NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 10:56

NRK - 21 Apr 19 kl. 21:43

Skigåer funnet av helikopter

Skigåeren som gikk seg vill på Haukelifjell er funnet av Sea King-helikopteret. Vedkommende er nå fraktet ned fra fjellet av en skuterpatrulje fra Røde Kors, melder Hovedredningssentralen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haukelifjell, Sea King, Røde Kors, Hovedredningssentralen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skigåer, funnetav , helikopter
NRK - 29 Feb 20 kl. 20:59

Skigåere hentet ut

To skigåere er hentet ut av redningsmannskaper etter at de ikke klarte å ta seg ned til Fondsbu ved Bygdin i Innlandet. Skigåerne var i god form da de ble hentet ut med snøskuter klokken 20.20 lørdag kveld..

NRK - 29 Feb 20 kl. 18:49

Redder ut skigåere

Det er satt i gang en redningsaksjon for å hente ut to skigåere mellom Fondsbu og Gjendebu i Jotunheimen. De to klarer ikke å ta seg fram pga. snødrev, vind og dårlig sikt i området.

NRK - 06 Apr 19 kl. 06:54

Leteaksjon etter skigåere i natt

Politiet og Røde Kors lette i natt etter tre skigåere i området Memurubu og Glitterheim i Jotunheimen. Alle tre ble funnet av frivillige litt over halv tre i natt, og kjørt med scooter til Glitterheim fjellstue. De tre var kalde, men i god form..

NRK - 21 Apr 19 kl. 20:09

Redningsaksjon på Haukeli

En skigåer har gått seg bort på Haukelifjell, melder Hovedredningssentralen. Røde Kors-mannskaper og Sea King-helikopter er på vei..

NRK - 22 May 20 kl. 18:50

Har lokalisert turgåerne

Sea king-helikopter vet hvor de to skigåerne befinner seg, og er på stedet rundt klokken 19. Ifølge HRS skal det være enkelt å få hentet dem..

VG - 12 May 19 kl. 09:53

Politiet søkte med helikopter etter ulykke: Fører funnet

Politiet søkte med helikopter etter funn av en bil med store materielle skader søndag ved Moelv morgen. Sjåføren ble deretter funnet i nærheten av bilen, og mistenkes for promillekjøring..

P4 - 22 May 20 kl. 18:51

Redningsaksjon i Trollheimen

To skiløpere har satt seg fast i fjellet Svarthøtta i Trollheimen i Trøndelag. Det er skredfare og kraftig vind i området. Et Sea King-helikopter er satt inn for å hjelpe skigåerene ned..

Aftenposten - 29 Apr 20 kl. 22:32

Person funnet død etter at Nato-helikopter styrtet

En person er funnet død sammen med vrakrester fra et Nato-helikopter som styrtet i havområdet mellom Hellas og Italia onsdag, ifølge greske ERT..

NRK - 01 Mar 20 kl. 21:50

Savnet skigåer funnet i god behold

Politiet opplyser at mannen som ble meldt savnet på Beiarfjellet tidligere søndag kveld, nå har kommet til rette. Mannen ble funnet sulten og tørst, men ellers i god form. Politiet takker alle involverte for god innsats..

P4 - 21 May 20 kl. 14:22

Politiet advarer mot skred

Politiet ber skigåere og andre som ferdes i fjellet om å tenke seg om. Det er nå økt skredfare flere steder i landet, og ved Blånebba i Møre og Romsdal ble en skigåer i dag tatt av et skred. Mannen kom fra hendelsen uten skader, men innrømmet i ettertid at han hadde kjørt i terreng langt brattere enn tretti grader..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

SAS gjenåpner 20 ruter fra Danmark

SAS gjenåpner 20 ruter fra midten av juni, melder Ekstra Bladet. 16 av rutene er fra København, og selskapet skal ifølge avisa fly til Frankfurt, Brussel og München, men også destinasjoner som Malaga, Mallorca, Athen og Nice..

NRK - 15 minutter siden

FN: 1300 sivile drept i DR Kongo

Rundt 1300 sivile er drept som følge av konflikt i Den demokratiske republikken Kongo i løpet av de siste åtte månedene, ifølge FN. Nyhetsbyrået AFP melder også at en halv million mennesker skal være drevet på flukt i landet i løpet av ni måneder..

NRK - 30 minutter siden

Tjente 100 millioner mindre i fjor

Schibsteds norske aviser (VG, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad) tjente 238 millioner kroner i fjor. Det er 100 millioner kroner, eller 28,8 prosent mindre i fjor sammenlignet med året før, skriver nettstedet Kampanje..

NRK - 1 time siden

Øya vil ha uteservering

Øyafestivalen er avlyst, men arrangøren har søkt kommunen om å få ha uteservering i Tøyenparken i hele sommer. – Vi må finne på noe kreativt, sier daglig leder til Dagsavisen. De ser for seg øltelt, matboder og kulturelle innslag..

NRK - 45 minutter siden

Sier de har kontroll på viruset

Koronaviruset skal være under kontroll i Frankrike, som har begynt å lempe på smitteverntiltakene. – Viruset er fortsatt i omløp, men sprer seg sakte, sier lederen for landets rådgivende forskningsråd, Jean-François Delfraissy, til France Inter..

NRK - 45 minutter siden

Nye regler for opphold i Norge

I dag endrer regjeringen reglene for opphold for ofre for menneskehandel. Mens man tidligere måtte avgi forklaring til politiet i en menneskehandel-sak for å kunne få opphold, holder det nå å forklare seg om alvorlig kriminalitet..

NRK - 45 minutter siden

Vil stramme inn våpen-straff

Strengere straffer for oppbevaring og smugling av ulovlige våpen skal bidra til å få bukt med Sveriges kriminelle nettverk, håper landets regjering. Lovforslaget er en del av regjeringens 34-punktsprogram med tiltak mot kriminelle nettverk..

NRK - 1 time siden

Norwegian-fall 97,8 prosent i mai

Flyselskapet Norwegian fraktet 97,8 prosent færre passasjerer i mai i år enn samme måned i fjor. Selskapet fraktet 74.401 passasjerer i mai i år, mens tallet samme måned i fjor var drøyt 3,36 millioner..

NRK - 1 time siden

Bar i Belgia: Ta én, betal for to

Når Belgias barer åpner til uken, ber de kundene bli med på «helpy hour» og betale dobbelt av hva de ellers hadde gjort. 8. juni åpner landets serveringssteder etter å ha vært stengt i to og en halv måned på grunn av koronapandemien..

NRK - 1 time siden

Bratt fall i tysk industri

Fra mars til april opplevde tysk industri et fall i ordreinngangen på 25,8 prosent, viser fersk statistikk. Fallet omtales som det største siden begynnelsen av registreringene i 1991, opplyste det føderale statistikkbyrået Destatis..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt