NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 16:16

NRK - 22 jan. 21 kl. 19:25

Ski sykehus reduserer tilbudet

Akershus Universitetssykehus reduserer aktiviteten på sykehuset i Ski for å hindre spredning av koronasmitte. Behandling som ikke kan utsettes, flyttes til sykehusene i Lørenskog eller Gardermoen. Alle pasienter i Nordre Follo må utsette timene sine..
Les mer på NRK


Les mer om:
Universitetssykehus, Ski, Lørenskog, Gardermoen, Nordre Follo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ski, sykehus, reduserer, tilbudet
VG - 15 jan. 21 kl. 12:22

FHI: Pfizer reduserer vaksineleveransene til Norge

Legemiddelselskapet Pfizer reduserer vaksineleveranser til Norge og Europa fra neste uke og en periode fremover, opplyser FHI..

VG - 15 jan. 21 kl. 12:22

Pfizer reduserer vaksineleveransene til Norge og Europa

Legemiddelselskapet Pfizer reduserer vaksineleveranser til Norge og Europa fra neste uke og en periode fremover, opplyser FHI..

Aftenposten - 15 jan. 21 kl. 21:19

Pfizer reduserer vaksineleveransene til Norge

Legemiddelselskapet Pfizer reduserer vaksineleveransene til Norge og Europa fra neste uke..

NRK - 02 mars 21 kl. 03:34

Vaksine reduserer alvorlig sykdom

En ny engelsk undersøkelse viser at selv én dose med vaksine fra AstraZeneca eller Pfizer reduserer risikoen for alvorlig sykdom som krever sykehusinnleggelse med 80 prosent, skriver BBC. Effekten oppnås 3–4 uker etter vaksinering..

NRK - 06 april 21 kl. 20:01

Youtube Kids får hard kritikk

En underkomité i Kongressen i USA retter hard kritikk mot YouTube Kids, tilbudet som videodelingstjenesten gir til barn. Politikerne mener YouTube ikke gjør nok for å beskytte barn, og kaller tilbudet «en motstandsløs ødemark», melder AP..

Aftenposten - 15 april 21 kl. 14:46

Telefonen glødet hele formiddagen etter at tilbudet ble kjent. Meldingen fra en tidligere TIL-profil fikk Gamst til å smile.

Morten Gamst Pedersen (39) bekrefter tilbudet fra Ranheim. Men vil ikke ta noen avgjørelse ennå..

VG - 10 jan. 21 kl. 16:10

Historisk Bolsjunov vant Tour de Ski

Aleksandr Bolsjunov (24) kjempet seg inn til andreplass på den siste etappen i Tour de Ski. Dermed har han vært på pallen på alle åtte etapper i Tour de Ski og han vant med historiens største seiersmargin..

VG - 10 jan. 21 kl. 16:10

Bolsjunov ble historisk: Vant Tour de Ski med over tre minutter

Aleksandr Bolsjunov (24) kjempet seg inn til annenplass på den siste etappen i Tour de Ski. Dermed har han vært på pallen på alle de åtte etappene i årets Tour de Ski, som han vant med historisk stor margin..

NRK - 06 mars 21 kl. 09:38

Droppa sykehus i første nedstenging

Personer med hjerteinfarkt og hjerneslag lot være å dra på sykehus under den første korona-nedstengingen i Norge. Det viser en rapport fra Senter for klinisk dokumentasjon og evaluering. Rapporten viser en nedgang i antall pasienter som hadde hjerteinfarkt og hjerneslag, på henholdsvis 17 og seks prosent.

NRK - 07 jan. 21 kl. 14:36

Koronasmitte i Tour de Ski

Ein person på det svenske skilandslaget, som no deltek på Tour de Ski, har testa positivt for koronaviruset. Det melder Dagens Nyheter. Presseansvarleg for landslaget, Lukas Johansson, seier at vedkomande har det bra og ikkje har nokon symptom..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Australia vil lage hydrogen

Australias statsminister sier landet har som ambisjon å produsere verdens billiste hydrogen, til 2 australske dollar per kilo..

NRK - 15 minutter siden

Bolsonaro om klima i Brasil

Bolsonaro lovet at Brasil skal være karbonnøytralt innen 2050, og at all ulovlig avskoging skal eliminieres innen 2030. Som hjem til verdens største regnskog, mener Bolsonaro at landet ligger i forkant med å takle klimakrisen: – Akkurat nå står Brasil for kun 3 prosent av årlige utslipp i verden. Brasils landbruk er ett av verdens mest bærekraftige..

NRK - 10 minutter siden

FHI skal lage eigne råd til russen

Folkehelseinstituttet planlegg å utarbeide eigne, detaljerte råd til årets russ. Enkelte råd er klare allereie no: Russen må fylgje gjeldande reglar og råd for arrangement og private samlingar, dei bør samlast utandørs, og dei bør avgrense talet på personar dei har tett kontakt med. På grunn av skort på hurtigtestar vurderer FHI det som lite aktuelt med jamleg testing av russen gjennom russetida..

NRK - 30 minutter siden

Mistet førerkort etter kappkjøring

To personer mistet førerkortet etter å ha kjørt kappkjøring med hverandre i Aurvåg, Herøy på Sunnmøre i 80-sona. Den ene hadde fart på 155 km/t og den andre 157 km/t, melder politiet i Møre og Romsdal. Seks personer fikk forenklede forelegg for fart..

NRK - 15 minutter siden

Bekreftar søksmål mot AstraZeneca

Statsminister i Irland, Stephen Donnelly, bekreftar ifylgje Reuters at EU går til søksmål mot AstraZeneca for svikt i leveransane av vaksinedosar. – Ein rettsleg prosess er sett i gang av EU-kommisjonen, og tidlegare denne veka la eg Irland til som ein av partane, sa Donnelly til den irske nasjonalforsamlinga torsdag..

NRK - 15 minutter siden

Kastar ut russiske diplomatar

Tsjekkia har gitt ordre til fleire russiske diplomatar om å forlate landet, melder nyheitsbyrået AP. Det skjer etter at Tsjekkia onsdag gav Russland eit ultimatum om å la 20 tsjekkiske diplomatar få kome tilbake til jobb, noko som ikkje vart følgt opp av Russland..

NRK - 45 minutter siden

Jobbar med å rulle ut massetesting

Det nasjonale systemet for massetesting på skular og i barnehagar skal no rullast ut i område med høg smitte. – Massetesting er eitt av fleire verktøy for å kome i mål med TISK-arbeidet, sa helsedirektør Bjørn Guldvog på ei pressekonferanse torsdag. Testinga er allereie i gang i Vestland og i Oslo..

NRK - 1 time siden

– Nasjonale råd vil gjelde

Det er dei nasjonale råda og reglane som vil gjelde for 17. mai-feiringane rundt i landet, seier kulturminister Abid Raja onsdag. – På stader med høg smitte, vil dei lokale og strengare reglane gjelde, fortel han.

NRK - 1 time siden

Klimatoppmøtet til Biden er i gang

Biden-administrasjonen har opna det digitale klimatoppmøtet der 40 stats- og regjeringssjefar er inviterte. Bidenn har plikta USA til å kutte klimagassutsleppet sitt med minst 50 prosent innan 2030, samanlikna med utsleppsnivået i 2005..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt