NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 00:19

NRK - 23 May 20 kl. 12:05

Skal ha avverget angrep

Egyptiske sikkerhetsstyrker har drept en gruppe militante i Nord-Sinai øst i landet. De er mistenkt for å stå bak planer om et angrep mot Eid-feringen som markerer slutten på Ramadan, det melder statlig tv lørdag. To offiserer ble såret i angrepet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord-Sinai, Eid, Ramadan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skalha , avverget, angrep
NRK - 23 May 20 kl. 12:05

Avverget jihadist-angrep

Egyptiske sikkerhetsstyrker har drept en gruppe jihadister i Nord-Sinai øst i landet. De er mistenkt for å stå bak planer om et angrep mot Eid-feringen som markerer slutten på Ramadan, det melder statlig tv lørdag. To offiserer ble såret i angrepet..

NRK - 14 Feb 20 kl. 05:37

Avverget spredning av brann

Brannvesenet avverget natt til fredag at en brann i et naust skulle spre seg til trehusbebyggelsen i Undredal i Aurland. I morgentimene jobbet brannvesenet med etterslokking på stedet. Politiet skal etterforske brannen og avhøre vitner..

Dagbladet - 04 Feb 20 kl. 15:48

Har avverget terrorattentat

Flere terrorangrep er avverget i Norge. PST ønsker ikke å gi detaljerte opplysninger om terrorforsøkene..

NRK - 14 Feb 20 kl. 05:37

Avverget spredning av brann i Sogn

Brannvesenet avverget natt til fredag at en brann i et naust skulle spre seg til trehusbebyggelsen i Undredal i Aurland i Sogn. I morgentimene jobbet brannvesenet med etterslokking på stedet. Politiet skal etterforske brannen og avhøre vitner..

P4 - 04 Feb 20 kl. 15:04

Avverget 60 angrep

Det ble fra 2017 til 2018 avverket ove 60 terrorangrep i Vesten, blant dem flere angrepsplaner i Norge. Det kommer frem i en tilleggsrapport til PSTs trusselvurdering i dag. De påpeker at det er viktig at familie og venner er årvåkne og melder i fra om de mistenker noe..

Aftenposten - 05 Mar 20 kl. 06:10

Syria hevder å ha avverget israelsk rakettangrep

Det syriske luftforsvaret sier det avverget et israelsk rakettangrep rettet mot den sørlige og sentrale delen av Syria natt til torsdag..

NRK - 10 May 20 kl. 19:35

20 drept i angrep i Niger

20 mennesker skal ha blitt drept i et angrep mot en landsby i Tillaberi i vestre del av Niger, ifølge guvernøren i regionen. Det melder AFP. Angrepet skal ha blitt utført av banditter på motorsykler, og er det siste av flere angrep i regionen..

P4 - 11 May 20 kl. 13:52

Frykter nye moské-angrep

Al-Noor-moskeen frykter det skal bli utført flere terrorangrep etter at Philip Manshaus mislyktes med sitt angrep i fjor. Da en tidligere forstander i moskeen vitnet i Asker og Bærum tingrett i dag sa han at barn ikke tør å gå i moskeen, mens mange voksne er redde for nye angrep.

NRK - 12 May 20 kl. 02:38

Kina er provosert av Trump-angrep

I Kina skal flere av regeringens rådgivere ha presset på for å få reforhandlet handelsavtalen som ble inngått med USA i januar. Stadige angrep fra president Donald Trump skal ha gjort kineserne rasende, skriver Global Times..

Aftenposten - 15 Feb 20 kl. 00:04

40 drept i flere angrep i Mali

40 personer, inkludert ni soldater, er drept i flere angrep i Mali, opplyser myndighetene. Flest ble drept i et angrep som skal ha vært etnisk motivert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 1 time siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 1 time siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 2 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 2 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 3 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 3 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 3 timer siden

Donald Trump møter pressen

NRK - 4 timer siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt