NRK > Nyheter

Torsdag, 06 August, 17:20

NRK - 30 okt. 19 kl. 15:39

Skal gå gjennom 6000 Nav-dommer

Landets tingretter skal gå gjennom alle dommer om Nav-bedrageri siden 2012. Det kan dreie seg om mer enn 6.000 dommer, ifølge Bergens Tidende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nav, Bergens Tidende

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skal, gjennom, 6000, Nav-dommer
VG - 07 nov. 19 kl. 18:35

NAV-skandalen: Skal gå gjennom 49 nye dommer

Etter en gjennomgang har norske domstoler funnet 49 nye dommer som kan ha blitt feilbehandlet. De skal gjennomgås av Domstolsadministrasjonen, før de sendes til Riksadvokaten..

P4 - 30 okt. 19 kl. 15:09

NAV skal begynne å ringe berørte

I morgen skal NAV begynne å ringe rundt til potensielle ofre i trygdeskandalen. Arbeids- og sosialminister Anniken Haugli sier til NRK at det er satt ned en egen innsatsgruppe på 24 personer som skal gjøre dette. Samtidig skal alle landets tingretter gjennomgå over 6000 NAV-dommer som er avsagt siden 2012, melder Bergens Tidende.

P4 - 10 mars 20 kl. 06:27

Virusfrykt rammer Birken

Frykten for kornaviruset gjør at færre har meldt seg på Birkebeinerrennet. To uker før hovedrennet skal gå har rundt 6000 meldt seg på, rundt 2000 færre enn normalt, melder Aftenposten. Så langt er det planlagt at skifestivalen skal gå, med smitteverntiltak.

P4 - 28 nov. 19 kl. 05:34

Gjør dommer tilgjengelig for alle

Rettsavgjørelser fra norske domstoler skal bli gratis tilgjengelig digitalt for alle. De fire regjeringspartiene ble i går kveld enige om at alle skal få tilgang til å se hvilke dommer som er avsagt - riktignok da i anonymisert form. Dommer er en veldig viktig rettskilde.

P4 - 27 juli 19 kl. 09:18

Skrev ut 6000 tabletter til seg selv

En lege er siktet for dokumentforfalskning og grov narkotikaovertredelse etter å ha skrevet ut over 6000 tabletter til seg selv. Legen skal ha fått ut til sammen 41 pakker med legemidler fra apotek på Sørlandet, melder Fædrelandsvennen. I tillegg er legen siktet for å ha stjålet 20 ampuller med morfin og 50 morfinlignende tabletter..

NRK - 21 april 20 kl. 02:18

6000 har søkt om koronahjelp

På tre dagar har 6000 bedrifter som er ramma av koronasituasjonen søkt om statleg kontantstøtte. Bedrifter som vart pålagde å stenge som følge av tiltaka som Regjeringa sette inn kan søke om støtten..

P4 - 16 mars 20 kl. 11:10

Vurderer å løslate innsatte med korte dommer

Kriminalomsorgen vurderer nå å løslate innsatte med kortere dommer i forbindelse med det pågående koronautbruddet. Målet er å minimere smitteutbrudd i fengselene blant innsatte og ansatte. Dette skal i følge VG gjelde i alle fengsler, og de med dommer under 90 dager, som kan løslates 10 dager før de normalt ville blitt løslatt.

NRK - 25 juni 20 kl. 03:15

6000 sies opp i Quantas

Qantas, Australias største flyselskap, sier opp minst 6000 ansatte. I tillegg er 15.000 ansatte permittert uten lønn.

Aftenposten - 27 nov. 19 kl. 18:34

Rettslige dommer blir tilgjengelige for offentligheten

Dommer fra norske domstoler skal nå bli tilgjengelige for alle i anonymisert form..

Aftenposten - 27 nov. 19 kl. 18:34

Dommer blir gratis tilgjengelig for alle

Dommer fra norske domstoler skal nå bli digitalt tilgjengelige i anonymisert form for alle..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Erna Solberg om koronasituasjonen

Statsminister Erna Solberg møter pressen om koronasituasjonen klokka 17.30..

NRK - 30 minutter siden

Økt smitte i Finland

I Finland øker spredningen av koronaviruset og går inn i andre fase, advarer helsemyndighetene. Karantenereglene utvides. Belgia, Nederland og Andorra er fjernet fra den grønne listen og stanser effektivt mange turister fra disse landene..

NRK - 45 minutter siden

40 koronasmittede i Oslo

Så langt er det registrert 40 koronasmittede i Oslo denne uka. Det kommer fram i en pressemelding fra Helseetaten. Antallet smittede har ligget på omkring 20 per uke siden uke 27, men nå har det økt..

NRK - 30 minutter siden

Lufthansa kutter staben med 22.000

Tyske Lufthansa, et av verdens største flyselskaper, varsler at arbeidsstokken skal kuttes med 22.000, halvparten av dem i Tyskland. Meldingen kom etter at selskapet i andre kvartal tapte 1,5 milliarder euro (rundt 16 milliarder kroner)..

NRK - 45 minutter siden

Mannskap testet negativt

Mannskap og passasjerer på Hurtigruten-skipet Fridtjof Nansen testet negativt for korona. Det melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Bekymret for økt smitte i Oslo

Smittesituasjonen i Oslo har holdt seg stabilt lav i sommer, men det registreres en økning grunnet flere separate saker, skriver kommunen i en pressemelding. Helsebyråd Robert Steen er bekymret for økningen og ber folk holde avstand og ha god hygiene..

NRK - 1 time siden

To nye smittetilfeller etter fest

Ytterligere to personer er bekreftet smittet med korona etter de fire festene i bydel Vestre Aker forrige helg. Det bekrefter Bærum kommune overfor VG. Totalt sju personer er nå bekreftet smittet..

NRK - 1 time siden

Endrer reiseråd

Utenriksdepartementet fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til Frankrike, Monaco, Sveits og Tsjekkia. Anbefalingene endres også for flere av regionene i Sverige..

NRK - 1 time siden

Nytt smittetilfelle etter fest

Totalt fem personer er nå bekreftet smittet etter de fire festene i bydel Vestre Aker i Oslo forrige helg, skriver VG. Flere bydeler i Oslo driver nå smittesporing etter festene..

NRK - 1 time siden

1,2 millioner søkte om trygd

Nesten 1,2 millioner oppsagte amerikanere søkte om ledighetstrygd i forrige uke. Tallet viser at mange selskaper er nødt til å gå til oppsigelser etter at en føderal støtteordning på 600 dollar i uken utløper..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt