NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 22:07

NRK - 11 Feb 19 kl. 18:31

Sivile og barn drept i Syria

Dødstallene stiger etter det USA-støttede opprørsangrepet mot IS i Syria mandag. Ifølge observatørgruppen Syrian Observatory for Human Rights skal 16 sivile, hvorav minst syv barn, og 19 IS-krigere ha blitt drept under angrepet, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, IS, Syria, Syrian Observatory, Human Rights, AFP

Dele artikeln

2799 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sivileog , barn, drepti , Syria
NRK - 26 Jul 19 kl. 11:01

Minst 100 sivile drept i Syria

Flyangrep har drept minst 103 sivile i Syria de siste ti dagene. Det er syriske myndigheter og allierte som står bak angrepene som har rammet skoler, sykehus og annet. 26 av de drepte skal være barn..

P4 - 26 Jul 19 kl. 12:12

100 sivile drept i Syria

Minst 100 sivile har blitt drept i flyangrep i Syria de siste ti dagene, 26 av disse er barn. FN sier i en uttalelse i dag at mange av stedene som har blitt bombet er sivile, og de tviler på at alle har blitt truffet ved uhell. Blant annet har skoler og sykehus blitt truffet.

NRK - I førrgår: 21:04

SOHR: Minst 13 sivile drept i Syria

Minst 13 sivile, deriblant fire barn, er drept i et russisk flyangrep nordvest i Syria, ifølge Syrian Observatory for Human Rights (SOHR)..

P4 - 31 May 19 kl. 17:11

1.300 sivile drept i kampen mot IS

1.300 sivile har blitt drept i den amerikanskledede koalisjonens angrep mot terrorgruppen IS siden 2014. Det opplyser koalisjonen nå.

NRK - 09 Nov 18 kl. 20:37

Sivile drept i luftangrep

Minst 26 sivile, deriblant 14 barn, er drept i luftangrep mot IS-mål utført av den USA-ledede koalisjonen øst i Syria, opplyser eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights. Angrepene skjedde fredag og var rettet mot IS-mål i byen Hajin..

NRK - 09 Aug 19 kl. 06:04

30.000 sivile kan ha blitt drept

Den uavhengige britiske organisasjonen Airwars har mottatt rapporter om at nærmere 30.000 sivile er drept i flyangrepene som de siste fem årene er utført mot antatte IS-mål i Syria og Irak. Den USA-ledede koalisjonen erkjenner å ha drept 1.

NRK - 14 Mar 19 kl. 05:10

SOHR: 13 sivile drept i Syria

13 sivile, seks av dem barn, ble drept i et russisk luftangrep i Idlib-provinsen, ifølge den britiskbaserte observatørgruppa SOHR. 60 andre ble såret i luftangrepet som onsdag fant sted i Syrias siste gjenværende opprørsbastion..

NRK - 20 Jan 19 kl. 00:14

USA-bomber drepte seks sivile

Seks sivile, blant dem fire barn, er drept i et USA-ledet luftangrep mot et IS-kontrollert område i landsbyen Baghouz i Syria. Ti IS-krigere ble også drept, melder den London-baserte Syrian Observatory for Human Rights..

NRK - 27 Jul 19 kl. 13:34

Sivile drept i Syria

Minst ti personer er drept i et flyangrep i Syria, melder AFP. Angrepet er en del av regjeringsstyrkenes nye offensiv mot de opprørskontrollerte områdene i landet. Ifølge Syrian Observatory for Human Rights er minst 822 sivile drept siden april..

Aftenposten - 26 Apr 19 kl. 18:53

SOHR: Ti sivile drept i russisk flyangrep mot Idlib i Syria

Et russisk flyangrep skal ha tatt livet av ti sivile, blant dem to barn, i den opprørskontrollerte Idlib-provinsen nordvest i Syria..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Johansen: – Mindre til bilistene

Arbeiderpartiets byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, mener det blir litt mindre bompenger på bilistene i forslaget til bompengeavtale som Frp har sagt ja til. – Byene vil sitte igjen med en kjemperegning, sier Johansen..

NRK - 30 minutter siden

Tsjad erklærer unntakstilstand

Tsjads president Idriss Déby erklærer unntakstilstand i to provinser øst i landet, der rundt 50 mennesker har blitt drept i kamper. Siden 9. august er 50 mennesker drept i kamper mellom bønder og gjetere fra ulike folkegrupper i området..

NRK - 30 minutter siden

Obama-trøye solgt for ca. 1 million

En basketballtrøye som antas å ha tilhørt Barack Obama på 1970-tallet, er solgt på auksjon i Dallas i Texas for 120.000 dollar, rundt en million kroner. Den tidligere amerikanske presidenten var aktiv på basketlaget på Punahou High School i Hawaii..

NRK - 45 minutter siden

Leteaksjon etter eldre kvinne

Det er satt i gang en større leteaksjon etter en kvinne i 70-årene forsvant fra et sykehjem i Øygarden i Hordaland. Hun ble sist sett ved 15-tiden i ettermiddag, melder politiet..

NRK - 1 time siden

Ap og Frp svakere i Trondheim

Arbeiderpartiet går kraftig tilbake på en ny meningsmåling for Trondheim, sammenlignet med kommunevalget i 2015. Da fikk de 41,5 prosent av stemmene. I den ferske målingen har de 27,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 1 time siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 1 time siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 11 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt