NRK > Nyheter

Wednesday, 03 June, 08:46

NRK - 15 Oct 19 kl. 08:26

Sju mistenkt for seksualforbrytelse

Sju personer er pågrepet i Hønefoss etter mistanke om seksualforbrytelse. Det bekrefter operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hønefoss, Marius Knudsen, Sør, Dagbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sju, mistenkt, for, seksualforbrytelse
Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 08:36

Syv personer pågrepet etter mistanke om alvorlig seksualforbrytelse på Hønefoss

Politiet har pågrepet sju personer på Hønefoss etter mistanke om en alvorlig seksualforbrytelse, melder Dagbladet..

Dagbladet - 15 Oct 19 kl. 08:45

Sju pågrepet: Mistenker seksualforbrytelse

Politiet gikk til storaksjon mot bolig i Hønefoss natt til tirsdag..

P4 - 23 Jan 20 kl. 20:28

23 mistenkt for menneskesmugling

23 personer er pågrepet og mistenkt for å være del av et kriminelt nettverk som har smuglet 10.000 migranter fra Frankrike til Storbritannia. Nettverket er mistenkt for å ha tjent rundt 700 millioner kroner, ved å organisere ulovlige reiser for migranter fra Afghanistan, Syria, Irak og Iran, opplyser Europol..

NRK - 29 Jul 19 kl. 14:57

Båtfører mistenkt etter drukning

Ifølge Romerikes Blad er en båtfører mistenkt etter at en mann i 20-årene skal ha falt i Hemnessjøen i Akershus natt til søndag. Politiet vil foreløpig ikke si hva båtføreren er mistenkt for. Mannen i 20-årene er enda ikke funnet..

P4 - 26 Nov 19 kl. 13:50

To nordmenn mistenkt for drap

To nordmenn er pågrepet og mistenkt for å ha drept en mann i 30-årene i Sundsvall i Sverige tidligere denne måneden. De to ble pågrepet i Norge og ble i dag overlevert til svensk politi. Fra før er en kvinne pågrepet og mistenkt for medvirking til drap, skriver SVT..

NRK - 31 Aug 19 kl. 18:14

Har pågrepet mistenkt knivstikker

I byen Villeurbanne i Sør-Frankrike har politiet pågrepet en mistenkt for knivstikking, etter at en person er funnet død og seks personer er funnet såret. Politiet er på jakt etter enda en mistenkt. Motivet for det antatte angrepet er ukjent..

P4 - 08 Aug 19 kl. 11:45

Mistenkt for overgrep mot to norske kvinner

De fem mennene som er mistenkt for gjengvoldtekt av en norsk kvinne i Spania er også mistenkt for overgrep mot hennes norske venninne. De to kvinnene er 19 og 20 år gamle. De fem franske mennene fremstilles for fensling i feriebyen Benidorm i dag.

NRK - 24 Oct 19 kl. 22:27

Politiet har kontroll på mistenkt

Politiet har kontroll på en mistenkt etter knvistikkingen på Lillestrøm tidligere i kveld. Det melder de på Twitter. En person skal være kritisk skadd etter knivstikkingen.

NRK - 12 May 20 kl. 16:42

Mistenkt for ran

Politiet melder at de har kontroll på en mindreårig gutt som har status som mistenkt for å ha ranet to gutter i Tønsberg..

NRK - 23 Jan 20 kl. 13:26

Mistenkt for menneskesmugling

23 personer mistenkt for å være medlemmer av et kriminelt nettverk som har smuglet 10.000 migranter fra Frankrike til Storbritannia er pågrepet, ifølge Europol..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 timer siden

Menneskerettsklage mot politiet

Delstaten Minnesota har levert ein formell klage mot politiet i Minneapolis om brot på menneskerettane i samband med døden til George Floyd, melder Reuters tysdag kveld..

NRK - 15 minutter siden

Obama holder tale om politivold

Tidligere president Barack Obama har varslet at han vil holde en tale i kveld for å snakke om det som skjer i USA, ifølge Obama Foundation. Dette vil bli første gang han kommenterer politivolden og opptøyene i USA på kamera..

NRK - 30 minutter siden

Første svarte borgermester

Ella Jones er valgt som borgermester i byen Ferguson i Missouri. Jones er dermed både den første kvinnen og første svarte som er valgt som borgermester i byen..

NRK - 30 minutter siden

Snart flere barn enn eldre i Norge

Norges befolkning eldres raskt, og om bare ti år vil det være flere eldre enn barn og unge her i landet. Det viser SSBs befolkningsframskriving, som ble lagt fram onsdag..

NRK - 10 timer siden

Startar politigransking i Minnesota

Minnesota vil starta ei gransking av sivile rettar i politietaten i Minneapolis, opplyser guvernøren i delstaten tysdag, melder CNN. Granskinga vil undersøka praksis i politiet dei siste ti åra for å sjå om det har skjedd systematisk diskriminering..

NRK - 45 minutter siden

- Sverige har forbedringspotensial

Den svenske statsepidemiologen Anders Tegnell sier at Sverige burde iverksatt flere tiltak for å bremse koronasmitten allerede fra begynnelsen. Sverige har til nå registrert 4.468 døde blant koronasmittede, mens tallet i Norge er 237..

NRK - 1 time siden

Lufthansa rapporterer stort tap

Lufthansa rapporterte i dag et tap på 22,35 milliarder norske kroner i første kvartal. Lufthansa skal motta en redningspakke fra Tyskland. Det ble klart 25 mai..

NRK - 1 time siden

Aksjonerer mot vindkraftverk

Aksjonister fra Motvind Norge, det sørsamilske miljøet i Mo i Rana, forsøker onsdag å sperre en anleggsvei for å protestere mot byggingen av et vindkraftanlegg på Øyfjellet ved Mosjøen..

NRK - 1 time siden

India når 200.000 smittede

India la i dag fram 8 909 nye bekreftede smittetilfeller av Covid-19. Dermed er tallet for antall smittede 207 615. India er det syvende landet i verden med over 200.

NRK - 1 time siden

Lufthansa tapte over 22 millioner

Det tyske flyseslskapet Lufthansa rapporterte i dag et tap på 22,3 millioner kroner i første kvartal. Lufthansa skal motta en redningspakke fra den tyske regjeringen. Det ble klart 25 mai..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt