P4 > Nyheter

Saturday, 04 April, 20:51

P4 - 09 Oct 19 kl. 17:48

Siv Jensen historisk

Finansmininster Siv Jensen fra Fremaskrittspartiet ble i dag historisk, melder TV2.
Hun er den lengst sittende finansministeren i sammenheng i Norge etter krigen, etter at hun startet i 2012..
Les mer på P4


Les mer om:
Siv Jensen, Fremaskrittspartiet, TV2, Norge, Jensen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siv, Jensen, historisk
NRK - 08 Sep 19 kl. 14:40

Siv Jensen har stemt

Frp-leder Siv Jensen stemte i dag kommunevalget i Oslo. – Nå får vi ikke gjort mer enn å be folk gå å stemme, sa Jensen..

P4 - 23 Sep 19 kl. 18:41

Raja ut mot Jensen igjen

Vensres Abid Raja går nok en gang ut mot Frp-leder Siv Jensen. Nå anklager Raja Jensen for å bygge ned statens autoritet, fordi hun fortsatt vil bruke ord som snikislamisering. Det sier han i podcasten Kristiansen & Kolve, som spilles inn i kveld, melder VG.

P4 - 25 Mar 20 kl. 11:34

Aktor ber om 21 års fengsel for Eirik Jensen

Aktor ber om 21 års fengsel for den tidligere polititoppen Eirik Jensen. Jensen er tiltalt for grov korrupsjon og medvirkning til smugling av nesten 14 tonn hasj. Også i Oslo tingrett ble Jensen dømt til lovens strengeste straff, 21 års fengsel, men anket dommen..

P4 - 01 Aug 19 kl. 19:47

Siv Jensen avlyser besøk for å være med familien

Frp-leder Siv Jensen avlyser besøket til Fpus sommerleir i Stavanger lørdag. Grunnen er at søsteren Nina Jensen, som er tidligere leder i WWF, har mistet ektemannen sin i kampen mot kreften. Jensen tar seg fri for å være med familien, skriver Dagbladet..

Dagbladet - 19 Nov 19 kl. 17:38

Historisk sukkerkutt

Søtmonser og slikkmunner har lært å begrense seg. Nordmenns sukkerforbruk ligger på et historisk lavt nivå, ifølge Helsedirektoratet..

NRK - 15 Jan 20 kl. 17:33

Jensen: Opp til Høgre

Siv Jensen (Frp) seier at det er opp til statsminister Erna Solberg og Høgre om korleis dei møter krava frå Frp. Jensen seier òg at dei har betre ting å gjera enn å sitta i regjering dersom dei ikkje har eit tydeleg fotavtrykk..

Klartale - 06 Nov 19 kl. 08:03

Blir Jensen dømt eller frifunnet denne gangen?

I dag (onsdag) starter en ny rettssak mot politimannen Eirik Jensen. Han er tiltalt sammen med hasj-smugleren Gjermund Cappelen. Sist ble Jensen både frifunnet og dømt..

NRK - 18 Jan 20 kl. 11:56

Jensen om kravliste: – Vi jobbar på

Framstegspartiet jobbar framleis med lista over krav for å bli i regjering, sa ein ordknapp partileiar Siv Jensen på veg inn på partikontoret i laurdag. Jensen skal møte statsminister Erna Solberg på måndag for å diskutere krava..

NRK - 18 Mar 20 kl. 22:00

Siv Jensen er i karantene

Frp-leder Siv Jensen er i hjemmekarantene fordi en av representantene i stortingsgruppa er bekreftet smittet av koronaviruset. Jensen bekrefter dette overfor TV 2. Tidligere ble det kjent at stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen, er smittet..

NRK - 16 Jan 20 kl. 19:39

Siv Jensen jobber med kravlisten

Frp-leder Siv Jensen har i kveld hatt et møte med partiledelsen for å utarbeide kravlisten til Erna Solberg. Da hun forlot partikontoret ved 19.30-tiden sa Jensen at hun skulle jobbe videre med kravene utover kvelden..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Alvorlig skadd i trafikkulykke på Mysen

En mann i 30-årene er alvorlig skadd i en trafikkulykke på Mysen i Østfold i kveld. Mannen er fraktet til sykehus i luftambulanse. Det var to personbiler som kolliderte nord for Eidsberg stasjon.

P4 - 13 timer siden

Stoppet fester i natt

Politiet i Agder måtte i natt stoppe flere privatfester med for mange mennesker. Operasjonsleder Øyvind Hægeland sier til NTB at det har vært en økning i antall hjemmefester fordi folk ønsker å være sosiale. De fleste avsluttet festen da de fikk beskjed av politiet, og ingen ble anmeldt.

P4 - 1 time siden

Løve døde i Dyreparken

En 12 år gammel løve døde i en ulykke i Dyreparken i Kristiansand. Dødsårsaken er ikke endelig fastsatt, men løvinnen Leia har trolig hengt seg fast i tauene som brukes til å aktivisere dyrene. Der har hun fått sirkulasjonsproblemer og problemer med å puste, opplyser Dyreparkens veterinær til Fædrelandsvennen.

P4 - 1 time siden

Norge vurderer oljekutt

Norge vil vurdere å kutte i oljeproduksjonen - hvis flere store produsent-land gjør det samme. Det skriver olje- og energiminister Tina Bru til Bloomberg. Det vil i så fall være første gang siden 2002 at Norge inngår en kuttavtale.

P4 - 1 time siden

Droppet karantene - smittet tre

En innbygger i Kristiansund er anmeldt av kommunen for ikke å ha holdt seg hjemme etter en reise til Storbritannia. Personen gikk på jobb i stedet for i 14 dagers hjemmekarantene. Nå har både personen selv og minst tre andre fått påvist korona-smitte..

P4 - 2 timer siden

Kraftig økning i dødstallet i New York

I New York har det vært rekordmange dødsfall siste døgn. 630 mennesker har mistet livet, opplyser byens guvernør nå i kveld. Totalt har det da vært 3565 koronadødsfall i New York..

P4 - 3 timer siden

Bekrefter at det neppe blir barnetog

Det kommer neppe som noen overraskelse at det neppe blir noe vanlig barnetog gjennom hovedstadens hovedgate i år. Nå bekrefter også Oslo-ordfører Marianne Borgen overfor VG at et tog med 30 000 barn ikke er realistisk. Men, som også kulturministeren har sagt, 17.

P4 - 3 timer siden

Har laget 150 000 testsett på en uke

På en drøy uke har forskere på NTNU - i samarbeid med St. Olavs hospital - produsert 150.000 testsett for å påvise koronasmitte.

P4 - 4 timer siden

Europol: Flere nettovergrep

Det har vært en økning i deling av overgrepsmateriale på nett etter at det ble iverksatt strenge koronatiltak over hele verden. I en ny rapport skriver Europol at isolerte overgripere som kjeder seg har økende interesse i å utveksle bilder. I tillegg er det flere som forsøker å opprette kontakt med barn på nett, og det er flere innlegg som dreier seg om nettovergrep.

P4 - 4 timer siden

Over 700 nye døde i Storbritannia

I Storbritannia har 708 personer mistet livet av koronaviruset siden i går. Aldri før har så mange mistet livet i landet på en dag, og fjerde dag på rad at det settes en ny, dyster rekord. 4.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt