NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 06:29

NRK - 14 Aug 19 kl. 15:03

Skal ha manglet vedlikehold

En italiensk aktor sa onsdag at en rapport viste at deler av bilbroen Morandi i Genoa som kollapset, manglet vedlikehold i 25 år..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Morandi, Genoa

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skalha , manglet, vedlikehold
NRK - 10 May 19 kl. 06:52

250 millioner til tog-vedlikehold

Bane Nor får 250 millioner kroner ekstra til vedlikehold på Norges mest trafikkerte togstrekning, mellom Asker og Lillestrøm. Det skriver VG. De ekstra kronene kommer i revidert nasjonalbudsjett, som regjeringen legger fram på tirsdag..

NRK - 11 Jun 19 kl. 06:34

Politiet manglet vinterdekk

Politiet i Finnmark fikk mandag kveld problemer under utrykning fordi politibilen manglet vinterdekk. Dermed tok det én time før de var på plass, etter at en privatbil hadde kjørt av veien på Båtsfjordjellet, opplyser politiet på Twitter..

Hegnar.no - 29 Jul 19 kl. 05:51

Behov for 160 milliarder kroner til vedlikehold av offentlige bygg

Offentlige bygg har behov for 160 milliarder kroner til nødvendig vedlikehold og oppgraderinger, viser en rapport fra Rådgivende ingeniørers forening (RIF)..

Aftenposten - 29 Jul 19 kl. 06:27

Rapport: Behov for 160 milliarder kroner til vedlikehold av offentlige bygg

Offentlige bygg har behov for 160 milliarder kroner til nødvendig vedlikehold og oppgraderinger, viser en rapport fra Rådgivende ingeniørers forening (RIF)..

P4 - 11 May 19 kl. 22:14

Manglet sykepleiere på 1700 vakter

Det manglet sykepleiere på 1700 vakter på sykehjemmene i Oslo i løpet av en to ukers-periode tidligere i vår. Det viser en fersk undersøkelse av Sykepleierforbundet. Det utgjør 18 prosent av vaktene, og disse sto enten tomme, eller ble dekket av personer med lavere eller ingen helsefaglig kompetanse.

Dagbladet - 10 May 19 kl. 22:22

Vedlikehold får konsekvenser for togtrafikken i sommer

Fra 22. juni skal Bane Nor gjennomføre omfattende arbeider på Østfoldbanen og i Lieråsen tunnel i seks uker. Det får konsekvenser for de reisende..

Hegnar.no - 11 May 19 kl. 08:25

Vedlikehold og bygging på jernbanen får konsekvenser for togtrafikken i sommer

Fra 22. juni skal Bane Nor gjennomføre omfattende arbeider på Østfoldbanen og i Lieråsen tunnel i seks uker. Det får konsekvenser for de reisende..

P4 - 10 May 19 kl. 07:26

Millionsatsing skal redusere togforsinkelser

Regjering vil bruke 250 millioner kroner på vedlikehold av landets mest trafikkerte togstrekning. Samferdselsminister Jon Georg Dale sier at pengene som skal brukes på strekningen mellom Asker og Lillestrøm vil være bra også for de som tar i Bergen eller Trondheim fordi all trafikk påvirkes at det som skjer på denne strekningen. Hendelser på strekningen påvirker 80 prosent av togtilbudet i landet, skriver VG..

P4 - 23 May 19 kl. 15:07

Svært få kontrollerer redningsvesten

Ni av ti nordmenn kontrollerer ikke redningsvesten. Ifølge Redningsselskapet er svært få klar over at en oppblåsbar redningsvest må vedlikeholdes årlig for at den skal fungere. De advarer om at svært mange vester har gått ut på dato eller har blitt defekte på grunn av dårlig lagring og vedlikehold..

Aftenposten - 09 Aug 19 kl. 15:33

Byrådet graver frem fem millioner til idrettsanlegg

Byrådet har funnet frem fem millioner kroner som skal brukes på løpende vedlikehold av idrettsanlegg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 45 minutter siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 1 time siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 2 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 2 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..

NRK - 2 timer siden

Trekker seg som presidentkandidat

Guvernøren i Washington, Jay Inslee, trekker seg fra kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat. Årsaken er at han ikke tror han kan vinne, melder TV-kanalen MSNBC..

NRK - 3 timer siden

Færre turister etter nye sanksjoner

Det kom 23,6 prosent færre turister til Cuba i juli i år sammenlignet med samme måned i fjor, ifølge tall fra myndighetene. President Donald Trump innførte flere sanksjoner mot landet i fjor, blant annet nektet han cruiseskip fra USA å legge til der..

NRK - 3 timer siden

Mikroplast i vann er ikke skadelig

Mengden mikroplast i drikkevann er ikke helseskadelig enda, skriver Verdens helseorganisasjon (WHO) i en ny rapport. Likevel ønsker WHO mer forskning for å kartlegge fremtidig risiko, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 4 timer siden

Gruveutstyr «gis bort mot henting»

Gruvesamfunnet Svea på Svalbard skal legges ned. Nå har selskapet som eier gruva bestemt at det store gruveutstyret skal gis bort mot henting. Årsaken er at det er billigere enn å håndtere det som skrapmetall og spesialavfall, skriver Klassekampen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt