NRK > Nyheter

Saturday, 25 January, 08:03

NRK - 09 Dec 19 kl. 12:48

Skal bli enklere å kjøre drosje

Regjeringen endrer regelverket for drosjer fra 1. juli 2020. Det gjør de for at det skal bli lettere å etablere seg i bransjen. Regjeringen fjerner blant annet kravet om taklampe og opphever kravet om at drosjeyrket skal være hovederverv..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skalbli , enklereå , kjøre, drosje
P4 - 15 Dec 19 kl. 07:40

Ruset mann stjal drosje

En ruset mann i 30-årene stjal en drosje og stakk av på Sinsen i Oslo i natt. Flere politibiler tok opp jakten på bilen som fortsatte til Nittedal, melder NTB. Der ble tyven omringet av politibilene og pågrepet.

Klartale - 18 Nov 19 kl. 12:57

Når blir det enklere å flytte

Skal du flytte til et nytt sted? Nå blir det litt enklere..

NRK - 15 Nov 19 kl. 12:14

Blir enklere å melde flytting

En ny ordning skal gjøre det enklere for nordmenn å melde flytting. Adresseendring kan nå melde flytting til Folkeregisteret og Posten samtidig på Postens hjemmesider. Frem til nå har nordmenn måtte melde flytting begge steder, hver for seg..

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 14:13

RBKs nye midtbanespiller etter Jensen-exiten: - Kanskje blir det enklere for meg

Kristoffer Zachariassen kan få en enklere vei inn i RBKs startellever etter at Mike Jensen dro fra klubben..

Dagbladet - 02 Oct 19 kl. 18:26

Denne Iphone-laderen kan hacke datamaskinen din

Snart skal den bli enklere å få tak i, ifølge utvikleren, som forbereder masseproduksjon av «hacker-kabelen»..

NRK - 24 Oct 19 kl. 21:13

Tannleger skal avdekke overgrep

Tannleger skal nå kurses for å avdekke vold og overgrep mot barn. En ny mal, utviklet ved Sørlandets sykehus og barnehuset i Kristiansand, skal gjøre det enklere for tannhelsetjenesten å finne ut av om barn har vært utsatt for mishandling..

P4 - 15 Nov 19 kl. 12:14

Blir enklere å melde flytting

Nå blir det enklere å melde flytting. En ny løsning som ble lansert i dag gjør at man fra nå av kan melde adresseendring til Folkeregisteret og Posten samtidig på Posten sine nettsider. I løpet av ett år får Posten mer enn 650.

P4 - 13 Dec 19 kl. 23:56

Mann påkjørt i Oslo

En mann skal være hardt skadet etter å ha blitt påkjørt av en drosje i Dronning Eufemias gate i Oslo. Det melder politiet på Twitter. Området er sperret for trafikk og politiet avhører vitner på stedet for å få oversikt over hva som har skjedd, skriver VG..

VG - 06 Sep 19 kl. 12:59

Teemu Pukki og Finland kan gjøre Norges EM-vei antatt enklere

Teemu Pukki øser ikke bare inn mål i Premier League, men også for Finland. Finnenes suksess i EM-kvalifiseringen kan potensielt gjøre Norges vei enklere om landslaget må gjennom bakveien til EM. Den går gjennom play off i Nations League til våren..

P4 - 14 Nov 19 kl. 07:41

Vil tilbakebetale bompenger

Bompengene bør tilbakebetales til innbyggerne. Det foreslår Arbeiderpartiet i Oslo, som vil gjøre hovedstaden til prøveby for klimabelønning. Det går da ut på at økte miljøavgifter skal betales direkte tilbake til folket.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kina innfører nasjonale tiltak

Kinesiske myndigheter setter i gang landsdekkende tiltak på tog, fly og busser for å identifiserte mistenkte tilfeller av det dødelige coronaviruset. Inspeksjonsposter blir etablert landet rundt, opplyser landets nasjonale helsekomité..

NRK - 45 minutter siden

Tre mennesker smittet i Malaysia

Malaysia bekrefter at tre mennesker der er smittet av coronaviruset. Så langt er personer bekreftet smittet i Frankrike, Japan, Nepal, Singapore, Taiwan, Sør-Korea, Thailand, Vietnam og USA, i tillegg til Kina, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Lege i Kina døde av coronaviruset

En lege på et sykehus i Hubei-provinsen i Kina, som ligger i sentrum av utbruddet av coronaviruset, har selv dødd av viruset. Legen Liang Wudong var i utbruddets frontlinje og døde i en alder av 62 år, melder statlig kinesisk tv..

NRK - 1 time siden

Lege døde av coronaviruset

En lege på et sykehus i Hubei-provinsen i Kina, som ligger i sentrum av udbruddet av coronaviruset, har selv dødd av viruset. Legen Liang Wudong var i utbruddets frontlinje og døde i en alder av 62 år, melder statlig kinesisk tv..

NRK - 2 timer siden

Gjentok advarslene om maktmisbruk

Aktoratets fullførte sin siste dag i riksrettssaken mot Donald Trump med å gjenta sine beskyldninger om presidentens maktmisbruk. Aktor og leder i Representanthuset Adam Schiff, mener Trump vil fortsette å utøve maktmisbruk med mindre han avsettes..

NRK - 4 timer siden

Ingen pågrepet etter vold

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble angrepet og utsatt for vold i Asker fredag kveld. Politiet ble varslet om hendelsen på Hvalstad klokken 22.55 fredag kveld..

NRK - 4 timer siden

Tror skabb lever lenger enn antatt

Stavanger universitetssykehus har funnet levende skabb på mobiltelefoner. De tror det kan bety den lever lenger enn det man har trodd til nå, melder Stavanger Aftenblad. Legemiddelverket har den siste tiden fått flere meldinger om skabbutbrudd..

NRK - 5 timer siden

Coronavirus oppdaget i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters. Den syke får behandling på et sykehus i Melbourne. Pasienten er en kinesisk mann i 50-årene.

NRK - 5 timer siden

Coronavirus i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 5 timer siden

Diskuterte telesikkerhet

USAs president Donald Trump og Storbritannias statsminister Boris Johnson diskuterte fredag IT-sikkerhet i en telefonsamtale. De to er enige om å samarbeide om sikring av begge lands mobil- og telenettverk, melder nyhetsbyrået Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt