NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 00:41

NRK - 23 May 20 kl. 17:21

Skal ha forsøkt å kjøre ned familie

En kvinne er pågrepet av politiet i Rakkestad i Viken etter å ha forsøkt å kjøre ned en familie ved en forretning. Det melder politiet på Twitter. De skriver at forsøket skal ha bakgrunn i en konflikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rakkestad, Viken, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skalha , forsøktå , kjøre, ned, familie
P4 - 04 Apr 20 kl. 12:49

- Forsøkte å kjøre på politiet

Politiet skjøt mot dekkene på en bil på Mosterøy, nord for Stavanger, i dag tidlig, etter at en person skal ha forsøkt å kjøre på to polititjenestemenn. Væpnet politi rykket ut etter melding om mannens oppførsel og tisltand. Da de to tok kontakt med mannen, skal han ha forsøkt på kjøre på dem.

P4 - 23 May 20 kl. 17:24

Kvinne forsøkte å kjøre på familie

En kvinne i 30-årene er pågrepet av Politiet i Øst etter at hun skal ha forsøkt å kjøre på en familie ved en butikk. Kvinnen skal også ha kjørt inn i flere biler. I følge politiet skal det ha vært en konflikt som er årsaken til hendelsen.

Aftenposten - 23 May 20 kl. 17:23

Kvinne skal ha forsøkt å kjøre på familie

En kvinne i 30-årene er pågrepet. Hun skal ha forsøkt å kjøre på flere personer i Rakkestad..

P4 - 02 Mar 20 kl. 15:36

Forsøkte å senke båt med migranter

Den greske kystvakten skal ha forsøkt å senke en båt med migranter som forsøkte å krysse grensen fra Tyrkia til Hellas. Det melder flere tyrkiske medier, som også har publisert en video av hendelsen. Flyktningene skal ha blitt reddet av den tyrkiske kystvakten.

NRK - 02 Mar 20 kl. 07:39

Forsøker å snakka med gisseltakar

I Manila forsøker politiet å snakka med gisseltakaren på kjøpesenteret der rundt 30 personar skal vera tatte som gislar, melder AP. Gisseltakaren er ei tidlegare tryggingsvakt som skal ha mista jobben, ifølge ordføraren i San Juan-distriktet i byen..

NRK - 11 Apr 20 kl. 22:28

Forsøkt ranet med kniv i Sandefjord

En ansatt ved en YX 7-Eleven stasjon i Sandefjord skal ha blitt forsøkt ranet med kniv påskeaften. Gjerningsmannen skal være en mann i 20-årene, melder Politiet Sør-Øst på Twitter. Området er nå avsperret..

NRK - 02 Mar 20 kl. 15:04

Skal ha forsøkt å senke migrantbåt

Den greske kystvakten skal ha forsøkt å senke en båt full av migranter idet de skulle krysse grensen fra Tyrkia til Hellas. Det melder flere tyrkiske medier, som har publisert en video av hendelsen. Migrantene ble reddet av den tyrkiske kystvakten..

NRK - 30 Apr 20 kl. 16:37

Sikta for forsøk på terror

Ein person er arrestert i forbindelse med ein aksjon mot det som skal vere terrorplanar i København. Vedkomande er sikta for forsøk på å utføre ei terrorhandling. Etterretningstenesta PET skildrar terrortrugselen mot Danmark som alvorleg..

P4 - 16 Feb 20 kl. 22:47

Forsøkt ranet i Oslo

En person ble forsøkt ranet i Oslo i kveld. Politiet søker nå etter tre mørkhudede gjerningsmenn som ble sett løpende fra stedet. Fornærmede ble sendt Ullevål sykehus, men skal ikke være alvorlig skadd..

Aftenposten - 22 May 20 kl. 21:05

Ammerud: Mann forsøkt ranet med hammer av ungdommer

En mann har fått skader i ansiktet etter at han skal ha blitt forsøkt ranet av flere ungdommer, opplyser Oslo-politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 1 time siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 2 timer siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 3 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 3 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 3 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 3 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 3 timer siden

Donald Trump møter pressen

NRK - 4 timer siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt