NRK > Nyheter

Torsdag, 24 September, 22:38

NRK - 24 jan. 20 kl. 04:30

Skal etterforske flystyrt

Australias havarikommisjon og politiet skal finne årsaken til at hvorfor et brannfly styrtet torsdag. Tre amerikanske brannmenn omkom i ulykken. Tankflyet av typen Hercules C-130 styrtet i Snowy Mountains i delstaten New South Wales..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hercules, Snowy Mountains, New South Wales

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skal, etterforske, flystyrt
P4 - 03 okt. 19 kl. 17:42

Trump mener Kina bør etterforske Biden

USAs president Donald Trump mener også Kina burde etterforske Joe Biden og sønnen Hunter for korrupsjon. Det sa han på en pressekonferanse i ettermiddag. Demokratene i Kongressen har innledet riksrettsprosess mot Trump etter at han oppfordret Ukrainas president i å etterforske Biden..

NRK - 03 okt. 19 kl. 20:41

Mener Kina bør etterforske Biden

President Donald Trump mener Kina bør etterforske Joe Biden, som ligger an til å bli Demokratenes utfordrer i neste års presidentvalg. Under en pressekonferanse fastholdt Trump at Ukraina bør etterforske Joe Biden og sønnen for korrupsjon..

NRK - 28 des. 19 kl. 17:02

Melding om flystyrt i Louisiana

Politiet i Louisiana i USA har rykket etter meldinger om flystyrt i byen. Ifølge kanalen KATC TV3 skal flyet ha styrtet nær et postkontor i byen.

Aftenposten - 30 sep. 19 kl. 17:47

Må betale 60 millioner for fotballspilleren som døde i flystyrt

Emiliano Sala omkom i en flystyrt på vei til sin nye klubb Cardiff. Nå er det besluttet at Cardiff må betale Salas gamleklubb Nantes 60 millioner kroner..

NRK - 22 aug. 20 kl. 17:12

Sju døde i flystyrt i Sør-Sudan

Sju personer er døde etter en flystyrt nær hovedstaden Juba i Sør-Sudan, melder AFP. Mannskapet på tre var russiske, mens de fem passasjerene var fra Sør-Sudan. En av passasjerene overlevde, opplyser landets transportminister..

NRK - 02 okt. 19 kl. 09:17

Skal etterforske drivstoffmarknaden

Konkurransetilsynet skal etterforske marknaden for drivstoff etter mistanke om ulovleg prissamarbeid, melder tilsynet på heimesidene sine. Dei opnar etterforsking på grunn av funn dei har gjort i den kontinuerlege overvakinga av marknaden..

NRK - 22 okt. 19 kl. 07:41

Skal etterforske politiet

Spesialenheten skal etterforske politiet etter at to personer ble skadet i en brann i Trondheim, skriver Adresseavisen. Brannen oppsto etter at politiet rykket ut på et psykiatrioppdrag. Ifølge avisa ble en bolig på Jonsvatnet totalskadd i brannen..

P4 - 28 mai 20 kl. 17:43

Spesialenheten skal etterforske ulykke

Spesialenheten skal etterforske en kollisjon mellom en UP-patrulje og en motorsykkel på E18 i Lier på tirsdag. UP-sjefen har selv oversendt saken til Spesialenheten. Ulykken ble filmet av et dashbordkamera i en bil som kom bak.

NRK - 02 des. 19 kl. 16:22

– Trump ba ikke om gjenytelse

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier Donald Trump ikke ba ham om noen gjenytelse for å etterforske Joe Biden. Bakgrunnen for riksrettsgranskingen av Trump er at han skal ha oppfordret Zelenskyj til å etterforske Biden og hans sønn..

P4 - 02 des. 19 kl. 17:04

- Trump ba ikke om gjenytelse

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier i et intervju med det tyske magasinet Der Spiegel at Donald Trump ikke ba ham om noen gjenytelse for å etterforske Joe Biden. Bakgrunnen for riksrettsgranskingen av Trump er at han i en telefonsamtale skal ha oppfordret Zelenskyj til å etterforske Biden og hans sønn. Samtalen fant sted samtidig som Trump blant annet hadde stanset militær bistand til Ukraina, og det har utløst mistanke om at Trump forsøkte å presse Zelenskyj til å starte etterforskning..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Trump taler i Nord Carolina

NRK - 12 timer siden

13 Bama-ansatte smittet

13 ansatte ved Bamas avdeling på Lierstranda har testet positivt for korona. Selskapet opplyser at de avventer å gjenåpne fabrikken. Tirsdag var det bekreftet at sju ansatte var smittet, men nå har altså ytterligere seks testet positivt..

NRK - 30 minutter siden

Facebooks får overdommere

En ekspertgruppe oppnevnt av Facebook vil starte arbeidet neste måned. Gruppa skal ha siste ord i saker der det vurderes om innhold må slettes fra nettstedet. Gruppa vil ha myndighet til å overstyre beslutninger tatt av selskapets ledelse..

NRK - 1 time siden

Antimobbe-pioner Dan Olweus er død

Psykologiprofessor Dan Olweus, som i over 40 år forsket på barn og mobbing er død, 89 år gammel. Olweus utviklet «Bergensmodellen» mot mobbing, som ble tatt i bruk på skoler landet over, skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Antimobbepioner Dan Olweus er død

Psykologiprofessor Dan Olweus, som i over 40 år forsket på barn og mobbing er død 89 år gammel. Olweus utviklet «Bergensmodellen» mot mobbing, som ble tatt i bruk på skoler landet over, skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Ny smitterekord i Frankrike

Pandemien skyter ny fart i Frankrike. I dag er det registrert 16.096 nye smittede, det høyeste antallet noen gang.

NRK - 1 time siden

Kvinne savnet i Trondheim

I Trondheim er det en stor leteaksjon etter kvinne 30-åra som forsvant etter å ha dratt fra jobb i morges. Mellom 50-60 personer leter etter kvinnen i et skogområde utenfor byenm..

NRK - 1 time siden

Første pågrepet av Kosovo-domstol

En spesialdomstol som etterforsker krigsforbrytelser under krigen i Kosovo på slutten av 90-tallet, har pågrepet den første mistenkte Domstolen skal etterforske påstander om krigsforbrytelser begått av kosovoalbanske UCK i perioden 1998 til 2000..

NRK - 1 time siden

Ap vil satse mer på de eldre

Arbeiderpartiet vil styrke tilbudet i eldreomsorgen, viser programforslaget som legges fram fredag, skriver Nettavisen. Ap vil blant annet at par kan få bo sammen når den ene har fått sykehjemsplass og den andre også er avhengig av omsorgstjenester..

NRK - 2 timer siden

Smitteutbrudd på sykehjem i Bergen

Fyllingsdalen sykehjem har registrert koronasmitte hos 4 ansatte, melder Bergens Tidende. En av dem jobber fast på koronaavdelingen, mens de tre andre jobber på andre avdelinger, skriver avisa. Beboere blir testet etter smitteutbruddet ..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt