NRK > Nyheter

Onsdag, 03 Mars, 18:40

NRK - 08 jan. 21 kl. 05:38

Skal behandles igjen

Viggo Kristiansen, som mener han ble uskyldig dømt for barnedrapene i Baneheia i 2000, får behandlet saken sin i Gjenopptakelseskommisjonen 27. og 28. januar. Det er det tiende møtet om saken siden begjæringen om å gjenåpne saken ble innlevert 2017..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kristiansen, Baneheia, Gjenopptakelseskommisjonen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skal, behandles, igjen
NRK - Igår: 12:14

Skal behandle Baneheia-saken

Baneheia-saken skal behandles av Borgarting lagmannsrett. "Høyesteretts ankeutvalg finner enstemmig at gjenåpningssaken bør behandles av Borgarting lagmannsrett"..

NRK - 22 jan. 21 kl. 13:35

131 innlagt på sykehus med korona

I dag behandles 131 personer for covid-19 på norske sykehus, det er seks flere enn i går, ifølge Helsedirektoratets oversikt. 21 pasienter behandles med respirator, det er to færre enn i går..

NRK - 23 jan. 21 kl. 12:59

129 koronapasienter i dag

129 pasienter behandles for covid-19 på norske sykehus lørdag. Det er to færre enn i går, ifølge Helsedirektoratets oversikt. 24 av pasientene behandles i respirator, tre flere enn i går.

Klartale - 23 feb. 21 kl. 11:27

Høyesterett skal finne ny lagmannsrett til Baneheia-saken

Saken mot Viggo Kristiansen skal behandles på nytt. Nå skal Høyesterett bestemme hvilken domstol som skal behandle saken..

E24 - 08 jan. 21 kl. 11:09

Vindkraftutbygging på Fosen skal behandles i Høyesteretts storkammer

Landets øverste domstol vil behandle ankene i striden mellom vindkraftutbyggere og reineiere på Fosenhalvøya i storkammer..

NRK - 13 jan. 21 kl. 22:22

Riksrett mot Donald Trump vedtatt

Representantenes hus i USA har vedtatt å stille president Donald Trump for riksrett for andre gang. Ti republikanske representanter stemte for å ta ut tiltale mot Trump. Riksrettssaken skal behandles i Senatet..

NRK - 22 jan. 21 kl. 18:35

Ber ansatte holde seg hjemme

Oslo universitetssykehus ber ansatte fra Nordre Follo holde seg hjemme og utsetter behandlinger, ifølge Avisa Oslo. Alle pasienter fra kommunen skal behandles som om de kan være smittet..

Aftenposten - 27 jan. 21 kl. 19:00

Ungdom i Oslo sliter – langtidsvirkningene kan bli store

Det er vanskelig å se gode grunner til at ungdom i alderen 13–15 år skal behandles likt med elever i videregående skole..

NRK - Igår: 12:14

Borgarting får Baneheia-saken

«Høyesteretts ankeutvalg finner enstemmig at gjenåpningssaken bør behandles av Borgarting lagmannsrett», skriver Høyesterett i utpekingen. Det er riksadvokaten som bestemmer om det blir en ny rettsak, eller om Viggo Kristiansen skal frikjennes..

NRK - 14 jan. 21 kl. 11:59

164 koronapasienter i dag

164 personer behandles for covid-19 på norske sykehus i dag. Det er åtte flere enn i går, og det høyeste antall innlagte siden 17. april, viser Helsedirektoratets oversikt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Strømbrudd i Longyearbyen

Deler av byen har nå vært uten strøm i cirka fire timer. Grunnen til strømbruddet er en jordfeil. Feilen er ikke funnet og det jobbes nå med å finne den, opplyser Longyearbyen lokalstyre på Facebook.

NRK - 15 minutter siden

FN-utsending: 38 drept i Myanmar

En FN-utsending i Myanmar opplyser at minst 38 demonstranter er drept av sikkerhetsstyrkene i landet. – Det er nå over 50 som er døde etter at kuppet fant sted, og mange er blitt såret, sier Christine Schraner Burgener til journalister..

NRK - 30 minutter siden

Vulkanutbrudd ventet på Island

Det er mulig at et vulkanutbrudd på Island nær hovedstaden Reykjavik vil finne sted om noen timer, ifølge flere islandske medier. Utbruddet vil være trolig ikke bli en fare for innbyggere. Den siste uka er over 10.

NRK - 30 minutter siden

Anklager ICC for antisemittisme

Israels statsminister Benjamin Netanyahu anklager Den internasjonale straffedomstolen, som skal etterforske mulige forbrytelser i Palestina, for antisemittisme. Etterforskningen vil omfatte forbrytelser som hevdes begått under Gazakrigen i 2014..

NRK - 30 minutter siden

Se Dagsnytt 18 her

NRK - 1 time siden

Politiaksjon mot kriminelle i UK

20 personer som skal ha tilknytning til et kriminelt nettverk fra Balkan er pågrepet i en stor politiaksjon i Storbritannia. Pågripelsene i London, Birmingham, Reading Blackburn og Sunderland finner sted etter åtte måneder med etterforskning..

NRK - 1 time siden

Eiere anmeldt for å ha holdt åpent

Politiet i Oslo har stengt en butikk på Grønland, og anmeldt eierne for brudd på smittvernlovgivningen. Butikkeierne holdt åpent for normal drift, til tross for at de nye retningslinjene sier at butikker i hovedstaden må holdes stengt. Flere andre butikker holdt åpent, men var raske med å stenge dørene da politiet ankom.

NRK - 1 time siden

Smitten i Amerika synker

Den panamerikanske helseorganisasjonen melder om synkende koronasmittetall i alle land i Mellom-Amerika, i USA, Canada og i Mexico, ifølge Reuters. Ifølge organisasjonen øker smitten i de nordre Amazonas-regionene i Sør-Amerika..

NRK - 1 time siden

Vurderer mistillit mot Bakke-Jensen

Rødt vurderer mistillitsforslag mot forsvarsminister Frank Bakke-Jensen etter salget av Bergen Engines, melder BT. Det har kommet kritikk fra flere hold etter at det ble kjent at britiske Rolls-Royce vil selge Bergen Engines til et russisk selskap..

NRK - 1 time siden

Toronto-tiltalt kjent skyldig

Mannen som var tiltalt for drapet på ti personer og for å ha såret 16 da han kjørte en varebil inn i fotgjengere i Toronto i 2018, er funnet skyldig. Mannen har hevdet at han var utilregnelig, fordi han lider av en form for autisme, men blir straffet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt