NRK > Nyheter

Monday, 22 July, 11:47

NRK - 21 Apr 19 kl. 21:43

Skigåer funnet av helikopter

Skigåeren som gikk seg vill på Haukelifjell er funnet av Sea King-helikopteret. Vedkommende er nå fraktet ned fra fjellet av en skuterpatrulje fra Røde Kors, melder Hovedredningssentralen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haukelifjell, Sea King, Røde Kors, Hovedredningssentralen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skigåer, funnetav , helikopter
NRK - 06 Apr 19 kl. 06:54

Leteaksjon etter skigåere i natt

Politiet og Røde Kors lette i natt etter tre skigåere i området Memurubu og Glitterheim i Jotunheimen. Alle tre ble funnet av frivillige litt over halv tre i natt, og kjørt med scooter til Glitterheim fjellstue. De tre var kalde, men i god form..

NRK - 21 Apr 19 kl. 20:09

Redningsaksjon på Haukeli

En skigåer har gått seg bort på Haukelifjell, melder Hovedredningssentralen. Røde Kors-mannskaper og Sea King-helikopter er på vei..

VG - 12 May 19 kl. 09:53

Politiet søkte med helikopter etter ulykke: Fører funnet

Politiet søkte med helikopter etter funn av en bil med store materielle skader søndag ved Moelv morgen. Sjåføren ble deretter funnet i nærheten av bilen, og mistenkes for promillekjøring..

VG - 18 Feb 19 kl. 04:11

Savnet helikopter funnet havarert

Like etter klokken 03.00 ble det savnede helikopteret i funnet i ulendt terreng nord for Røldal skisenter..

Hegnar.no - 07 Jan 19 kl. 23:55

Flere døde i kraftig snøfall i Alpene

Tre skigåere og to jegere er funnet døde i snøskred og fire andre er savnet etter kraftig snøfall i Østerrike. Enda mer snø er ventet..

VG - 03 Jan 19 kl. 18:02

To helikopter-søk avbrutt i skredområdet i Troms

TAMOKDALEN (VG) Uværet herjer i skredområdet i Troms. Håpet svinner hen for å finne de fire finske og svenske skigåerne i live, forteller helsepersonell og ordføreren i Lyngen..

VG - 03 Jan 19 kl. 18:02

To helikopter-søk avbrutt i skredområdet i Troms: – En tragedie

TAMOKDALEN (VG) Uværet herjer i skredområdet i Troms. Håpet svinner hen for å finne de fire finske og svenske skigåerne i live, forteller helsepersonell og ordføreren i Lyngen..

Dagbladet - 18 Feb 19 kl. 04:42

To funnet omkommet i havarert helikopter

En mann og en kvinne i 40-åra er funnet omkommet i det havarerte helikopteret i Røldalsfjellet i Hordaland..

Dagbladet - 18 Feb 19 kl. 04:42

To funnet omkommet havarert helikopter

En mann og en kvinne i 40-åra er funnet omkommet i det havarerte helikopteret i Røldalsfjellet i Hordaland..

VG - 18 Feb 19 kl. 04:11

Savnet helikopter funnet havarert: To personer funnet døde

Like etter klokken 03.00 natt til mandag ble det savnede helikopteret med to personer om bord funnet i ulendt terreng nord for Røldal skisenter i Hordaland..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

22. juli - minnemarkering

NRK - 15 minutter siden

Flere drept i selvmordsangrep

Minst sju mennesker er ifølge lokale journalister drept i et selvmordsangrep mot en veisperring i Somalias hovedstad Mogadishu. Ingen har foreløpig tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 2 timer siden

Opprettholder rødt farenivå

NVE opprettholder rødt farenivå ved Veslemannen inntil videre. Det skriver de i mandagens første rapport. Farenivået ble hevet til rødt fredag.

NRK - 15 minutter siden

Flere drept i selvmordangrep

Minst sju mennesker er ifølge lokale journalister drept i et selvmordsangrep mot en veisperring i Somalias hovedstad Mogadishu. Ingen har tatt på seg ansvaret for angrepet, men opprørsgruppa al-Shabaab gjennomfører regelmessige angrep i Mogadishu..

NRK - 15 minutter siden

India skyter opp månerakett

NRK - 30 minutter siden

Henlegger anmeldelse fra livvakt

Politiet henlegger anmeldelsen fra ASAP Rockys livvakt, skriver Aftonbladet. Livvakten anmeldte mannen som rapperen er mistenkt for å ha mishandlet for overfall. – Vi ser ikke på dette som noe uventet, sier mannens forsvarer til avisen..

NRK - 45 minutter siden

Alan Duncan går av

Den britiske statssekretæren Alan Duncan i utenriksdepartementet trekker seg, melder nyhetsbyrået Reuters. Han har tidligere sagt at han er kritisk til Boris Johnson, som kan bli Storbritannias nye statsminister etter Theresa May..

NRK - 1 time siden

2000 kunder uten strøm i Asker

Nesten 2000 kunder er uten strøm etter en mindre brann i en trafostasjon i Pustutveien i Asker. Brannen har forårsaket et strømbrudd på store deler av Billingstad, blant annet i en Elkjøp-butikk og i et kontobrygg i tilknytning til trafostasjon..

NRK - 1 time siden

Tyrkia vil ta igjen med samme mynt

Tyrkia sier de vil ta igjen med samme mynt hvis USA sanksjonerer kjøpet av det russiske luftvernsystemet S-400 fra. – Enhver sanksjon vil være uakseptabel, sier Tyrkias utenriksminister Mevlüt Çavusoglu til tyrkisk TV..

NRK - 1 time siden

Mann anholdt under 22. juli-tale

En mann er anholdt etter å ha forstyrret statsminister Erna Solbergs tale under minnemarkeringen for 22. juli foran regjeringskvartalet. Ropingen førte til at folk snudde seg da mannen begynte å rope.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt