NRK > Nyheter

Friday, 22 November, 02:48

NRK - 19 Oct 19 kl. 10:54

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Boris Johnsons, John Bercow

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skal, stemme, over, utsettelsesforslag
NRK - 04 Oct 19 kl. 01:08

Vil stemme over minstelønn i Irak

Statsministeren i Irak sier til irakisk TV at regjeringen skal stemme over en ny lov som skal sikre fattige familier minstelønn. De siste dagene har det vært store demonstrasjoner i landet..

P4 - 09 Sep 19 kl. 09:47

Partilederne går til urnene

Valgdagen er allerede godt i gang og etter at stemmelokalene åpnet i morgentimene. Flere av partilederne gjør som mange andre og bruker sin stemme. Først ut er Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum som skal gi sin stemme nå klokken 10.

NRK - 09 Sep 19 kl. 15:29

Lang kø for å stemme i Bergen

Køane er så lange for å stemme i Grieghallen i Bergen at kommunen no sett opp åtte nye avlukke i stemmelokalet, skriv Bergens Tidende. Ein tipsar opplyser til NRK at fleire skal ha snudd på grunn av den store pågangen..

NRK - 09 Sep 19 kl. 17:50

Måtte stemme på et toalett

Geir-Bjøran Dreyer (47) og de resterende 277 stemmeberettigede i valgkretsen Bogen i Steigen i Nordland måtte stemme på et toalett. De var plassert på et toalett for funksjonshemmede. Stemmesedlene skal nå være flyttet..

VG - 15 Nov 19 kl. 10:40

Valget i desember: Hundretusenvis av briter kan være forhindret fra å stemme

Tidspunktet for nyvalget i Storbritannia gjør at mange briter ikke vil være registrert som velgere der de skal stemme..

P4 - 09 Sep 19 kl. 17:34

Måtte på do for å stemme

Nesten 300 velgere i valgkretsen Bogen i Steigen i Nordland måtte stemme på et toalett. Stemmesedlene var plassert på Bogen kultursenters toalett for funksjonshemmede. – Slik skal det ikke være, understreker valgansvarlig i kommunen Lisbeth Aalstad til Avisa nordland.

NRK - 23 Aug 19 kl. 11:43

Irland krever Amazonas-beskyttelse

Irland truer med å stemme mot en frihandelsavtale mellom EU og søramerikanske handelsforbundet Mercosur, hvis ikke Brasil beskytter regnskogen. Statsministeren mener det ellers er umulig for Irland å stemme for, når avtalen skal godkjennes om to år..

VG - 24 Oct 19 kl. 20:48

Isabel Raad: Familien brukte 35.000 på å stemme på meg

Isabel Raad forteller til VG at familien hennes har brukt 35.000 kroner på å stemme på henne i «Skal vi danse». Men hun avviser at hun har stemt på seg selv..

Klartale - 06 Aug 19 kl. 15:19

Vil disse få deg til å stemme?

Partiene lokker med handlenett og kondomer. Kommer du til å stemme på partiet du får gave fra?.

Klartale - 12 Aug 19 kl. 09:03

Nå kan du stemme

Valget er 9. september. Men du kan allerede nå stemme på forhånd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Reddet 90 mennesker i Middelhavet

Det norskeide skipet Ocean Viking har reddet ytterligere 90 mennesker fra en gummibåt fra havsnød i Middelhavet. Dermed befinner det seg 215 reddede personer på skipet. De har blitt plukket opp i løpet av de siste tre dagene..

NRK - 1 time siden

Får 26 ganger mer i bidrag

I den britiske valgkampens første uke har Det konservative partiet dratt inn 5,7 millioner pund, om lag 67 millioner norske kroner, i valgkampbidrag. På samme tid har opposisjonspartiet Labour samlet inn 218.500 pundi, følge valgkommisjonen..

NRK - 2 timer siden

Tallet på døde stiger etter angrep

Tallet på døde soldater er oppjustert til 43 etter at ekstremister angrep soldater i Mali mandag, opplyser militære kilder. Soldater fra Mali og Niger ble angrepet nær byen Tbankort mens de var på patrulje. Angriperne blir omtalt som terrorister..

NRK - 2 timer siden

Opprørspoliti mot begravelsesfølge

Boliviansk opprørspoliti brukte tåregass for å spre tusenvis av mennesker som fulgte fem døde demonstranter til graven i hovedstaden La Paz torsdag. De fem var blant de åtte som ble drept i sammenstøt mellom demonstranter og politi..

NRK - 3 timer siden

Kritiske til å nekte kroanbrenning

Både professor Eivind Smith og fagdirektør Anine Kierulf reagerer på politidirektørens ordre om å nekte brenning av religiøse symboler. Politiet bekrefter overfor Filter at ordren var basert på straffelovens paragraf 185 om hatefulle ytringer..

NRK - 4 timer siden

Når ikke antibiotikamål

Helsevesenet når ikke målet om en reduksjon på 30 prosent i antibiotikabruken innen 2020. Det viser en rapport fra Helsedirektoratet, skriver NTB. Siden 2012 har bruken av antibiotika gått ned med 24 prosent...

NRK - 4 timer siden

Store demonstrasjoner i Colombia

Over hundre tusen mennesker i Colombia deltok torsdag i demonstrasjoner mot president Ivan Duque og hans økonomiske politikk. De protesterte blant annet mot økt økonomisk ulikhet og regjeringens angivelige planer om å heve pensjonsalderen..

NRK - 4 timer siden

«Hvaldimir» har flyttet sørover

Hvithvalen «Hvaldimir» som i forrige måned forlot havna i Hammerfest, har dukket opp i Sørkjosen i Nordreisa i Troms, skriver iFinnmark. Den tamme hvalen dukket først opp utenfor Rolfsøya i Finnmark i slutten av april..

NRK - 5 timer siden

Kaller tiltalen et kuppforsøk

Israels fungerende statsminister Benjamin Netanyahu kaller korrupsjonstiltalen mot ham for et kuppforsøk, og sier han ikke vil gå av. Den israelske riksadvokaten kunngjorde i dag at det er tatt ut tiltale for bestikkelser, svindel og tillitsbrudd..

NRK - 6 timer siden

Bloomberg har registrert seg

Milliardær og tidligere New York-ordfører Michael Bloomberg (77) har registrert seg for å delta i Demokratenes nominasjonskamp foran presidentvalget i USA neste år. Han har likevel ennå ikke bestemt seg for om han skal delta..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt