VG > Nyheter

Tuesday, 02 June, 09:47

VG - 01 Sep 19 kl. 01:24

Skiskytterstjernen får gjennomgå for Putin-støtte

Den russiske OL-mesteren Anton Sjipulin går inn i politikken for Vladimir Putins parti. Nå skjelles han ut av Russlands fremste opposisjonspolitiker..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
OL, Anton Sjipulin, Vladimir Putins, Russlands, Putin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skiskytterstjernenfår , gjennomgå, for, Putin-støtte
Aftenposten - 13 Mar 20 kl. 20:15

Skiskytterstjernen Martin Fourcade legger opp

Den franske skiskytterstjernen Martin Fourcade melder fredag at han gir seg som aktiv skiskytter etter inneværende sesong..

VG - 22 Jan 20 kl. 07:40

Fra Putin til Putin

Vladimir Putin har vært Russlands sterke mann i 20 år. Om fire år går han av som president. Men makten vil han nok ikke gi fra seg..

P4 - 11 Mar 20 kl. 10:42

Åpner for at Putin kan bli sittende

Vladimir Putin kan bli sittende som president til 2036. Den russiske nasjonalforsamlingen har stemt for hans eget forslag til endringer i grunnloven, som åpner for 16 nye år med Putin som leder. Endringene må nå også godkjennes av Russlands høyesterett.

P4 - 11 Oct 19 kl. 12:50

Putin frykter ny IS-trussel

Russlands president Vladimir Putin frykter at terrorgruppen IS kan gjenoppstå som følge av den tyrkiske offensiven mot kurderne i Nord-Syria. Putin sa til russiske medier i dag at kurderne vokter over tusener av IS-krigere som sitter fengslet og som han nå frykter kan rømme. Putin sier han ikke er sikker på om den tyrkiske hæren er i stand til å få kontroll over dette..

Aftenposten - 07 Aug 19 kl. 09:47

Fulltreff på hjemmebane for Thingnes Bø

Skiskytterstjernen Johannes Thingnes Bø og kona Hedda Dæhli Bø venter barn i januar..

VG - 17 May 20 kl. 21:39

Først skulle Putin hjelpe Trump. Det gikk ikke så bra. Nå skal Trump hjelpe Putin.

Først sendte Vladimir Putin og Russland 45 respiratorer til Donald Trumps USA. Men de ble aldri brukt - og muligens er de brannfarlige. Nå har Trump tilbudt Putin 200 respiratorer - helt gratis..

NRK - 04 Jul 19 kl. 08:17

Putin åpen for nedrustning

President Vladimir Putin melder i dag at han er villig til å diskutere nedrustning med amerikanske styringsmakter. Nedrustning vil øke internasjonal stabilitet, sa Putin, men la til at ballen nå er hos amerikanerne..

NRK - 28 Apr 20 kl. 21:36

Putin forlenger karantenetiltak

Russlands president Vladimir Putin forlenger karantenetiltakene i landet fram til 11. mai og ber alle innbyggerne om å holde seg hjemme. Det melder NTB.

Aftenposten - 23 Oct 19 kl. 00:04

Erdogan og Putin kan avgjøre Syrias fremtid. Dette er deres langsiktige mål.

Putin seiler frem som den eneste som kan stagge Erdogans krigsiver. Men også Putin står overfor en vanskelig balansegang..

P4 - 25 Mar 20 kl. 23:06

Putin utsetter folkeavstemning

Russlands president Vladimir Putin har utsatt folkeavstemningen som kan gi ham tolv nye år som president, etter to nye koronadødsfall i Russland. Landet bekrefter i dag at til sammen tre personer har mistet livet av viruset. Putin ber nå befolkningen holde seg hjemme for å unngå smitte..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Virginia-politi trekker seg ut av Washington D.C. etter protester

Fredelige demonstrasjoner ble ryddet av banen med tåregass og gummikuler før Donald Trump mandag kveld besøkte parken Lafayette overfor Det hvite hus..

VG - 10 timer siden

Nasjonalgarden og politiet fjernet demonstranter i flere storbyer

De voldsomme demonstrasjonene i kjølvannet av George Floyds død har ført til minst 5600 pågripelser i amerikanske byer. Natt til tirsdag ble demonstranter fjernet fra gatene i Atlanta, Washington D.C.

VG - 11 timer siden

Strålende pinsevær: Over 20 grader i hele landet – men nå snur det

OSLO/VIGGJA (VG) Årets pinse ble av den solfylte, varme sorten. Men om du ikke var blant dem som nøt dagene ute må du belage deg på regn og temperaturfall fremover..

VG - 12 timer siden

Floyds familie om obduksjonsrapport: – Ambulansen ble hans likbil

Etter at den første obduksjonsrapporten viste at George Floyd ikke bare døde av kvelning, bestilte familien en privat rapport. Funnene ble lagt frem mandag kveld norsk tid..

VG - 15 timer siden

Trump til guvernører i lydopptak: – Dere kommer til å se ut som en gjeng idioter

USAs president Donald Trump langer ut mot landets guvernører i et lekket lydopptak, og sier at de kommer til å se ut som «idioter» om de ikke beordrer at demonstrantene blir arrestert..

VG - 15 timer siden

Måtte hive seg inn i bil for å komme seg unna snøskredet

Da et snøras gikk på Strynefjellet ble Tarald Harstads (29) sykkeltur ble mer dramatisk enn det han var forberedt på..

VG - 22 timer siden

Politifolk over hele USA viser sin støtte til demonstrantene: – Dette er slik forandring begynner

I kaoset som har oppstått under mange av de pågående protestene i USA har politi i flere amerikanske byer valgt å stå sammen med demonstrantene de siste dagene..

VG - Igår: 04:57

Amerikanske medier: Trump søkte tilflukt i bunker under demonstrasjoner

Mens protestene eskalerte utenfor Det hvite hus natt til mandag, melder amerikanske medier at situasjonen to dager tidligere var så intens at president Donald Trump ble fraktet i sikkerhet..

VG - Igår: 22:06

Helseminister Høie bekymret for fulle bargjester

Helseminister Bent Høie legger ikke skjul på at han frykter fulle nordmenn vil glemme smittevernsreglene i takt med stigende promille, når utesteder og barer åpner igjen i morgen..

VG - Igår: 20:05

Enorm hjortestamme kan kome ut av kontroll – trugar tømmer og timotei

Hjortestamma på Vestlandet veks ukontrollert, og er større enn nokon gong. Det skaper trøbbel, ifølgje Norsk Institutt for bioøkonomi (NBIO)..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt