VG > Innenriks

Monday, 25 June, 13:32

VG - 18 Oct 17 kl. 06:21

Sjefsgeologen på Mannen: – Jeg har fått noen rare forslag

Sjefsgeolog Lars Harald Blikra er på fornavn med de elleve han stadig må evakuere, og må stadig forklare hvorfor man ikke bare sprenger det ustabile fjellpartiet med jagerfly..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lars Harald Blikra, Mannen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sjefsgeologen, Mannen, Jeghar , fått, noen, rare, forslag
P4 - 12 Mar 18 kl. 15:15

Drapssiktet i Nittedal fengsles

Den 46 år gamle mannen som er siktet for å ha drept en venn i 30-årene i sin egen leilighet i Nittedal på lørdag er varetektsfengslet i fire uker. Mannen er også ilagt brev- og besøksforbud. Politiet ønsker også å sette mannen i isolasjon, men fikk ikke medhold til dette.

NRK - 05 Apr 18 kl. 13:48

Fisker funnet død

Politiet bekrefter nå at mannen som ble funnet omkommet på havbunnen utenfor Arendal i dag, var den savnede fiskeren. Mannen ble meldt savnet mandag da han var ute og fisket. Mannen ble funnet i nærheten av teinene han satt..

P4 - 06 May 18 kl. 19:09

Avslutter søk i Barentshavet

Hovedredningssentralen har nå avsluttet søket etter den vernepliktige mannen som er savnet fra Kystvaktskipet KV Nordkapp. Mannen falt trolig over bord natt til i går, og søket har pågått i over ett døgn. Ifølge Hovedredningssentralen er det ikke lenger håp om å finne mannen i live.

NRK - 03 Jul 17 kl. 15:05

Mannen var alene om Berlin-angrep

Mannen som sto bak angrepet mot et julemarked i Berlin i fjor handlet alene, ifølge den tyske påtalemyndigheten. Men mannen skal ha fått instrukser direkte fra medlemmer av terrorgruppen IS..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Frederik (28) sier han ble mishandlet og truet da han nektet å drepe demonstranter - nektes beskyttelse i Norge

Løytnant Fredrik González sier at drapstrusler, grov vold og forfølgelse var resultatet da han motsatte seg orden om å bruke rå makt mot demonstranter i Venezuela. Men Norge vil ikke beskytte ham..

VG - 4 timer siden

Ny studie på lungekreft: Kan gå fra dødelig til kronisk sykdom

CHICAGO (VG) Ny genbehandling og immunterapi kan gjøre at diagnosen lungekreft kan gå fra å være dødelig til å bli en kronisk sykdom man kan leve med, tror norsk kreftspesialist..

VG - 7 timer siden

Morgenoppdatering 25.06.18

Dette er det viktigste som skjedde mens du sov..

VG - 7 timer siden

Full borgerkrig i Giskes bakland

Mindre enn et halvt år etter at de to trønderfylkene slo seg sammen, utkjempes det som internt ses som en ødeleggende politisk borgerkrig i det nye Trøndelag Ap. Midt på slagmarken står avgått nestleder Trond Giske (51)..

VG - 9 timer siden

Kripos bekymret over økning i nettrelaterte voldtekter: – En gjerningsperson kan nå ut til veldig mange

Kripos er bekymret for økningen i voldtekt på nett. I 2017 sto ti personer bak 1195 overgrep på nett, viser en ny rapport. Mange av ofrene er barn..

VG - 11 timer siden

SU går inn for avkriminalisering av narkotika

Sosialistisk Ungdom (SU) vedtok søndag kveld å gå inn for avkriminalisering og utredning av legalisering av narkotika..

VG - 19 timer siden

Fire personer arrestert i Oslo etter narkotikafunn

Funn av våpen og narkotika etter en politiransakelse i Vika i Oslo, har ført til en arrestasjon av fire personer i 30-årene, bekrefter politiet til VG..

VG - 19 timer siden

Nordlys: To Tromsø-advokater siktet for narkotikakrim

To personer er varetektsfengslet i Nord-Troms tingrett, siktet for grov narkotikakriminalitet. Ifølge Nordlys dreier det seg om to Tromsø-advokater..

VG - 20 timer siden

Fridde med tang og tare

Susanne (23) trodde hun bare skulle på en rusletur på idylliske Mjelle i Bodø. Men kjæresten Aslak (24) hadde planlagt frieriet i ett år – og stilte spørsmålet i tang og tare på stranden..

VG - 22 timer siden

Brann i garasje i Oppegård spredde seg til boliger

En brann i en garasje på Tårnåsen i Oppergård spredte seg søndag til nærliggende rekkehus og flere boliger ble evakuert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt