NRK > Nyheter

Monday, 06 April, 09:41

NRK - 26 Mar 20 kl. 19:13

Skal analysere koronatiltakene

Regjeringen har etablert et ekspertutvalg som skal analysere koronatiltakene som er innført i Norge – og finne ut om de er samfunnsøkonomisk fornuftige. Utvalget skal ledes av UiO-professor Svein Holden, skriver TV2..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, UiO, Svein Holden, TV2

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skal, analysere, koronatiltakene
P4 - 26 Mar 20 kl. 20:45

Utvalg skal se på tiltak

Regjeringen har nå opprettet et ekspertutvalg på ni personer som skal analysere koronatiltakene som er innført i Norge. Utvalget, som ledes av økonomiprofessor ved Universitetet i Oslo, Svein Holden, skal finne ut om tiltakene er samfunnsøkonomisk fornuftig, melder TV2. Utvalgets rapport overleveres regjeringen 6.

Aftenposten - 02 Apr 20 kl. 06:50

Dette skal til for at myndighetene letter på koronatiltakene

Utviklingen i antall smittede blir viktig for om koronatiltakene videreføres. Men økt testing og ny teknologi spiller også inn..

NRK - 24 Mar 20 kl. 16:04

Viderefører koronatiltakene

Koronatiltakene forlenges til over påske. Det sa statsminister Erna Solberg på en pressekonferanse nå nettopp..

NRK - 24 Mar 20 kl. 16:04

Koronatiltakene videreføres

Koronatiltakene forlenges til over påske, sier statsminister Erna Solberg. Det betyr at skolene og barnehagene blir stengt til over påske. Det gjelder også begrensningene på reiser og oppfordringene til å holde seg hjemme..

P4 - 23 Mar 20 kl. 20:49

Dobler testkapasiteten

Oslo universitetssykehus skal nå doble kapasiteten for koronatester. Sykehuset skal nå ta i bruk en ny maskin i morgen som kan analysere prøvene, skriver NRK. Sykehuset har en slik maskin fra før, og de to maskinene kan analysere opp mot 2.

Aftenposten - 29 Mar 20 kl. 23:07

Dette laboratoriet får inn langt færre prøver å analysere enn til vanlig

Norges største private laboratorium fortviler over at de ikke får analysere nok koronaprøver. Nå frykter de permitteringer..

P4 - 12 Feb 20 kl. 21:24

- Mer presis tarmkreftdiagnose via data

En ny, norsk studie viser at datamaskiner, ved hjelp av kunstig intelligens, kun bruker tre minutter på å analysere svulstene hos tarmkreftpasienter. Og de øker treffsikkerheten med 62 prosent, ifølge studien ved Institutt for kreftgenetikk og informatikk i Oslo. Patologer bruker i dag mikroskop for å analysere dette.

NRK - 20 Mar 20 kl. 16:21

Skal vurdere tiltakene til helgen

Helsedirektoratet vil gå gjennom koronatiltakene i helgen, og vurdere om de skal opprettholdes, mykes opp eller strammes inn. - Det kan hende at dugnaden vår kommer til å vare lengre enn vi håper og ønsker, sier helseminister Bent Høie..

NRK - 24 Mar 20 kl. 17:02

Håper på støtte for koronatiltakene

Veksten i antall koronasmittede har stabilisert seg. Statsminister Erna Solberg håper dette betyr at folk støtter opp om regjeringens koronatiltak. – Det skal ikke mye til før sykdommen bruser opp igjen, sier Solberg..

P4 - 24 Mar 20 kl. 16:01

Koronatiltakene videreføres

De strenge tiltakene som er satt inn for å stoppe spredningen av koronaviruset i Norge fortsetter til 2. påskedag - altså 13. april.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Spania flest døde per million

Spania er landet i verda med flest døde per million innbyggarar, ifølge avisa El País. I Spania har 265 døde per million innbyggarar, medan Italia som nummer to har 263 døde per million innbyggarar. Det er framleis Italia som har flest døde totalt..

NRK - 30 minutter siden

Ekstra ambulansefly i påska

Norsk Luftambulanse set inn ekstra fly for å sikre beredskapen i påska, sidan ordinær flytrafikk har færre flyavgangar. Dei ekstra flyavgangane skal vere for at personell skal komme seg på jobb, både ambulansetilsette og dei som driv vedlikehald..

NRK - 15 minutter siden

Synnøve Solemdal legg opp

Skiskyttar Synnøve Solemdal frå Tingvoll har valt å legge opp, og er ikkje tatt ut til landslaget. – Eg har blitt meir og meir nøgd med karrieren, så det kjenst veldig rett. Eg har mange draumar som eg har lyst til å gjere no, sier ho til NRK..

NRK - 15 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs startet børsuken med en vekst på 0,9 prosent til 718,5 poeng etter ti minutters handel. Stigningen kommer etter opptur i Tokyo, der både Nikkei- og Topix-indeksen steg med rundt 4 prosent..

NRK - 30 minutter siden

Boris Johnson skal framleis styre

Boris Johnson vil framleis styre landet, sjølv om han ligg på sjukehus i dag, opplyser kollegaen hans Robert Jenrick til BBC. Johnson har vore innlagd på sjukehus i natt, og skal vere der i dag for å vente på testsvar. Han hadde høg feber i går..

NRK - 45 minutter siden

Tyske bryggerier slipper ølskatt nå

Regjeringen i Tyskland rekker ut en hjelpende hånd til landets bryggerier under koronakrisen og slår inntil videre en strek over ølskatten. Bryggeriene kan nå søke om å få utsatt årets skatteinnbetaling til 31. desember..

NRK - 1 time siden

Børsoppgang i Tokyo

Veka starta med oppgang på børsen i Tokyo, der Nikkei-indeksen steig med 4,2 prosent. Den bredt samansette Topix-indeksen i Tokyo steig med 3,9 prosent måndag. Førre veke fall Nikkei-indeksen med 8,1 prosent, og Topix-indeksen med 9,2 prosent..

NRK - 1 time siden

Stor passasjernedgang for Norwegian

Flyselskapet Norwegian hadde 60 prosent færre passasjerar i mars i år samanlikna med i fjor. Norwegian har kutta flygingar i fleire månader, men koronasituasjonen har forverra situasjonen enda meir. Norwegian-børsen har falle nesten 80 prosent i år..

NRK - 1 time siden

Boris Johnson framleis innlagd

Statsminister Boris Johnson er framleis innlagd på sjukehus med koronasymptom, skriv Reuters. Det er ti dagar sidan han testa positivt for viruset. Johnson har vore på sjukehuset i natt, for sikkerheits skyld, ifølge kontoret hans i Downing Street..

NRK - 12 timer siden

200 sykehusansatte på UNN må testes

Ved Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø (UNN) er 800 ansiktsmasker med produksjonsfeil levert ut og brukt ved en feil. Maskene var ikke kvalitetssikret, men ble brukt likevel. Opptil 200 ansatte må testes for koronasmitte og få tett oppfølging..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt