E24 > Økonomi

Lørdag, 24 Oktober, 22:26

E24 - 19 sep. 20 kl. 08:12

Sjømat Norge med krass kritikk av Mattilsynet: – Tullediskusjon

Mattilsynet mener spørreskjema om koronasmitte kan være brudd på personvern. – Undergraver smittevernet hos bedriftene, svarer Sjømat Norge..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sjømat Norge, Norge, Mattilsynet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sjømat, Norgemed , krass, kritikkav , Mattilsynet, Tullediskusjon
NRK - 05 okt. 20 kl. 06:19

Sjømateksporten holder seg høy

Eksportverdien av norsk sjømat holder seg over fjorårets rekordnotering, til tross for nedgang i september. Hittil i år er det eksportert sjømat for 76,7 milliarder kroner. En svak norsk krone bidrar til de gode tallene, i følge Norges sjømatråd..

P4 - 05 okt. 20 kl. 06:26

Sjømateksporten fortsatt rekordhøy

Eksportverdien av norsk sjømat holder seg fortsatt rekordhøy - til tross for en nedgang i september. Da ble det eksportert sjømat for 8,6 milliarder kroner, en nedgang på 2 prosent fra september i fjor. Hittil i år har eksporten vært på 76,7 milliarder - det er opp 1 prosent fra i fjor.

NRK - 05 okt. 20 kl. 12:20

Nytt sjømatkonsern

Norsk Sjømat AS og Nergård-konsernet går sammen i et felles konsern. Målet er å skape større verdier og nye muligheter i næringen, ifølge en pressemelding. Tommy Torvanger i Nergård blir toppsjef i det nye konsernet som får navnet Norsk Sjømat ASA..

E24 - 05 okt. 20 kl. 08:57

Norsk Sjømat sikter mot børs – sluker restene av Nergård og vil hente inntil 800 millioner kroner

Fiskerikonsernet Norsk Sjømat har planer om børsnotering på Oslo Børs, men først skal selskapet hente inntil 800 millioner kroner i frisk kapital..

E24 - Igår: 14:50

Børsbom for Norsk Sjømat: Ingen investorer forpliktet seg

Norsk Sjømat siktet mot børs uten forpliktende støtte fra nye investorer. Nå legges noteringsplanene på is på ubestemt tid..

P4 - 16 sep. 20 kl. 21:24

Færre kaster mat under korona

Vi kaster mindre mat etter koronautbruddet. Det viser undersøkelser fra Nofima og Opinion, melder NTB. Opp mot 42 prosent av forbrukerne i undersøkelsen kaster mindre mat nå enn før.

NRK - 16 sep. 20 kl. 21:54

UiB-professorer med krass kritikk

Fadderuken i Bergen aldri burde blitt avholdt, mener UiB-professorer. – Signaleffekten var ikke heldig, innrømmer rektor..

NRK - 17 sep. 20 kl. 17:26

– Man skulle ikke reist 17. juli

Leder i granskingen av Hurtigruten, Jan Fougner sier at Hurtigruten ikke var klar for å reise den 17. juli, og at mange har gjort feil. Hurtigruten får krass kritikk i rapporten om håndteringen av smitteutbruddet på to seilas..

NRK - 05 okt. 20 kl. 02:08

Lege ut mot Trump etter bilstunt

President Donald Trump får krass kritikk av overlege James Phillips ved Walter Reed-sykehuset, etter at han dukket opp i bil utenfor sykehuset søndag. I bilen satt flere livvakter. De ble utsatt for stor og unødvendig smittefare, mener legen..

NRK - 16 okt. 20 kl. 03:17

Biden med krass kritikk mot Trump

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden anklager president Donald Trump for manglende lederskap og svikt i håndteringen av koronapandemien. Biden sier at det er «en presidents ansvar å lede», og at Trump «ikke gjorde det» etter at pandemien brøt ut..

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Telenor blir utfordret av Vipps og jakter nye inntekter

Både Telenor og Telia merker seg at Vipps er på vei fra finans og inn i mobilmarkedet. Samtidig som kraft- og finansselskaper har sklidd inn i deres bakgård, jobber Telenor med å etablere seg i andres..

E24 - 2 timer siden

Fjordkraft beskyldes for å lure kunder: Storaksjonær «tar kritikken alvorlig»

Børskometen Fjordkraft er et av 29 strømselskaper Forbrukerrådet anklager for å lure kunder med juksepriser. – Saken blir et naturlig tema neste gang vi møter selskapet, sier Alfred Berg-forvalter Leif Eriksrød..

E24 - 4 timer siden

Aleksander (32) har streiket i over en måned: – Vil tilbake på jobb

Vekterstreiken går nå inn i sin sjette uke, og er bransjehistoriens lengste. Aleksander ble tatt ut i streik for over en måned siden..

E24 - 4 timer siden

Hun har hatt utallige lederjobber i industrien – slik kom Hilde Merete Aasheim seg helt til topps

Hilde Merete Aasheim fikk smaken på ledelse allerede som barn..

E24 - 7 timer siden

Nye regler skal gi bedre kontroll med drosjenæringen

Samferdselsdepartementet vil ha mer innrapportering fra drosjenæringen. Målet er å få bedre kontroll og hindre juks og svindel..

E24 - 7 timer siden

Venter stort lokalt kraftbehov i 2030

En kartlegging viser at det lokale kraftbehovet i Nærøysund kommune kan øke fra 155 GWh til 1.000 GWh på ti år. – Behovet for mer kraft er ikke unikt for Nærøysund, sier næringsforening..

E24 - 9 timer siden

Kappløpet mot klimaendringene

Drammen er en av de mest klimatilpassede kommunene i Norge. Det kan spare dem for milliardbeløp..

E24 - 9 timer siden

150 nordmenn blant 400.000 sjøfolk som nektes å gå i land. Noen har vært på havet i 17 måneder.

Først tre måneder på overtid fikk Lars Berg (24) gå i land og reise tilbake til Norge. Men fortsatt venter 150 norske sjøfolk på å mønstre av. Noen har vært til sjøs i nesten ett år..

E24 - 14 timer siden

Hotellstreiken er avverget

Etter ti timer på overtid hos Riksmekleren ble hotellstreiken avverget. Fellesforbundet, Parat og NHO Reiseliv kom lørdag morgen til enighet..

E24 - 11 timer siden

Analytikerne anbefaler Aker BP-kjøp før kvartalstallene

Oljeselskapet Aker BPs resultater for årets tredje kvartal ventes å være noe bedre enn i samme periode i fjor, som var et kvartal med en større nedskrivning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt