VG > Innenriks

Thursday, 13 December, 20:38

VG - 18 Oct 17 kl. 06:21

Sjefsgeologen på Mannen: – Jeg har fått noen rare forslag

Sjefsgeolog Lars Harald Blikra er på fornavn med de elleve han stadig må evakuere, og må stadig forklare hvorfor man ikke bare sprenger det ustabile fjellpartiet med jagerfly..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lars Harald Blikra, Mannen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sjefsgeologen, Mannen, Jeghar , fått, noen, rare, forslag
P4 - 12 Mar 18 kl. 15:15

Drapssiktet i Nittedal fengsles

Den 46 år gamle mannen som er siktet for å ha drept en venn i 30-årene i sin egen leilighet i Nittedal på lørdag er varetektsfengslet i fire uker. Mannen er også ilagt brev- og besøksforbud. Politiet ønsker også å sette mannen i isolasjon, men fikk ikke medhold til dette.

NRK - 09 Oct 18 kl. 21:38

Hører steinsprang fra Mannen

Det har blitt hørt flere steinsprang fra fjellet Mannen i Rauma. – Jeg har hørt steinsprang hvert 5–10 minutt de siste timene, sier Kolbjørn Horgheim, som bor tvers over dalen fra Mannen, til NRK..

NRK - 05 Apr 18 kl. 13:48

Fisker funnet død

Politiet bekrefter nå at mannen som ble funnet omkommet på havbunnen utenfor Arendal i dag, var den savnede fiskeren. Mannen ble meldt savnet mandag da han var ute og fisket. Mannen ble funnet i nærheten av teinene han satt..

NRK - 10 Aug 18 kl. 21:50

Her raser det i fjellet Mannen

I kveld buldret det i flere minutter i fjellet Mannen i Rauma. Leire begynte å renne nedover fjellsiden før det kom et lite miniras. Det er sjette gangen at NVE evakuerer beboerne som bor under Mannen..

P4 - 06 May 18 kl. 19:09

Avslutter søk i Barentshavet

Hovedredningssentralen har nå avsluttet søket etter den vernepliktige mannen som er savnet fra Kystvaktskipet KV Nordkapp. Mannen falt trolig over bord natt til i går, og søket har pågått i over ett døgn. Ifølge Hovedredningssentralen er det ikke lenger håp om å finne mannen i live.

NRK - 12 Oct 18 kl. 22:18

Bor under rasfarlige Mannen

Linda Sogge har hatt evakueringskassen klar i hele høst. Hver gang fjellet Mannen går i rødt, må hun forlate hjemmet sitt, stedet hun beskriver som «det beste på jord». De elleve menneskene som bor under fjellet Mannen har blitt evakuert ti ganger..

NRK - 03 Jul 17 kl. 15:05

Mannen var alene om Berlin-angrep

Mannen som sto bak angrepet mot et julemarked i Berlin i fjor handlet alene, ifølge den tyske påtalemyndigheten. Men mannen skal ha fått instrukser direkte fra medlemmer av terrorgruppen IS..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Knivstikking på Grønland: – Fremstår som en uprovosert handling

Politiet har kontroll på en mistenkt etter at en person ble knivstukket på Grønland i Oslo. Per nå fremstår det som en uprovosert handling, sier politiet..

VG - 1 time siden

Ni siktet i omfattende heroinsak

Ni menn er siktet i en omfattende narkotikasak der politiet blant annet fant 17 kilo heroin og kokain i et skogholt..

VG - 5 timer siden

Julio Kopseng dømt for voldtekt igjen – kan ikke få mer straff

Julio Kopseng er dømt for voldtekt av ytterligere to kvinner. Han er fra før dømt for overgrep mot 21 kvinner og soner lovens maksimumsstraff..

VG - 5 timer siden

Ti år siden mordbrannen i Urtegata – mange bygårder fremdeles dårlig sikret mot brann

I dag er det 10 år siden seks mennesker mistet livet i den voldsomme brannen i bygård i Urtegata i Oslo. Ifølge brannvesenet er det, bare i Oslo, tusenvis som bor i bygårder uten tilstrekkelig brannsikkerhet..

VG - 8 timer siden

Vil endre minstestraffen for voldtekt: – En fallitterklæring

Minstestraffen for voldtekt må endres, mener Høyre og Bistandsadvokatutvalget i Advokatforeningen. Frp og KrF er uenige..

VG - 9 timer siden

Bergensklinikkene: Trekker mistanke om misligheter – to ledere sier opp

De to suspenderte lederne ved Bergensklinikkene sier opp stillingene sine – men får med seg en erklæring om at de ikke lenger mistenkes for å ha drevet med fusk og misligheter..

VG - 10 timer siden

Nærmere lærernorm-målet

På ett år er det 1000 flere lærere i skolen. De fleste skoler i Norge oppfyller nå den nye, omstridte lærernormen..

VG - 15 timer siden

Raja kraftig ut mot Listhaug

Venstres Abid Raja avviser alle innvandringsforslagene til Frp-nestleder Sylvi Listhaug. – Nei, nei, nei, sier han – og får støtte i KrF..

VG - 19 timer siden

Kjørte feil retning på E18 - kolliderte

En mann i 80-årene kjørte fem kilometer i feil kjøreretning på E18 i Oslo før ferden endte med møteulykke med en taxi..

VG - 22 timer siden

Advokat: Norsk kvinne på flukt fra barnevernet får asyl i Polen

En norsk kvinne som har flyktet fra barnevernet i Norge, har fått beskjed om at hun får innvilget asyl i Polen, sier kvinnens polske advokat til TV 2..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt