NRK > Nyheter

Wednesday, 11 December, 11:45

NRK - 14 Aug 19 kl. 15:03

Skal ha manglet vedlikehold

En italiensk aktor sa onsdag at en rapport viste at deler av bilbroen Morandi i Genoa som kollapset, manglet vedlikehold i 25 år..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Morandi, Genoa

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skalha , manglet, vedlikehold
NRK - 20 Sep 19 kl. 15:07

Kunst trenger vedlikehold

Skulpturer, minnebautaer og annen kunst ute i Horten trenger vedlikehold. Ifølge kommunen må kunsten i verste fall fjernes om den ikke blir tatt bedre vare på. Kommunen anbefaler at politikerne bruker 1,3 millioner på reparasjoner og vedlikehold..

NRK - 10 May 19 kl. 06:52

250 millioner til tog-vedlikehold

Bane Nor får 250 millioner kroner ekstra til vedlikehold på Norges mest trafikkerte togstrekning, mellom Asker og Lillestrøm. Det skriver VG. De ekstra kronene kommer i revidert nasjonalbudsjett, som regjeringen legger fram på tirsdag..

NRK - 11 Jun 19 kl. 06:34

Politiet manglet vinterdekk

Politiet i Finnmark fikk mandag kveld problemer under utrykning fordi politibilen manglet vinterdekk. Dermed tok det én time før de var på plass, etter at en privatbil hadde kjørt av veien på Båtsfjordjellet, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 08 Nov 19 kl. 11:43

Manglet kompetansekrav

Sjøforsvaret manglet kompetansekrav til instruktører og prosedyrer for å drive opplæringsaktivitet på bro. Sjøforsvaret hadde satt vaktsjefen i en rolle som instruktør, med begrenset erfaring og kompetansenivå, ifølge Havarikommisjonens rapport..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 13:43

Byrådet vil gi 40 millioner ekstra til vedlikehold av idrettsanlegg

For å unngå at idrettsanlegg blir mørklagt eller risikerer å stenge på grunn av manglende vedlikehold, vil byrådet gi 40 millioner kroner ekstra til idretten de fire neste årene..

Hegnar.no - 29 Jul 19 kl. 05:51

Behov for 160 milliarder kroner til vedlikehold av offentlige bygg

Offentlige bygg har behov for 160 milliarder kroner til nødvendig vedlikehold og oppgraderinger, viser en rapport fra Rådgivende ingeniørers forening (RIF)..

Aftenposten - 27 Aug 19 kl. 07:45

Bredbåndsleverandør utsatte vedlikehold på grunn av dataspill – valgte valgnatten i stedet

Bredbåndsleverandøren Lyse utsatte vedlikehold på grunn av lanseringen av dataspillet World of Warcraft. I stedet ble vedlikeholdet planlagt til valgnatten..

Hegnar.no - 27 Aug 19 kl. 09:43

Bredbåndsleverandør utsatte vedlikehold på grunn av dataspill – valgte valgnatten i stedet

Bredbåndsleverandøren Lyse utsatte vedlikehold på grunn av lanseringen av dataspillet World of Warcraft. I stedet ble vedlikeholdet planlagt til valgnatten..

VG - 27 Aug 19 kl. 08:09

Bredbåndsleverandør utsatte vedlikehold på grunn av dataspill – valgte valgnatten i stedet

Bredbåndsleverandøren Lyse utsatte vedlikehold på grunn av lanseringen av dataspillet World of Warcraft. I stedet ble vedlikeholdet planlagt til valgnatten..

P4 - 26 Aug 19 kl. 20:56

Manglet autovern i Svolvær

Stedet der en bil med tre personer havnet utfor fergekaia i Svolvær lørdag kveld, manglet autovern. Det bekrefter Vegvesenet til NRK. En jente i tenårene og en mann i 30-åra døde i ulykken, mens en kvinne ligger alvorlig skadd på Universitetssykehuset i Nord-Norge.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Bilen til drapsoffer dumpa i sjøen

Bilen til 44-åringen som blei funnen død på Regestranda på Sola, skal ha blitt dumpa i sjøen, får NRK opplyst. Tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Alle dei tre er i 20-åra og kjenningar av politiet..

NRK - 45 minutter siden

Ferje grunnstøtte i Fedje

Ei ferje har gått på grunn i Fedje i Nordhordland. Ingen skal vere skadd og ferja køyrer for eigen maskin, seier politiet. Ferja var på veg frå Sævrøy til Fedje, men har no snudd, skriv Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Ungdommar storma klimatoppmøtet

Ei stor gruppe ungdom storma hovudscenen på klimatoppmøtet i Madrid i protest mot status på forhandlingane. Dei er ein del av Fridays for Future-rørsla som blei starta av Greta Thunberg..

NRK - 1 time siden

Thunberg refsar verdsleiarane

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg meiner verdsleiarane manglar innsikt om klima. I ein tale under klimatoppmøtet i Madrid onsdag etterlyste ho handling. – Vi har ikkje lenger tid til ikkje å lytte til vitskapen, sa ho..

NRK - 1 time siden

Pressekonferanse i Stavanger

Politiet orienterer pressa etter at tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Måndag blei ein mann funnen død på Sola i Rogaland..

NRK - 1 time siden

Meiner folkemordsak er villeiande

Fredsprisvinnar Aung San Suu Kyi meiner saka der Myamar er skulda for brotsverk mot den muslimske rohingya-minoriteten er villeiande og ufullstendig. Det sa ho då ho møtte for Den internasjonale straffedomstolen i Haag onsdag..

NRK - 1 time siden

Tyrkia vurderer sanksjonar mot USA

Tyrkias utanriksminister Mevlüt Çavusoglu seier dei vurderer å hindre USA å bruke viktige flybasar i landet, ifølgje AP. Utspelet kjem etter at USA truga med sanksjonar etter at Tyrkia kjøpte eit russisk rakettsystem..

NRK - 1 time siden

Verdas største oljeselskap på børs

Det statlege saudiarabiske selskapet Aramco er på børs. Selskapet er verdsett til 1,8 billionar dollar. Berre 1,5 prosent av aksjane er lagde ut for sal, og det er berre innbyggarar i golf-landa i Midtausten får kjøpe aksjar..

NRK - 1 time siden

Etiopia ser til Norge

Etiopias statsminister Abiy Ahmed sier tildelingen av Nobels fredspris oppmuntrer til videre innsats, både i demokratiseringen og moderniseringen av hjemlandet og til å skape fred og velstand på Afrikas horn. Men det øker også presset..

NRK - 2 timer siden

Vil øke samarbeidet

Statsminister Erna Solberg sier Norge vil være en stabil samarbeidspartner for fredsprisvinner Abiy Ahmed og Etiopia, i endringene landet nå gjennomgår. Norge vil bidra med støtte på felter som demokratibygging, utdanning, klimatiltak og handel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt