VG > Innenriks

Monday, 24 February, 09:16

VG - 24 Jan 20 kl. 13:09

Siv Jensen langer ut mot Hareide og Raja

Frp-leder Siv Jensen gikk ut av regjeringen og ga plass til to av sine argeste politiske motstandere. Nå reagerer hun på at Erna Solberg slipper Abid Raja (V) og Knut Arild Hareide (KrF) inn i regjeringen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Siv Jensen, Erna Solberg, Abid Raja, Knut Arild Hareide, Jensen, Hareide, Raja

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siv, Jensen, langerut mot , Hareideog , Raja
P4 - 24 Jan 20 kl. 12:48

Jensen ut mot Hareide og Raja

Frp-leder Siv Jensen mener samarbeidsklimaet vil bli vanskeligere mellom Frp og regjeringen nå som Krfs Knut Arild Hareide og Venstres Abid Raja blir statsråder. For et år siden stemte Hareide mot plattformen som regjeringen skal styre på, og Jensen sier det ikke er en samarbeidsinvitasjon til Frp å utnevne ham som ny samferdselsminister. Hun er også kritisk til at Raja blir ny kulturminister, etter hans uttalelse om at Frp driver med «brun propaganda"..

NRK - 24 Jan 20 kl. 12:49

Jensen: - Regjeringen litt rødere

– For kort tid siden ville Knut Arild Hareide felle Erna Solberg for å sette inn Jonas Gahr Støre som statsminister. Det er ingen samarbeidsinvitasjon til FrP å utnevne han som ny samferdselsminister, sier Siv Jensen til partiets egne nettsider..

NRK - 21 Jan 20 kl. 13:19

Vil ha Hareide i regjering

Fleire Krf-fylke vil ha Knut Arild Hareide inn i regjering, skriv VG. Både Innlandet- og Vestland KrF er positive til å få Hareide inn i regjering. Hareide sjølv har ikkje kommentert saka..

NRK - 22 Jan 20 kl. 19:20

Høyre åpner for Hareide

Ledelsen i Høyre er åpen for at Knut Arild Hareide (KrF) skal få en statsrådspost. Det erfarer NRK. Hareide har avbrutt en reise til Indonesia..

P4 - 15 Feb 20 kl. 16:33

Hareide har fått rådgiver

Samferdselsminister Knut Arild Hareide har nå fått utnevnt ny rådgiver. Det skriver Vårt Land. Hareide har i tre uker stått uten politisk rådgiver fordi han, ifølge avisen, ikke vil ha partileder Kjell Ingolf Ropstads kandidater.

Dagbladet - 01 Oct 19 kl. 02:58

Langer ut mot Trump

Superstjerna Leonardo DiCaprio langer ut mot USAs president Donald Trump fordi han mener han nekter for at global oppvarming skjer..

NRK - 24 Jan 20 kl. 15:19

Støre overrasket over Hareide

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre sier han ikke hadde ventet å se Knut Arild Hareide gå inn i regjeringen. Han viser til at Hareide, som partileder i KrF, forsøkte å få partiet til å felle Erna Solberg som statsminister og samarbeide med Ap..

NRK - 20 Nov 19 kl. 17:15

Hareide vil ha Norge-jobben

Åge Hareide er avtroppende landslagssjef for Danmark, og etter EM 2020 står han uten jobb. Hareide sier han vil bli norsk landslagssjef igjen – dersom Lars Lagerbäck gir seg..

P4 - 24 Jan 20 kl. 15:50

Hareide har forståelse for reaksjoner

Knut Arild Hareide sier han har forståelse for at det kommer reaksjoner på at han blir ny samferdselsminister. Hareide trakk seg som partileder for Krf før partiet gikk i regjering i 2018, fordi han ikke ville i regjering med Frp. Dagens regjering skal jobbe utifra plattformen Frp var med på å utforme.

NRK - 28 Sep 19 kl. 05:41

Hareide: – KrF er på feil lag

Tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide mener partiet er på feil lag når det sitter i regjering med Frp. I et intervju med Klassekampen sier Hareide at hans råd om å søke samarbeid med blant annet Ap står seg like godt nå som for ett år siden..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 timer siden

Abid Raja om shortsbråket: – De vil være med på å bestemme

Lillesand IL havnet i offentlighetens søkelys etter at årsmøtet i idrettslaget sa nei til å bytte ut hvite shortser som ble gjennomsiktige i regnet. Søndag fikk de besøk av idrettsministeren..

VG - 12 timer siden

Tatt av snøskred: – Jeg ropte i telefonen at dette klarer jeg ikke. Jeg kommer til å dø.

Herold Kråkenes (42) ble tatt av et snøskred i Våtedalen fredag kveld. Han snakket med kjæresten på telefonen mens dramaet utspilte seg..

VG - 18 timer siden

Høyre vil ha strengere regler for advokater

Forslaget til en ny advokatlov har ligget på vent i fem år. – Fremdriften har ikke vært god nok, sier justispolitisk talsmann Peter Frølich (H)..

VG - 18 timer siden

115 reddet på Bergensbanen i natt: Spadde toget løs fra skredet

Da et tog fra Oslo til Bergen nær ble tatt av snøskred på Hardangervidda i natt, kom redningsmannskaper fra Voss dem til unnsetning..

VG - 23 timer siden

Måtte overnatte i ankomsthallen - tordner mot Norwegian og TUI

Over tusen nordmenn er «sandfaste» på Gran Canaria. Strandede flypassasjerer som har tilbrakt natten på flyplassen, raser mot TUI og Norwegian..

VG - Igår: 20:27

Stor lekkasje på hovedledningen – øykommune har satt krisestab

Store deler av befolkningen i øykommunen Vega på Helgeland i Nordland, blir bedt om å hente vann fra en tankbil..

VG - Igår: 11:01

Tre falt over taxi

En taxisjåfør ble lettere skadd da et fallende tre knuste fronten av bilen på Adamstuen i Oslo i dag..

VG - I førrgår: 23:46

Gikk et ras like utenfor døra: – En vegg av snø

Flere ras har gått nord i Vestland fylke fredag. Et av dem gikk like ved fjøset til Joar Eide..

VG - I førrgår: 23:14

Eks-fiskeriminister får karantene – og 700.000 kroner

Tidligere fiskeriminister Harald Tom Nesvik (Frp) får seks måneders etterlønn før han får begynne i sin gamle jobb..

VG - I førrgår: 16:15

Skole ba Unge Venstre pakke ned banner: - Upassende

Skoleledelsen ba Unge Venstre pakke ned «Legalize it»-banneret, angivelig av hensyn til elever som kjente 17-åringen som tirsdag ble funnet død i Tromsø..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt