VG > Innenriks

Friday, 23 March, 21:22

VG - 18 Oct 17 kl. 06:21

Sjefsgeologen på Mannen: – Jeg har fått noen rare forslag

Sjefsgeolog Lars Harald Blikra er på fornavn med de elleve han stadig må evakuere, og må stadig forklare hvorfor man ikke bare sprenger det ustabile fjellpartiet med jagerfly..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lars Harald Blikra, Mannen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sjefsgeologen, Mannen, Jeghar , fått, noen, rare, forslag
P4 - 12 Mar 18 kl. 15:15

Drapssiktet i Nittedal fengsles

Den 46 år gamle mannen som er siktet for å ha drept en venn i 30-årene i sin egen leilighet i Nittedal på lørdag er varetektsfengslet i fire uker. Mannen er også ilagt brev- og besøksforbud. Politiet ønsker også å sette mannen i isolasjon, men fikk ikke medhold til dette.

NRK - 03 Jul 17 kl. 15:05

Mannen var alene om Berlin-angrep

Mannen som sto bak angrepet mot et julemarked i Berlin i fjor handlet alene, ifølge den tyske påtalemyndigheten. Men mannen skal ha fått instrukser direkte fra medlemmer av terrorgruppen IS..

NRK - 27 Nov 17 kl. 09:43

Erkjenner straffskyld for voldtekt

Den 42 år gamle mannen som er tiltalt for å ha voldtatt to jenter på seks og sju år på Romsås i 2000 erkjenner straffskyld. Mannen ble pågrepet for ett år siden på bakgrunn av nye DNA-spor. Rettssaken mot mannen startet i dag i Oslo tingrett..

Fler nyheter fra VG

VG - 9 timer siden

Påskeutfarten: – Vent med å kjøre

Fredag pakker mange sekken og setter kursen mot påskefjellet. Det fører av erfaring til problemer på enkelte strekninger. I region midt melder Vegtrafikksentralen om «ekstremt mye trafikk»..

VG - 5 timer siden

Mann døde etter fall - etterforskes som mistenkelig

En mann i 20-årene ble like før klokken fem i morges funnet død utenfor et hus i Fyllingsdalen med skader etter fall. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig..

VG - 11 timer siden

Mafiarettsaken: Nokas-raner Metkel Betew frifunnet for drapsplanlegging

OSLO TINGRETT (VG) Nokas-raner Metkel Betew (39) er frifunnet for å ha planlagt å drepe Imran Saber (39). Det samme er Bandidos-topp Lars Harnes (49)..

VG - 8 timer siden

Nikab-forbud skal kun gjelde mens undervisning pågår

Regjeringen har endret sitt opprinnelig forslag til forbud mot ansiktsdekkende hodeplagg i utdanningsinstitusjoner til kun å gjelde mens undervisning pågår..

VG - 9 timer siden

Brev med pulver åpnet i departement

Tre ansatte i postfordelingen i Kommunal- og moderniseringsdepartementet i Oslo blir ivaretatt av helse etter å ha åpnet en konvolutt inneholdende et hvitt pulver..

VG - 11 timer siden

Mafiarettsaken: Nokas-raner Metkel Betew frifinnes for drapsforbund

OSLO TINGRETT (VG) Nokas-raner Metkel Betew (39) er frifunnet for å ha planlagt å drepe Imran Saber (39). Det samme er Bandidos-topp Lars Harnes (49)..

VG - 14 timer siden

Mann i 60-årene siktet for drap i Oslo

En norsk mann i 60-årene er siktet for drap etter at en mann ble funnet død i en leilighet på Sandaker i Oslo natt til fredag..

VG - 11 timer siden

I dag faller mafia-dommen: Nokas-raner Metkel Betew risikerer 20 års forvaring

OSLO TINGRETT (VG) Nokas-raner Metkel Betew (39) risikerer 20 års forvaring for å ha planlagt å drepe Imran Saber (39). Drapet skal han ha planlagt sammen med Bandidos-topp Lars Harnes (49)..

VG - 11 timer siden

Forliksrådet feilsendte dokumenter med sensitive opplysninger

En mann fra Oslo mottok et brev fra Forliksrådet med svært sensitive opplysninger om en fremmed kvinne. – Hadde det vært mine opplysninger hadde jeg blitt svært opprørt, sier mannen..

VG - 14 timer siden

Mistenkelig dødsfall i Oslo - mann pågrepet

En person ble funnet død i en leilighet på Sandaker i Oslo natt til fredag. En mann er pågrepet i saken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt