NRK > Nyheter

Friday, 16 November, 22:50

NRK - 10 Sep 18 kl. 12:11

Sjubarnsmor tiltalt for to drap

En kvinne i Kristiansand er tiltalt for to drap, skriver VG. Kvinnens tidligere samboer ble funnet død på et hotell i Kristiansand i 2014. Hun er også tiltalt for å ha drept faren som døde i 2002..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kristiansand, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sjubarnsmor, tiltalt, forto , drap
Dagbladet - 10 Sep 18 kl. 12:13

Sjubarnsmor tiltalt for drap på far og ekssamboer

Dobbeltdrapssiktelsen ble kjent i fjor..

Dagbladet - 11 Nov 18 kl. 07:32

Elleve nye vitner like før rettssaken starter

Sjubarnsmor (43) tiltalt for å ha tatt livet av ekssamboeren og faren. Nekter å forklare seg i retten..

Dagbladet - 11 Sep 18 kl. 03:10

Tiltale mot drapstiltalt kvinne i Kristiansand utvides

En 42 år gammel sjubarnsmor fra Kristiansand ble mandag tiltalt for å ha drept både faren og en tidligere samboer. Ifølge NRK vil tiltalen bli utvidet..

Klartale - 07 Aug 18 kl. 08:22

Tiltalt for drap etter kollisjon

En 21 år gammel mann er tiltalt for drap. Han kolliderte med en annen bil på E18 i Larvik..

NRK - 05 Nov 18 kl. 14:01

Tiltalt for MC-drap i Asker

Sju menn med tilknytning til en MC-klubb møter tirsdag i retten etter drapet på en 31-åring i Asker i januar i fjor. To menn på 29 og 34 år er tiltalt for drap, mens fem er tiltalt for trusler, skjuling av spor eller medvirkning til kroppsskade..

NRK - 15 Oct 18 kl. 14:51

Tiltalt for uaktsomt drap

Den 19 år gamle brøytebilsjåføren som kjørte på en syklist på Sandaker i vinter er tiltalt for uaktsomt drap, skriver Aftenposten. Syklisten døde av skadene, og skal ha ventet på rødt lys i krysset Sandakerveien–Hans Nielsen Hauges gate..

P4 - 06 Jun 18 kl. 12:50

Vil tiltale dobbeltdrapssiktet sjubarnsmor

Politiet har nå sendt sendt innstilling om tiltale i saken der en 42 år gammel sjubarnsmor er siktet for dobbeltdrap i Kristiansand. Politiet vil imidlertid ikke si noe om hva deres innstilling går ut på - annet enn at det legges opp til rettssak i september eller oktober, melder VG. 42-åringen er siktet for å ha drept sin ekssamboer ved forgiftning på et hotell i Kristiansand i 2014.

NRK - 24 Jul 18 kl. 11:43

Gravemaskinførar tiltalt for drap

Ein 22 år gammal mann er tiltalt for aktlaust drap etter at han rygga på ein mann under arbeid med gravemaskin i Gjerstad i Aust-Agder, skriv Fædrelandsvennen. Ein mann i 40-åra vart påkøyrd. Han fekk førstehjelp på staden, men døydde av skadane..

NRK - 20 Sep 18 kl. 12:45

Tiltalt for uaktsomt drap

En lastebilsjåfør fra Vestfold er tiltalt for uaktsomt drap etter dødsulykken ved Sluppen bro i Trondheim i mars. En 46 år gammel motorsyklist fra Trondheim omkom i kollisjonen med lastebilen..

Aftenposten - 15 Oct 18 kl. 12:19

19-åring tiltalt for uaktsomt drap etter Sandaker-ulykken

Den 45 år gamle syklisten skal ha stått på rødt lys da hun ble påkjørt av en brøytetraktor i februar. Nå er traktorføreren tiltalt for uaktsomt drap. Sjåføren nekter straffskyld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

USA stemte imot Golan-resolusjon

USA har for første gang stemt imot en årlig FN-resolusjon som fordømmer Israels okkupasjon av Golanhøydene. Tidligere har amerikanerne avstått fra å stemme. Israel okkuperte Golanhøydene fra Syria i 1967 og annekterte området i 1981..

NRK - 13 timer siden

42 omkom i ulykke i Zimbabwe

Politiet i Zimbabwe opplyser at rundt 40 personar omkom i ei bussulykke i går kveld, melder nyheitsbyrået Ap. Rundt 20 skal vere skadde. Ulykka skjedde i Gwanda-distriktet, rundt 550 kilometer sør for hovudstaden Harare..

NRK - 30 minutter siden

Eksporterer olje fra Kirkuk

Irak er i gang med å eksportere olje fra byen Kirkuk igjen. Regionen vil eksportere mellom 50.000 og 100.

NRK - 1 time siden

Hevder brexitavtale vil avslås

Storbritannias tidligere brexitminister, David Davis sier til TV-kanalen CNBC at statsminister Theresa Mays forslag til brexitavtale vil bli avslått av parlamentet, og at hun må «komme med et annet alternativ»..

NRK - 1 time siden

Lothepus fekk Dialektprisen 2018

Leif Einar «Lothepus» Lothe fekk Dialektprisen 2018 av Norsk Målungdom. Prisen blei overrekt på Det Norske Teatret fredag. – Ver stolt av språket ditt, og drit i kva andre seier, oppmoda Lothepus i takketala si..

NRK - 1 time siden

Vil avholde fredssamtaler i Sverige

FNs utsending for Jemen, Martin Griffiths vil arrangere fredssamtaler snarlig i et forsøk på å få slutt på krigen som har ført til en humanitær katastrofe i landet. Ifølge Griffiths vil både landets saudisk-støttede regjering og houthiene delta..

NRK - 1 time siden

Dømt etter angrep mot flyplass

En tyrkisk domstol har dømt seks antatte IS-tilknyttede personer til fengsel på livstid etter et angrep mot Istanbuls hovedflyplass i 2016, melder det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu. 45 personer ble drept i angrepet mot Atatürk-flyplassen..

NRK - 1 time siden

Amerikaner i Nord-Korea løslatt

En amerikansk statsborger som i oktober ble arrestert etter å ha krysset grensen fra Kina til Nord-Korea ulovlig, er løslatt. USAs utenriksminister Mike Pompeo takker Nord-Korea og Sverige for samarbeidet i løslatelsen av amerikaneren..

NRK - 2 timer siden

Samtaler mellom Erdogan og Trump

Tyrkias president Erdogan og USAs president Trump skal i en telefonsamtale i dag blant annet blitt enige om at alle aspekter ved drapet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi skal bli avdekket..

NRK - 2 timer siden

37 drept i sammenstøt

37 personer er funnet døde i byen Alindao i Den sentralafrikanske republikk etter kamper mellom væpnede grupper i området, opplyser FN til nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt