NRK > Nyheter

Mandag, 18 Januar, 09:18

NRK - 22 okt. 20 kl. 11:44

Skal granske kullosutslipp

Arbeidstilsynet er varslet etter at flere personer på Bergen kommunes teststasjon for korona i Fyllingsdalen ble utsatt for kullos i går. Mange opplevde ulike typer av ubehag etter hendelsen. Ventilasjonsanlegget i hallen skal ha vært ute av drift..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen, Fyllingsdalen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skal, granske, kullosutslipp
VG - 18 nov. 20 kl. 18:44

BBC skal granske Diana-intervju fra 1995

BBC sier de skal granske anklager om uetiske metoder brukt for å få i stand et kontroversielt intervju med prinsesse Diana i 1995..

VG - 18 nov. 20 kl. 18:44

BBC skal granske Diana-intervju fra 1995

BBC sier de skal granske anklager om uetiske metoder brukt for å få i stand et kontroversielt intervju med prinsesse Diana i 1995..

VG - 18 nov. 20 kl. 18:44

BBC skal granske Diana-intervju fra 1995: - Et skritt i riktig retning, sier prins William.

BBC sier de skal granske anklager om uetiske metoder brukt for å få i stand et kontroversielt intervju med prinsesse Diana i 1995. - Et skritt i riktig retning, sier sønnen, Prins William..

NRK - 11 nov. 20 kl. 11:31

Mediemogul Murdoch skal granskes

I Australia skal mediemangfoldet granskes etter den største underskriftskampanjen i landets historie. 500.000 mennesker har bedt regjeringen granske Rupert Murdochs dominerende eierskap av tv og aviser, melder AFP.

NRK - 18 nov. 20 kl. 17:04

Diana-intervju skal granskes

BBC skal granske anklager om uetiske metoder rundt et kontroversielt intervju med prinsesse Diana i 1995. Hennes bror sier journalisten Martin Bashir forfalsket dokumenter for å få lov til å intervjue henne, og at han betalte for å overvåke henne..

P4 - 28 okt. 20 kl. 06:42

Datatilsynet gransker Bodø kommune

Datatilsynet har startet granskning av pensjonskassen til Bodø kommune for ha delt sensitive opplysninger om uføre. Pensjonskassen skal siden 2015 ha sendt helseopplysningene til Bodø kommune som gjorde det enkelt å identifisere de på listen, melder NRK. Tilsynet vil også granske eventuelle bindinger mellom kommunen og pensjonskassen.

NRK - 22 nov. 20 kl. 10:33

Statsministre mot Rupert Murdoch

To tidligere statsministre vil vitne når det australske parlamentet skal granske konkurransevilkår for medier. Kritikken rettes mot Rupert Murdochs Newscorp, som Malcolm Turnbull og Kevin Rudd mener driver konservativ propaganda, melder the Observer..

VG - 27 nov. 20 kl. 13:26

Funnet av mystisk hull på «Estonia»: Sveriges havarikommisjon skal granske skroget

Den svenske havarikommisjonen vil analysere skroget til passasjerfergen «Estonia» for å finne ut av hvordan det nyoppdagede hullet i skroget oppstod..

NRK - 03 des. 20 kl. 11:49

Gransker Equinor-anlegg

Petroleumstilsynet skal granske brannen på Tjeldbergodden i Møre og Romsdal. Det opplyser pressekontakt Øyvind Midtun. Brannen på Equinor-anlegget kom kun to måneder etter brannen på Melkøya.

VG - 06 des. 20 kl. 23:41

Pornhub granskes av Mastercard etter overgrepsanklager

Mastercard skal granske verdens største pornonettsted, etter anklager om at de tillater deling av overgrepsvideoer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Australia åpner neppe grensene i år

Helsemyndighetene i Australia sier at vanlige reiser til landet ikke kan forventes i 2021, skriver ABC. Folk som likevel ankommer Australia, må betale over 21.000 kroner for å tilbringe to uker på karantenehotell..

NRK - 15 minutter siden

Middelaldrende røyker mest

I 2020 røykte 9 prosent av befolkningen daglig, men det er store ulikheter mellom aldersgruppene. I alderen 55–64 år er andelen 17 prosent, mens blant unge under 25 år er andelen 1 prosent. Til gjengjeld snuser langt flere unge, særlig unge menn..

NRK - 45 minutter siden

Innesperrede gruvearbeidere lever

12 innesperrede gruvearbeidere i en gullgruve i Kina er fremdeles i live, melder det statlige nyhetsbyrået Xinhua. For en uke siden ble 22 arbeidere innesperret som følge av en eksplosjon i gruva nær byen Qixia øst i landet..

NRK - 1 time siden

Tyskland krever Navalnyj løslatt

Aleksej Navalnyj må løslates umiddelbart, krever Tyskland. Den russiske opposisjonspolitikeren ble pågrepet da han kom tilbake til Moskva i går kveld. Navalnyj ble forgiftet og evakuert til Tyskland i august i fjor..

NRK - 1 time siden

Vil ha justeringer i koronatiltak

Tiltakene for å få ned smitten har hatt så god effekt at det nå er på tide å gjøre noen justeringer, mener Helsedirektoratet. Det sa assisterende helsedirektør Espen Nakstad på NRKs Nyhetsmorgen. Regjeringen holder en pressekonferanse i dag..

NRK - 1 time siden

Redd Barna vil åpne tilbud for unge

Regjeringen bør unngå rødt nivå på skoler, mener Redd Barna, som viser til at dette er viktig for at barn og unge som ikke har det trygt hjemme, fanges opp og følges opp. Redd Barna vil også at fritidsaktiviteter for barn skal åpne opp igjen..

NRK - 1 time siden

Trusetrekk var ikke trakassering

En ansatt som fikk blottet underlivet da en overordnet trakk ned boksershortsen hans, ble ikke utsatt for seksuell trakassering, ifølge Diskrimineringsnemnda. Det skriver Klassekampen. Hendelsen skjedde i bedriftens garderobe..

NRK - 2 timer siden

47 nye smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 47 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 85 færre enn gjennomsnittet den siste uka, som var på 132 smittede per dag. Samme dag i forrige uke ble det registrert 138 smittetilfeller, viser Oslo kommunes koronaoversikt..

NRK - 2 timer siden

FBI frykter soldater

FBI frykter angrep "fra innsiden" under Joe Bidens innsettelse. FBI skal derfor sjekke bakgrunnen til alle de 25.000 soldatene som skal sikre innsettelsen av Biden som president.

NRK - 2 timer siden

– Urettferdig vaksinefordeling

Det er urettferdig at norske 20-åringer blir ferdig vaksinert før helsearbeidere i Afrika, mener Norsk Folkehjelp. Norge har sikret seg flere vaksiner enn vi trenger, derfor bør vi i solidaritet gi bort de vi ikke trenger, mener organisasjonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt