NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 00:16

NRK - 09 nov. 19 kl. 19:43

Sju drept i sammenstøt i Irak

Irakiske sikkerhetstyrker har lørdag drept fire demonstranter i Bagdad og tre demostranter i Basra. Det sier kilder i irakisk helsevesen til nyhetsbyråer. Over hundre mennesker skal være såret. Demonstrantene protesterer blant annet mot korrupsjon..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bagdad, Basra, Irak

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sju, drepti , sammenstøti , Irak
NRK - 05 okt. 19 kl. 09:55

73 drept i demonstrasjoner i Irak

Dødstallet fortsetter å stige etter flere dager med sammenstøt mellom demonstranter og sikkerhetsstyrker i Irak. 73 er bekreftet drept, opplyser myndighetene..

NRK - 27 nov. 19 kl. 15:41

Flere drept i protester i Irak

Minst seks mennesker er drept i demonstrasjoner i Irak det siste døgnet. I Bagdad ble minst to demonstranter drept i sammenstøt med sikkerhetsstyrker, opplyser kilder i helsevesenet og tjenestemenn som ikke ønsker å bli navngitt..

NRK - 06 okt. 19 kl. 15:10

Minst 19 drept i sammenstøt i Irak

Minst 19 mennesker ble drept i sammenstøt med sikkerhetsstyrker i Iraks hovedstad Bagdad lørdag kveld. Søndag er situasjonen rolig i landet..

NRK - 25 aug. 19 kl. 21:01

Tyrkiske soldater drept i Irak

Tre tyrkiske soldater ble drept og sju såret i sammenstøt med den kurdiske PKK-geriljaen i Nord-Irak søndag, ifølge tyrkiske myndigheter, skriver NTB. Tyrkia varslet denne uken at de trapper opp militæroffensiven i Irak..

Aftenposten - 28 nov. 19 kl. 15:18

Flere irakiske demonstranter drept i sammenstøt

Minst 27 demonstranter er drept og over 180 er såret i sammenstøt med sikkerhetsstyrker i Irak det siste døgnet..

P4 - 27 nov. 19 kl. 18:18

Demonstranter drept i Irak

Minst seks mennesker er drept i demonstrasjoner i Irak det siste døgnet. I hovedstaden Bagdad ble minst to demonstranter drept i sammenstøt med sikkerhetsstyrker. Mer enn 350 mennesker er drept siden demonstrasjonene mot regjeringen begynte i starten av oktober..

NRK - 29 nov. 19 kl. 11:35

Demonstranter drept i Irak

Minst tre irakiske demonstranter er drept i et sammenstøt mellom sikkerhetsstyrker i byen Nasiriyah i Sør-Irak..

Aftenposten - 28 nov. 19 kl. 15:18

Minst 22 irakiske demonstranter drept i sammenstøt

Minst 22 demonstranter er drept og over 180 såret i sammenstøt med sikkerhetsstyrker i byen Nasiriyah sør i Irak..

NRK - 05 okt. 19 kl. 09:55

73 drepti demonstrasjoner i Irak

Dødstallet fortsetter å stige etter flere dager med sammenstøt mellom demonstranter og sikkerhetsstyrker i Irak. 73 er bekreftet drept, opplyser myndighetene..

NRK - 25 jan. 20 kl. 16:26

Blodige sammenstøt i Irak

Minst tre demonstranter ble drept da irakiske sikkerhetsstyrker stormet leirene på Tahrir-plassen i Bagdad til aksjonister som i flere måneder har demonstrert mot myndighetene i Irak..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tui vil fly til Hellas tross forbud

Reiseselskapet Tui planlegger å fly ned en ny last av svenske turister til Hellas – seks dager før direktefly fra Sverige offisielt får lov til å lande, skriver Expressen – Vi åpner med noen få flyreiser, sier Isabella Gharehdaghi, på Tui pressetur..

NRK - 10 minutter siden

Kroatias HDZ-parti trolig gjenvalgt

Det konservative regjeringspartiet HDZ ligger an til gjenvalg i Kroatia, viser de første offisielle resultatene. Etter at 60 prosent av stemmene er talt opp, ser det ut til at HDZ får 68 mandater i nasjonalforsamlingen, mens sosialdemokratene får 43..

NRK - 30 minutter siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne (32) døde søndag etter å ha falt fra berg-og-dal-bane i en fornøyelsespark i Oise, Nord i Frankrike. Parken hadde en tilsvarende hendelse i 2009, opplyser talsperson for parken til CNN..

NRK - 30 minutter siden

Siktet Floyd-politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene, Tou Thaoi, i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er løslatt fra fengselet, ifølge fengslet i Hennepin County. Det skriver The Guardian. George Floyd døde 25.

NRK - 1 time siden

Iran innfører maskepåbud i Teheran

Etter en økning i koronadødsfall innfører Iran maskepåbud innendørs på offentlige steder og på offentlig transport. Meningsmålinger viser imidlertid at mange iranere ikke tar virustrusselen på alvor, og i Teheran er det mange som går rundt maskeløse..

NRK - 1 time siden

Provins får hjelp av forsvaret

Sør-Afrika sender leger fra militæret til provinsen Eastern Cape, som er svært hardt rammet og sliter med både personell og utstyr til å håndtere koronapandemien. Sør-Afrika registrerte 10.800 nye tilfeller på et døgn..

NRK - 1 time siden

Turister fikk hjelp av Røde Kors

To turister på fjelltur gikk seg fast i et bratt terreng mellom Djupfjorden og Auserdalsvatnet ved Moskenes i Nordland. Etter hjelp fra Røde Kors fikk turistene kommet seg trygt ned, melder politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Frankrike vil ikke forby Huawei

Frankrike vil ikke innføre et totalforbud mot å bruke utstyr fra kinesiske Huawei i 5G-nettet, men mobiloperatørene blir bedt om å unngå Huawei. Det sier lederen for det franske cybersikkerhetsbyrået ANSSI, Guillaume Poupard, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Flyktninger drept av grensevakter

Sikkerhetsstyrker i Rwanda skjøt og og drepte to flyktninger fra Burundi som prøvde å krysse grensen til Tanzania, opplyser FNs høykommissær for flyktninger. Hendelsen blir nå etterforsket av lokale myndigheter..

NRK - 2 timer siden

23 år gammel mann savnet i Oslo

Politiet skriver på Twitter at de og frivillige leter etter en mann som har vært savnet siden lørdag formiddag. Mannen er ca. 182 cm høy, halvt asiatisk utseende, har blå jakke og sort bukse.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt