NRK > Nyheter

Onsdag, 23 September, 10:52

NRK - 06 des. 19 kl. 02:41

Skadd i knivstikking i Drammen

Politiet i Drammen har pågrepet tre menn som de mistenker kan ha forbindelse med en voldsepisode i byen i natt. En mann er sendt til sykehus med stikkskader..
Les mer på NRK


Les mer om:
Drammen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skaddi , knivstikkingi , Drammen
NRK - 28 aug. 20 kl. 09:00

Knivstikking i Drammen

Sør-Øst politidistrikt melder om en knivstikking ved Solbergelva i Drammen. Politiet er på stedet, og er på vei med flere patruljer. Politiet har kontroll på fornærmede, men ikke gjerningspersonen..

Aftenposten - 22 okt. 19 kl. 19:03

Mann alvorlig skadd i knivstikking i Drammen

En mann er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket ved Bragernes torg i Drammen tirsdag kveld..

Aftenposten - 28 aug. 20 kl. 13:16

Mann pågrepet etter knivstikking i Drammen

Den antatte gjerningsmannen er pågrepet etter at en kvinne i 40-årene ble knivstukket og alvorlig skadd i Solbergelva i Drammen fredag morgen..

Klartale - 28 aug. 20 kl. 13:54

Knivstikking i Drammen

Den antatte gjerningsmannen er pågrepet etter at en kvinne i 40-årene ble knivstukket og alvorlig skadd i Solbergelva i Drammen fredag morgen..

P4 - 24 juni 20 kl. 15:23

Alvorlig skadd etter knivstikking

En mann 20-årene er alvorlig skadd etter en knivstikking i Oslo sentrum nå i ettermiddag. Mannen får førstehjelp av ambulansepersonell og vil bli fraktet til sykehus. Operasjonsleder Gjermund Stokkli sier politiet nå leter etter to gjerningsmenn som løp fra stedet..

NRK - 05 sep. 20 kl. 07:48

Alvorlig skadd etter knivstikking

En mann er sendt til Ullevål sykehus etter en knivstikking like før halv fire i natt i Oppegård. Han skal være alvorlig skadd, men tilstanden skal være stabil. Den antatte gjerningspersonen er pågrepet, og vil avhøres i løpet av dagen..

VG - 22 okt. 19 kl. 19:39

Alvorlig skadet etter knivstikking i Drammen

Knivstikkingen skjedde i et garasjeanlegg i Drammen sentrum..

VG - 22 okt. 19 kl. 19:39

Død etter knivstikking i Drammen

Knivstikkingen skjedde i et garasjeanlegg i Drammen sentrum. En person er erklært død, skriver politiet i en pressemelding..

P4 - 20 nov. 19 kl. 15:20

Knivstikking i Drammen

Politiet i Drammen har rykket ut etter melding om at en person har blitt knivstukket i Tollbugata. Nødetatene er på stedet. Verken skadeomfang eller omstendigheter er kjent..

P4 - 07 april 20 kl. 05:37

To alvorlig skadd etter trafikkulykke i Drammen

To unge menn under 20 år er alvorlig skadd etter en trafikkulykke i Drammen i natt. De to satt i en personbil som gikk rundt etter å ha kjørt over en rundkjøring på Brakerøya. Operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt sier det er for tidlig å si hva som har skjedd.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Lukasjenko teken i eid

Den kviterussiske presidenten Alexander Lukasjenko er teken i eid i ein uannonsert seremoni, melder Reuters. Seremonien, som normalt brukar å vere ei stor statleg hending, kom etter fleire veker med protestar og skuldingar om valjuks..

NRK - 15 minutter siden

Politiaksjon på Raufoss

Flere politipatruljer rykka ut til Raufoss sentrum etter meldinger om en mann som ble oppfatta som ustabil. Politiet fikk kontroll på mannen og han er kjørt i arrest. Ingen personer har kommet til skade..

NRK - 30 minutter siden

Støtte til barn og unge

I statsbudsjettet for 2021 setter regjeringen av 100 millioner kroner til unge med funksjonshemning, bekrefter Nikolai Astrup (H) overfor TV 2. Pengene skal brukes til å gi et tilbud for rehabilitering og avlastning for barn og unge funksjonshemmede..

NRK - 45 minutter siden

Real Madrid: Ødegaard ikkje smitta

Fotballklubben Real Madrid stadfestar at ingen spelarar er smitta av koronaviruset. Martin Ødegaard testa positivt tysdag, men den andre prøven nordmannen tok dagen etter var negativ. Han skal truleg ta nok ein test torsdag..

NRK - 45 minutter siden

Navalnyj kan bli heilt frisk

Den russiske opposisjonspolitikaren Aleksej Navalnyj kan bli heilt frisk, ifølgje sjukehuset i Berlin. Han vart skriven ut derfrå onsdag. Sjukehuset skriv også at det er for tidleg å vurdere eventuelle langsiktige konsekvensar av forgiftninga..

NRK - 1 time siden

Kommuneoverlege stenger barnehage

Kommuneoverlegen i Lier har besluttet å stenge Noahs Ark barnehage med umiddelbar virkning etter at ytterligere ett barn og tre ansatte har fått påvist koronasmitte. Samtlige barn og ansatte er satt i karantene. Det innebærer 82 barn og 32 ansatte..

NRK - 1 time siden

Kina stopper import fra norsk skip

Kina har gitt en ukes stans av fiskeimport fra tråleren Gadus Njord etter koronafunn fra den ytre emballasjen på et fiskeparti. - Vi har ikke hatt smitte ombord og har ingen grunn til å tro at det stammer fra oss, sier Krister Hoaas i Lerøy Seafood..

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter ulykke

E18 ved utgangen av Bygdøylokket i Oslo er sperret inntil videre etter at en bil havnet på siden. Bilen måtte skåres i to for å frigjøre en person som var fastklemt. Vedkommende er våken og bevisst, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Farevarsel for vindkast

Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel på gult nivå for vindkast i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark og Agder. Torsdag morgen øker vinden fra sør, og det kan komme vindkast omkring 25 m/s i kystnære områder, og omkring 20 m/s i indre strøk..

NRK - 1 time siden

Ødegaard testa negativt for korona

Kontrabeskjeden kjem dagen etter at det blei meldt at fotballspelaren testa positivt. Det melder ei spansk avis. Testen Ødegaard tok, ein PCR-test, kan gi falske positive prøver.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt