Dagbladet > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 01:56

Dagbladet - 14 okt. 20 kl. 05:34

Sjokkmåling for Trump – Biden rykker fra

I en ny Guardian US-måling gjør USAs president Donald Trump det katastrofalt dårlig. Demokratenes utfordrer Joe Biden rykker fra..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Guardian US, USAs, Donald Trump, Joe Biden, Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sjokkmåling, for, Trump, Biden, rykkerfra
NRK - 15 jan. 21 kl. 19:11

Pence gratulerer med seieren

Visepresident i USA, Mike Pence, har ringt påtroppende visepresident Kamala Harris for å gratulere henne og påtroppende president Joe Biden med valgseieren i det amerikanske presidentvalget. Det melder The New York Times. Telefonsamtalen mellom Pence og Harris ble den første de to holdt siden visepresident-debatten, høsten 2020.

NRK - 01 nov. 20 kl. 00:32

Trump og Biden gjorde narr

Donald Trump og Joe Biden angrep hverandre for utseendet i kveldens velgermøter. Trump sa at Biden burde bruke større solbriller etter å ha skaffet seg «nye øyne», mens Biden påpekte at Trump hadde krevd skattefritak for 70.000 dollar til «hårpleie».

Dagbladet - 21 okt. 20 kl. 03:45

Trump etter sjokkmålingene: - Ser bra ut

Donald Trump nekter å forholde seg til sjokkmålingene, og er overbevist om at han får fire nye år..

NRK - 01 nov. 20 kl. 00:32

Trump og Biden utvekslet kritikk

Donald Trump og Joe Biden angrep hverandre for utseendet i kveldens velgermøter. Trump sa at Biden hadde skaffet seg «nye øyne», mens Biden påpekte at Trump hadde krevd skattefritak for 70.000 dollar til «hårpleie»..

NRK - 23 okt. 20 kl. 06:21

Færre avbrytelser under debatten

Nattens presidentdebatt i USA var roligere enn den forrige. Da avbrøt president Trump Joe Biden 145 ganger, mens Biden avbrøt Trump 67 ganger. En oversikt fra NBC viser at i natt avbrøt Biden presidenten 25 ganger, mens Trump avbrøt Biden 24 ganger..

P4 - 21 okt. 20 kl. 15:47

Trump ber om etterforskning av Biden

Donald Trump ber nå justisminister William Barr umiddelbart sette i gang etterforskning av Joe Biden og hans sønn Hunter Biden. Det er første gang presidenten ber direkte om dette. Trump hevder Biden og hans sønn er innblandet i korrupsjon i Ukraina, der sønnen var styremedlem i et gasselskap..

P4 - 16 okt. 20 kl. 05:36

Trump og Biden konkurrerte om TV-seere

I hver sin TV-kanal har Donald Trump og Joe Biden i natt svart på spørsmål fra amerikanske velgere. Blant temaene som ble tatt opp var koroanpandemien, konspirasjonsteorier og nominasjonen av Amy Coney Barrett til høyesterett. Blant annet sa Trump at han nå er helt sympotmfri etter å ha hatt koronaviruset, og at han ikke husker sist han testet negativt.

NRK - 07 nov. 20 kl. 01:08

Biden øker i Pennsylvania

Joe Biden øker ledelsen i Pennsylvania. Den foreløpige opptellingen viser at Biden har 16.825 flere stemmer enn Donald Trump, men det er fortsatt jevnt.

NRK - 06 nov. 20 kl. 17:47

Biden øker ledelsen i Nevada

Joe Biden øker ledelsen ytterligere i delstaten Nevada. Nye tall viser at Biden fredag ettermiddag leder med rundt 22.000 stemmer.

NRK - 14 okt. 20 kl. 05:15

Biden og Trump med nye anklager

Donald Trump kalte på nytt Joe Biden udugelig på et folkemøte i Pennsylvania tirsdag. På et valgmøte i Florida sa Biden at Trump ser på folk som gjenstander. Det var 21 dager igjen til presidentvalget da de to kandidatene holdt sine valgmøter tirsdag..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 2 timer siden

Smittemelding til 27 Widerøe-passasjerer

Mellom Evenes og Tromsø. Men flyselskapet vet ikke noe om den smittede..

Dagbladet - 2 timer siden

Avfeier påstandene til FHI-topp: - Mer rettferdig

Helsemyndighetene skal vurdere om det er lov å fordele vaksiner etter hvor folk bor. - Det er vanskelig å se at det skulle finnes noen hindring mot en slik prioritering, sier jusprofessor..

Dagbladet - 3 timer siden

Ber folk stille seg selv to spørsmål

Oslo kommune fraråder private sammenkomster og besøk i private hjem. Helsebyråd Robert Steen sier at det nå er viktig å stille seg selv to spørsmål..

Dagbladet - 3 timer siden

Oslo-smitten: - Det er tungt

Helsebyråd Robert Steen erkjenner at Oslos befolkning lider, men understreker at faren ikke er over. Han er bekymret for kapasiteten på sykehusene..

Dagbladet - 4 timer siden

Dramatisk fødsel på togstasjon

Mailo kom til verden i ekspressfart..

Dagbladet - 4 timer siden

Derfor kommer tredje bølge

Strenge coronatiltak har ikke holdt smittespredningen i sjakk, og nå snakker helsemyndighetene om en tredje smittebølge. Ekspertene forklarer hvorfor..

Dagbladet - 4 timer siden

- Vegrer seg for å ta test

Espen Nakstad sier at flere har vegret seg for å ta den «ubehagelige» coronatesten. Nå får studenter på Blindern i Oslo gratis hurtigtest..

Dagbladet - 5 timer siden

Ser på mulige terrormotiv

Politiet har sperret av fem steder i Vetlanda, der åtte personer har blitt skadd i det som skal være et knivangrep. Den antatte gjerningsmannen er skutt av politiet..

Dagbladet - 7 timer siden

Ut mot ordføreren: - Forferdelig

I går kveld gikk Erna Solberg ut og beklaget Statsministerens kontors innblanding i Molde-uttalelsen. Tidligere varaordfører i Molde, Sidsel Rykhus, mener det er på høy tid at Moldes ordfører gjør det samme..

Dagbladet - 9 timer siden

Nå kommer snøen

Etter en kald opptakt til helga over hele landet vil snøglade kunne oppleve nysnø både i Oslo og på fjelltoppene i Bergen denne helga..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt