P4 > Nyheter

Monday, 24 February, 09:39

P4 - 15 Feb 20 kl. 09:08

Sjekkes for røykskader etter pizza-uhell

En svidd pizza resulterte i at tre personer pustet inn røyk i en leilighet på Tøyen i Oslo i morges.
De tre har fått tilsyn av ambulansepersonell.
Ifølge politiet var pizzaen blitt gjenglemt i ovnen i tre timer..
Les mer på P4


Les mer om:
Tøyen, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sjekkes, for, røykskader, etter, pizza-uhell
P4 - 27 Nov 19 kl. 05:54

Tre sjekkes etter husbrann

Tre personer sjekkes av helsepersonell etter en brann på Askøy utenfor Bergen i natt. Brannen startet i en bil som sto nær husveggen, og derfra spredte seg til husets kledning. De tre fremstår uskadd.

NRK - 07 Nov 19 kl. 06:12

En til sykehus etter brann i Gjøvik

Nødetatene rykket tidlig torsdag morgen ut til brann i et hus i Gjøvik. En person er sendt til sykehus med røykskader. Huset har fått omfattende røykskader, melder Innlandet politidistrikt.

P4 - 31 Jan 20 kl. 16:07

Mann sjekkes for virus i Frankrike

En av personene ombord på et fly med evakuerte fra Kina som følge av coronaviruset, er nå sendt til sykhus for å sjekkes for lungeviruset. Det opplyser heleseministeren i Frankrike. 200 personer var ombord på flyet som fløy fra Wuhan til Frankrike..

VG - 30 Jan 20 kl. 15:27

Fast på cruiseskip – sjekkes for coronavirus

Henrik Ose (28) og kjæresten Birgitte Skarmyr skulle på romantisk tur til Roma. Nå sitter de fast på et cruiseskip i den italienske havnebyen Civitavecchia mens skipet sjekkes for det nye coronaviruset..

P4 - 19 Feb 20 kl. 14:50

Evakuert etter brann

17 personer er evakuert etter en brann på et behandlingssenter i Lunde i Telemark. Noen ansatte sjekkes etter at de kan ha pustet inn røyk, men det er ikke meldt om alvorlige skader. Politiet mistenker at brannen er påsatt..

P4 - 18 Feb 20 kl. 16:24

Alvorlig skadd etter brann

En kvinne i 90-årene har alvorlige brann- og røykskader etter en brann i et rekkehus på Rykkinn i Bærum i ettermiddag. Det har begynt å brenne på badet, men årsaken er uklar, skriver Budstikka. Brannen er nå slukket..

Aftenposten - 26 Jan 20 kl. 01:43

Treåring til sykehus etter brann i bolig i Moss

En tre år gammel jente er fraktet til sykehus etter en boligbrann i Moss. Jenta ble reddet av en politibetjent som selv fikk røykskader..

Aftenposten - 26 Jan 20 kl. 01:43

4-åring til sykehus etter brann i bolig i Moss

En fire år gammel jente er fraktet til sykehus etter en boligbrann i Moss. Jenta ble reddet av en politibetjent som selv fikk røykskader..

P4 - 08 Feb 20 kl. 22:11

Person sjekkes etter brann

En person får helsehjelp etter at det begynte å brenne i en flermannsbolig i Tromsø i kveld. Røykdykkere har søkt gjennom bygget, og det skal ikke være noen igjen. I følge politiet er 3.

P4 - 26 Jan 20 kl. 07:44

Barn til sykehus etter brann

En tre år gammel jente er sendt til sykehus med uklart skadeomfang etter en boligbrann i Moss i natt. Jentas mor og ett år gamle søster er også innlagt på sykehuset etter å ha blitt eksponert for røyk. Treåringen ble reddet ut av boligen av en politibetjent som selv fikk røykskader, forteller operasjonsleder Kari Monsen.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Norwegian: - Vi vet like lite som andre

Samtlige flyplasser på Kanariøyene er nå gjenåpnet. Det opplyser den spanske flyplassoperatøren Aena. Over 2000 nordmenn er værfaste på Kanariøyene etter en sandstorm og det er uklart når flytrafikken kommer i gang igjen.

P4 - 45 minutter siden

Kina snur om karantene i Wuhan

Kinesiske myndigheter snur om oppmykingen av karantenereglene i millionbyen Wuhan. Tidligere i dag ble det opplyst at enkelte personer under bestemte forutsetninger kunne få reise ut av byen. Nå snur myndighetene, og opprettholder dermed den strenge karantene om utreiseforbud, ifølge nyhetsbyrået AFP.

P4 - 1 time siden

Stor interesse for sommerjobber

Svært mange unge ønsker seg sommerjobb, men langt ifra alle vil få ønsket sitt oppfylt. Ifølge Virke ansetter nemlig bedrifter færre sommervikarer enn før. Nesten 6 av 10 bedrifter svarte i en undersøkelse i fjor at de ikke hadde planer om å ansette.

P4 - 1 time siden

Dro inn en million under mesterskapet

Marte Olsbu Røiseland reiser hjem til Norge med kofferten full av medaljer. Froland-løperen ble Norges store skiskytterdronning under VM i Anterselva med hele fem gull og to bronse på sju øvelser. 29-åringen fikk også rikelig påfyll på bankkontoen.

P4 - 1 time siden

Nedbørsrekord i Bergen

Starten på året har vært den våteste noen sinne for Bergen. Til nå har 2020 bydd på 781 millimeter nedbør for byen, og det er mer enn det noen gang, skriver Bergens Tidende. 781 millimeter nedbør er mer enn Oslo får på et helt år.

P4 - 1 time siden

Anklager sitt eget parti for skremselspropaganda

MDGs fylkesleder i Rogaland, Rita Kristin Veland anklager sitt eget parti for skremselspropaganda og melder seg ut av partiet. Til Stavanger Aftenblad retter hun kraftig skyts mot sine egne for å fremme skam og straff i stedet for muligheter og håp. Både kjøttskamp, flyskam, bilskam, oljeskam og jorbduksskam, og mener det også er naitvt å sette en sluttdato for oljeindustrien.

P4 - 1 time siden

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall. Mens kvinner i snitt ønsker seg 2,36 barn, er det tilsvarende tallet for menn 2,09. Det viser en fersk undersøkelse fra Institutt for samfunnsforskning, skriver Klassekampen.

P4 - 1 time siden

Korona påvist i Bahrain og Kuwait

Koronaviruset fortsetter å spre seg over landegrenser. Sykdommen er nå påvist i Bahrain og Kuwait, melder statlige medier i landene. Det er tidligere registrert smitte i flere land i regionen, blant annet Iran..

P4 - 1 time siden

Lillehammer får gjennomgå etter folkefest

Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo mener det er på tide å vrake Lillehammer som vertsby for verdenscupen i langrenn. I helgen ble Ski Tour avsluttet på Granåsen foran 12.000 besøkende på tribunen.

P4 - 2 timer siden

Arbeidstilsynet vil ta ansvar for yrkesdykkerne

Arbeidstilsynet vil ta fullt ansvar for sikkerheten til de om lag 700 yrkesdykkerne i Norge. I dag er det Arbeidstilsynet som har ansvaret for å føre tilsyn med yrkesdykkere - men et utvalg har foreslått at Sjøfartsdirektoratet skal overta ansvaret, skriver Dagbladet. Yrkesdykkere frykter at regelendringer og endring av tilsynsmyndighet vil føre til flere ulykker og endrede arbeidsforhold..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt