Dagbladet > Nyheter

Tirsdag, 24 November, 04:56

Dagbladet - 30 okt. 20 kl. 09:42

Skal ha gitt gjerningsmannen en mobil

Ifølge franske medier har politiet gjort en ny pågripelse i forbindelse med angrepet mot Notre-Dame-kirken i Nice torsdag..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Notre-Dame, Nice

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skalha , gitt, gjerningsmannenen , mobil
P4 - 30 okt. 20 kl. 08:42

Pågrepet etter Nice-terror

En 47 år gammel mann er pågrepet etter terrorangrepet i Nice torsdag. Tre personer ble drept i angrepet i en kirke i den franske byen, og den 21 år gamle gjerningsmannen fra Tunisia ble pågrepet på stedet. Nå melder franske medier at en mann som er mistenkt for å ha vært i kontakt med gjerningsmannen ble pågrepet i Nice i går kveld.

Aftenposten - 30 okt. 20 kl. 16:26

Ofrene, den utpekte gjerningsmannen og hendelsesforløpet: Dette vet vi om terrorangrepet i Nice.

Familien til den antatte gjerningsmannen sier de ikke engang visste at han ville dra til Europa. De skal ha snakket med ham kort tid før angrepet..

NRK - 29 okt. 20 kl. 21:14

Skjøt gjerningsmannen

Fire politimenn konfronterte gjerningsmannen og skjøt ham, det sa fransk politi på en pressekonferanse i kveld..

NRK - 26 okt. 20 kl. 05:15

Anklager Trump for å ha gitt opp

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden anklager president Donald Trump for å ha gitt opp kampen mot koronaviruset. Det skjer etter en uttalelse fra Trumps stabssjef Mark Meadows om at de ikke kommer til å kunne kontrollere pandemien..

NRK - 01 nov. 20 kl. 00:23

Biden: Trump har gitt opp kampen

Joe Biden sier at president Donald Trump har gitt opp kampen mot koronaviruset og heis det hvite flagget. – Jeg vil aldri gi opp kampen mot viruset, hvis jeg blir president, sa Biden på et velgermøte i Detroit lørdag..

NRK - 16 timer siden

Har gitt frist for overgivelse

Etiopias statsminister har gitt et ultimatum til lederne av Tigray-regionen nord i landet. – Vi ber dere om å overgi dere fredelig innen 72 timer, sa statsminister Abiy Ahmed i går, ifølge Reuters. Han hevder Tigray har gjort opprør mot regjeringen..

VG - 08 nov. 20 kl. 14:51

Moi Elyounoussi svarte på mobil-refsen med hat trick

(Motherwell - Celtic 1–4) Mohamed «Moi» Elyounoussi ble refset etter å ha brukt mobilen på benken under Europa League-kampen mot Sparta Praha. Søndag svarte han på kritikken med å hamre inn tre i den skotske ligaen..

VG - 08 nov. 20 kl. 14:51

Mohamed Elyounoussi svarte på mobil-refsen med hat trick

(Motherwell - Celtic 1–4) Mohamed «Moi» Elyounoussi ble refset etter å ha brukt mobilen på benken under Europa League-kampen mot Sparta Praha. Søndag svarte han på kritikken med å hamre inn tre i den skotske ligaen..

Aftenposten - 08 nov. 20 kl. 14:51

Mohamed Elyounoussi svarte på mobil-refsen med hat trick

(Motherwell - Celtic 1–4) Mohamed «Moi» Elyounoussi ble refset etter å ha brukt mobilen på benken under Europa League-kampen mot Sparta Praha. Søndag svarte han på kritikken med å hamre inn tre i den skotske ligaen..

NRK - 08 nov. 20 kl. 21:25

Savnet mann funnet ved et bål

Mannen som var savnet i fjellområdet Skjolden i Nærøy, Trøndelag, ble funnet i god behold sittende vet et bål. Han hadde gått tom for strøm på mobil og blir søndag kveld hentet ut av Røde Kors og politiet, melder Politiet i Trøndelag på Twitter..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 3 timer siden

Åpner for Biden

USAs president, Donald Trump, nekter fortsatt å erkjenne valgnederlaget. Men nå går han omsider med på å starte den formelle maktoverføringen til valgvinneren Joe Biden..

Dagbladet - 5 timer siden

Armenias tapte krig

Du vet hvor landet ligger når folk i ett land feirer i gatene, og folk i nabolandet stormer parlamentet på jakt etter syndebukker. Da har ett land seiret, mens et annet er beseiret. Denne gangen i krig, skriver Morten Strand..

Dagbladet - 11 timer siden

Dømt etter sharia-lov

Saad Jidre er dømt til døden etter sharialoven i Somaliland. Beviset for drapet er en sprayboks fra Clas Ohlson, som er det påståtte drapsvåpenet..

Dagbladet - 12 timer siden

Tegnell med glipp på BBC

Det gikk i surr for svenskenes statsepidemiolog Anders Tegnell da han skulle ta BBC i feil..

Dagbladet - 13 timer siden

Kito er død

Lyktes ikke med å operere et komplisert brudd i kneet..

Dagbladet - 15 timer siden

Internt bråk i Trumps «elitestyrke»

Nå tar de avstand fra advokat Sidney Powell..

Dagbladet - 15 timer siden

- Passerte rekordnært

14. november passerte en asteroide svært nært jorda, men få oppdaget fenomenet..

Dagbladet - 19 timer siden

Studie: Mindre dødsforskjell enn alle trodde

Mye av den store forskjellen i covid-19-dødelighet mellom Norge og Sverige er ikke reell, slår norske forskere fast i en ny studie..

Dagbladet - 17 timer siden

Åtte nye smittet - avviser lovbrudd

Mandag har det blitt registrert åtte nye smittetilfeller som kan knyttes til et utbrudd ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo..

Dagbladet - 18 timer siden

Taxiselskap nekter festkjøring

Kunder som vil komme seg til eller fra sosiale sammenkomster på kveldstid i Gudbrandsdalen, må den nærmeste tida finne seg alternativ transport..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt