NRK > Nyheter

Thursday, 02 April, 23:29

NRK - 26 Mar 20 kl. 21:04

Skal gi 2,2 milliarder til vaksiner

Norge skal bidra med 2,2 millarder kroner til forskning på vaksiner fra neste år og frem til 2031, sier statsminister Erna Solberg til VG torsdag. Hun sier også at de allerede fredag skal bidra med 200 millioner til å utvikle en koronavaksine..
Les mer på NRK


Les mer om:
Erna Solberg, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skalgi , 2,2, milliarder, til, vaksiner
P4 - 06 Jan 20 kl. 06:24

Skal bruke 20 milliarder på utslupp

Equinor skal bruke 20 milliarder kroner på kutte i klimagassutslippene. I går kveld ble det kjent at Equinor skal kutte utslippene med 40 prosent innen 2030, og de vil ned til null innen 2050. Bare de neste ti årene vil dette koste 50 milliarder norske kroner.

P4 - 06 Jan 20 kl. 06:24

Skal bruke 20 milliarder på utslipp

Equinor skal bruke 20 milliarder kroner på kutte i klimagassutslippene. I går kveld ble det kjent at Equinor skal kutte utslippene med 40 prosent innen 2030, og de vil ned til null innen 2050. Bare de neste ti årene vil dette koste 50 milliarder norske kroner.

NRK - 30 Mar 20 kl. 12:37

Får milliarder i krisehjelp

Et flertall av partiene på Stortinget skal være klare til å gi norske kommuner flere milliarder kroner ekstra til å betale sine koronautgifter. Det kan være snakk om så mye som ti milliarder kroner i konkrete pengeløfter, skriver NTB..

NRK - 06 Mar 20 kl. 15:27

Milliarder til korona-bekjempelse

USAs president Donald Trump godkjente fredag et forslag om å bruke 8,3 milliarder dollar, omlag 77 milliarder kroner, på tiltak som skal hindre spredning av koronaviruset, melder Reuters. 233 mennesker i USA er så langt smittet, ifølge en oversikt..

NRK - 21 Feb 20 kl. 23:50

Storbank inngår milliard-forlik

USAs 4. største bank Wells Fargo har gått med på å betale 27 milliarder dollar for å avslutte en straffesak knyttet til falske kontoer. Boten skal betales til amerikanske myndigheter, og 4,6 milliarder skal fordeles på rammede investorer..

E24 - 17 Mar 20 kl. 16:56

Telenor skal fortsatt betale 12,4 milliarder i utbytte

Tross koronaviruskrisen skal Telenor fortsatt utbetale 12,4 milliarder kroner til aksjonærer..

E24 - 08 Mar 20 kl. 21:48

Skal bruke milliarder på vind og sol: – Vil skje i løpet av 2020

Oljefondet kan gjøre sine første kjøp av havvind eller solkraft allerede i år, og er i gang med å bygge opp en gruppe som skal investere opptil 100 milliarder i fornybar infrastruktur..

P4 - 30 Jan 20 kl. 18:14

Norsk rederi har tapt milliarder

Det norske rederiet Awilhlemsen har tapt mer enn tre milliarder kroner på coronaviruset. Det skriver Dagens Næringsliv. Det er frykt i markedet for at lungevirusetviruset skal ramme den internasjonale cruisetrafikken, som er blitt stadig mer populær blant kinesiske turister.

E24 - 05 Mar 20 kl. 17:21

Nels storkunde skal ha utstyr for 89 milliarder: – Tror fremtidig business kan tilfalle oss

Nikola skal ha elektrolysører for 89 milliarder kroner til et nettverk på 1.200 hydrogenstasjoner. Nel-sjefen vil ikke forskuttere noe, men sier at selskapet kan ende opp med å levere «mye, mye mer» enn det som så langt er avtalt..

P4 - 26 Mar 20 kl. 20:45

Ny gründerpakke

Regjeringen legger i morgen fram en ny tiltakspakke for vekstbedrifter og gründere på rundt 2,5 milliarder kroner. Totalt skal pakken for næringslivet være verdt nesten fem milliarder kroner, melder TV2..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Trumps negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld..

NRK - 15 minutter siden

Trump ber alle bruke munnbind

President Donald Trump oppfordrer alle amerikanere til å bruke munnbind når de er ute blant folk for å dempe spredningen av viruset, melder Washington Post..

NRK - 30 minutter siden

Falt i sjøen - fløyet til Haukeland

En person er fraktet med Seaking-helikopter til Haukeland universitetssjukehus etter å ha falt i sjøen i Randaberg i Rogaland. Tilstanden hans er uavklart. Den andre personen er lettere skadd og fraktet til legevakt for sjekk..

NRK - 45 minutter siden

Gravide rådes til å jobbe hjemmefra

Danmark anbefaler kvinner som er gravid i tredje trimester, og som arbeider i helse-, sosial- eller eldresektoren, å arbeide hjemmefra. Anbefalingen skal redusere risiko noe for koronasmitte i siste trimester..

NRK - 45 minutter siden

Trump med viktig pressekonferanse

President Donald Trump har erkjent at regjeringens lagre er nesten tomme for beskyttelsesutstyr som er ment for leger og sykepleiere. Trump har varslet en viktig pressekonferanse om koronasituasjonen i USA klokken 23 norsk tid torsdag..

NRK - 1 time siden

Oppgang på Wall Street

Dow Jones-indeksen på Wall Street steg 2,2 prosent torsdag etter uttalelser fra president Donald Trump som kan få slutt på oljepriskrigen. Den bredere S&P 500-indeksen endte dagen med en oppgang på 2,3 prosent. Teknologitunge Nasdaq steg 1,7 prosent..

NRK - 1 time siden

74 kommuner uten smittevernplan

Den første uka i februar manglet 74 norske kommuner en smittevernplan eller hadde utdaterte planer, melder Aftenposten. I Nordland manglet over halvparten av kommunene fungerende paner ifølge Helsedirektoratet..

NRK - 1 time siden

Frisør fikk 20.000 i bot

En frisør i Oslo har fått 20.000 kroner i bot fordi han fortsatte å ta imot kunder selv om regjeringens smitteverntiltak forbyr det..

NRK - 1 time siden

Florida evakuerer cruisepassasjerer

Amerikanske myndigheter har blitt enige om å evakuere passasjerer fra to cruiseskip med koronautbrudd som er nektet å legge til kai i Florida. Det bekrefter Fort Lauderdales ordfører torsdag kveld. 200 om bord har symptomer, fire er døde, ifølge AFP..

NRK - 1 time siden

250 migranter satt i karantene

Over 250 afrikanere på vei til Europa er satt i koronakarantene i Niger etter at de ble dumpet av menneskesmuglere og overlatt til seg selv i ørkenen, nær grensen til Libya. 104 av migrantene er fra Nigeria, melder nyhetsbyrået AFP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt