VG > Sport

Sunday, 17 February, 00:12

VG - 02 Feb 19 kl. 12:44

Skøyteekspertene: Savner Gull-Lorentzens toppfart

HAMAR (VG) Håvard Lorentzen (26) må presse ned tiden i starten og finne tilbake til toppfarten i verdenscupen her på Hamar for å være i posisjon til å kunne gjenta gullsuksessen fra forrige sesong i distanse -og sprint-VM de neste ukene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hamar, Lorentzen, VM, Gull-Lorentzens

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skøyteekspertene, Savner, Gull-Lorentzens, toppfart
Dagbladet - 15 Dec 18 kl. 21:55

Savner samtalene med pappa: - Jeg trodde lenge at jeg gjorde det for hans skyld

Han savner de daglige telefonsamtalene fra Thorvald. Nå tar Jens Stoltenberg med seg budskapet fra faren i den krevende jobben som NATOs generalsekretær: Viktigheten av dialog og kompromiss..

NRK - 30 Nov 18 kl. 20:53

Smuglet nesten 400 kilo gull

En 53-årig norsk snekker er dømt til 2,5 års fengsel for smugling av nesten 400 kilo gull til Norge, skriver Dagens Næringsliv. Mannen er en av flere som er dømt for å ha smuglet gull til en samlet verdi på minst 143 millioner kroner..

VG - 09 Jan 19 kl. 15:25

Derfor er det krise i Madrid: – Savner Ronaldo mer enn Ronaldo savner Madrid

Uten manager Zinédine Zidane og stjernespiller Cristiano Ronaldo sliter Real Madrid. Men La Liga-kjenner Petter Veland tror én ting kan redde Real Madrid fra en virkelig fiasko-sesong..

VG - 31 Oct 18 kl. 12:49

Norges gulltrener sa nei til dobbel lønn

HAMAR (VG) Håvard Lorentzens gulltrener Jeremy Wotherspoon (42) takket nei til et tilbud om dobbel lønn av den han fikk i Norge midt under de norske jubeldagene på skøytebanen i Pyeongchang-OL..

VG - 02 Feb 19 kl. 21:25

Lorentzens VM-plan: Vil gå lag-sprint før 500-meteren

HAMAR (VG) På tross av 13. plass og 5. plass i generalprøven på hjemmebane, kommer Håvard Lorentzen (26) ikke til å droppe lag-sprinten i distanse-VM om fire dager - selv om den bare går 24 timer før 500-meteren i Inzell..

Aftenposten - 01 Dec 18 kl. 00:12

Smuglet nesten 400 kilo gull til Norge – må i fengsel

En 53 år gammel mann er dømt til to og et halvt års fengsel og må levere tilbake 21 kilo gull etter å ha smuglet nesten 400 kilo gull til Norge..

Hegnar.no - 07 Jan 19 kl. 11:29

Svensk selskap vil grave etter gull på Finnmarksvidda

Svenske Arctic Minerals AB har fått rett til utvinning av gull og kobber i Kautokeino. Selskapet lokker med mange hundre nye arbeidsplasser..

Aftenposten - 27 Sep 18 kl. 08:00

I «For vi er gutta» får du gull om grånende menn

Regissørene har utvunnet gull fra gråsprengt mannskor..

Klartale - 08 Feb 19 kl. 08:35

Jubler etter historisk gull i VM

Norge har aldri klart dette før. Men torsdag ble Sverre Lunde Pedersen historisk vinner av gull på 5000 meter i VM i skøyter..

Dagbladet - 17 Jan 19 kl. 15:49

Jeg ble rørt til tårer flere ganger

Ypperlig samtaleterapi for alle som savner popens største kameleon.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

VIF-trener Johansen før «skjebnekamp» mot Sparta: − Vi må vinne

(Vålerenga – Frisk Asker 5–2) Vålerenga leder serien med syv poeng med seks kamper igjen. Trener Roy Johansen innrømmer at spillerne allerede nå har vært inne på tanken om klubbens første seriemesterskap på fem år..

VG - 1 time siden

«Er han i ferd med å skaffe seg et problem før VM?»

Han har vært suveren hele sesongen. Men plutselig, på de to siste løpene, har Johannes Thingnes Bø (25) bommet og bommet, på stående skyting. Ekspertene er bekymret..

VG - 1 time siden

Martin Ødegaard scoret da han vant talentduellen mot Alexander Isak

(Vitesse - Willem II 3–2) Martin Ødegaard og Alexander Isak er to av de mest omtalte skandinaviske talentene i nyere tid. Og som de satte sitt preg på den aller første duellen mellom de to..

VG - 5 timer siden

Horneland: Vil gjøre som Solbakken gjorde med FCK

(Rosenborg-GIF Sundsvall 5–1) For å få Rosenborg konkurranse-dyktig i Europa igjen, ser trener Eirik Horneland ser til det Ståle Solbakken gjorde da han returnerte til FC København i sin tid..

VG - 3 timer siden

Manchester City slapp med skrekken mot lilleputten Newport

(Newport County – Manchester City 1–4) Lille Newport County holder til i League Two i det engelske ligasystemet, tre nivå under Manchester Citys stjernetilværelse i Premier League. Men det ble jevnere enn man skulle tro da lagene møttes i FA-cupens femte runde..

VG - 5 timer siden

Rosenborg scoret tre på 12 minutter

(Rosenborg-GIF Sundsvall 5–1) Tre mål på 12 minutter etter «Horneland-fotball». Resten gikk mer på autopilot, men for Rosenborg var fremgangen stor etter to svake treningskamper..

VG - 5 timer siden

Tiril Eckhoff med kjempesprekk i siste renn før VM

Helt uten press og med sesongens første verdenscupseier i ryggen, skulle Tiril Eckhoff bare bekrefte formen inn mot VM i Östersund. Det endte med seks bom på ti stående skudd..

VG - 6 timer siden

Warholm åpner for inne-EM: – Mer sannsynlig nå

Karsten Warholm (22) ville opprinnelig ikke delta i innendørs-EM om to uker. Nå er VM -og EM-gullvinneren på langhekken i ferd med å snu. Sannsynligheten for at han løper 400 meter flatt i Glasgow er større enn for kort tid tilbake..

VG - 6 timer siden

Norsk hoppfiasko i generalprøven til VM

Den bekmørke sesongen for de norske hoppherrene fortsatte da Johann André Forfang ble beste norske på en tiendeplass. Men det finnes et lysglimt, og han heter Thomas Åsen Markeng (18)..

VG - 7 timer siden

Henrik Ingebrigtsen: - Har manglet overskudd

Henrik Ingebrigtsen (27) har manglet overskudd etter mye og intensiv trening for å ta igjen forspranget brødrene Jakob (18) og Filip (25) fikk på ham mens han var ute med skader..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt