NRK > Nyheter

Sunday, 26 January, 15:08

NRK - 06 Dec 19 kl. 02:41

Skadd i knivstikking i Drammen

Politiet i Drammen har pågrepet tre menn som de mistenker kan ha forbindelse med en voldsepisode i byen i natt. En mann er sendt til sykehus med stikkskader..
Les mer på NRK


Les mer om:
Drammen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skaddi , knivstikkingi , Drammen
Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 19:03

Mann alvorlig skadd i knivstikking i Drammen

En mann er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket ved Bragernes torg i Drammen tirsdag kveld..

VG - 22 Oct 19 kl. 19:39

Alvorlig skadet etter knivstikking i Drammen

Knivstikkingen skjedde i et garasjeanlegg i Drammen sentrum..

P4 - 20 Nov 19 kl. 15:20

Knivstikking i Drammen

Politiet i Drammen har rykket ut etter melding om at en person har blitt knivstukket i Tollbugata. Nødetatene er på stedet. Verken skadeomfang eller omstendigheter er kjent..

VG - 22 Oct 19 kl. 19:39

Død etter knivstikking i Drammen

Knivstikkingen skjedde i et garasjeanlegg i Drammen sentrum. En person er erklært død, skriver politiet i en pressemelding..

Aftenposten - 21 Dec 19 kl. 07:33

Mann til sykehus etter knivstikking i Troms

En kvinne i 40-årene er pågrepet i forbindelse med en knivstikking i Målselv natt til lørdag. En mann i 50-årene er moderat skadd..

P4 - 29 Nov 19 kl. 20:42

Knivstikking i handlegate i Haag

Flere personer skal være skadd etter knivstikking i en handlegate i Haag. Det melder nederlandsk politi på Twitter..

Aftenposten - 25 Oct 19 kl. 09:04

Politiet jakter gjerningsmann etter knivstikking i Lillestrøm

En mann ble kritisk skadd i en knivstikking i Lillestrøm torsdag. En person er pågrepet, mens politiet fortsatt leter etter ytterligere en antatt gjerningsmann..

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 06:13

Mann alvorlig skadet i bilulykke i Drammen

En mann er alvorlig skadd i en bilulykke i Bragernestunnelen i Drammen natt til tirsdag. Politiet mistenker at han kjørte i beruset tilstand..

Aftenposten - 01 Nov 19 kl. 05:40

Flere personer skadet etter knivstikking i Tromsø - kvinne pågrepet

En kvinne i 30-årene er pågrepet etter knivstikking på åpen gate i Tromsø sentrum natt til fredag. Tre personer er skadd, inkludert den siktede kvinnen..

NRK - 29 Nov 19 kl. 15:59

Flere skadd i knivstikking

Metropolitan police opplyser at flere personer er skadd etter en knivhendelse på London Bridge. En mann er pågrepet, og den kjente broen er sperret av. Politikilder sier til Sky News at den angivelige gjerningsmannen er skutt og drept av politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mot snøfri rekord i Oslo

Det går mot en snøfri rekord i Oslo. Hovedstaden har ikke hatt snø i januar. – Klimaendringene er her, sier Meteorologisk institutt.

NRK - 30 minutter siden

Snøtrøbbel i nord

Vind og snø skaper problemer i Nordland og Finnmark. Både Nordlandsbanen, E6 over Saltfjellet og en rekke andre fjelloverganger er stengt. Verst rammet er Nordland, men også i Finnmark er en del veier stengt..

NRK - 1 time siden

Vinterbrennmanet skaper undring

Det har det vært uvanlig mange observasjoner av brennmaneter denne vinteren . – Et lite mysterium, skriver Havforskningsinstituttet. Instituttet har fått en rekke meldinger om observasjoner av disse dyrene langs sørvest-kysten, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

Saltfjellet fortsatt stengt

E6 over Saltfjellet er fortsatt stengt på grunn av uvær. Det skal gjøres ei ny vurdering klokka 14. Også Nordlandsbanen er stengt på Saltfjellet fordi et godstog står fast i ei snøfonn.

NRK - 2 timer siden

15 soldater drept i Mali

15 soldater fra sikkerhetsstyrken i Mali er drept i et angrep mot en militærleir, ifølge lokale myndigheter. Militære kilder sier til nyhetsbyrået AFP at soldatene ble drept i et terrorangrep utført av jihadister..

NRK - 3 timer siden

UD fraråder reiser til Hubei

Utenriksdepartementer fraråder reiser til Hubei-provinsen som ikke er strengt nødvendige. Det skriver UD på sine hjemmesider. Minst 56 personer er døde som følge av det dødelige coronaviruset..

NRK - 3 timer siden

Dødstallet stiger i Tyrkia

Minst 35 personer er nå bekreftet omkommet etter fredagens jordskjelv øst i Tyrkia. Over 1600 personer er skadet, ifølge myndighetene i landet. Letingen etter overlevende pågår fortsatt, og det var registrert kuldegrader i området gjennom natten..

NRK - 3 timer siden

Skjøt mot demonstranter i Bagdad

Irakiske sikkerhetsstyrker skjøt med tåregass og skarpt mot hundrevis av demonstranter i Bagdad søndag, melder Reuters. Minst 14 mennesker ble såret..

NRK - 4 timer siden

Uvær stopper all trafikk

E6 over Saltfjellet er fremdeles stengt på grunn av uvær. Det skal gjøres ny vurdering av om veien kan åpne klokka 12.30, ifølge Statens vegvesen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt