VG > Innenriks

Saturday, 16 November, 01:54

VG - 09 Nov 19 kl. 14:38

Skal heve bilen som ble tatt av ras i Jølster

Mandag starter arbeidet med å heve bilen som ble tatt av raset i Jølster 30. juli i år. 55-åringen som kjørte bilen er fremdeles ikke funnet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jølster

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skal, heve, bilensom , ble, tattav , rasi , Jølster
P4 - 11 Nov 19 kl. 17:45

Har startet arbeidet med å heve bil

Arbeidet med å heve bilen som ble tatt av et ras i Jølster i Sogn og Fjordane i juli har nå startet. En mann i 50-årene er savnet etter raset. Familiens talsperson sier til NRK at det har vært en belastning å vente så lenge.

P4 - 12 Sep 19 kl. 12:56

Vil heve bil etter dødsskred

Politiet ønsker å heve bilen som i sommer ble tatt av et skred i Jølster i Sogn og Fjordane. En mann i 50-årene er savnet etter skredet, og politiet mener de har funnet bilen hans på 170 meters dyp i Jølstravatnet. Politiet har fått penger til en anbudsrunde.

P4 - 10 Nov 19 kl. 21:07

Starter heving av bil i Jølster

I morgen begunner abreidet med å heve bilen som ble tatt av et ras i Jølster i Sogn og Fjordane 3. juli. En mann i 50-årene fra Jølster omkom da bilen ble tatt av raset, som gikk over en vei.

P4 - 25 Oct 19 kl. 10:35

Starter heving av bil i Jølstravatnet i november

Bilen, som ble tatt av ras i Jølster 30. juli i år, vil bli hevet i november. Bilen ligger på rundt 170 meters dyp, og en person er i etterkant av raset bekreftet omkommet.

NRK - 10 Nov 19 kl. 20:29

Henter opp bil fra Jølstravatnet

Arbeidet med å heve bilen som ble tatt av et ras i Jølster i Sogn og Fjordane 30. juli starter mandag. En mann i 50-årene fra Jølster omkom i raset som gikk over fylkesvei 451.

NRK - 10 Nov 19 kl. 20:29

Hentar opp bil frå Jølstravatnet

Arbeidet med å heve bilen som blei teken av eit ras i Jølster i Sogn og Fjordane 30. juli startar måndag. Ein mann i 50-åra frå Jølster omkom i raset som gjekk over fylkesveg 451.

P4 - 24 Aug 19 kl. 23:07

Ligger på 25 meters dyp

Bilen som havnet i vannet ved fergekaia i Svolvær i kveld, liggerp å 25 meters dyp. Det opplyser politiet. Tre personer som satt i bilen ble hentet opp av dykkere.

P4 - 20 Jul 19 kl. 23:20

Bilran i Eidsvoll

En par i 30-årene fra Litauen ble fraranet bilen sin av flere menn ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det skal ha blitt truet med våpen, opplyser politiet. Til sammen fem personer i to biler skal ha kommet til stedet, og to menn i 30-årene skal ha ranet til seg bilen.

NRK - 01 Sep 19 kl. 06:56

En person til sykehus etter ulykke

En person er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke i Kongsvinger. Bilen skal ha trillet i en rundkjøring, og brannvesenet måtte klippe personen ut av bilen, skriver politiet på Twitter. Mannens tilstand er foreløpig ukjent.

P4 - 27 Jul 19 kl. 08:27

Tvillingbabyer døde i varm bil

To tvillingbabyer døde etter at faren deres glemte dem i bilen i New York i går. Gutten og jenta på 11 måneder skal ha vært i den varme bilen i åtte timer mens faren var på jobb. I følge CBS skal mannen ha kjørt et par kvartal på vei hjem før han oppdaget barna og ringte alarmsentralen.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Kvinne funnet drept i Florø

En kvinne ble funnet knivstukket på en adresse i Florø fredag kveld..

VG - 10 timer siden

Familien til Frode Berg: – Vi er veldig lettet

Frode Bergs advokat sier til VG at nordmannen er «sliten, men ved godt mot». Familien hjemme i Norge sier at de har hatt livet på vent..

VG - 9 timer siden

Stanser NAV-undersøkelse om trygdesvindel

Riksrevisjonen skulle gjennomgå NAVs innsats mot trygdesvindel, men stopper nå undersøkelsen etter NAV-skandalen..

VG - 15 timer siden

Oscar André (15) bisatt: -Modig, aktiv og omsorgsfull

ØSTRE TOTEN (VG) Familie og venner tok i dag et siste farvel med Oscar André Ocampo Overn (15). Han beskrives som en modig og viljesterk gutt som utviste stor omsorg..

VG - 19 timer siden

Politiet: To forsvarsansatte siktet for underslag av våpen

De to tidligere forsvarsansatte ble tatt med til sammen over hundre våpen. Politiet fant både «destruerte» forsvarsvåpen, men også våpen politiet har levert til Forsvaret for destruksjon..

VG - Igår: 20:38

Var siktet for drapsforsøk: Fant død person hjemme hos kvinne

Kvinnen som var siktet for drapsforsøk på Oslo S er nå siktet for drap etter at det ble funnet en død kvinne i leiligheten hennes..

VG - Igår: 20:54

Trond (51) lå begravd i snøskred i 1,5 time - nå forteller han sin historie

SORTLAND (VG) Trond Løkke (51) lå nesten halvannen time under snømassene. Han skulle ikke vært i live..

VG - Igår: 20:38

En kvinne er siktet for drap

Kvinnen som var siktet for drapsforsøk på Oslo S er nå siktet for drap etter at det ble funnet et lik i leiligheten hennes..

VG - Igår: 19:26

Setteriksadvokaten til VG: Utelukker ikke at han vil se på saker før 2012

Den nye setteriksadvokaten, Henry John Mæland, utelukker ikke at NAV-skandalen kan vokse i omfang. Men fasiten kommer trolig ikke før om to måneder..

VG - Igår: 12:47

Betew dømt til forvaring i tre nye år

Nokas-dømte Metkel N. Betew (41) er i Asker og Bærum tingrett dømt til forvaring i ytterligere tre nye år, melder Budstikka..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt