NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 23:04

NRK - 21 Apr 19 kl. 21:43

Skigåer funnet av helikopter

Skigåeren som gikk seg vill på Haukelifjell er funnet av Sea King-helikopteret. Vedkommende er nå fraktet ned fra fjellet av en skuterpatrulje fra Røde Kors, melder Hovedredningssentralen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haukelifjell, Sea King, Røde Kors, Hovedredningssentralen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skigåer, funnetav , helikopter
NRK - 06 Apr 19 kl. 06:54

Leteaksjon etter skigåere i natt

Politiet og Røde Kors lette i natt etter tre skigåere i området Memurubu og Glitterheim i Jotunheimen. Alle tre ble funnet av frivillige litt over halv tre i natt, og kjørt med scooter til Glitterheim fjellstue. De tre var kalde, men i god form..

NRK - 21 Apr 19 kl. 20:09

Redningsaksjon på Haukeli

En skigåer har gått seg bort på Haukelifjell, melder Hovedredningssentralen. Røde Kors-mannskaper og Sea King-helikopter er på vei..

VG - 12 May 19 kl. 09:53

Politiet søkte med helikopter etter ulykke: Fører funnet

Politiet søkte med helikopter etter funn av en bil med store materielle skader søndag ved Moelv morgen. Sjåføren ble deretter funnet i nærheten av bilen, og mistenkes for promillekjøring..

VG - 18 Feb 19 kl. 04:11

Savnet helikopter funnet havarert

Like etter klokken 03.00 ble det savnede helikopteret i funnet i ulendt terreng nord for Røldal skisenter..

Hegnar.no - 07 Jan 19 kl. 23:55

Flere døde i kraftig snøfall i Alpene

Tre skigåere og to jegere er funnet døde i snøskred og fire andre er savnet etter kraftig snøfall i Østerrike. Enda mer snø er ventet..

VG - 03 Jan 19 kl. 18:02

To helikopter-søk avbrutt i skredområdet i Troms

TAMOKDALEN (VG) Uværet herjer i skredområdet i Troms. Håpet svinner hen for å finne de fire finske og svenske skigåerne i live, forteller helsepersonell og ordføreren i Lyngen..

VG - 03 Jan 19 kl. 18:02

To helikopter-søk avbrutt i skredområdet i Troms: – En tragedie

TAMOKDALEN (VG) Uværet herjer i skredområdet i Troms. Håpet svinner hen for å finne de fire finske og svenske skigåerne i live, forteller helsepersonell og ordføreren i Lyngen..

Dagbladet - 18 Feb 19 kl. 04:42

To funnet omkommet i havarert helikopter

En mann og en kvinne i 40-åra er funnet omkommet i det havarerte helikopteret i Røldalsfjellet i Hordaland..

Dagbladet - 18 Feb 19 kl. 04:42

To funnet omkommet havarert helikopter

En mann og en kvinne i 40-åra er funnet omkommet i det havarerte helikopteret i Røldalsfjellet i Hordaland..

VG - 18 Feb 19 kl. 04:11

Savnet helikopter funnet havarert: To personer funnet døde

Like etter klokken 03.00 natt til mandag ble det savnede helikopteret med to personer om bord funnet i ulendt terreng nord for Røldal skisenter i Hordaland..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 1 time siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 1 time siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 1 time siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 1 time siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 1 time siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 1 time siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 2 timer siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 2 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 3 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt