P4 > Nyheter

Friday, 29 May, 22:47

P4 - 19 Sep 19 kl. 18:52

Skadet i ulykke ved Fagernes på E16

En person er skadet etter en trafikkulykke mellom en trailer og en personbil på E16 ved Fagernes.
Nødetatene jobber på stedet.
Veien er stengt..
Les mer på P4


Les mer om:
E16, Fagernes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skadeti , ulykke, ved, Fagernes, E16
P4 - 07 Jul 19 kl. 19:49

To skadet i ATV-ulykke

To personer er skadet etter en ATV-ulykke i Manger i Hordaland. Ifølge politiet skal de ha truffet en stein og deretter kjørt inn i en betongvegg. Luftambulansen er nå på stedet, skadeomfanget er ennå ikke kjent..

P4 - 26 Jul 19 kl. 15:41

Skadet i ulykke

En gutt i tenårene er fløyet til sykehus med luftambulanse etter en ulykke med lettmotorsykkel på Frøya i Trøndelag. Gutten skal ikke være livstruende skadet. Årsaken til ulykken er ikke kjent..

NRK - 02 Mar 20 kl. 08:40

Mann angrepet av elg

Fagernes: En mann har blitt angrepet og skadet av en elg. Mannen blir kjørt til sykehus, men det er ukjent hvor skadet han er. Viltnemnda er varslet om forholdet..

NRK - 23 Dec 19 kl. 04:55

Brann på Fagernes

Det brenner i en bygning på Fagernes i Oppland, og politiet evakuerer folk fra 30 leiligheter. To personer er registrert bosatt i bygningen, begge er på ferie, ifølge politiet. Enkelte er blitt eksponert for røyk, disse blir behandlet av legevakt..

NRK - 09 Feb 20 kl. 14:46

Filefjell-Fagernes uten mobil

Området mellom Filefjell og Fagernes er helt uten mobildekning, ifølge Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom). Nødetatene og Veitrafikksentralen er varslet..

Aftenposten - 23 Dec 19 kl. 05:43

Naboer evakueres etter brann i bygning på Fagernes

Det brenner i en bygning på Fagernes i Oppland natt til mandag. To leilighetsbygg i nærheten hvor 30 personer er registrert evakueres..

NRK - 23 Dec 19 kl. 04:55

To hybelhus evakuert på Fagernes

Det brenner i en bygning på Fagernes i Oppland, og politiet evakuerer folk fra 30 leiligheter. To personer er registrert bosatt i bygningen, begge er på ferie, ifølge politiet. Røykdykkere søker gjennom bygningen..

P4 - 20 Apr 20 kl. 18:30

To alvorlig skadet i ulykke

To personer er alvorlig skadet etter en ulykke med to lettmotorsykler i Malvik i Trøndelag i kveld. En er sendt itl sykehus med luftambulanse, den andre er kjørt til sykehus med amubulanse, skriver Adresseavisen..

Aftenposten - 23 Dec 19 kl. 05:43

53 brannevakuerte på Fagernes får flytte hjem

Brannen som brøt ut i en bygning på Fagernes i Oppland natt til lille julaften, er slukket. De 53 personene som ble evakuert, har fått flytte hjem..

P4 - 25 Apr 20 kl. 18:11

Alvorlig skadet etter ulykke

Motorsyklisten som var involvert i en ulykke på Bjørkelanden sent i ettermiddag er alvorlig skadet. Det melder politiet, som også skriver at tilstanden ikke er kritisk. Han er fløyet til sykehus etter ulykken.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Alvorlig motorsykkelulykke i Skien

Luftambulansen er på vei til Skien etter at en motorsykkel har kjørt av veien. Motorsyklisten ble funnet av forbipasserende utenfor veibanen. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 1 time siden

Åpner opp for mer sykehjembesøk

Alle sykehjem og helsehus i Oslo kommuner åpner opp for besøkende fra og med 2. juni med visse unntak. Dette gjelder folk som er syke, har vært utenfor Norge de siste ti dagene, er i hjemmekarantene eller har vært i nærkontakt med noen som har fått påvist smitte.

P4 - 1 time siden

Trump trekker støtten til WHO

USAs president Donald Trump bryter forholdet og trekker støtten til Verdens helseorganisasjon, WHO. I stedet vil han bruke penger på andre organisasjoner, fortalte han på en pressekonferanse som pågår akkurat nå. Presidenten har tidligere truet med å trekke støtten og har anklaget dem for dårlig innsats mot koronautbruddet og for å være ukritisk overfor Kina.

P4 - 2 timer siden

Masseslagsmål i Sandvika

Mellom 15 til 20 ungdommer har vært involvert i et masseslagsmål utenfor Bærum rådhus i Sandvika i kveld. Politiet fikk inn flere meldinger om slåsskampen, og de involverte skal ha brukt steiner og belter. Noen av de involverte er pågrepet, mens politiet leter etter de andre mistenkte.

P4 - 2 timer siden

Siktet for drap på George Floyd

Politimannen som knelte på nakken til afroamerikanske George Floyd på mandag er siktet for uaktsomt drap. Det opplyste aktor Hennepin County, Mike Freeman, på en pressekonferanse i kveld. Floyd døde etter politimannens behandling, til tross for at han gjentatte ganger fortalte at han ikke fikk puste.

P4 - 3 timer siden

Politimann bak pågripelse arrestert

Politimannen som knelte på nakken til afroamerikanske George Floyd er pågrepet. Det opplyser lokale myndigheter i Minnesola. Fire politifolk deltok i arrestasjonen av Floyd som var mistenkt for å ha brukt en falsk pengeseddel.

P4 - 3 timer siden

Vil senke terskelen for omvendt voldsalarm

Justismininister Monica Mæland vil senke terskelen for omvendt voldsalarm og vil vurdere om politiet kan pålegge det uten dom. I dag må politiet gå til domstolen for et vedtak om å ilegge noen besøksforbud. Ifølge NRK har politiet kun gjort dette 26 ganger de sju siste årene.

P4 - 3 timer siden

Kvinne skal ha blottet seg

En kvinne er bortvist fra gjestebrygga i Tønsberg etter å laget kvalme i kveld. Ifølge politiet både skrek og blottet hun seg, og oppførte seg truende. Kvinnen skal ha roet seg da kvinnen ble tilsnakket av politiet.

P4 - 3 timer siden

Person slått ned i Kristiansand sentrum

Politiet leter etter flere personer etter at en person ble slått ned utenfor en butikk i Kristiansand sentrum i kveld. Politiet tror bråket startet inne i butikken mellom ungdommer, og at det utartet seg ute i gaten. Den fornærmede er tatt hånd om med ukjent skadeomfang..

P4 - 3 timer siden

Kun to koronrelatertedødsfall i Spania

Dødsfallene knyttet til koronaviruset i Spania faller kraftig. Det siste døgnet er det kun registrert to nye dødsfall, mens de siste sju dagene er det meldt om totalt 39 døde. Myndighetene advarer likevel om at tallene kan variere fordi man har endret metode for registrering.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt