NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 06:02

NRK - 05 feb. 21 kl. 16:37

Skader forholdet til Europa

Russlands beslutning om å utvise diplomater fra Tyskland, Sverige og Polen er på ingen måte forsvarlig og skader forholdet mellom Russland og Europa, sier Tysklands utenriksminister Heiko Maas til Reuters etter utvisningen fredag..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tyskland, Polen, Russland, Europa, Tysklands, Heiko Maas, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skader, forholdet, til, Europa
NRK - 27 jan. 21 kl. 20:07

– Vil betre forholdet til Europa

President i Russland, Vladimir Putin, oppfordrar til ei betring i forholdet mellom Moskva og EU. Kreml er klare for ei styrking av banda, seier han. Putin kom med oppfordringa i ein tale på det digitale toppmøtet til Verdas økonomiske forum onsdag..

NRK - 05 feb. 21 kl. 08:30

WHO ber Europa få opp farten

Verdens helseorganisasjon (WHO) er frustrert over den langsomme vaksineringen i Europa. – Vi må gå sammen for å få fart på vaksinasjonen, sier FN-organisasjonens Europa-sjef, Hans Kluge. Konflikter mellom legemiddelselskaper og EU samt logistiske problemer har ført til forsinkelser i vaksineringen.

Aftenposten - 12 jan. 21 kl. 18:00

Barndommen preger oss resten av livet. Men forholdet til foreldre kan heles når vi blir voksne.

Vigdis Hjorths siste roman sier noe vesentlig om forholdet mellom voksne barn og deres foreldre, skriver psykolog Line….

NRK - 20 jan. 21 kl. 10:58

Ber Russland og USA snakke saman

– Eg er uroa for det noverande forholdet mellom Russland og USA, seier Mikhail Gorbatsjov til AFP. Sovjetunionens siste leiar ber Joe Biden og Vladimir Putin jobbe for å betre forholdet mellom landa, etter at det har surna dei siste fire åra..

NRK - 27 feb. 21 kl. 02:36

USA vil ikke bryte forholdet

Amerikanske myndigheter vil endre og ikke bryte forholdet til Saudi-Arabia etter rapporten om drapet på Jamal Khashoggi, sier utenriksminister Antony Blinken. En etterretningsrapport slår fast at Saudi-Arabias mektige kronprins godkjente drapet på journalisten..

NRK - 15 april 21 kl. 13:27

1 million koronadødsfall i Europa

Det er registrert over 1 million koronarelaterte dødsfall i de 53 landene som hører inn under Europa-kontoret til Verdens helseorganisasjon (WHO). WHOs Europa-sjef Hans Kluge informerte om den dystre milepælen på en pressekonferanse i Hellas torsdag. Han la til at situasjonen fortsatt er alvorlig, med rundt 1,6 millioner nye smittetilfeller i uken.

NRK - 06 feb. 21 kl. 19:45

Tre lettere skadet etter bilkrasj

Tre personer er sendt til sykehus med lettere skader etter at en bil kjørte inn i en fjellvegg på fylkesvei 420 ved Nørholm i Grimstad. Det opprettes sak på forholdet..

E24 - 04 mars 21 kl. 12:42

Ny rapport: I fremtiden kan Norge kjøpe billig kraft fra Europa

Europa er i gang med å legge om til vind og sol som energikilder. En ny rapport spår lange perioder med store overskudd av kraft i Europa. Da kan Norge kjøpe billig kraft til sin nye grønne industri..

NRK - 28 mars 21 kl. 09:28

Færre migranter til Europa i fjor

Antallet flyktninger og migranter som nådde Europa i 2020, var det laveste på ti år, ifølge en rapport fra FN. Rundt 93.000 mennesker ankom Europa på irregulært vis i fjor.

NRK - 08 jan. 21 kl. 08:29

Varmerekord i Europa

Året 2020 er det varmeste året registrert i Europa noensinne, ifølge klimaovervåkingstjenesten C3S. Målinger viser at 2020 var 0,4 gradere varmere enn året før. Dette er det sjette året på rad med ny varmerekord i Europa..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Går glipp av feriepenger fra Nav

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, men må klare seg på dagpenger. Andre får både dag- og feriepenger, skriver Klassekampen..

NRK - 2 timer siden

15-åring skutt av politiet i Ohio

Kort tid før juryen kom med kjennelsen i Floyd-saken i Minneapolis, døde en 15 år gammel jente etter å ha blitt skutt av politiet i Ohio. Ordføreren i Columbus, Andrew Ginther, sier de nå jobber med å etterforske hendelsen, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

22 nye smittetilfeller i Lindesnes

Tirsdag ble det registrert 22 nye koronatilfeller i Lindesnes kommune i Agder. Kommunen opplyser at de jobber intenst med å stanse smitten. De siste to døgnene er det registrert til sammen 34 koronatilfeller i sørlandskommunen.

NRK - 2 timer siden

Sender Astra-vaksinen til Tyskland

Danmark sender 55.000 doser av AstraZeneca-vaksinen til den tyske delstaten Schleswig-Holstein etter at vaksinen ble fjernet fra det danske vaksineprogrammet. I en uttalelse heter det at vaksinene er gjort tilgjengelig for Schleswig-Holstein, og at et tilsvarende antall blir returnert senere..

NRK - 2 timer siden

Vil revurdere prosjektet

Den europeiske superligaen i fotball opplyser tidlig onsdag at de vil revurdere prosjektet. – Gitt dagens omstendigheter vil vi revurdere de mest hensiktsmessige trinnene for å forme prosjektet på nytt, skriver de en pressemelding..

NRK - 3 timer siden

Chelsea bekrefter utmeldelse

Sent tirsdag kveld bekreftet Chelsea at de vil trekke seg fra den nye superligaen. De har formelt startet på prosedyrene for utmelding, skriver klubben på sin hjemmeside..

NRK - 3 timer siden

Mann døde etter skyteepisode

Mannen som ble skutt i Tønsberg tirsdag kveld, er død. Det har politiet fått bekreftet fra sykehuset. Ingen er ennå pågrepet for hendelsen.

NRK - 3 timer siden

Biden ber folk stå sammen

USAs president Joe Biden sier at dommen i George Floyd-saken kan være et stort skritt framover mot systemisk rasisme i USA. Biden amerikanerne stå sammen og unngå vold etter at kjennelsen i George Floyd saken ble kjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt