NRK > Nyheter

Thursday, 20 September, 22:16

NRK - 14 Sep 18 kl. 12:48

Sjåfør siktet etter trafikkulykke

En veiarbeider i 50-årene er innlagt på Ullevål med alvorlige hodeskader etter å ha blitt påkjørt i Lillestrøm torsdag kveld. Bilføreren er siktet i saken, og mistenkt for uaktsom kjøring, melder Romerikes Blad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ullevål, Lillestrøm, Romerikes Blad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sjåfør, siktet, etter, trafikkulykke
NRK - 20 Jul 18 kl. 19:56

Til sykehus etter trafikkulykke

En person er fløyet med luftambulanse til sentralsykehuset i Førde etter en trafikkulykke på Riksvei 15 i Vågsøy i Sogn og Fjordane. De tre andre i bilen ble kjørt til Førde i ambulanse..

NRK - 05 Aug 18 kl. 14:15

Fire til sykehus etter trafikulykke

Fire personer kjøres til sykehuset i Arendal etter en trafikkulykke på E18 Akland i Risør. Trafikken omdirigeres til fylkesvei 418 etter trafikkulykke på stedet..

Klartale - Igår: 10:46

Trafikkulykke i Lofoten

En mann er alvorlig skadd etter en trafikkulykke. Ulykken skjedde i en tunnel..

Aftenposten - 10 Sep 18 kl. 09:20

To alvorlig skadd i trafikkulykke i Bærum

To unge gutter er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke i Bærum mandag morgen..

Aftenposten - 10 Sep 18 kl. 09:20

To alvorlig skadet i trafikkulykke i Bærum

To unge gutter er kjørt til sykehus med alvorlige skader, etter en trafikkulykke i Bærum mandag morgen..

Dagbladet - 19 May 18 kl. 06:47

Kvinne fløyet til sykehus etter trafikkulykke i Hedmark

En kvinne i slutten 30-årene er fløyet til St. Olavs hospital etter en trafikkulykke på riksvei 3 ved Hanestad i Rendalen kommune natt til lørdag. .

NRK - 30 May 18 kl. 23:52

Én til sykehus etter trafikkulykke

En person er kjørt til Ullevål sykehus etter en trafikkulykke mellom en personbil og en fotgjenger ved Alexander Kiellands plass i Oslo onsdag kveld. Politiet henter nå inn vitneforklaringer på stedet..

NRK - 10 Aug 18 kl. 03:05

Tre til sykehus etter trafikkulykke

Tre menn på 18, 19 og 22 år er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang etter en trafikkulykke i Lødingen kommune i Nordland, skriver NTB. Ulykken skjedde i forbindelse med forbikjøring, og den 18 år gamle føreren har fått førerkort beslaglagt..

Aftenposten - 03 Jun 18 kl. 16:54

Tre personer fløyet til sykehus etter trafikkulykke på Frøya

Tre personer er fløyet med ambulansehelikopter til sykehus etter en trafikkulykke på Frøya i Trøndelag søndag ettermiddag..

Aftenposten - 10 Sep 18 kl. 09:20

To gutter alvorlig skadet i trafikkulykke i Bærum

To unge gutter er kjørt til sykehus med alvorlige skader, etter en trafikkulykke i Bærum mandag morgen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Google gir tilgang til Gmail-data

I et brev sendt til Kongressen opplyser Google at de lar apputviklere granske innholdet i Gmail-kontoer. De får også lov til å dele dataene med andre så lenge de opplyser brukerne om hvordan de benytter informasjonen, skriver The Wall Street Journal..

NRK - 30 minutter siden

Rekkehus totalskadd i brann

Ingen personer ble skadd, men flere ble husløse etter en større rekkehusbrann i Råde i Østfold torsdag kveld. Brannen startet i en av leilighetene i rekken med fire boliger, men spredte seg til en leilighet til, skriver Moss Avis..

NRK - 15 minutter siden

E24: Einar Aas kan ha krav på skatt

Krafttraderen Einar Aas kan ha krav på å få tilbakebetalt tidligere innbetalt skatt på 227 millioner kroner. – Hvis Einar Aas vil benytte skatteregelen må virksomheten opphøre, sier en av Norges fremste skatterettsadvokater, Bettina Banoun til E24..

NRK - 30 minutter siden

Kavanaugh-anklager vil forklare seg

The New York Times skriver at kvinnen som anklager høyesterettskandidat Brett Kavanaugh for overgrep på 1980-tallet, er forberedt på å forklare seg for Senatet neste uke dersom hun får rettferdige betingelser, ifølge en e-post fra kvinnens advokat..

NRK - 45 minutter siden

Fire døde etter skyting i Maryland

Syv personer ble skadet og fire er døde etter skytingen i Maryland, USA, torsdag. Gjerningspersonen, en 26 år gammel kvinne, er blant de omkomne. Kvinnen var midlertidig ansatt i apotekerkjeden Rite Aid, og døde etter å ha skutt seg selv i hodet..

NRK - 1 time siden

Rekordsalg av norsk gass

På tre måneder har Norge solgt gass tilsvarende tre ganger norsk vannkraftproduksjon til EU. – Vi har aldri levert så mye gass fra norsk sokkel før. Vi har levert 37 milliarder standard kubikkmeter gass, sier Frode Leversund i Gassco..

NRK - 1 time siden

Frykter 200 døde i ferjeulykke

Myndighetene i Tanzania frykter at over 200 personer skal ha druknet etter at en ferje kantret på Victoriasjøen torsdag. Så langt er 42 personer bekreftet omkommet, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Google advarer mot hackingforsøk

Google har varslet et antall senatorer og rådgivere i Kongressen om at deres personlige e-postkontoer er utsatt for vedvarende hackingforsøk fra fremmede stater. Det er ikke kjent når og hvem som står bak forsøkene på datainnbrudd, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Ni døde i bilkrasj i Arizona, USA

Ni personer, deriblant syv illegale innvandrere, omkom onsdag kveld i et bilkrasj i Arizona, USA. Ifølge nyhetsbyrået AP er årsaken til ulykken fremdeles ikke kjent..

NRK - 1 time siden

Miniatyr-kalv på 13 kilo

For halvannen uke siden ble en kalv kalt «Miniatyren» på 13 kilo født på en gård i Reddal i Grimstad. Vanlig størrelse på nyfødte kalver ligger mellom 40–50 kilo. – Den minste kalven jeg har opplevd, sier dyrlege Halvor Øiestad..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt