NRK > Nyheter

Sunday, 20 January, 21:48

NRK - 10 Sep 18 kl. 12:11

Sjubarnsmor tiltalt for to drap

En kvinne i Kristiansand er tiltalt for to drap, skriver VG. Kvinnens tidligere samboer ble funnet død på et hotell i Kristiansand i 2014. Hun er også tiltalt for å ha drept faren som døde i 2002..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kristiansand, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sjubarnsmor, tiltalt, forto , drap
Dagbladet - 10 Sep 18 kl. 12:13

Sjubarnsmor tiltalt for drap på far og ekssamboer

Dobbeltdrapssiktelsen ble kjent i fjor..

Dagbladet - 11 Nov 18 kl. 07:32

Elleve nye vitner like før rettssaken starter

Sjubarnsmor (43) tiltalt for å ha tatt livet av ekssamboeren og faren. Nekter å forklare seg i retten..

Dagbladet - 11 Sep 18 kl. 03:10

Tiltale mot drapstiltalt kvinne i Kristiansand utvides

En 42 år gammel sjubarnsmor fra Kristiansand ble mandag tiltalt for å ha drept både faren og en tidligere samboer. Ifølge NRK vil tiltalen bli utvidet..

Klartale - 07 Aug 18 kl. 08:22

Tiltalt for drap etter kollisjon

En 21 år gammel mann er tiltalt for drap. Han kolliderte med en annen bil på E18 i Larvik..

NRK - 05 Nov 18 kl. 14:01

Tiltalt for MC-drap i Asker

Sju menn med tilknytning til en MC-klubb møter tirsdag i retten etter drapet på en 31-åring i Asker i januar i fjor. To menn på 29 og 34 år er tiltalt for drap, mens fem er tiltalt for trusler, skjuling av spor eller medvirkning til kroppsskade..

NRK - 19 Dec 18 kl. 21:12

20-åring tiltalt for uaktsomt drap

20-åringen som var innblandet i en kollisjon med en møtende bil i Mandal i april, er tiltalt for uaksomt drap av påtalemyndigheten, skriver Fædrelandsvennen. En 70 år gammel kvinne omkom, og ektemannen (68) ble alvorlig skadet..

Aftenposten - 28 Dec 18 kl. 11:07

Mann siktet for drap i Sarpsborg – ble nylig tiltalt for uaktsomt drap på sønn (4 mnd)

Med parets barn til stede i huset, skal mannen i 30-årene ha drept kona. Mannen er fra tidligere tiltalt for uaktsomt drap på parets fire måneder gamle sønn i 2017..

P4 - 06 Jun 18 kl. 12:50

Vil tiltale dobbeltdrapssiktet sjubarnsmor

Politiet har nå sendt sendt innstilling om tiltale i saken der en 42 år gammel sjubarnsmor er siktet for dobbeltdrap i Kristiansand. Politiet vil imidlertid ikke si noe om hva deres innstilling går ut på - annet enn at det legges opp til rettssak i september eller oktober, melder VG. 42-åringen er siktet for å ha drept sin ekssamboer ved forgiftning på et hotell i Kristiansand i 2014.

NRK - 15 Oct 18 kl. 14:51

Tiltalt for uaktsomt drap

Den 19 år gamle brøytebilsjåføren som kjørte på en syklist på Sandaker i vinter er tiltalt for uaktsomt drap, skriver Aftenposten. Syklisten døde av skadene, og skal ha ventet på rødt lys i krysset Sandakerveien–Hans Nielsen Hauges gate..

NRK - 24 Jul 18 kl. 11:43

Gravemaskinførar tiltalt for drap

Ein 22 år gammal mann er tiltalt for aktlaust drap etter at han rygga på ein mann under arbeid med gravemaskin i Gjerstad i Aust-Agder, skriv Fædrelandsvennen. Ein mann i 40-åra vart påkøyrd. Han fekk førstehjelp på staden, men døydde av skadane..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Må i retten etter drapstrussel

En mann i slutten av 20-årene risikerer fengsel etter blant annet å ha sparket og truet to politibetjenter og for å ha truet med å drepe naboen med kniv. Det skriver Fremover. Saken skal opp i Ofoten tingrett i løpet av januar..

NRK - 30 minutter siden

Lydtekniker Kongshaug (74) hyllet

Lydtekniker Jan Erik Kongshaug (74) fikk søndag vite at han får H.M. kongens fortjenestemedalje for sitt virke innen musikkbransjen.

NRK - 45 minutter siden

Knivslagsmål på togstasjon

Politiet i Oslo har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Sandvika togstasjon. Opplysninger om bruk av kniv og at minst en person skal være såret. Ambulanse er på stedet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Protest mot terror i Colombia

Mange tusen colombianere kledd i hvitt demonstrerte mot terror i hovedstaden Bogota etter at 21 mennesker ble drept i et bilbombeangrep. Angrepet rammet General Santander nasjonale politihøyskole i hovedstaden torsdag. Rundt 70 mennesker ble såret..

NRK - 1 time siden

Giuliani: Trump Tower ble diskutert

Advokat Giuliani sier at president Trump var involvert i samtaler om bygging av et Trump Tower i Moskva fram til presidentvalget. Tidligere advokat Cohen ble dømt til tre års fengsel for å ha løyet for Kongressen om byggeplanene..

NRK - 1 time siden

Frykter dårligere tilbud

Ordfører Inger Løite (Ap) i Gjerstad frykter at lavere eiendomsskatt vil bety dårligere tilbud til innbyggere. Den nye politikken til regjeringsplattformen vil nekte kommuner å ta mer enn 4 promille av en eiendomsverdi i eiendomsskatt..

NRK - 1 time siden

Hyller Kongos Tshisekedi

Den afrikanske union (AU) har uttrykt tvil til det offisielle valgresultatet i Kongo. Opposisjonsleder Tshisekedi vant foran Fayulu. Andre afrikanske ledere har gratulert påtroppende president Felix Tshisekedi med seieren..

NRK - 1 time siden

To menn arrestert i Londonderry

Politiet i Londonderry i Nord-Irland har arrestert to menn i 20-årene i forbindelse med en bombe som gikk av utenfor rettshuset lørdag kveld. Politiet mener at angrepet kan ha blitt utført av den nye IRA, ifølge BBC..

NRK - 1 time siden

Migranter savnet i båtforlis

FN frykter at minst 170 mennesker er døde i to ulike båtforlis på Middelhavet. Båtene kom fra Libya og Marokko. Tre personer ble reddet etter et forlis har opplyst at de forlot Libya i en oppblåsbar jolle med 120 personer om bord, som nå er savnet..

NRK - 2 timer siden

Prins Philip (97) uten bilbelte

Storbritannias prins Philip har blitt snakket til av politiet for å kjøre uten bilbelte, bare to dager etter at han var involvert i en bilulykke. En talsmann fra politiet sa at han fikk standard tilbakemelding fra dem, skriver BBC..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt