NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 00:23

NRK - 24 Jan 20 kl. 04:30

Skal etterforske flystyrt

Australias havarikommisjon og politiet skal finne årsaken til at hvorfor et brannfly styrtet torsdag. Tre amerikanske brannmenn omkom i ulykken. Tankflyet av typen Hercules C-130 styrtet i Snowy Mountains i delstaten New South Wales..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hercules, Snowy Mountains, New South Wales

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skal, etterforske, flystyrt
NRK - 02 Oct 19 kl. 09:17

Skal etterforske drivstoffmarknaden

Konkurransetilsynet skal etterforske marknaden for drivstoff etter mistanke om ulovleg prissamarbeid, melder tilsynet på heimesidene sine. Dei opnar etterforsking på grunn av funn dei har gjort i den kontinuerlege overvakinga av marknaden..

NRK - 28 Dec 19 kl. 17:02

Melding om flystyrt i Louisiana

Politiet i Louisiana i USA har rykket etter meldinger om flystyrt i byen. Ifølge kanalen KATC TV3 skal flyet ha styrtet nær et postkontor i byen.

NRK - 22 Oct 19 kl. 07:41

Skal etterforske politiet

Spesialenheten skal etterforske politiet etter at to personer ble skadet i en brann i Trondheim, skriver Adresseavisen. Brannen oppsto etter at politiet rykket ut på et psykiatrioppdrag. Ifølge avisa ble en bolig på Jonsvatnet totalskadd i brannen..

NRK - 03 Oct 19 kl. 20:41

Mener Kina bør etterforske Biden

President Donald Trump mener Kina bør etterforske Joe Biden, som ligger an til å bli Demokratenes utfordrer i neste års presidentvalg. Under en pressekonferanse fastholdt Trump at Ukraina bør etterforske Joe Biden og sønnen for korrupsjon..

NRK - 30 Oct 19 kl. 19:51

Vurderer å etterforske PST-sjefen

Spesialenheten vil vurdere å etterforske PST-sjef Hans Sverre Sjøvold, etter VGs avsløringer om at han har oppbevart våpen ulovlig..

P4 - 03 Oct 19 kl. 17:42

Trump mener Kina bør etterforske Biden

USAs president Donald Trump mener også Kina burde etterforske Joe Biden og sønnen Hunter for korrupsjon. Det sa han på en pressekonferanse i ettermiddag. Demokratene i Kongressen har innledet riksrettsprosess mot Trump etter at han oppfordret Ukrainas president i å etterforske Biden..

NRK - 02 Dec 19 kl. 16:22

– Trump ba ikke om gjenytelse

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier Donald Trump ikke ba ham om noen gjenytelse for å etterforske Joe Biden. Bakgrunnen for riksrettsgranskingen av Trump er at han skal ha oppfordret Zelenskyj til å etterforske Biden og hans sønn..

NRK - 20 Dec 19 kl. 14:52

Overgrepskontor neddynget i saker

Vatikanets kontor som har ansvar for å etterforske overgrep begått av katolske prester, har for få ansatte og er nedlesset med rekordmange saker.Kontoret har hatt i oppgave å etterforske overgrepssaker gjennom snart 20 år..

Aftenposten - 30 Sep 19 kl. 17:47

Må betale 60 millioner for fotballspilleren som døde i flystyrt

Emiliano Sala omkom i en flystyrt på vei til sin nye klubb Cardiff. Nå er det besluttet at Cardiff må betale Salas gamleklubb Nantes 60 millioner kroner..

P4 - 02 Dec 19 kl. 17:04

- Trump ba ikke om gjenytelse

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier i et intervju med det tyske magasinet Der Spiegel at Donald Trump ikke ba ham om noen gjenytelse for å etterforske Joe Biden. Bakgrunnen for riksrettsgranskingen av Trump er at han i en telefonsamtale skal ha oppfordret Zelenskyj til å etterforske Biden og hans sønn. Samtalen fant sted samtidig som Trump blant annet hadde stanset militær bistand til Ukraina, og det har utløst mistanke om at Trump forsøkte å presse Zelenskyj til å starte etterforskning..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

40 evakuert fra E69 i Nordkapp

40 mennesker, blant dem 17 turister i en utenlandsk buss, er evakuert fra E69 i Nordkapp, melder Statens Vegvesen. Nesten alle veier i Nordkapp er stengt på grunn av ras eller fare for ras. Det er usikkert når E69 kan åpnes igjen..

NRK - 15 minutter siden

Høyre og Frp faller på ny måling

Høyre hadde mistet 10 plasser på Stortinget dersom Dagbladets ferske Ipsos-måling var valg. Høyre får 18,8 prosent oppslutning, en nedgang på 0,8 fra januar. Også Frp taper oppslutning og har en tilbakegang på 1,6 til 14,2 prosent..

NRK - 30 minutter siden

Kolonnekjøring over Haukelifjell

Det er innført kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell på grunn av uvær. Kolonnen går mellom Haukelitunnelen og Vågslidtunnelen, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 30 minutter siden

Politiaksjon på Lademoen

En person er funnet skadd på Lademoen i Trondheim, melder politiet i Trøndelag. Vedkommende er sendt til St. Olavs hospital.

NRK - 30 minutter siden

Mann arrestert etter øksetrusler

Politiet har arrestert en person på Sørum på Romerike etter at han skal ha truet to andre med øks i en bolig. Øst politidistrikt opplyser at den arresterte blir undersøkt av helsepersonell..

NRK - 2 timer siden

Nei til folkerøysting om nytt namn

Kommunestyret i Øygarden seier nei til folkerøysting om nytt namn. Sotralista meiner at namnevalet for dei tre samanslåtte kommunane Fjell, Sund og Øygarden var udemokratisk. Etter ein lang debatt stemte berre 15 av 45 representantar for forslaget..

NRK - 1 time siden

Fjerna steinblokk, så gjekk raset

200 innbyggjarar i Arnafjord i Vik i Sogn er utan veg fram til måndag etter fleire steinras på den smale vegen langs Sognefjorden. Frå hausten av blir strekningen skuleveg for fleire elevar..

NRK - 1 time siden

Vil ha Giske som fylkesleder

Trondheim Ap vedtok i et hasteinnkalt møte torsdag kveld å foreslå Trond Giske som ny fylkesleder i Trøndelag Ap. Vedtaket kommer etter at det ble kjent at Giskes bydelsforening, Trondheim Arbeidersamfunn, ikke ønsker ham inn i fylkesstyret..

NRK - 2 timer siden

Savnet skiløper funnet i god behold

Den 23 år gamle skiløperen som var meldt savnet i Engerdal i Innlandet i ettermiddag, ble funnet i god behold av letemannskaper i kveld. Han hadde søkt tilflukt fra det dårlige været i en gapahuk..

NRK - 1 time siden

Rotevatn avviser klimagruppe

Klimaendringene stopper ikke ved å melde seg inn i en Facebook-gruppe, sier klimaminister Sveinung Rotevatn til VG. På to uker har «Folkeopprøret mot klimahysteriet» fått 117.000 medlemmer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt