av våpen

Russlands president Vladimir Putin sier landet nå har har utviklet nye våpen som ingen andre land kan matche. Putin sier de nye våpensystemene utelukkende er ment å garantere Russlands sikkerhet, men skal ikke true noen med dem..

NRK - 21 Aug 19 kl. 19:58

Putin hyller bånd til Finland.

Russlands president Vladimir Putin hyllet sterke bånd mellom hans land og Finland da han onsdag besøkte den finske presidenten Sauli Niinistö i Helsingfors. – Vårt forhold til Finland har tradisjonelt vokst jevnlig, på alle områder, sa Putin..

NRK - 14 May 19 kl. 18:04

Putin vil gjerne møte Trump

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov sier Moskva vil si ja til et muløig forslag fra USA om møte mellom Putin og Trump under G20-møtet i Japan i neste måned. Trump har tidligere sagt at han regner med å ha et møte med Putin i Japan..

P4 - 05 Aug 19 kl. 15:48

Putin vil ha samtaler med USA

Russlands president Vladimir Putin ber nå om samtaler med USA for å unngå et nytt våpenkappløp. Putin sier russerne vil være tvunget til å lage nye missiler dersom USA gjør det samme.¨ Både Russland og USA har trukket seg fra Den såkalte INF-avtalen som ble inngått i 1987.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Datteren til Frode Berg: – Vi er overlykkelige og glade

Frode Berg er utlevert fra Russland til norske myndigheter i Vilnius. – Frode Berg kommer hjem til Norge, som en fri mann, sier statsminister Erna Solberg..

VG - 2 timer siden

Spiondømte Frode Berg er benådet og overlevert til Vilnius

Frode Berg er utlevert fra Russland til Norges ambassade i Vilnius, melder litauiske myndigheter. – Frode Berg kommer hjem til Norge, som en fri mann, sier statsminister Erna Solberg..

VG - 3 timer siden

Russland vil speile Litauens benåding av spioner

Russland vil speile den litauiske benådingen av to russiske spioner, bekrefter Sergei Naryshkin, sjefen for den russiske utenlandsetteretningen..

VG - 5 timer siden

Oscar André Ocampo (15) bisettes: -Modig og omsorgsfull

ØSTRE TOTEN (VG) Familie og venner tar i dag et siste farvel med Oscar André Ocampo Overn (15). Han beskrives som en modig og viljesterk gutt som utviste stor omsorg..

VG - 5 timer siden

Oscar André Ocampo (15) bisettes fra Hoff kirke

ØSTRE TOTEN (VG) Familie og venner tar fredag formiddag et siste farvel med Oscar André Ocampo Overn..

VG - 5 timer siden

Historisk svensk måling: Sverigedemokraterna største parti

Sverigedemokraterna setter rekord og er største parti på en ny svensk meningsmåling. – Jeg er ikke overrasket, sier partileder Jimmie Åkesson..

VG - 5 timer siden

Valget i desember: Hundretusenvis av briter kan være forhindret fra å stemme

Tidspunktet for nyvalget i Storbritannia gjør at mange briter ikke vil være registrert som velgere der de skal stemme..

VG - 7 timer siden

Sjøvegan-drapet ankes til Høyesterett

Den srilankiske mannen som er dømt til 17 års fengsel for drapet på Marie-Louise Bendiktsen på Sjøvegan i 1998, anker dommen til Høyesterett..

VG - 9 timer siden

To russere benådet – klar for utveksling

VILNIUS (VG) Tidlig fredag morgen har den litauiske presidenten benådet de to spiondømte russerne Nikolaj Filipsjenko og Sergej Moisejenko..

VG - 18 timer siden

Pirater fengslet i seks måneder

Seks unge nordmenn var på seiltur da de ble overfalt og ranet av maskerte og væpnede pirater. Seks pågrepne personer risikerer varetektsfengsling i seks måneder..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt