NRK > Nyheter

Tuesday, 19 November, 20:56

NRK - 09 Nov 19 kl. 19:43

Sju drept i sammenstøt i Irak

Irakiske sikkerhetstyrker har lørdag drept fire demonstranter i Bagdad og tre demostranter i Basra. Det sier kilder i irakisk helsevesen til nyhetsbyråer. Over hundre mennesker skal være såret. Demonstrantene protesterer blant annet mot korrupsjon..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bagdad, Basra, Irak

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sju, drepti , sammenstøti , Irak
NRK - 05 Oct 19 kl. 09:55

73 drept i demonstrasjoner i Irak

Dødstallet fortsetter å stige etter flere dager med sammenstøt mellom demonstranter og sikkerhetsstyrker i Irak. 73 er bekreftet drept, opplyser myndighetene..

NRK - 06 Oct 19 kl. 15:10

Minst 19 drept i sammenstøt i Irak

Minst 19 mennesker ble drept i sammenstøt med sikkerhetsstyrker i Iraks hovedstad Bagdad lørdag kveld. Søndag er situasjonen rolig i landet..

NRK - 25 Aug 19 kl. 21:01

Tyrkiske soldater drept i Irak

Tre tyrkiske soldater ble drept og sju såret i sammenstøt med den kurdiske PKK-geriljaen i Nord-Irak søndag, ifølge tyrkiske myndigheter, skriver NTB. Tyrkia varslet denne uken at de trapper opp militæroffensiven i Irak..

NRK - 05 Oct 19 kl. 09:55

73 drepti demonstrasjoner i Irak

Dødstallet fortsetter å stige etter flere dager med sammenstøt mellom demonstranter og sikkerhetsstyrker i Irak. 73 er bekreftet drept, opplyser myndighetene..

NRK - 03 Oct 19 kl. 18:25

Over 30 drept i protester i Irak

Over 30 mennesker er ifølge irakiske medier og sykehuskilder drept og over 1.000 er såret i sammenstøt mellom demonstranter og sikkerhetsstyrker siden tirsdag..

NRK - 03 Oct 19 kl. 18:05

Regimeprotester fortsetter i Irak

Tallet på drepte stiger i Irak, der tusenvis av demonstranter trosser portforbud og blir møtt med skarpe skudd og tåregass fra landets sikkerhetsstyrker. Minst 21 mennesker skal være drept og over 1.000 er såret i sammenstøt siden tirsdag..

NRK - 05 Oct 19 kl. 11:13

Portforbud opphevet i Irak

Portforbudet i Irak er opphevet etter at 73 personer er blitt drept i sammenstøt mellom demonstranter og sikkerhetsstyrker siden tirsdag. Demonstrasjonene har vært rettet mot vanstyre, korrupsjon og høy arbeidsledighet..

NRK - 03 Oct 19 kl. 22:16

Irak utvider portforbud

Myndighetene i Irak utvider portforbudet etter massive protestester mot regimet de siste dagene, melder CNN. Minst 34 mennesker skal ha blitt drept i sammenstøt mellom demonstranter og sikkerhetsstyrker siden tirsdag..

VG - 05 Oct 19 kl. 12:08

Demonstrasjonsbølge i Irak: Over 100 personer drept

Dødstallene stiger og portforbudet i Irak er opphevet etter kraftige sammenstøt mellom sikkerhetsstyrker og demonstranter siden tirsdag..

VG - 05 Oct 19 kl. 12:08

Demonstrasjonsbølge i Irak: 100 personer drept

Dødstallene stiger og portforbudet i Irak er opphevet etter kraftige sammenstøt mellom sikkerhetsstyrker og demonstranter siden tirsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Pochettino er ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider tirsdag. Tottenham ligger for øyeblikket på en 14.

NRK - 15 minutter siden

Riksrettshøringen fortsetter

NRK - 30 minutter siden

25 personer funnet i kjølekonteiner

25 mennesker er funnet i en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vlaardingen...

NRK - 30 minutter siden

26 personer funnet i kjølerom

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vulcaanhaven..

NRK - 1 time siden

Kjente til straffesaker i februar

Ifølge arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) var Nav allerede i februar i år klar over at trygdeskandalen omfattet straffesaker. Først i august skal statsråden ha blitt varslet om dette fra Nav, skriver Aftenposten..

NRK - 45 minutter siden

Åtte års fengsel for terror

Borgarting lagmannsrett skjerper straffen og dømmer en 31 år gammel mann til åtte års fengsel for å ha deltatt i to terrororganisasjoner i Syria. Den kinesiske statsborgeren ble i april dømt til sju år og tre måneders fengsel i Oslo tingretten..

NRK - 1 time siden

Avhører vitner og ber om tips

Etter at en drone stengte all luftfart ved Bodø lufthavn i ettermiddag, gjør politiet avhør av vitner og vil opprette en anmeldelse på forholdet. – Hvis noen skulle ha tips i saken, ta kontakt med politiet på tlf 02800, tvitrer politiet..

NRK - 1 time siden

FN beklager USAs endrede syn

USAs utenriksminister gikk mandag bort fra å kalle de israelske bosettingene for et brudd på folkeretten. – Uttalelsen er beklagelig. Vi forplikter oss fortsatt til en tostatsløsning basert på relevante FN-vedtak, sier FNs talsperson Dujarric..

NRK - 1 time siden

– En etterretningsskandale

– Hvis ikke dette er et avtalt spill mellom Norge og Russland så er dette en etteretningsskandale. Det sa Frode Berg på pressekonferansen på Gardermoen tirsdag..

NRK - 2 timer siden

Byåsen må si opp tre spillere

Byåsen Håndball Elite har terminert kontrakten til tre utenlandske spillere, melder TV 2. Bakgrunnen er at klubben oppdaget et underskudd på to millioner kroner. Spillerne er svenske Jenny Södrén og Yasminee Gluic, og polske Patrycsja Swierzewska..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt