P4 > Nyheter

Sunday, 08 December, 11:30

P4 - 08 Jul 19 kl. 16:34

Sjokoladesalget øker kraftig

Salget av sjokolade i Norge har økt kraftig i sommer.
Matgiganten Orkla har hatt en økning i sjokoladesalget på rundt 30 prosent, mens Norgesgruppen melder om rundt 20 prosents økning, skriver NTB.
Ifølge Orkla selges det generelt mer sjokolade når det ikke er veldig varmt.
Samtidig melder Norgesgruppen at issalget har gått ned sammenlignet med i fjor sommer..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, Orkla, Norgesgruppen, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sjokoladesalget, øker, kraftig
NRK - 08 Jul 19 kl. 16:13

Dårlig vær gir økt sjokoladesalg

Sjokoladesalget i Norge har økt kraftig med rundt 30 prosent så langt i sommer, sier kommunikasjonsdirektøren i Orkla til NTB. De lave sommertemperaturene har imidlertid ført til mindre omsetning av iskrem, opplyser han..

Hegnar.no - 08 Jul 19 kl. 16:53

Dårlig iskremvær har økt sjokoladesalget

Været spiller en stor rolle når nordmenn fyller handlekurven. Lave sommertemperaturer har ført til mindre omsetning av iskrem, men desto mer sjokolade..

Dagbladet - 13 Sep 19 kl. 11:58

Kraftig oppgjør med Erna

Erna Solbergs lag gikk på en kraftig smell i årets kommunevalg. Ingeborg Moræus Hanssen tar et kraftig oppgjør med Høyre-lederens regjeringsprosjekt..

NRK - 10 Jun 19 kl. 09:09

Kraftig husbrann i Oslo

Alle nødetater er på vei til brann i Hasleveien. Det skal brenne kraftig i et hus. Politiet er på stedet.

NRK - 14 Mar 19 kl. 22:50

Kraftig brann på Nordstrand

Det brenner kraftig i flere leiligheter i Herregårdsveien på Nordstrand i Oslo. Det brenner kraftig i andre etasje av bygget og evakuering pågår. Brannen har trolig startet i tilknytning til en pizzarestaurant i bygningen..

VG - 02 Aug 19 kl. 18:08

Kraftig brann i Tromsø

Nødetatene er på stedet etter at det har fredag ettermiddag har brutt ut en kraftig brann i Tromsø. Kraftig sort røyk dekker en stor del av Tromsø-øya..

NRK - 29 Aug 19 kl. 11:06

Kraftig uvær skaper togkaos

På Østlandet er nesten alle tog forsinket eller innstilt grunnet kraftig tordenvær og regn. I 10-tiden torsdag var det fortsatt kraftig tordenvær nord for Oslo. Med tordenværet har det også kommet kraftige regnbyger.

P4 - 08 Aug 19 kl. 19:24

Kraftig lavtrykk på vei

Det er varslet mye nedbør og kraftig vind i Sør-Norge til helgen. Et kraftig lavtrykk er på vei mot Norge. Ifølge Meteorologisk institutt kan det komme inntil 60 millimeter med nedbør gjennom lørdagen.

Hegnar.no - 24 Jul 19 kl. 08:55

Deutsche Bank med kraftig nedgang i resultatet

Fra pluss til kraftig minus..

Hegnar.no - 19 Aug 19 kl. 22:24

Mandagsrush på Wall Street

Alle de toneangivende indeksene steg kraftig. Fryktindeksen og gullprisen falt kraftig tilbake..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Scheie: -Viking kommer til å ha overtaket

-Det blir en jevn kamp, men Viking vil ha overtaket under cupfinalen på Ullevål stadion mot Haugesund. Det tror fotballekspert Arne Scheie. Slaget om Rogaland går av stabelen klokken 13.

P4 - 1 time siden

Startet gransking etter drap

Statens helsetilsyn gransker St. Olavs hospital etter at en kvinne ble drept på Lademoen i Trondheim i oktober. To menn er siktet for drapet, og helsetilsynet gransker sykehusets håndtering av den ene drapssiktede, melder NRK.

P4 - 1 time siden

Alvorlig skadet etter ulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadet etter en ulykke i Grimstad i Agder i natt. Bilen landet på taket etter å ha kjørt på en parkert bil, og mannen måtte frigjøres av brannvesenet. Politiet mistenker mannen kjørte i påvirket tilstand..

P4 - 1 time siden

Riiber leder

Etter hoppingen leder Jarl Magnus Riiber dagens kombinertrenn på Lillehammer. Han hoppet 139,5 meter og får starte fire sekunder før Franz-Josef Rehrl i langrennsdelen..

P4 - 2 timer siden

43 døde i brann i India

43 mennesker har mistet livet i en brann på en fabrikk i India i natt. I tillegg er flere andre skadet, melder det indiske nyhetsbyrået ANI. Brannen skal ha startet på grunn av en feil i det elektriske anlegget.

P4 - 2 timer siden

Fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger i Sør-Norge er stengt på grunn av dårlig vær. Dette gjelder Valdresflye, Gaularfjell og Sirdal-Lysebotn. Samtidig advares det om vanskelige kjøreforhold på flere andre fjelloverganger, og disse kan stenges eller få kolonnekjøring på kort varsel..

P4 - 2 timer siden

Færre imigranter drukner

Antall migranter som drukner i Middelhavet er halvert siden i fjor. Det viser tall fra FNs høykommisær for flyktninger. Hittil i år har 1148 mennesker druknet i Middelhavet i forsøket på å nå Europa, skriver Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

– Norge må bli bedre på å forebygge selvmord

Blir slått fast i ny internasjonal rapport..

P4 - 2 timer siden

Tre ungdommer pågrepet etter ran

Tre ungdommer er pågrepet etter at to menn ble slått ned og ranet i Trondheim sentrum i natt. En mann opplyste at han hadde blitt slått med en stein, begge blødde fra hodet etter hendelsen. Guttene er mellom 15 og 18 år, melder Adresseavisen, og de er kjenninger av politiet..

P4 - 3 timer siden

Tror norsk student blir løslatt mandag

Den norske studenten som sitter fengslet i Japan blir kanskje løslatt i morgen. Det sier hennes japanske advokat til Dagbladet. Hun er mistenkt for å ha fått tilsendt en pakke med narkotika, og har vært fengslet siden 20.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt