NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 11:07

NRK - 11 Feb 19 kl. 18:31

Sivile og barn drept i Syria

Dødstallene stiger etter det USA-støttede opprørsangrepet mot IS i Syria mandag. Ifølge observatørgruppen Syrian Observatory for Human Rights skal 16 sivile, hvorav minst syv barn, og 19 IS-krigere ha blitt drept under angrepet, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, IS, Syria, Syrian Observatory, Human Rights, AFP

Dele artikeln

2799 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sivileog , barn, drepti , Syria
NRK - 09 Nov 18 kl. 20:37

Sivile drept i luftangrep

Minst 26 sivile, deriblant 14 barn, er drept i luftangrep mot IS-mål utført av den USA-ledede koalisjonen øst i Syria, opplyser eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights. Angrepene skjedde fredag og var rettet mot IS-mål i byen Hajin..

NRK - 14 Mar 19 kl. 05:10

SOHR: 13 sivile drept i Syria

13 sivile, seks av dem barn, ble drept i et russisk luftangrep i Idlib-provinsen, ifølge den britiskbaserte observatørgruppa SOHR. 60 andre ble såret i luftangrepet som onsdag fant sted i Syrias siste gjenværende opprørsbastion..

NRK - 20 Jan 19 kl. 00:14

USA-bomber drepte seks sivile

Seks sivile, blant dem fire barn, er drept i et USA-ledet luftangrep mot et IS-kontrollert område i landsbyen Baghouz i Syria. Ti IS-krigere ble også drept, melder den London-baserte Syrian Observatory for Human Rights..

NRK - 17 Nov 18 kl. 13:44

Minst 36 sivile drept i luftangrep

Minst 36 sivile skal være drept i et luftangrep i Abu Hassan-landsbyen Deir Ezzor-provinsen i Øst-Syria. Seksten barn skal være blant de døde, ifølge en talsmann for det syriske observatoriet for menneskerettigheter, melder nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 17 Nov 18 kl. 13:45

36 sivile drept i Syria i et angrep rettet mot IS

Minst 36 sivile ble drept i et angrep mot IS-mål utført av den USA-ledede koalisjonen øst i Syria..

NRK - 26 Dec 18 kl. 13:32

Rapport: – Tusenvis av sivile drept

Nærmere 12.000 sivile kan være drept i den USA-ledede krigen mot IS i Syria og Irak, ifølge rapporter den uavhengige britiske organsisasjonen Airwars har gransket, skriver NTB. Det er ti ganger flere enn koalisjonen erkjenner..

Aftenposten - 23 Mar 19 kl. 20:52

SOHR: Over 200 barn drept i offensiven mot IS

Over 630 sivile er drept i den seks måneder lange offensiven som endte med at IS ble nedkjempet i Syria, ifølge eksilgruppen SOHR..

NRK - 20 Feb 19 kl. 12:02

Sivile evakuert frå IS-område

Minst åtte lastebilar med sivile har evakuert sivile frå det siste IS-kontrollerte området i Syria, melder AP. Det skal vere fleire kvinner og barn som no blir frakta ut frå området..

Aftenposten - 26 Dec 18 kl. 13:23

Britisk organisasjon: Nær 12.000 sivile er drept i USA-ledede flyangrep mot IS

Nærmere 12.000 sivile kan være drept i den USA-ledede krigen mot IS i Syria og Irak. Det er ti ganger flere enn koalisjonen erkjenner..

NRK - 02 Dec 18 kl. 13:17

Ti sivile drept i Afghanistan

Minst 10 sivile ble drept i luftangrep i den østlige Paktia-provinsen i Afghanistan lørdag kveld. Det bekrefter afghanske myndigheter, ifølge AP. Kvinner og barn skal være blant de døde.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Ber folk halde seg unna Løvstakken

110-sentralen ber turgåarar om å halde seg unna brannområdet på Løvstakken i Bergen, spesielt området over brannen. Store mannskapar er i gong med sløkkingsarbeidet, og eit skogbrannhelikopter er sett inn i arbeidet..

NRK - 30 minutter siden

Macron møter UNESCO

Den franske presidenten Emmanuel Macron skal møte representantar frå UNESCO, og det er venta at dei skal diskutere oppbygginga av den brannskadde Notre Dame-katedralen. UNESCO har tidlegare sagt at dei vil støtte arbeidet..

NRK - 1 time siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 1 time siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 1 time siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 2 timer siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt