NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Oktober, 21:53

NRK - 25 sep. 20 kl. 04:00

Sjåfør tiltalt for uaktsom drap

En svensk mann i 30-årene er tiltalt for uaktsomt bildrap etter at han kjørte på en 62 år gammel kvinne i Drammen 8. januar i år. Mannen er også tiltalt for brudd på vegtrafikkloven, som omhandler aktsomhet i trafikken, melder Drammens Tidende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Drammen, Drammens Tidende

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sjåfør, tiltalt, for, uaktsom, drap
P4 - 14 okt. 20 kl. 20:21

Tre menn tiltalt etter dødsulykke

Tre unge menn er tiltalt etter å ha stukket av fra en dødsulykke i Åsane i Bergen i fjor. Sjåføren av bilen er tiltalt for uaktsom forvoldelse av en annens død, og å ha hensatt noen i hjelpeløs tilstand. De to andre er tiltalt for å ha unnlatt å gi hjelp.

P4 - 25 sep. 20 kl. 06:27

Sjåfør tiltalt for uaktsom drap

Lastebilsjåføren som kjørte på en 62 år gammel kvinnelig fotgjenger i Drammen i januar i år slik at hun døde er tiltalt for uaktsomt bildrap. Ifølge tiltalen hadde sjåføren en GPS, en hylle og en toalettmappe i frontruten og på dashbordet som hindret utsyn og førte til at han ikke oppdaget kvinnen. I tiltalen blir det lagt ned påstand om erstatning, samt tap av retten til å kjøre bil..

P4 - 24 sep. 20 kl. 10:39

Sjåfør siktet etter påkjørsel i Alta

En sjåfør i 20-årene er siktet for uaktsom kjøring etter at en 12 år gammel gutt ble påkjørt to ganger i Alta i morges. Gutten ble først truffet av en bil i et fotgjengerfelt og havnet i motsatt kjørefelt, der han ble truffet av en annen bil. Politiet har beslaglagt førerkort til sjåføren, skriver iFinnmark.

P4 - 07 okt. 20 kl. 19:35

IS medlemmer tiltalt

To menn som antas å ha vært del av IS-cellen "The Beatles", er nå tiltalt for flere drap på amerikanere. De anklages for å ha tatt flere europeiske og amerikanske statsborgere som gisler i syria mellom 2012 og 2015. Justisdepartmentet i USA har nå tiltalt de to for blant annet tortur og halshogginger av gislene, og er også tiltalt for drapene på en japaner og en brite..

NRK - 13 okt. 20 kl. 12:34

Mann tiltalt etter at toåring døde

En mann i 60-årene er tiltalt for uaktsomt å ha forvoldt en annens død, etter en påkjørsel på Slemdal i Oslo i januar der en toåring omkom. Sjåføren er tiltalt for brudd på både straffeloven og vegtrafikkloven, skriver Aftenposten..

NRK - 05 okt. 20 kl. 06:19

Sjømateksporten holder seg høy

Eksportverdien av norsk sjømat holder seg over fjorårets rekordnotering, til tross for nedgang i september. Hittil i år er det eksportert sjømat for 76,7 milliarder kroner. En svak norsk krone bidrar til de gode tallene, i følge Norges sjømatråd..

P4 - 05 okt. 20 kl. 06:26

Sjømateksporten fortsatt rekordhøy

Eksportverdien av norsk sjømat holder seg fortsatt rekordhøy - til tross for en nedgang i september. Da ble det eksportert sjømat for 8,6 milliarder kroner, en nedgang på 2 prosent fra september i fjor. Hittil i år har eksporten vært på 76,7 milliarder - det er opp 1 prosent fra i fjor.

NRK - 02 okt. 20 kl. 11:19

Ber om varetekt for brann-sikta

Mannen som ble pågrepet etter brannen på Åndalsnes i går, blir sikta for uaktsom framkalling av fare for allmennheten. Det melder politiet i ei pressemelding. De har begjært mannen varetektsfengsla i to uker.

P4 - 12 okt. 20 kl. 21:27

To siktet etter dødsbrann

To personer er siktet etter dødsbrannen i en leilighet Laksevåg i Bergen i dag. De to skal ha vært i leiligheten som brant, sammen med personen som ble funnet omkommet av røykdykkere. Politiet opplyser til Bergensavisen at de er siktet for uaktsom omgang med ild..

Aftenposten - 12 okt. 20 kl. 21:51

To personer siktet for uaktsom omgang med ild etter dødsbrann i Laksevåg

To personer er siktet etter dødsbrannen i Laksevåg mandag ettermiddag. De to var i leiligheten som brant, men ble reddet ut i live..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

al-Qaida leder drept i Aghanistan

Afghanske sikkerhetsstyrker har drept Abu Muhsin al-Masri, en av topplederne i Al-Qaida. Han var på FBIs liste over de mest ettersøkte terroristene i verden..

NRK - 15 minutter siden

Åtte barn drept i angrep i Kamerun

Minst åtte barn ble drept og tolv såret i et angrep på en skole i Kumba i Kamerun lørdag. Barna ble drept med macheter, ifølge FN. Områdene vest i landet har vært preget av uro og sammenstøt mellom engelsktalende separatister og regjeringsstyrkene..

NRK - 9 timer siden

– 150 nordmenn koronafaste til havs

Av dei kring 400.000 sjøfolka som ikkje får mønstra av som følge av korona, er kring 150 frå Noreg, ifølge Aftenposten. Dei fleste av desse er kapteinar på skip i Sør-Amerika eller Afrika, seier Jens Folland i Norsk Sjøoffiserforbund til avisa..

NRK - 30 minutter siden

Alvorlig skadet etter knivstikking

En person er alvorlig skadet mens tre andre er lettere skadet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. En mistenkt gjerningsperson er pågrepet..

NRK - 30 minutter siden

Pågrepet etter knivstikking

En person er pågrepet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. To personer er skadet, en av dem alvorlig etter hendelsen..

NRK - 1 time siden

Opposisjonsleder ut av landet

En av Venezuelas fremste opposisjonsledere, Leopoldo López, skal være på vei til Spania etter halvannet år i den spanske ambassaden i Caracas. Det er uklart hvordan han kom seg ut fra ambassaden siden den har vært bevoktet av sikkerhetspersonell..

NRK - 9 timer siden

Sa dei hadde bombe på bussen

Politiet har evakuert ein buss frå Kystbussen i Haugesund etter at tre unge menn om bord hevda å ha ei bombe, melder naudetaten på Twitter. Dei skriv at ingenting tyder på at innhaldet i samtalen var reell, og at patruljar no har kontroll på staden..

NRK - 3 timer siden

Pågår slukningsarbeid i Tromsdalen

Brannvesenet har kontroll på brannen i en bygning ved Tromstun skole i Tromsdalen. Det vil pågå slukningsarbeid utover kvelden og natta, opplyser politiet på Twitter. Personer som kan ha tips i saken bes kontakte politiet..

NRK - 1 time siden

Rasmus Hansson trekker seg

Miljøpartiet De Grønnes Rasmus Hansson trekker seg fra nominasjonsprossessen i Oslo. Det bekrefter han selv på Facebook i kveld..

NRK - 1 time siden

Knivstikking i Sandefjord

En person skal være knivstukket ved McDonalds i Sandefjord, i følge politiet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt