NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 12:32

NRK - 11 Feb 19 kl. 18:31

Sivile og barn drept i Syria

Dødstallene stiger etter det USA-støttede opprørsangrepet mot IS i Syria mandag. Ifølge observatørgruppen Syrian Observatory for Human Rights skal 16 sivile, hvorav minst syv barn, og 19 IS-krigere ha blitt drept under angrepet, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, IS, Syria, Syrian Observatory, Human Rights, AFP

Dele artikeln

16 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sivileog , barn, drepti , Syria
NRK - 09 Nov 18 kl. 20:37

Sivile drept i luftangrep

Minst 26 sivile, deriblant 14 barn, er drept i luftangrep mot IS-mål utført av den USA-ledede koalisjonen øst i Syria, opplyser eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights. Angrepene skjedde fredag og var rettet mot IS-mål i byen Hajin..

NRK - 20 Jan 19 kl. 00:14

USA-bomber drepte seks sivile

Seks sivile, blant dem fire barn, er drept i et USA-ledet luftangrep mot et IS-kontrollert område i landsbyen Baghouz i Syria. Ti IS-krigere ble også drept, melder den London-baserte Syrian Observatory for Human Rights..

NRK - 17 Nov 18 kl. 13:44

Minst 36 sivile drept i luftangrep

Minst 36 sivile skal være drept i et luftangrep i Abu Hassan-landsbyen Deir Ezzor-provinsen i Øst-Syria. Seksten barn skal være blant de døde, ifølge en talsmann for det syriske observatoriet for menneskerettigheter, melder nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 17 Nov 18 kl. 13:45

36 sivile drept i Syria i et angrep rettet mot IS

Minst 36 sivile ble drept i et angrep mot IS-mål utført av den USA-ledede koalisjonen øst i Syria..

NRK - 26 Dec 18 kl. 13:32

Rapport: – Tusenvis av sivile drept

Nærmere 12.000 sivile kan være drept i den USA-ledede krigen mot IS i Syria og Irak, ifølge rapporter den uavhengige britiske organsisasjonen Airwars har gransket, skriver NTB. Det er ti ganger flere enn koalisjonen erkjenner..

NRK - 20 Feb 19 kl. 12:02

Sivile evakuert frå IS-område

Minst åtte lastebilar med sivile har evakuert sivile frå det siste IS-kontrollerte området i Syria, melder AP. Det skal vere fleire kvinner og barn som no blir frakta ut frå området..

Aftenposten - 26 Dec 18 kl. 13:23

Britisk organisasjon: Nær 12.000 sivile er drept i USA-ledede flyangrep mot IS

Nærmere 12.000 sivile kan være drept i den USA-ledede krigen mot IS i Syria og Irak. Det er ti ganger flere enn koalisjonen erkjenner..

NRK - 02 Dec 18 kl. 13:17

Ti sivile drept i Afghanistan

Minst 10 sivile ble drept i luftangrep i den østlige Paktia-provinsen i Afghanistan lørdag kveld. Det bekrefter afghanske myndigheter, ifølge AP. Kvinner og barn skal være blant de døde.

Aftenposten - 20 Oct 18 kl. 07:01

SOHR: Over 30 sivile drept i amerikanske luftangrep

Minst 32 sivile er blitt drept det siste døgnet i luftangrep utført av USA mot en IS-kontrollert landsby i Øst-Syria, ifølge SOHR..

NRK - 25 Oct 18 kl. 17:09

21 drept i luftangrep mot matmarked

Minst 21 sivile ble drept da den saudiledede koalisjonen bombet et marked nær havnebyen Hodeida i Jemen, onsdag. Minst to av de drepte skal være barn. – Sivile betaler en sjokkerende pris som følge av denne konflikten, sier FNs nødhjelpskontor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tiltalt for gullsmedran

En 48 år gammel mann er tiltalt for å ha ranet en gullsmed i Oslo for varer til en verdi av over 3,4 millioner kroner. I tiltalen vektlegges det at raneren truet de ansatte med skytevåpen, at ranet var nøye planlagt, og at store verdier er stjålet..

NRK - 1 time siden

India:93 døde av alkoholforgiftning

Minst 93 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 45 minutter siden

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var fullstendig overlegen på 15 kilometer skibytte i VM i Seefeld i dag. Hun gikk i mål nesten ett minutt før nummer to, Ingvild Flugstad Østberg. Dermed ble det både gull og sølv på Norge.

NRK - 1 time siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 1 time siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 3 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 3 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt