NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 12:59

NRK - 19 okt. 19 kl. 10:54

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Boris Johnsons, John Bercow

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skal, stemme, over, utsettelsesforslag
P4 - 20 mai 20 kl. 17:15

Høyre støtter full sal

Høyre innfrir KrFs bønn om full sal når Stortinget skal stemme over endringene i bioteknologiloven på tirsdag. Høyres representanter vedtok på dagens gruppemøte at de også skal stemme lojalt med KrF, sier Høyres innpisker Mari Holm Lønseth til TV2. Det er KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad som har bedt om full sal i håp om å få med enkeltrepresentanter fra andre partier, som kan stemme imot partiets politikk og for sin egen overbevisning..

NRK - 05 feb. 20 kl. 20:16

Romney vil stemme mot Trump

Republikaneren Mitt Romney sier i kveld at han kommer til å stemme for å dømme Donald Trump i riksrettssaken, skriver The New York Times. Senatet skal stemme klokka 22, norsk tid, i kveld. Det er ikke ventet at det blir flertall for å felle Trump..

NRK - 04 okt. 19 kl. 01:08

Vil stemme over minstelønn i Irak

Statsministeren i Irak sier til irakisk TV at regjeringen skal stemme over en ny lov som skal sikre fattige familier minstelønn. De siste dagene har det vært store demonstrasjoner i landet..

NRK - 04 juni 20 kl. 07:34

Skal stemme over nasjonalsanglov

Den folkevalgte forsamlingen i Hongkong skal stemme over en lov som forbyr å vise manglende respekt for Kinas nasjonalsang. Det melder Reuters. Hvis loven blir vedtatt, mener kritikere det er et steg i retning av at Kina strammer grepet om Hongkong..

Aftenposten - 26 mai 20 kl. 08:00

Stortingsrepresentanter fra Høyre og Venstre vil stemme mot egen regjering

KrFs oppfordring til Frp-politikere om å følge egen samvittighet når de skal stemme over bioteknologiloven, har satt sinnene i kok i Venstre og Høyre. Politikere fra begge partier vil stemme mot egen regjering i Stortinget i dag..

P4 - 25 mai 20 kl. 13:16

Amundsen og Tybring-Gjedde vil stemme mot Frp

Det går mot en thriller-avstemning når Stortinget skal bestemme ny bioteknologilov i morgen. Nå går også Per-Willy Amundsen og Christian Tybring-Gjedde ut og sier at de vil stemme mot egne parti. Til avisen Nordlys sier Amundsen at det sender feil signal om man skal tillate assistert befruktning for enslige.

P4 - 09 sep. 19 kl. 09:47

Partilederne går til urnene

Valgdagen er allerede godt i gang og etter at stemmelokalene åpnet i morgentimene. Flere av partilederne gjør som mange andre og bruker sin stemme. Først ut er Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum som skal gi sin stemme nå klokken 10.

NRK - 09 sep. 19 kl. 15:29

Lang kø for å stemme i Bergen

Køane er så lange for å stemme i Grieghallen i Bergen at kommunen no sett opp åtte nye avlukke i stemmelokalet, skriv Bergens Tidende. Ein tipsar opplyser til NRK at fleire skal ha snudd på grunn av den store pågangen..

P4 - 26 mai 20 kl. 09:56

Tonning Riise går mot regjeringen

Høyres Kristian Tonning Riise vil stemme mot regjeringen når Stortinget skal stemme over liberalisering av bioteknologiloven i dag. Han er den andre representanten fra et regjeringsparti som sier han vil gjøre det, etter Venstres Ketil Kjenseth. Tonning Riise sier til Dagbladet at han vil stemme i tråd med egen samvittighet.

NRK - 09 sep. 19 kl. 17:50

Måtte stemme på et toalett

Geir-Bjøran Dreyer (47) og de resterende 277 stemmeberettigede i valgkretsen Bogen i Steigen i Nordland måtte stemme på et toalett. De var plassert på et toalett for funksjonshemmede. Stemmesedlene skal nå være flyttet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

India: Kina trekker seg tilbake

Indiske regjeringskilder sier til Reuters at Kina har begynt å trekke tilbake sine soldater fra grenseområdet der 20 indiske soldater ble drept 15. juni. Kina har ikke oppgitt hvor mange av deres soldater som døde i trefningene..

NRK - 30 minutter siden

Laveste antall innlagte siden mars

Det er nå elleve pasienter innlagt på sykehus med covid-19-sykdom i Norge, ifølge tall fra Helsedirektoratet. Det er det laveste tallet siden 10. mars.

NRK - 30 minutter siden

11 innlagt på sykehus med korona

Det er nå elleve pasienter innlagt på sykehus med Covid-19-sykdom i Norge, ifølge tall fra Helsedirektoratet. To pasienter får behandling i respirator..

NRK - 30 minutter siden

Anders Opdahl ny toppsjef i Amedia

Tidligere regionredaktør for NRK i Nord-Norge og nåværende konserndirektør i Amedia, Anders Ophdal, blir ny konsernsjef i Amedia. Finnmarkingen overtar stillingen som toppsjef etter Are Stokstad..

NRK - 30 minutter siden

Oppfordrer til ikke å blande seg

Kinas ambassadør til Storbritannia oppfordrer Storbritannia til ikke å blande seg i interne saker, melder Reuters. Ifølge nyhetsbyrået skal ambassadøren ha kalt storbritannias bemerkninger om Hongkong for «uansvarlige»..

NRK - 45 minutter siden

SAS gjenåpner sju ruter

Flyselskapet SAS gjenåpner sju utenlandsruter fra Norge til Europa, skriver de i en pressemelding. Rutene som åpnes er blant annet mellom Norge og England, fra 15. juli, opplyser flyselskapet..

NRK - 1 time siden

Dalai Lama 85 år og albumdebutant

Dalai Lama, den åndelige lederen til tibetanske buddhister, fyller 85 år mandag. Samtidig debuterer han med albumet «Inner World». I en videobeskjed fra hjemmet hans i India sier han at det ikke er nødvendig med feiringer på grunn av koronapandemien..

NRK - 1 time siden

Åpner direkteflyginger 15. juli

Fra 15. juli vil man kunne fly direkte mellom Storbritannia og Hellas igjen, melder Reuters. Det er greske myndigheter som opplyser om at de har kommet til enighet om dette etter å ha forhørt seg med eksperter..

NRK - 1 time siden

Russisk journalist ilagt bot

Den russiske journalisten Svetlana Prokopyeva er funnet skyldig i å «rettferdiggjøre terrorisme», og må betale 500.000 rubler, tilsvarende ca. 65.

NRK - 1 time siden

Demokratiaktivist ber om støtte

Aktivist, Joshua Wong, lover å fortsette kampen for demokrati i Hongkong og ber verden stå i solidaritet med demonstrantene. Wong er en av de mest profilerte demokratiaktivistene i Hongkong og er mislikt av myndighetene i Beijing..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt