NRK > Nyheter

Wednesday, 14 November, 16:31

NRK - 14 Sep 18 kl. 12:48

Sjåfør siktet etter trafikkulykke

En veiarbeider i 50-årene er innlagt på Ullevål med alvorlige hodeskader etter å ha blitt påkjørt i Lillestrøm torsdag kveld. Bilføreren er siktet i saken, og mistenkt for uaktsom kjøring, melder Romerikes Blad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ullevål, Lillestrøm, Romerikes Blad

Dele artikeln

384 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sjåfør, siktet, etter, trafikkulykke
NRK - 20 Jul 18 kl. 19:56

Til sykehus etter trafikkulykke

En person er fløyet med luftambulanse til sentralsykehuset i Førde etter en trafikkulykke på Riksvei 15 i Vågsøy i Sogn og Fjordane. De tre andre i bilen ble kjørt til Førde i ambulanse..

NRK - 05 Aug 18 kl. 14:15

Fire til sykehus etter trafikulykke

Fire personer kjøres til sykehuset i Arendal etter en trafikkulykke på E18 Akland i Risør. Trafikken omdirigeres til fylkesvei 418 etter trafikkulykke på stedet..

Klartale - 19 Sep 18 kl. 10:46

Trafikkulykke i Lofoten

En mann er alvorlig skadd etter en trafikkulykke. Ulykken skjedde i en tunnel..

Aftenposten - 10 Sep 18 kl. 09:20

To alvorlig skadet i trafikkulykke i Bærum

To unge gutter er kjørt til sykehus med alvorlige skader, etter en trafikkulykke i Bærum mandag morgen..

Aftenposten - 10 Sep 18 kl. 09:20

To alvorlig skadd i trafikkulykke i Bærum

To unge gutter er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke i Bærum mandag morgen..

Dagbladet - 19 May 18 kl. 06:47

Kvinne fløyet til sykehus etter trafikkulykke i Hedmark

En kvinne i slutten 30-årene er fløyet til St. Olavs hospital etter en trafikkulykke på riksvei 3 ved Hanestad i Rendalen kommune natt til lørdag. .

NRK - 05 Nov 18 kl. 09:46

En fastklemt etter trafikkulykke

En person er fastklemt etter at en bil og en lastebil har vært involvert i en trafikkulykke klokken 09.15 på E39 ved Lohnelier i Søgne i Vest-Agder. Situasjonen er alvorlig, ifølge politiet.

NRK - 30 Sep 18 kl. 03:09

En død etter trafikkulykke i Bærum

En person er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke i Bærum i natt, melder VG. Ulykken skjedde i nærheten av E18, melder avisen..

NRK - 30 May 18 kl. 23:52

Én til sykehus etter trafikkulykke

En person er kjørt til Ullevål sykehus etter en trafikkulykke mellom en personbil og en fotgjenger ved Alexander Kiellands plass i Oslo onsdag kveld. Politiet henter nå inn vitneforklaringer på stedet..

NRK - 10 Aug 18 kl. 03:05

Tre til sykehus etter trafikkulykke

Tre menn på 18, 19 og 22 år er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang etter en trafikkulykke i Lødingen kommune i Nordland, skriver NTB. Ulykken skjedde i forbindelse med forbikjøring, og den 18 år gamle føreren har fått førerkort beslaglagt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 8 timer siden

Ein fastklemt i bil i Hokksund

Ein person sit fastklemt etter ei trafikkulykke i Hokksund i Buskerud. To bilar er involverte. Det er lange køar ved ulykkesstaden.

NRK - 15 minutter siden

Knivdrept 16-åring gravlagt

Den 16 år gamle jenta som ble stukket ned med kniv og drept på Vinstra i oktober, ble onsdag gravlagt. Oppmøtet i Sødorp kirke i Nord-Fron kommune var så stort at en tilstøtende bygning ble brukt for å huse alle som ville delta i begravelsen..

NRK - 15 minutter siden

Mener Russland bør ta hensyn

Forsvarsminister Frank Bakke Jensen mener Russland bør ta hensyn til at forstyrrelser på GPS-signalene er plagsomt - og har protestert på at Russland ikke respekterer den sivilie luftfarten i nord..

NRK - 15 minutter siden

«Kulturprofilen» fortsatt fengslet

Den voldtektsdømte kulturprofilen Jean-Claude Arnault blir sittende fengslet i påvente av dommen i ankesaken i Sverige. Han er dømt til to års fengsel for voldtekt av en kvinne, men både han og påtalemyndigheten anket. Dommen faller 3.

NRK - 30 minutter siden

– Innovasjon Norge fulgte reglene

Konsulentselskapet Deloitte konkluderer med at Innovasjon Norge ikke brøt egne rutiner da Ferd-arving Katharina Andresen ble ansatt uten at stillingen ble utlyst. Deloitte mener også at det statlige selskapets rutiner ikke bryter norske lover..

NRK - 1 time siden

Tidligere ordfører er død

Gunhild Kristin Støver er død, melder Avisa Nordland. Støver var ordfører fra 1976 til 1978, noe som gjorde hun til Bodøs første kvinnelige ordfører. Hun ble 93 år gammel..

NRK - 45 minutter siden

– Dette kunne gått mye verre

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen sier det gjorde sterkt inntrykk å høre historiene fra fregatt-ulykken. Onsdag møtte han besetningen på KNM «Helge Ingstad»..

NRK - 45 minutter siden

Dramatisk redningsaksjon av hval

Det pågår en dramatisk redningsaksjon av en knølhval-kalv, som svømmer utenfor Skjervøy i Troms. Kalven sleper et tauverk på 30–40 meter etter seg. Kalvens mor svømmer trolig ved siden av..

NRK - 1 time siden

Palestiner drept på Gazastripen

En palestinsk mann ble skutt og drept på Gazastripen onsdag, ifølge helsemyndighetene i enklaven. Ifølge en kilde fisket mannen nær grensegjerdet, mens den israelske hæren sier det ble åpnet ild mot «en mistenkt som nærmet seg sikkerhetsgjerdet»..

NRK - 1 time siden

Bilfører omkom i ulykke

En bilfører er bekreftet omkommet i en utforkjøring mellom Rena og Nordre Osen i Hedmark. Det skriver politiet i Innlandet på Twitter. Vegvesenets ulykkesanalysegruppe er på vei til stedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt