VG > Sport

Tuesday, 25 June, 05:20

VG - 13 Jun 19 kl. 04:35

Sjögren styrket i troen på VM-medalje etter Frankrike-tapet

NICE (VG) Landslagssjef Martin Sjögren (42) var ingen slagen mann da han forsvant ut i Nice-natten etter tapet for Frankrike..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NICE, Martin Sjögren, Nice, Frankrike, VM

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sjögren, styrketi , troen, VM-medalje, etter, Frankrike-tapet
Aftenposten - 07 Jun 19 kl. 12:10

Frykten som måtte forsvinne

Martin Sjögren så tidlig at det norske laget var livredde for én ting. Samtidig måtte spillerne innse at de ikke trengte være perfekte. Nå er de klare for å jakte VM-medalje..

Hegnar.no - 26 Feb 19 kl. 06:52

- Troen på egen økonomi er sterk

Finans Norges forventningsbarometer viser at troen på vår egen økonomi er sterkere enn troen på landets..

VG - 07 Jun 19 kl. 08:14

Sjögren om EM-fiaskoen: - Var veldig lærerikt

REIMS (VG) Dagen før VM-premieren har landslagssjef Martin Sjögren (42) en enorm tro på at disse kvinnene skal lykkes og ikke feile som i EM for to år siden..

VG - 08 Jun 19 kl. 17:36

«Spion» Pellerud: Norge ikke blant favorittene

PARIS (VG) Han er det nærmeste Norge kommer «mister VM». Nå er Even Pellerud (65) i Frankrike som spion for landslagssjef Martin Sjögren. Han er ikke like optimistisk som spillerne med tanke på mulighetene for en norsk medalje..

Hegnar.no - 10 Apr 19 kl. 10:40

Ferske tall gir styrket tro på renteøkning

Kjerneinflasjonen har steget mer enn analytikerne ventet de siste tolv månedene, noe som gjør at deres tro på renteheving i juni er styrket..

NRK - 08 Feb 19 kl. 11:26

Mistanke mot drapssiktet styrket

Mistanken er styrket mot mannen i 30-årene som er siktet for drap på Bjørndal i Oslo, sier politinspektør Grete Lien Metlid til NTB. 30-åringen har så langt ikke tatt stilling til siktelsen mot seg..

Dagbladet - 01 Feb 19 kl. 15:50

Politiet: Teorien om bortføring er styrket

Politiets hovedhypotese er styrket: Den siste tiden er de blitt sikrere på at Anne-Elisabeth Hagen (68) ble bortført fra sitt eget hjem 31. oktober..

Aftenposten - 01 Feb 19 kl. 15:28

Politiet: Teorien om kidnapping er styrket

Det nærmer seg 100 dager siden Anne-Elisabeth Hagen (68) forsvant fra hjemmet sitt i Lørenskog. Politiet mener hovedhypotesen at hun er blitt bortført nå er styrket..

NRK - 08 Feb 19 kl. 12:14

Mowinckel øyner VM-medalje

Ragnhild Mowinckel kjørte inn til 3. plass i utfordelen av kombinasjonen i alpin-VM, og har medaljesjanser foran slalåmrennet fredag. – Nå har jeg muligheten til å ta en medalje.

Hegnar.no - 09 May 19 kl. 12:40

Har aldri vært sterkere i troen på bitcoin

Michael Novogratz var tidlig ute i bitcoin og andre kryptovalutaer. Nå applauderer han facebook initiativ og ser lyst på fremtiden i kryptovaluta. Han har aldri vært sterkere i troen på bitcoin..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Sverige til VM-kvartfinalen etter drama: – Helt fantastisk

(Sverige – Canada 1-0) Sverige tapte vinter-OL, men fikk et stort plaster på såret da Stina Blackstenius sendte fotballjentene til VM-kvartfinalen. Spissen scoret for første gang på 12 og en halv kamp..

VG - 6 timer siden

Sverige fikk en opptur: Til kvartfinalen i VM

(Sverige-Canada 1–0) Sverige tapte vinter-OL, men fikk et stort plaster på såret da Stina Blackstenius sendte fotballjentene til VM-kvartfinalen..

VG - 6 timer siden

Svensk lidelse i 40 år: – OL-avstemninger er Sveriges svakeste OL-gren

Svenskene vil gi opp å få arrangere OL. «Forlusten» i Lausanne var den syvende på rad siden de tapte avstemningen om vinter-OL for første gang i 1979. Ikke rart kronprinsesse Victoria (41) er betuttet..

VG - 7 timer siden

Ingebrigtsen-brødrene avbryter treningsleir – reiser til stevne i USA

Ni tidssoner og 12 timer flyreise: Jakob og Filip Ingebrigtsen tar en pause treningsleiren i Sveits for å løpe en mile i Diamond Leauge-stevnet i San Francisco..

VG - 9 timer siden

Eksplosjon i TV-tallene for de norske jentene

Seertallene er nesten doblet fra da kvinnelandslaget spilte EM i 2017..

VG - 10 timer siden

Sverige mistet OL igjen: - Lika förbannad nu

Husker du John Bruno Jakobsson? Han var kommunalråd i Åre og ble «förbannad» da Lillehammer snøt hjembyen for 1994-OL. Nå har Sverige tapt igjen - og Jakobsson er «lika förbannad nu»..

VG - 10 timer siden

Sverige mistet OL: - Lika förbannad nu

Husker du John Bruno Jakobsson? Han var kommunalråd i Åre og ble «förbannad» da Lillehammer snøt hjembyen for 1994-OL. Nå har Sverige tapt igjen - og Jakobsson er «lika förbannad nu»..

VG - 11 timer siden

Sverige tapte igjen - OL 2026 til Milano/Cortina

Sverige måtte se seg slått enda en gang i kampen om å få arrangere OL. Italienske Milano-Cortina d’Ampezzo vant IOC-avstemningen i Lausanne og skal være vertskap for vinterlekene om syv år..

VG - 12 timer siden

Lillehammer-Jonas skal trene med NHL-mesteren

Tidligere Lillehammer-keeper Jonas Arntzen (21) synes det er «kjempekult» at han nå får sjansen til å vise seg frem under en treningsleir med Stanley Cup-mester St. Louis Blues – kort tid etter byens voldsomme feiring av klubbens første seier i NHL-sluttspillet..

VG - 14 timer siden

Kajakk-brødrene kranglet hele tiden – nå er de OL-håp

Amund (21) og Eivind Wold (26) brukte barndommen på å slåss og krangle. Nå er de sammen hele tiden og gjør alt for å lykkes i kajakken sammen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt