NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 11:53

NRK - 15 Oct 19 kl. 08:26

Sju mistenkt for seksualforbrytelse

Sju personer er pågrepet i Hønefoss etter mistanke om seksualforbrytelse. Det bekrefter operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hønefoss, Marius Knudsen, Sør, Dagbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sju, mistenkt, for, seksualforbrytelse
Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 08:36

Syv personer pågrepet etter mistanke om alvorlig seksualforbrytelse på Hønefoss

Politiet har pågrepet sju personer på Hønefoss etter mistanke om en alvorlig seksualforbrytelse, melder Dagbladet..

Dagbladet - 15 Oct 19 kl. 08:45

Sju pågrepet: Mistenker seksualforbrytelse

Politiet gikk til storaksjon mot bolig i Hønefoss natt til tirsdag..

NRK - 29 Jul 19 kl. 14:57

Båtfører mistenkt etter drukning

Ifølge Romerikes Blad er en båtfører mistenkt etter at en mann i 20-årene skal ha falt i Hemnessjøen i Akershus natt til søndag. Politiet vil foreløpig ikke si hva båtføreren er mistenkt for. Mannen i 20-årene er enda ikke funnet..

NRK - 31 Aug 19 kl. 18:14

Har pågrepet mistenkt knivstikker

I byen Villeurbanne i Sør-Frankrike har politiet pågrepet en mistenkt for knivstikking, etter at en person er funnet død og seks personer er funnet såret. Politiet er på jakt etter enda en mistenkt. Motivet for det antatte angrepet er ukjent..

P4 - 08 Aug 19 kl. 11:45

Mistenkt for overgrep mot to norske kvinner

De fem mennene som er mistenkt for gjengvoldtekt av en norsk kvinne i Spania er også mistenkt for overgrep mot hennes norske venninne. De to kvinnene er 19 og 20 år gamle. De fem franske mennene fremstilles for fensling i feriebyen Benidorm i dag.

NRK - 24 Oct 19 kl. 22:27

Politiet har kontroll på mistenkt

Politiet har kontroll på en mistenkt etter knvistikkingen på Lillestrøm tidligere i kveld. Det melder de på Twitter. En person skal være kritisk skadd etter knivstikkingen.

P4 - 10 Nov 19 kl. 18:18

Mistenkt for å ha drept spedbarn

To personer er pågrepet sør i Sverige, mistenkt for å ha drept et spedbarn i en taxi i helgen. Aftonbladet skriver at det var taxisjåføren som slo alarm da spedbarnet plutselig sluttet å skrike. Politiet bekrefter at to personer er mistenkt for drap på barnet, men har foreløpig ikke kommentert opplysningene om at hendelsen skal ha skjedd i en taxi.

NRK - 14 Jul 19 kl. 00:57

Har mistenkt i ambassadørlekkasje

Britisk politi mener å ha identifisert en mistenkt for å ha lekket dokumentene som førte til at Storbritannias ambassadør til USA måtte gå av. Det melder the Sunday Times, ifølge Reuters..

NRK - 29 Oct 19 kl. 17:24

VG: Har avhørt tre mistenkte

Politiet pågrep mandag tre personer som er mistenkt for blant annet vold i forbindelse med bråket under eliteseriekampen Lillestrøm – Vålerenga, skriver VG. Forholdene de tre er mistenkt for, er relatert til hendelser på stadionområdet lørdag kveld..

NRK - 15 Aug 19 kl. 12:49

Mistenkt for terror i Sverige

En mann er arrestert av politiet i Östersund i Sverige, misstenkt for terrorforberedelser, det skriver Aftonbladet. Mannen ble pågrepet i går, mistenkt for planlegging av mord, men siktelsen utvides i dag til terrorplaner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Pressekonferanse i Litauen

Litauens president innkaller til pressekonferanse i presidenpalasset 13.45..

NRK - 15 minutter siden

Moskva svarer på Litauens benåding

Moskva vil svare på Litauens benådning av russiske spioner på samme måte. Det melder AFP. Tidligere i dag ble det kjent at den litauiske presidenten har benådet to spiondømte russere, og dermed åpnet for å utlevere de i bytte mot Frode Berg..

NRK - 30 minutter siden

338 tvangsutsendt fra Norge

I oktober ble 338 utlendinger tvangsutsendt av norsk politi fra Norge. Dette er 99 færre enn på samme tid i fjor. Frem til oktober ble 3518 personer med ulovlig opphold sendt ut av landet.

NRK - 45 minutter siden

Isaksen diskuterer biltoll i USA

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen har møtt den amerikanske handelsministeren Wilbur Ross i Washington D.C. for å diskutere handelskrigen og den varslede biltollen.

NRK - 1 time siden

Drapssiktet kvinne opplyser i avhør

Kvinnen som er siktet for drapsforsøk på Oslo S og drap etter likfunn torsdag, har kommet med sentrale opplysninger i et relativt kort avhør. Kvinnens forsvarer sier hun samarbeider godt og kommer med opplysninger som er positivt for videre arbeid..

NRK - 1 time siden

To kvinner funnet drept i Danmark

Dansk politi opplyser i en pressemelding at de har funnet to kvinner drept, på hver sin adresse. Politiet vurderer at det kan være en sammenheng mellom drapene. En mann på 39 år er mistenkt i saken og pågrepet av politiet..

NRK - 1 time siden

Demonstrantene trosser presidenten

Demonstrantene fortsetter protestene i Hongkong og trosser president Xi Jinpings advarsel om å gjenvinne kontrollen. Jinpings sier demonstrantene truer byens politiske system, og mange frykter at han og landets regjering vil sette inn soldater..

NRK - 1 time siden

Kenya og Somalia har inngått avtale

Lederne i Kenya og Somalia har blitt enige om å normalisering forholdet mellom landene til tross for en uenighet om havområdet og oljefunn. Dette vil føre til at innbyggerne igjen får visum til å besøke nabolandene..

NRK - 2 timer siden

Brann i metrobuss i Trondheim

En metrobuss står i full fyr på Heimdal i Trondheim. Det melder politiet på Twitter. Brann sender flere ressurser.

NRK - 2 timer siden

Norsk forskning kan redde mange liv

Norske forskere nærmer seg et gjennombrudd som kan bety en revolusjon innen bruk av antibiotika. Riktig diagnose kan bli stilt raskere og behandlingen kan begynne med en gang..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt