VG > Innenriks

Monday, 01 June, 09:21

VG - 09 Nov 19 kl. 14:38

Skal heve bilen som ble tatt av ras i Jølster

Mandag starter arbeidet med å heve bilen som ble tatt av raset i Jølster 30. juli i år. 55-åringen som kjørte bilen er fremdeles ikke funnet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jølster

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skal, heve, bilensom , ble, tattav , rasi , Jølster
P4 - 11 Nov 19 kl. 17:45

Har startet arbeidet med å heve bil

Arbeidet med å heve bilen som ble tatt av et ras i Jølster i Sogn og Fjordane i juli har nå startet. En mann i 50-årene er savnet etter raset. Familiens talsperson sier til NRK at det har vært en belastning å vente så lenge.

P4 - 12 Sep 19 kl. 12:56

Vil heve bil etter dødsskred

Politiet ønsker å heve bilen som i sommer ble tatt av et skred i Jølster i Sogn og Fjordane. En mann i 50-årene er savnet etter skredet, og politiet mener de har funnet bilen hans på 170 meters dyp i Jølstravatnet. Politiet har fått penger til en anbudsrunde.

NRK - 19 Nov 19 kl. 12:30

Savnet bil i Jølstravatnet heves

Bilen som ble tatt av ras og havnet i Jølstravatnet i Sogn og Fjordane i august, skal nå graves fram og heves. Arbeidet med å heve bilen startet i forrige uke, men har tatt lenger tid enn først forventet..

NRK - 19 Nov 19 kl. 12:30

Savnet bil i Jølstravannet heves

Bilen som ble tatt av ras og havnet i Jølstravannet i Sogn og Fjordane i august, skal nå graves fram og heves. Arbeidet med å heve bilen startet i forrige uke, men har tatt lenger tid enn først forventet..

P4 - 10 Nov 19 kl. 21:07

Starter heving av bil i Jølster

I morgen begunner abreidet med å heve bilen som ble tatt av et ras i Jølster i Sogn og Fjordane 3. juli. En mann i 50-årene fra Jølster omkom da bilen ble tatt av raset, som gikk over en vei.

P4 - 25 Oct 19 kl. 10:35

Starter heving av bil i Jølstravatnet i november

Bilen, som ble tatt av ras i Jølster 30. juli i år, vil bli hevet i november. Bilen ligger på rundt 170 meters dyp, og en person er i etterkant av raset bekreftet omkommet.

NRK - 10 Nov 19 kl. 20:29

Henter opp bil fra Jølstravatnet

Arbeidet med å heve bilen som ble tatt av et ras i Jølster i Sogn og Fjordane 30. juli starter mandag. En mann i 50-årene fra Jølster omkom i raset som gikk over fylkesvei 451.

NRK - 10 Nov 19 kl. 20:29

Hentar opp bil frå Jølstravatnet

Arbeidet med å heve bilen som blei teken av eit ras i Jølster i Sogn og Fjordane 30. juli startar måndag. Ein mann i 50-åra frå Jølster omkom i raset som gjekk over fylkesveg 451.

P4 - 19 Nov 19 kl. 12:43

Søk i Jølstravatnet tar mer tid

Arbeidet med å heve bilen som ble tatt av et ras i Jølster i Sogn og Fjordane i juli har tatt mer tid en forventet. En uke etter at arbeidet startet er det funnet en to meter bred metallgjenstand som ligger begravet under massene i Jølstravatnet, men politiet vet forelpøig ikke hvor dypt den ligger. De håper å kunne få bekreftet eller avkreftet snart om det er bilen de har funnet.

P4 - 13 Jan 20 kl. 14:38

- Ikke nok å heve kompetansen

Bare sju prosent av de som jobber i det kommunale barnevernet har utdanning på masternivå eller høyere. Det viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå. Ønsket er at 80 prosent skal ha dette utdanningsnivået.

Fler nyheter fra VG

VG - 14 timer siden

Storbrann i gartneri på Greåker

Brannvesenet har ikke kontroll på flammene som har spredd seg til et garasjeanlegg tilhørende en enebolig..

VG - 14 timer siden

Høytid og supersøndag for båtfolket - men flere ferskinger grunnstøter

LEANGBUKTA (VG) Båtlivet er selve livet for Jan Petter Schøyen (52). Første pinsedag skal bli sommerens første badedag for datteren Pernille (7) - fra stupebrettet i baugen..

VG - 16 timer siden

Samlet vennene til en siste fest. Nå er Rebecca død

Rebecca samlet hundre venner midt i coronakrisen fordi hun ville ha en fest å dø for. Historien rørte det svenske folk. Nå er den kreftsyke kvinnen død..

VG - 21 timer siden

Kvinne i 50-årene funnet død på Sotra: Sønnen siktet for drap

En mann i 20-årene er siktet for drap på sin mor..

VG - 22 timer siden

Hagen-barna utspurt om foreldrenes ekteskap i lange avhør

Åtte måneder før faren Tom Hagen ble pågrepet og siktet for drap på moren, ble barna nøye utspurt om foreldrenes samliv..

VG - Igår: 03:14

En pågrepet og siktet for drap på Sotra

En person ble lørdag kveld funnet død på Sotra utenfor Bergen. Politiet har pågrepet en person siktet for drap..

VG - Igår: 18:25

Frp-krav til regjeringen: - Fjern bompenger i ferien

Frp krever at du skal få slippe bompenger på alle landets riksveier i sommerferien. De krever også to milliarder kroner til veiutbygging..

VG - Igår: 17:00

Flommen tok gamlehuset – bygget nytt på samme sted: – Nå er vi trygge

KVAM (VG) I mai 2013 mistet Hanne Lisbeth Øverli og samboeren Gjermund Lien huset sitt i storflommen. I desember 2017 flyttet de inn i det nye huset sitt bygget på den samme tomten. Aldri har de følt seg så trygge mot ny flom som nå..

VG - Igår: 12:59

Oljefond-sjefen: Slipper norsk skatt på milliardutbytte

Avtalen med Norges Bank sikrer at Nicolai Tangens veldedige stiftelse kan motta 2,4 milliarder kroner i året, ifølge en utredning han selv har bestilt. Skatteetaten har gitt Tangen en bindende uttalelse om at disse pengene ikke beskattes i Norge..

VG - Igår: 11:40

Brann i rekkehus i Oslo: Én kritisk skadet – brannen har spredt seg til nabohus

Det brenner kraftig i flere rekkehus på Høybråten. Én person er kritisk skadet, opplyser politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt